Dodaj do ulubionych

Rzeszow by night

IP: *.dowco.com 07.07.10, 20:09
Witam ponownie.

Za tydzien przyjezdza do mnie kumpela z NRF-u i chcemy sie wybrac do
jakiegos fajnego klubu nocnego na imprezke. Kto moze mi poradzic
gdzie mozna fajnie sie zabawic bez chamstwa i prostactwa. Nie znosze
facetow ktorzy tylko mysla jak wyladowac z ta laseczka w wyrku.
Chodzi o kulture i mila atmosfere, fajna muze i dobre towarzystwo.
Prosze o sugestie - J2
Obserwuj wątek
    • Gość: rurek Re: Rzeszow by night IP: *.ostnet.pl 07.07.10, 20:12
      Ja tyż lubje kurtularną rozrywkę w towazystwie enerefowców bo polskiego hamstwa
      nie zniese.
      • Gość: jagienka 2 Re: Rzeszow by night IP: *.dowco.com 07.07.10, 20:32
        powiedzial co wiedzial - po co zabierasz glos dresiarzu
        • Gość: rurek Re: Rzeszow by night IP: *.ostnet.pl 07.07.10, 20:39
          Takie ostre lubię. Aż mi sie lampas z boku dresa wyprostował.
    • Gość: gość Re: Rzeszow by night IP: 109.243.31.* 07.07.10, 21:06
      Widzę,że nie tylko z ortografią jesteś na bakier,ale także z geografią.Co to
      jest NRF?Ja wiem,że są Niemcy i to od dawna.Poza tym o ile pamiętam ,miałaś być
      na Mazurach .Czyżby nikt życzliwy nie powiedział Ci jak tam dojechać?A może mała
      zmiana planów?A może to tylko ściema?
      • Gość: jagienka 2 Re: Rzeszow by night IP: *.dowco.com 07.07.10, 21:09
        gosciu - spadaj na bambus!
        • Gość: gość Re: Rzeszow by night IP: 94.254.220.* 07.07.10, 21:24
          I to jest właśnie Twoje chamstwo i prostactwo!!!
          • Gość: bzyku Re: co racja to racja IP: *.rzeszow.vectranet.pl 07.07.10, 21:30
            forum.gazeta.pl/forum/w,69,113845592,113845592,Alez_jestescie_naiwni_.html
      • Gość: u Re: Rzeszow by night IP: *.150.177.87.csa-net.pl 07.07.10, 21:33
        Kocioł -Garnkowi:)
        Za bardzo głębokiej komuny tak była tłumaczona Niemiec (zachodnich)- NRF. Potem
        tłumaczenie na RFN. "Niemcy" to taka nazwa jak i Polska. Używana powszechnie.
        Jednak pełna nazwa brzmi nadal właśnie Republika Federalna Niemiec. Polski -
        wiadomo jak:)
        A co do klubów to proponuję LIVE. Mimo wszystko.
        • Gość: u Re: Rzeszow by night IP: *.150.177.87.csa-net.pl 07.07.10, 21:35
          coś mi zjadło 2 wyrazy powyżej. Ale wiadomo o co idzie.
          • Gość: jagienka 2 Re: Rzeszow by night IP: *.dowco.com 07.07.10, 22:26
            Dzieki. wreszcie znalazl sie ktos rozsadny. pozdrawiam. J2.
            • Gość: NM Re: Rzeszow by night IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.10, 22:30
              a ja proponuje olimp w budziwoju..miła atmosfera, fajna muza, fajne towarzycho...
              • Gość: jagienka 2 Re: Rzeszow by night IP: *.dowco.com 07.07.10, 22:43
                ciekawa propozycja - dzieki
                • Gość: jagienka 2 Re: Rzeszow by night IP: *.dowco.com 07.07.10, 22:56
                  a co myslicie o Czarnym Kocie?
                  • Gość: gość Re: Rzeszow by night IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.07.10, 01:02
                    Do kota nie wpuszczają jak ktoś jest z NRFu
                    • Gość: jagienka 2 Re: Rzeszow by night IP: *.dowco.com 08.07.10, 20:06
                      dlaczego?
                      • Gość: qaz Re: Rzeszow by night IP: *.rzeszow.mm.pl 08.07.10, 20:59
                        Bo wszyscy z NRFu mają krótkiego.
                        • Gość: jagienka 2 Re: Rzeszow by night IP: *.dowco.com 08.07.10, 22:12
                          taa, zwlaszcza moja kumpela! chamidlo!
                          • dr_psychol Re: Rzeszow by night 08.07.10, 23:19
                            Powtarzam po raz kolejny: TYLKO MURZYNEK.

To jest lokal... klimat, szyk, prestiż i odpowiednia cena ;)
                            • Gość: lol Re: Rzeszow by night IP: *.rzeszow.vectranet.pl 09.07.10, 08:33
                              budka z zapiekankami na dworcu!
                              • Gość: jagienka 2 Re: Rzeszow by night IP: *.dowco.com 09.07.10, 18:36
                                Murzynek - hmmmmm....to mi sie zaczyna podobac!
                                • Gość: olla Re: Rzeszow by night IP: *.static.xcore.pl 09.07.10, 20:27
                                  Czarny kot w czwartki :)
                                  • Gość: Labrador Re: Rzeszow by night IP: 81.39.203.* 11.07.10, 09:26
                                    zabierz ja do Krakowa
                                    • Gość: jagienka 2 Re: Rzeszow by night IP: *.dowco.com 12.07.10, 19:55
                                      myslisz ze Rzeszow nie ma nic do zaoferowania?
                                      • Gość: Paula Re: Rzeszow by night IP: 188.33.15.* 12.07.10, 21:42
                                        Polecam live club byłam tam z koleżanką i poznałyśmy super gości po studiach.
                                        Byłyśmy z nimi na weekendzie w Polańczyku mówię wam rewela w życiu się tak
                                        dobrze nie bawiłam jest pare szczegułów do zdradzenia. Nie wiem czy jest tu
                                        jeszcze ten pasztet Anka co siedzi po nocach na forum ale pewnie tak bo gdzie by
                                        poszła ze swoim ryjem. Jak jest to niech się odezwie.
                                        • Gość: Prześmiewca Re: Rzeszow by night IP: 81.219.150.* 12.07.10, 22:07
                                          Jest pytanie.
                                          Dlaczego "Anka siedzi po nocach na forach?"
                                          Oj szanowna młodzieży! niczego nie kumacie?
                                          Wiem, z geografii macie po znajomości.
                                          • Gość: Prześmiewca Re: Rzeszow by night IP: 81.219.150.* 12.07.10, 22:11
                                            Na początek "Jagienko 2 "prześledź wszystkie aktualne imprezy lata do
                                            31.07.10.Apotem zabierz ja w Bieszczady , najlepiej pieszo.Na początek Połonina
                                            Wetlińska w połączeniu z Caryńska może być Smerek.Potem Wielka Rafka a na koniec
                                            Wołosate i Tarnica,Krzemień i Halicz.
                                            • Gość: Prześmiewca Re: Rzeszow by night IP: 81.219.150.* 12.07.10, 22:13
                                              Oczywiście "A potem" gdzieś przeskoczyło.
                                              • Gość: jagienka 2 Re: Rzeszow by night IP: *.dowco.com 12.07.10, 22:58
                                                to jest jakis pomysl!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka