Dodaj do ulubionych

Studenci zablokowali centrum!

IP: 212.160.172.* 13.05.10, 08:01
Kierowcy dziękują studencikom! Kto i dlaczego dał im prawo do
kaprysu jakiegoś przemarszu w centrum miasta w samo popołudnie gdzie
najwięcej ludzi wraca do domu? Korek jak diabli, conajmniej jakby
Obama przyjechał ulice poblokowane. Takiej głupoty nie widziałem
dawno - niech się bawią ale dlaczego mają zakłócać życie innym?
Rzeczywiście w wielkiej sprawie szli...I brawo urzędasy za wydanie
zgody...
Obserwuj wątek
    • Gość: abba Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.10, 08:04
      trzeba było sie uczyć. tez byłbys studentem
      • Gość: ? Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.10, 09:45
        Matura w wersji dla debili + brak egzaminów na studia spowodowały, że studentem
        może być byle kretyn, nauka ma tutaj niewiele wspólnego.
        • Gość: lek med Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.05.10, 16:12
          wypraszam sobie ja robię kolejny kierunek i jestem po starym trybie(pisemna matura a nie giertychowska amnestia) i wiem co to znaczy zdawanie na studia
      • Gość: pozdrawiam Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.05.10, 15:27
        hahahaha dobre :P jak sie nie ma głowy do nauki....
    • Gość: student waldemar Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.05.10, 09:34
      Na zdrowie by Ci wyszło zostawienie tego śmierdzącego puszkowozu raz na jakiś
      czas i przejście sie piechotką. O tak dla zdrowia.
      • Gość: heh Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.10, 09:49
        Widzisz obrzygana studencino nie każdy mieszka mieszka w promieniu
        kilometra-dwóch od miejsca pracy, niektórzy dojeżdżają do centrum z obrzeży
        miasta lub okolicznych miejscowości. Pomyśl trochę durna pało zanim znowu
        zabełkoczesz.
        • Gość: power Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.10, 13:20
          student i myślenie....rzecz niemożliwa.Student i picie, albo student
          i zabawa, albo student i seks....ooo..to juz coś normalnego.
        • Gość: pozdrawiam Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.05.10, 15:29
          jakbyś sie uczył, stać by cię było na mieszkanie w centrum Rzeszowa albo i na domek ;)
          • Gość: heh Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.10, 15:37
            A co mają wspólnego pieniądze z mieszkaniem w centrum Rzeszowa? Może stać mnie
            na wille poza miastem? Pomyśl matołku zanim znowu wybełkoczesz te swoje
            "mądrości" życiowe.
            • Gość: wesoło mi Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.05.10, 15:41
              to czemu nie latasz prywatnym helikopterem :P do pracy hahaha
              zawsze tylko jakims burakom żacy przeszkadzają :)
              • Gość: heh Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.10, 15:45
                Pisałem hipotetycznie matołku. Jak nie rozumiesz co to znaczy to zobacz w
                słowniku :) A warzyw to sobie poszukaj przed lustrem i w rodzinie.
                • Gość: rozbawiony żaczek Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.05.10, 15:53
                  o jak ja lubię jak się tak ktoś bulwersuje :) po co swe żale waść wylewasz? więc zrozum ,że twoje żale nikogo tutaj nie interesują, tym bardziej mnie :P co Ci to da? za rok i tak będą juwenalia :)
                  "kto się przezywa to się tak sam nazywa" jak nie chodziłeś do przedszkola , to pewnie nie wiesz
                  pozdrawiam
                  p.s
                  miłego darcia szat w palącym żalu i niedoleczonych kompleksów
                  • Gość: heh Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.10, 16:01
                    Co mi to da? Pewnie nic. Chociaż skrycie liczyłem, że może studenckie bydło
                    zastanowi się odrobinę nad sobą. Ale jak widać po tobie, jesteście
                    niereformowalni. A te twoje dziecięce teksty dobitnie pokazują stan umysłu
                    dzisiejszego studenta :)
                    • Gość: lek med Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.05.10, 16:09
                      A tam problemy ...ludzie giną a to tylko juwenalia
                      ja się zbieram na koncerty :) Tobie trochę, luzu nie zaszkodzi :) Wiesz jakie są groźne choroby ze stresu?? na co Ci wrzody żołądka kiedyś ,daj spokój wyluzuj człowieku
                      Ładna pogoda jest można sie przejść na 30 min zaglądnąć póki nie pada jeszcze :)
        • Gość: student waldemar Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.05.10, 16:31
          To dojechałbys sobie z tych obrzeży autobusikiem, a później piechotką. Da sie?
          Da się. Więc pomyśl zanim znów zabełkoczesz ;)
          • Gość: heh Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.10, 16:46
            Widzisz buraczku są osoby, które z racji wykonywanego zawodu muszą poruszać się
            samochodem, żeby przykładowo pojechać do klienta. Ja wiem, że pewnie ciężko ci
            będzie zmienić prosty jak drut sposób myślenia, ale spróbuj :)
            • Gość: pozdr buraczek Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 14.05.10, 11:57
              ;) wyzywaj się dalej frustracie :D miłego dnia
              swoją drogą lubię buraczki...ćwikłowe z chrzanem
              nikt nie zmusza do życia w Rzeszówku :) mi obrona została i wyjeżdżam
              oj kompleksy kompleksy ależ one zatruwają duszę :P
              wyluzuj
              pozdr
              p.s
              żeby siedzieć na forum i sledzić czyjeś wypowiedzi?widać jak bardzo się nudzisz
    • marajka Re: Studenci zablokowali centrum! 13.05.10, 15:16
      Chcecie być miastem studenckim, "centrum naukowym" Podkarpacia, a juwe raz w roku to taki problem?
      • Gość: cmok cmok Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.05.10, 15:29
        żal mi tych ludzi co leczą kompleksy :( zapomniał wół jak cielęciem był
    • Gość: żaczek smaczek Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.05.10, 15:46
      nikt nie zabronił iść na studia ;) w każdym mieście akademickim tak jest na juwenaliach i studenci idą do centrum miasta , tyle żyjecie i nie wiecie o tym ludzie

uczyć się można w każdym wieku , przecież tego nikt nie zabroni :)
      • Gość: www Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.05.10, 16:16
        heh w sposób bardzo dosadny obrażając każdego próbuje tylko pokazać nam stopień
        swojej kultury... pozwólcie mu :)... do zobaczenia na juwenaliach studenci!!!
    • Gość: byłystudent banda dzieciaków - nie studenci... IP: *.krak.tke.pl 13.05.10, 16:22
      Jak zobaczyłem wczoraj w tv tych studenciaków to mi ręce opadły. Takiej
      dziecinady już dawno nie widziałem. Się towarzystwo poprzebierało za żabki i
      słoneczniki i radochy miało co niemiara. Ale balanga!
      I jeszcze ten przemarsz przez miasto... Żałość... Trzeba się jeszcze za rączki
      trzymać było i radośnie wyśpiewywać nazwy wydziałów... No, po prostu szok jaka
      impreza... A ten... miss juvenaliów już wybieraliście? Nie? No, to trzeba
      wybrać. To dopiero będzie zabawa...Motyla noga... I jeszcze może jakieś zawody
      międzywydziałowe zróbcie... Że niby, kto pierwszy, na ten przykład zrobi ze
      spinaczy biurowych makietę uczelni albo jeszcze coś śmieszniejszego... No, mówię
      wam... Jak szaleć, to na całego... kurcze pióro...
      "studenci"... szkoda gadać...
      Jak to to wróci do tych swoich wsi i miasteczek, to opowiadać będzie na każdych
      imieninach u cioci jakie to studenckie życie fajne jest i jakie hece się na nim
      dzieją... kurczątko na grillu...
      • Gość: wesoły żaczek Re: banda dzieciaków - nie studenci... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.05.10, 16:41
        zapomniał wół jak cielęciem był
        pozdrawiam ja spadam na juwenalia :P stracone lata nie powrócą ...nigdy
    • Gość: kierowca Re: Studenci zablokowali centrum! IP: 84.38.160.* 13.05.10, 17:05
      Brawo urzędasy!!!!!! Trafna decyzja.
      Podpisuje się:matka z dwojgiem malych dzieci w aucie.
    • Gość: Mikael Do autora wątku IP: *.19.165.68.osk.enformatic.pl 13.05.10, 18:07
      Znajdź sobie innego nicka zabiedzony frustracie.
    • Gość: innnertia Re: Studenci zablokowali centrum! IP: *.ip.netia.com.pl 17.05.10, 22:03
      a samochód czy autobus? tak z podstępnej ciekawości ;P I z centrum nie masz tak
      daleko do domu, więc bez przesady :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka