Dodaj do ulubionych

akcesoria do laptopa

IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.02.10, 14:41
Witam
Gdzie w Rzeszowie kupię folię ochronną na ekran LCD-15.4 i klawiaturę (marka
laptopa to Acer)? Dziękuję z góry za odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: ll Re: akcesoria do laptopa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.10, 15:30
      Folia na ekran:
      www.vobis.pl/oferta/komponenty_i_akcesoria/filtry_prywatnosci_ochronne/833714_folia_ochronna_mt-2622.aspx
      najlepiej zadzwoń do nich i zapytaj czy faktycznie to mają. Na klawiaturę nie
      znalazłem w Rzeszowie, jedynie allegro bądź sklepy internetowe.
      • Gość: Agnieszka Re: akcesoria do laptopa IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.02.10, 19:12
        Dziękuję. Na Allegro wiem, że są ale koszty przesyłki są bardzo wysokie za taką
        lekką folijkę ochronną (są i na ekran i na klawiaturę). Zadzownię do Vobisu i
        zapytam. Dzięki jeszcze raz.
        • Gość: ll Re: akcesoria do laptopa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.10, 22:34
          Zastanów się jeszcze czy nie lepiej kupić
          www.allegro.pl/item898256277_nowosc_folia_matujaca_ekran_notebooka_15_4_cala.html
          (o ile Twój acer ma błyszczącą matrycę), ewentualnie droższe (ale raczej
          bardziej trwałe rozwiązanie
          www.foliaochronna.com/index.php?p666,folia-ochronna-vikuiti-armr200-15-6-wide
          i test
          www.notebookcheck.net/Review-Vikuiti-ARMR200-Anti-Reflexion-Coating.1325.0.html)
          • Gość: Agnieszka Re: akcesoria do laptopa IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.02.10, 00:39
            Dziękuje za linki. Ceny troszkę powalają:(. Błyszcząca matryca mi nie
            przeszkadza. Ja po prostu chciałam kupić cos ochronnego głównie pod kątem
            utrzymania czystosci ekranu (w celu uninięcia zakurzen i rys) i klawiatury (w
            laptopie wszystko włazi między klawisze i czyścic nie jest łatwo, więc myslałam
            o jakiejś folii silikonowej). Nie muszą to być jakies wypasione rzeczy. Niestety
            ostatni link jest nieaktywny.
            • Gość: ll Re: akcesoria do laptopa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.10, 09:32
              W ostatnim linku jest "(" dlatego nie działa ;]
              www.notebookcheck.net/Review-Vikuiti-ARMR200-Anti-Reflexion-Coating.1325.0.html
              <-powinien wejść.

Ale jeśli błyszcząca matryca Ci nie przeszkadza to chyba faktycznie szkoda sobie
              zawracać tym głowy.
          • Gość: henry44 Forum notebookcheck.pl - chamstwo administratorów IP: *.com 06.04.10, 13:41
            Kilka dni temu napisałem post na który użytkownik „koncertownik” (to taki
            forumowy cwaniaczek z plastikowym wiaderkiem na głowie) zwrócił mi uwagę
            w sposób zaczepny i arogancki za co ADMINISTRATOR UDZIELIŁ mu UPOMNIENIA
            CZERWONYM DRUKIEM.
            Gdy po kilku dniach na jednym z wątków napisałem jedną sugestię aby
            ludzie starali się „trzymać” tematu gdyż w tamtym miejscu sytuacja jak
            najbardziej tego wymagała. Jako pierwszy od razu odezwał się Koncertownik
            i wytknął mi, że TEN mój post jest również nie na temat. W związku z tym
            odpisałem, że jego pierwszy (do mnie) post także był nie na temat i do
            tego był zaczepny i obraźliwy. Nie tylko ja odebrałem go w ten sposób
            (został upomniany).
            Za tą ostatnią wypowiedź zostałem zablokowany na forum, (w swojej
            naiwności myślisz, że jak zechce to sobie z tym nie poradzę. Żałosne), a
            dodatkowo Koncertonik POWTÓRNIE przysłał mi prywatną wiadomość POWTÓRNIE
            OBRAŹLIWĄ i po prostu CHAMSKĄ !
            ZROBIŁ TO POMIMO TEGO, ŻE WCZEŚNIEJ BYŁ już UPOMNIANY DOKŁADNIE ZA TO
            SAMO.
            TYM SAMYM „ZAROBIŁ” SOBIE NA NAGRODĘ.
            Jednocześnie chciałbym zauważyć że na forum:
            · nie byłem wulgarny – NIGDY
            · nie byłem ordynarny – NIGDY
            · nie byłem zaczepny, uszczypliwy – NIGDY
            · nie byłem chamski w stosunku do nikogo - NIGDY
            · jest WIELE wątków i wypowiedzi o WIELE bardziej szorstkich niż
            moje i nie trzeba się wysilać aby je znaleźć.

Wstydził byś się chłopie jeden z drugim!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka