Gość: NORMALNY IP: *.rzeszow.mm.pl 13.05.10, 21:08 Platforma czyli partia lansu i propagandy!Wszyscy się na wzajem poklepują po plecach, pchają na siłe do mediów a konkretnych działań jak nie było i nie będzie!TOTALNA PORAŻKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jESTEM NA "NIE" Wybory w PO: Kulesza odpuszcza, zostaje Rynasie... IP: *.rzeszow.mm.pl 13.05.10, 21:19 Platforma Obywatelska to: 1. Brak Reformniezbednych dla Polski 2.NiekompeteNtni ministrowie: B.Klich(lekarz), J.PITERA, E.KOPACZ, 3.Podejrzane interesy: Zbigniew CHLEBOWSKI, MIROSŁAW DRZEWIECKI, Beata Sawicka 4.Mistrzowie propagandy i opowaidania bajek: Donald Tusk i SławomiR Nowak(TZW. LANSERKA) 5. Wspierani na siłe przez "obiektywne" media typu TVN,zetka, gazetka w., Kuba Wojewódzki i michał figurski( Głupi i głupszy??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIKI Wybory w PO: Kulesza odpuszcza, zostaje Rynasie... IP: *.rzeszow.mm.pl 13.05.10, 21:54 Jeśli lubisz lans, dużo słów i mało konkretów oraz wierzysz w cuda Tuska to nie czekaj ani chwili tylko zapisz się do Platformy! Po wstapieniu do PO OBOWIAZKOWO za wszyskie niepowodzenia I WPADKI będziesz obarczał PIS!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Wybory w PO: Kulesza odpuszcza, zostaje Rynasie... IP: *.rzeszow.mm.pl 14.05.10, 00:44 Palikot, Niesiołowski, Czuma, Klich,Pitera, Chlebowski, Drzewiecki, Kopacz= wielkie nieporozumienie i nieudolność! Głosowałem w wyborach na PO, bo wierzyłem ,ze może TUSK coś zmieni w tym kraju, ale niestety nie podjęto żadnych działań ku lepszemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Wybory w PO: Kulesza odpuszcza, zostaje Rynasie... IP: *.tktelekom.pl 14.05.10, 06:37 Ciekawe, czy Pan poseł pamięta czasy stanu wojennego, gdy należał do ZSL, chodził po WSP w Rzeszowie i chwalił się wszem i wobec swoją legitymacją partyjną!? A teraz proszę, wzorowy liberał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Wybory w PO: Kulesza odpuszcza, zostaje Rynasie... IP: *.tktelekom.pl 14.05.10, 06:40 A może to było SD? W każdym razie jeden z satelitów PZPR. Już dokładnie nie pamiętam, 30 lat minęło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan zostaje Rynasiewicz IP: 84.38.160.* 14.05.10, 07:50 ty się kiju zdecyduj, a zresztą, wielu Pisiaków było w PZPR i co to zmienia - ważne kto jakim jest człowiekiem (znam wielu porządnych milicjantów i paru suk....nów wśród księży) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Wybory w PO: Kulesza odpuszcza, zostaje Rynasie... IP: 84.38.160.* 14.05.10, 07:46 Sensowny gość; żaden oszołom - gdyby tylko tacy byli w polityce wszystko szłoby w dobrym kierunku. Niestety w PO są też Niesiołowski, Sikorski - a to mnie odstręcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Wybory w PO: Kulesza odpuszcza, zostaje Rynasie... IP: 195.117.22.* 14.05.10, 07:56 Zbyszek to świetny facet, żaden pisiaków na Podkarpciu nie dorasta mu nawet do piet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seneka Re: Wybory w PO: Kulesza odpuszcza, zostaje Rynas IP: 94.232.220.* 14.05.10, 10:34 Kim jesteś człeku, że taka żółć płynie z twoich ust? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miodzio Wybory w PO: Kulesza odpuszcza, zostaje Rynasie... IP: *.rzeszow.mm.pl 14.05.10, 11:07 Nie tak dawno była decyzja w PO,aby wybory władz partyjnych odbyły się po wyborach Prezydenckich. Teraz że będą przed wyborami. SPIN doktorzy Platformy OB doszli do wniosku ,że na Podkarpaciu to się im opłaci. Będzie to ukryta de fakto kampania po Komorowskiego. Przy okazji wyborów uzupełniających do senatu to PO,PSL,SLD nie wystawiło kandydata bo boją się wyniku głosowań, które odsłoniły by prawdę o ich faktycznym poparciu w naszym regionie. Cieszę się ,że nauczyciel historii Zbyszek Rynasiewicz będzie przyszłym szefem struktur PO w podkarpackim.Znam go jako normalnego człowieka,chyba,że mu ostatnimi czasy odbiło Pozdrowionko Miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszowianin Mam nadzieje że Polska B zagłosuje jak Polska A IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.05.10, 15:05 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7881983,Wybory_2010__Kora__Smuda__Bartoszewski___znani_popieraja.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miodzio Re: Mam nadzieje że Polska B zagłosuje jak Polska IP: *.rzeszow.mm.pl 16.05.10, 06:00 Wodzu tak sie nie robi działaczu PO na podanym linku nie ma ani Kuleszy ani Zbyszka Rynasiewicza A fe Z drugiej strony podziwiam twój tupet, zaklinaczu rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hp Wybory w PO: Kulesza odpuszcza, zostaje Rynasie... IP: 195.116.41.* 14.05.10, 18:36 Kulesza moze sobie odpuszczac, on po prostu nie mial zadnych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: publika Wybory w PO: a ludzie gadaja ze IP: *.sbr25.nsw.optusnet.com.au 16.05.10, 10:21 najgłupszy to jest Tomaka i to pewnie on zostanie wybrany. Odpowiedz Link Zgłoś