Gość: MKR IP: 91.150.169.* 10.05.10, 20:07 Wykonuje projekty domów, wnętrz i inne. Zapraszam na stronę pracowni RYSOVIA pozdrawiam Marcin Rybak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KUS Re: Architekt IP: *.rzeszow.vectranet.pl 11.05.10, 22:52 co ci odbiło dzisiaj, że reklamujesz się wszędzie chłopcze.KUS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Architekt IP: *.krak.tke.pl 11.05.10, 23:00 To nie to forum... Spróbuj tutaj... forum.gazeta.pl/forum/f,156,Architektura.html I zrób coś z tą galerią na stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sok Re: Architekt IP: *.rzeszow.vectranet.pl 12.05.10, 18:05 No ,byłem na twojej stronie mitomanie. Jeżeli ty jak piszesz: "projektowałem obiekty w wielu miastach europejskich takich jak: Warszawa, Londyn, Swansea, Wolverhampton, Birmingham, Hatfield, Bedford, Kiddeminster, West Bromwich, Bicester, Egham, Greater Brookfield, Farnham, Prestatyn, Sopot, Olsztyn, Międzylesie. Praktykowałem z architektami reprezentującymi różne szkoły architektoniczne z krajów takich jak: USA, Anglia, Szkocja, Kanada, Niemcy, Chile, Portugalia, Rodezja czy Republika Południowej Afryki" to ja się pytam ,co ty robisz jako asystent na PRz za 1400zł netto? Niezłe jaja.Trzeba mieć tupet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Architekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 18:17 Od kiedy to jedno drugie wyklucza? Odpowiedz Link Zgłoś
rysovia Re: Architekt 17.05.10, 01:22 Z moją pensją to przesadziłeś aż tak dobrze mi nie płacą. Ale jak widać w Polsce dużo jest takich co czytac umi ale nie rozumi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sok Re: Architekt IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.05.10, 16:54 Umi umi. W zakładzie u r. byś tyle miał, a p. zlekceważyła cię. Odpowiedz Link Zgłoś
rysovia Re: Architekt 18.05.10, 11:39 rozumiem że r docenia :)hehe, uwielbiam te klimaty. Jak czujesz się niespełniony to sprawdź strone www.bd4jobs. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
rysovia Re: Architekt 18.05.10, 11:55 Wiesz jaka jest wysokość płac na PRz i dodatkowo orientujesz się w zakładach. Dodatkowo zdecydowanie Ci przeszkadzam do tego stopnia, ze występując pod nickiem mnie obrażasz. Odpowiem Ci w sposób prosty aczkolwiek może nieco bolesny. Jeśli dałem Ci słabą ocenę z projektu, albo z kolokwium to po prostu jesteś słaby i się nie nadajesz do tego zawodu. Jak sam wiesz dla pieniędzy nie uczę a z zajęć ze mną powinieneś załapać że mówię zawsze to co myślę :)Jeszcze czas spróbować innego fachu. Odpowiedz Link Zgłoś
rysovia Re: Architekt 17.05.10, 01:19 Dzięki za informacje, ale tam już jestem. Galeria jest ok, masz niezaktualizowaną przeglądarkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.myers Re: Architekt 20.09.13, 11:43 O, konkurencja:D Bo ten pan też się tym zajmuje www.kluszewski.com.pl/ I jak na razie to najlepszy architekt, jakiego znam:) Odpowiedz Link Zgłoś
konar888 Re: Architekt 29.10.13, 09:54 Polecam usługi projektowe w powiecie kieleckim Kuza Projekt kuzaprojekt@gmail.com www.kuza-projekt.pl/ projekty kielce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Architekt IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.10.13, 10:01 Patrzcie krytycy na datę postu. Post z 2011 roku Odpowiedz Link Zgłoś
aleess2 Re: Architekt 01.04.16, 09:22 Mi w urządzaniu wnętrz pomógl architekt z poznania i jestem naprawdę zadowolony z efektu końcowego, całość naprawdę świetnie się prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś