Dodaj do ulubionych

Sanepid znalazł w Leclerku przeterminowane napoje

IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 22:10
Profesjonalne zarządzanie!!!
Śmiać mi się chce, jak czytam takie tłumaczenie się kierownictwa
hipermarketu. A gdzież ten preofesjonalizm, normy, styl, ISO i tym podobne
bzdury? Tak się można było tłumaczyć za komuny w Gminnej Spółdzielni (z całym
szacunkiem dla wszystkich uczciwych ludzi z geesów).
Przekręcają klientów na czym się da a w razie wpadki zwalają całą winę na
szeregowego pracownika. Dlatego omijam HIPERMARKETY szerokim łukiem i robię
zakupy w małym sklepie na moim osiedlu. I wiem, że pani Jadzia mnie nie
oszuka - ona potrafi uszanować każdego klienta, bo z tego żyje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Stefan Zawsze trzeba myslec jak sie kupuje. IP: 80.51.255.* 07.03.04, 22:45
      Juz niejednokrotnie prasa pisała o przekretach jakie stosuje sie w
      hipermarketach. Od unikania płacenia podatków po oszukiwanie i narazanie
      zdrowia klientów. Ale już wśród samych czytelników Rzeszowiskiej Wyborczej sa
      ludzie tacy, których ten artykuł miczego nie nauczy i przy kazdej wzmiance o
      planach budowy kolejnych hipermarketów będą sie podniecać
    • Gość: skandal Kary powinny byc wieksze a sklep bojkotujemy IP: *.brodwy01.nm.comcast.net 07.03.04, 23:04
      3 cie zycie kurczaka, napoje tez ?
    • Gość: skandal!!!!!!! nigdy wiecej tam nie pojde IP: *.brodwy01.nm.comcast.net 07.03.04, 23:07
      ciekawe co jeszcze maja stare i ile razy zmieniaja metki
      • Gość: znudzony poprzednie dwie wypowiedzi to ta sama osoba IP: *.man.rsk.pl 08.03.04, 00:48
        Ktoś próbuje na siłę stworzyć sztuczny tłok i atmosferę skandalu, czyżby
        konkurencja się odezwała... ?
        A swoją drogą jakiś dziwny IP, który zdradza nieczyste intencję autora (bo nie
        jest z Rzeszowa ani nawet z okolic)
        Co do głównego tematu to jednego teraz można być pewnym, że po takiej wpadce
        napewno będą sprzedawać najświerzsze towary w Rzeszowie (przynajmniej przez
        pewien czas), więc chyba warto skorzystać...
        • Gość: Ktos spoza Re: poprzednie dwie wypowiedzi to ta sama osoba IP: *.brodwy01.nm.comcast.net 08.03.04, 08:32
          trzeba byc z Rzeszowa zeby byc oburzonym na supermarkety
    • Gość: pss U WAS W MIELCU SĄ TYLKO GEESY !!! IP: *.man.rsk.pl 08.03.04, 00:53
      Pozdrowienia dla Pani Jadzi
    • Gość: mirek Re: Sanepid znalazł w Leclerku przeterminowane na IP: *.man.rsk.pl 08.03.04, 07:41
      Całą stówę kary dostali - niesamowite.

To pewnie dlatego w piątek odemnie chcieli 2,5 tyś za miesiąc za wynajęcie 1 m2 w pasażu - muszą sobie odrobić straty :)

Nie lubie Leklerka !!!!!!
    • Gość: dex Re: Sanepid znalazł w Leclerku przeterminowane na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 08:42
      i te różnice między ceną towarów na półkach i w kasie- oczywiście na niekorzyść
      klienta
    • Gość: klient Re: Sanepid znalazł w Leclerku przeterminowane na IP: 213.76.135.* 08.03.04, 09:19
      zastanawiam się, kiedy ten szeregowy pracownik zdążył zmyć acetonem te napisy.
      Pewnie zabrał je do domu i z żoną ten przekręt robili.... , albo po jednej
      puszce, na zapleczu.....

Bzdury, panie kochany. Wyraźnie widać, że w tej sprawie decyzja zapadła wyżej i
      tam powinna być wymierzona kara - też znacznie wyższa!

Pozdrawiam. Te wszystkie "służby" zamiast nas chronić, jeszcze nas
      rozśmieszają. A niech mnie. Ha, ha, ha.
    • Gość: mariusz Re: Sanepid znalazł w Leclerku przeterminowane na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 09:32
      może sanepid sprawdzi jeszcze puszki z karmą dla psów i kotów, są
      przeterminowane i tak napęczniałe że lada moment wystrzelą to samo z
      paprykarzem szczecińskim w BIEDRONCE.
    • Gość: roma nie lubię tego sklepu IP: *.optimus-comfort.com.pl 08.03.04, 12:04
      Byłem tam kilkakrotnie w ubiegłym roku, zawsze miałem wrażenie, że jest brudno,
      niechlujnie a towar wyeksponowany chaotycznie. Zaprzestałem odwiedzania tego
      sklepu i teraz utwierdziłem się o słuszności decyzji. A że nałożona kara jest
      śmieszna to inna sprawa. Sklep na pewno powinien zwrócić koszty kontroli
      sanepidu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka