Gość: top IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 06.05.10, 18:55 A PO zbierało na rynku. Mnie to tez oburzyło bo kto to widział zbierać podpisy jak sobie ludzi kulturalnie chcą spędzić popołudnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla p... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.10, 20:01 Znam wiele firm prywatnych gdzie pracodawca kazal pracownikom zbierać podpisy pod listami poparcia, jesli tego nie robili to po premii.... jedną osobę nawet zwolnił. Namawiałem by sprawę zgłosiła do OIP w Rzeszowie, ale się bała.... Takie czasy.. A lista na Marka Juraka byla.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halo! Re: Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla IP: *.rz.izeto.pl 06.05.10, 20:27 Te sposoby zbierania podpisów (plebanie, solidarność, skoki, firmy itd) cieszą PiSowców, ale to krótki efekt propagandowy. Ci co musieli podpisywać nie zagłosują na tego pana, do którego poparcia ktoś ich zmuszał. Stały elektorat jest dlatego stały, że nie przybywa zwolenników. Nawet jeśli prowadzi się sztuczki wyborcze i pokazuje się w sztabie wyborczym głównie młodych ludzi. To zaklinanie rzeczywistości, PR. Nic więcej. Kaczyński przegra, bo w jest aurze wkodowany jest gen porażki, klęski. Tak mówią karty. Są czasem tacy ludzie - czego się nie dotkną, to spieprzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRECZ Z PLATFORMĄ Re: Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla IP: *.rzeszow.mm.pl 06.05.10, 23:44 PIS wygra,bo ludzie zobaczyli ILE FAŁSZU I OBŁUDY BYŁO W TVN, KTÓRA PR0MUJE TUSKA I STRSZYŁO PISEM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla p... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 20:45 Halo coś masz z głową. PO grążyli stocznie, teraz PO grążają PKP. Za PiS PKB przekraczało 7% ,a co teraz??? Zadłużona POlska na kolejne 20,5mld ,czy tego nie widzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 06.05.10, 21:37 zapomniałeś że to pis konsumował skutki wejścia do ue,mimo że był eurosceptyczny. skutki wspólnej strefy celnej to gwałtowny wzrost eksportu/produkcji+3mil emigrantów pompujących rok rocznie dziesiątki miliardów euro w konsumpcję.takiego skoku nie da się powtórzyć przez następne kilkadziesiąt lat.stocznie to pogrążyli działacze z dupskami przyspawanymi do stołków,podobnie pkp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksa Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla p... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.05.10, 21:02 jak zwykle nadredaktor bujara wypełniła wolę naczelnego, a czytelniczkę to chyba sama sobie wymysliła , po prostu żenada pani redaktor, lepiej siędouczyć i znaleźć sobie inną pracę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla IP: *.krak.tke.pl 06.05.10, 21:26 a 3 maja w kościele na Krak. Płd ksiądz na kazaniu nawoływał do głosowania na PiS!! i mówił aby w obliczu tragedi głosować na dalszą kontynuacje dobra narodowego i nie głosować na zło narodowe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla p... IP: 94.42.117.* 06.05.10, 21:36 To dopiero pierwsza lekcja jaką dostAła PO ,będą nastę[pne i żadna żyduwica tego nie zatrzyma.Tuska aż wykręcało w TVP,mina mu zrzedła ,dyktat faszyzmu PO mału ale konsekwentnie się oddala jest to nieuniknione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuu Re: Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla IP: *.c194.msk.pl 28.05.10, 23:58 Gość portalu: jolka napisał(a): > To dopiero pierwsza lekcja jaką dostAła PO ,będą nastę[pne i żadna > żyduwica tego nie zatrzyma.Tuska aż wykręcało w TVP,mina mu > zrzedła ,dyktat faszyzmu PO mału ale konsekwentnie się oddala jest > to nieuniknione. no a teraz postaraj sie to przetlumaczyc na polski jezyk jak nie dasz rady, to popros kogos z 5 klasy podstawowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla p... IP: 89.230.90.* 06.05.10, 21:39 Jedna nawiedzona Pani na portierni jednego z wydziałów URZ także nachalnie nagabywała wszytskich pracowników i wielce byał oburzona gdy ktoś odmówił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryfus Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla p... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 22:38 Nie widzę w tym nic złego. SKOK jest spółdzielnią, a własność spółdzielcza to własność prywatna. O tym co się dzieje w SKOK-u decyduje zarząd, rada nadzorcza. jeżeli tej pani się to nie podobało to mogła odmówić i odmówiła. Mnie też dzisiaj pod sklepem podchmielony typ nagabywał, abym dał mu złotówkę na bułkę. Odmówiłem kulturalnie, wyjaśniłem dlaczego. I co mam pisać o tym artykuł? PO nie takie rzeczy robi, w niektórych zakładach pracy (także państwowych) jak nie jesteś związany z PO, to pracy nie dostaniesz, choćbyś był najlepszy. PO to najbardziej zdegenerowana partia od czasów PZPR, wprowadza normalną nomenklaturę partyjną na wszystkie stanowiska. Dlaczego, ktoś chce ograniczać naszą wolność? Jeżeli ludzie chcą podpisywać w SKOK-u niech podpisują. Zakładam się, że w redakcji GW także podpisywano i nawet wiem na kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla p... IP: 94.42.117.* 06.05.10, 22:58 Ryflus ty jesteś inteligentny,tym bucom wytłumaczyłeś jak należy.uwielbiam Cię.Więcej takich na forum ,a nie zajadłych Popara ńców wypuszczonyc z Zakladu Karnego ,lub z Izby wytrzeżwiewń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezażenowany Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla p... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 23:30 kobiecino masz prawo wyboru i skorzystałaś z tego prawa, proszę o obiktywizm, mam też informację jak zdobywało podpisy psl ; wszyscy pracownicy pewnego urzędu musieli zebrać podpis na ledaera psl, twoje oburzenie jest co najmiej smieszne działaczko solidarności, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mer Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla p... IP: *.rzeszow.mm.pl 06.05.10, 23:39 tvn i gazeta w. robi wszystko co moze zeby tylko wypromować nasiłe ekipe Donka! dRODZY DZIENIKARZE NIE UDA WAM SIE KOLEJNY RAZ STRSZYĆ LUDZI PIS-em! Ludzie ockneli sie i zobaczyli dopiero teraz kto kim był i nigdy wiecej nie zagłosują na PLatformę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko nie PIS Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla p... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 07:40 He he pisiorki i tak przegracie.Nigdy więcej żadnego kaczyńskiego przy władzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla IP: 188.33.210.* 07.05.10, 08:01 Skoro nie wolno zbierać podpisów w urzędach to czego PiS zbierał je w Urzędzie Marszałkowskim w Rzeszowie!! Proponuję dziennikarzowi zainteresować się tym tematem. Bo to nie tylko wśród odwiedzających urząd zbierano podpisy ale przede wszystkim wśród pracowników!!! I Kaczyński miałby być prezydentem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 08:17 Jolaka,ja ci współczuję,że mieszkach na Podkarpaciu.Trochę znam tam ludzi i wiem jak kośćiół na was odziałowuje.Wy nie wiecie co to jest mieć swoje poglądy.Żyjecie jak w średniowieczu i na Białorusi.Nigdzie nie byłeś Jolka i nic nie widziałeś.Siedź sobie na tym twoim zad...piu i pisz głupoty,ciemnogrodzie zażarty i mściwy.Tego uczy was kośćiół czyli nienawiści do inaczej myślących? chyba tak.Jesteście żałośni i zostaniecie sami.Czy nie zauważyłeś jak mało Polaków do was przyjeżdża?Wyciągnij wniosek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex przykro to sie czyta ale to niestety prawda. IP: *.flash-net.pl 07.05.10, 16:01 jestem przedstawicielem handlowym i dużo podróżuje po kraju więc mam porównanie mentalności ludzi mieszkających w rożnych regionach. Niestety na Podkarpaciu i Lubelszczyźnie ciemnoty jest najwięcej. To co ksiądz powiedział jest święte. Powie głosujcie na Kaczyńskiego i ludzie zagłosują w obawie przed ogniem piekielnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla p... IP: 89.231.5.* 07.05.10, 08:27 u nas w kościele ksiądz kazał podpisac listy na Jarusia, lezały przy wyjściu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Rzygowiny "dziennikarki" Bajury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.10, 10:15 Czy toto można w ogóle komentować. Nie! Trudno komentować rzygowiny "dziennikarki" Bajury. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Rzygowiny "dziennikarki" Bajury 07.05.10, 10:31 Szkoda ze dziennikarzyna z GWprawda nie zrobila sensacji z tego ze tylko w jednym SKOK-u podpisywano!.Nic dziwnego ze w kwietniu sprzedaz spadla im 0 14%.Nie dlugo czytanie GWprawda bedzie takim samym obciachem jak czytanie Nie czy kiedys Trybuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 pseudo człek w ten sposób może się wypowiadać IP: 84.38.160.* 07.05.10, 10:37 podły "człecze" - jak tak można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla p... IP: *.152.135.210.dsl.dynamic.eranet.pl 07.05.10, 10:28 o już gazetunia zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagienka Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla p... IP: 62.93.41.* 07.05.10, 10:31 Zupełnie nie rozumiem tych wszystkich ochów achów i oburzeń... To, że ktoś do czegoś nawołuje wcale nie zobowiązuje nawoływanych do realizacji... Czemu takie emocje budzi ta sprawa z podpisami na kogokolwiek? Czy ktoś przykłada karbiny do głów lub grozi eksterminacją? Jest wolność? Jest... Chcesz stać pod parasolem i zapraszac do podpisu? Stój i zapraszaj... Przejdę obok i wzruszę ramionami? Przejdę... A zechcę podpisać - podpiszę... Czemu ma służyć ta cała krzykanina, że ten zbierał tu a tamten tam... Ludzie! To i tak do niczego nie prowadzi... Zobaczymy wyniki przy urnach, choć i tak pewnie znajdą się tacy z każdej opcji co znów rozniecą polemikę jakie kto zastoswał metody... Naprawdę nie rozumiem tej całej nagonki jedni na drugich... Czy branie się za łby nawet takie wirtualne jak tu czemuś służy...? A tak na marginesie. Czasem mam wrażenie, że komuś bardzo zależy na tym byśmy jako obywatele lżyli się i wyzywali... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla 07.05.10, 11:37 Komu zalezy?.A slyszalas co PO chce zrobic przez prawie 3 lata rzadow w sferze dlugu publicznego?.A moze slyszalas Palikota czy Niesiolowskiego co side stalo z druga Irlandia i polityka milosci?.Otoz nie!.Oni przez cale te lata zyja kpinami,szyderstwami i zwalczaniem opozycji.Tym niestety zajmuja sie tez polskie media kgtore zamiast krytykowac rzad zajmujac sie zwalczaniem najwiekszej partii opozycyjnej czyli PiS-u.Dziwic sie wiec nie nalezy ze fora GWprawda wypelniaja fani Wojewodzkiego czy Rozmow w kroku z calym ich ubostwem myslowym i brakiem kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagienka Re: Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla IP: 62.93.41.* 07.05.10, 11:58 Nie chciałam imiennie napisac komu na tym jątrzeniu zależy... :) Ale wiesz, mnie żal tego, że jako zwykli obywatele szerzymy ten jad ku uciesze kłębowiska głównych żmij... To jest okropne... Rękami [ustami] wielu z naszych rodaków ludzie pozbawieni czegokolwiek z tzw. etyki czy obyczajowości załatwiają SWOJE szemrane interesy... Szkoda, że tylu w sumie niegłupich Polaków daje się mamić "cudami"... A także łykają te różne zupełnie nie licujące z powagą urzędów jakie "wielcy" piastują wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 11:43 a g...o gów...nej gazecie gdzie kto zbierał podpisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Jak MarcPol POzbierał podpisy dla komora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.10, 12:36 Pod kandydaturą Bronisława Komorowskiego mogli podpisywać się w ostatnich dniach klienci sieci sklepów MarcPol. Na drzwiach wejściowych wisiały informacje o prowadzonej akcji, a przy kasach czekały listy do podpisu. No i co Bujarzyno??? Czyż nie większa sensacja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Barto Kochane sciuny! IP: *.web.vodafone.de 07.05.10, 13:50 Macie racje, TYLKO PIS i TYLKO WODZ koronowany na Wawelu przez Zdiwisza na bez mala CESARZA WSZECHSWIATA (wszystko inne to potwarz i zomoska deprywacja)! A reszte cyklistow, masonow i zwolennikow perfumerii do BEREZY albo NA STOS! Tu juz ksiezula zadecyduja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kochane sciuny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 15:44 a tych co się z tym idiotą nie zgadzają to do Katynia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Barto Nietrafiona analogia IP: *.web.vodafone.de 07.05.10, 21:11 Tym bardziej, ze o tym kto trafil do Katynia decydowal baciuszka Stalin i NKWD. Czyzbys sugerowal naprowadzenie ich "spadkobiercow" na osoby zgadzajace sie z autorem artykulu? Bo jesli tak, to rodzi sie pytanie kogo w takim razie reprezentujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla p... IP: 94.42.117.* 07.05.10, 14:04 Ula jesteś żałosna ,ile ci płacą popaprancy za twoje wypociny.Apropo ja mieszkam na podkarpaciu a nie "mieszkach" jak to matole piszesz ! Nie będę dyskutować z kimś co nawet jednej książki nie przeczytał.A ty pewnie w du..e byłaś i g...o widziałaś!Jaka szkołę skonczyłaś UB,SB,a może WUML,a może poropagandókę tzw .schetynówkę.Slyszałam ,że prawdopodobnie bawiłas w bu....ch w Itali,bo z Niemiec cię przegonili smierdzący smoluchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuu brak urody ?????? IP: *.c194.msk.pl 29.05.10, 00:08 Gość portalu: jolka napisał(a): > Ula jesteś żałosna ,ile ci płacą popaprancy za twoje wypociny.Apropo > ja mieszkam na podkarpaciu a nie "mieszkach" jak to matole piszesz ! > Nie będę dyskutować z kimś co nawet jednej książki nie przeczytał.A > ty pewnie w du..e byłaś i g...o widziałaś!Jaka szkołę skonczyłaś > UB,SB,a może WUML,a może poropagandókę > tzw .schetynówkę.Slyszałam ,że prawdopodobnie bawiłas w bu....ch w > Itali,bo z Niemiec cię przegonili smierdzący smoluchu ty musisz byc strasznie szpetna stad ten jad i frustracja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla p... IP: *.tktelekom.pl 07.05.10, 14:14 Platforma zbierała na polecenie władz podpisy na komorowskiego w każdej szkole czy urzędzie i o tym nikt nie pisze? pozdrowienia dla p. starosty pewnego miasteczka ze słynnymi organami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla p... IP: 94.42.117.* 07.05.10, 14:55 Chodzi o Leżajsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fik Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla p... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 16:04 mieszkam w rzeszowie. nie wierzę w boga. nie chodzę do kościoła. nie należę do żadnej partii. jakby ktoś mnie namawiał do podpisania listy jakiegoś kandydata (jakiegokolwiek) grzecznie odmówiłbym. gdyby naciskał spotkałby się z moim półobrotem (w przenośni). nie wiem dlaczego wiele osób tak bardzo przeżywa zbieranie podpisów. myślą pewnie że za to pójdą prosto do nieba. że ratują polskę (chyba przed kosmitami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek I co z tego? IP: *.multi-play.net.pl 07.05.10, 20:18 Co to za wiadomość? Że w skoku zbierali? I co z tego? Czy ktoś każe komukolwiek podpisywać? Dodam tylko, że na Jarosława nie zagłosuje, ale gdyby ktoś mnie poprosił, to bym się podpisał, podobnie jak Bronkowi, Napieraczowi czy Korwinowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henma Jak PiS w SKOK-u zbierał podpisy poparcia dla p... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 19:47 dziwna kobieta - a gdzie mają zbierac coż w tym dziwnego - ja spotkałem na dwocu PKP w krakowie 2 tygodnie temu z 10 którzy stali z listami i nachalnie podchodzili aby złożyć podpis pod komorowskim.I co tez mam sie gorszyć .Opamietaj sie kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś