jedna_chwilka 25.05.06, 12:19 60 tabletek - czyli 2 opakowania Panie które mają obniżać prolaktynę tym preaparatem zapraszam. wyślę pocztą pozdrowienia Jagoda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatta-a1 Re: oddam NORPROLAC 75 25.05.06, 13:34 ja nie jestem zainteresowana ale pamiętam Cię jak byłaś na tym forum. co u Ciebie słychac???? jak się czujesz?????? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: oddam NORPROLAC 75 25.05.06, 14:00 a to Ci dopiero! że ejszcze ktoś mnie pamięta myslałam że całkiem zmieniła się ekipa u nas ok udało nam się jakiś czas temu zajść i teraz obserwujemy wybrzuszanie z dnia na dzień u Ciebie ok? Odpowiedz Link
agatta-a1 jedna_chwilka 25.05.06, 14:55 ekipa nie całkiem nowa jak widac. to super, a który to tydzień??? pamiętam, ze zafasolkowałaś. ale na forum ciąza i poród tez Cię nie widać. u mnie mogłoby być lepiej. czekam az się mąż wyleczy, bo mam przewlekły stan zapalny i słabe przez to plemniki. @ ma przyjść za 6 dni i jakoś mimo wszystko się łudzę, ze moze sie uda! pamiętam nawet, ze kiedyś mi coś doradzałaś ale nie pamiętam w jakim temacie. pozdrowionka Odpowiedz Link
kattrin1 Re: oddam NORPROLAC 75 25.05.06, 14:38 Chwilko ja tez nie po norpolac ale z zapytaniem jak cudowna ciaza sie trzyma, zdrowa?? Odpowiedz Link
jedna_chwilka ee tam z Wami to taka gadka :) 25.05.06, 16:12 dobrze jest dziewczynki (odpukać) jakieś tam zdarzają się po drodze dziwne rzeczy ale gorzej gdyby ich nie było np. opuchniete i nadwrażliwe dziąsła - przypadłość zwana paradoncją ciążową albo podejrzenie zapalenia dróg moczowych i nerki - podczas kiedy dzieciak się na jakimś nerwi ułożył, że matka zgięta w pół łaziła albo uczulenie, które utrzymywało mi się przez tydzień po zjedzeniu słownie 7 sztuk truskawek no i jakoś takoś mi leci czas..., do pracy nadal chodzę (choć aktualnie jestem na urlopie) i zresztą bardzo chcę chodzić jak najdłużej się da, dlatego że lubię swoją pracę i lubię ludzi z którymi przebywam czasm więcej niż 8 godzin a jestem moje złote w 17 tygodniu, pod koniec czerwca czeka mnie USG połówkowe - aż się wierzyć nie chce jak ten czas leci szybko fajnie że pytacie...to takie miłe - a jak u Was kochane?Bo że Ewula niespodziankę nam sprawiła to wiecie pewnie... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: oddam NORPROLAC 75 27.05.06, 19:05 tylko się przypominam dla dziewczyn które zbijają prolaktynę zbyt wysoką bromkiem albo parlodelem_norprolac to superoczyszczona bromokryptyna_ tak się przypominam, bo mnie chwilowo się nei przyda a nie chciałabym żeby się przeterminowała... warto żeby któraś skorzystała Odpowiedz Link
anais_de_loin Re: oddam NORPROLAC 75 27.05.06, 19:21 agatto i i chwilko nie calkiem stara druzyna sie wykruszyla. ja wciaz na stand by...mam nadzieje ze niedlugo ..a jak ty agatto co u ciebie? Odpowiedz Link
agatta-a1 anais 01.06.06, 07:46 a u mnie kochana niestety bez zmian. dziś dostałam @. 8 cykl poszedł w zapomninie. i nie wiem kiedy wreszcie się uda bo M ma słabe plemniki i zaczynamy leczenie. a Ty???? Odpowiedz Link
e-ruda Re: oddam NORPROLAC 75 31.05.06, 21:29 witam jezeli to aktualne to ja bylabym chetna.... moj email: haberny@neostrada.pl (z adresu "gazetowego" nie korzystam) pozdrawiam! Odpowiedz Link