Dodaj do ulubionych

Najlepsza Kawiarnia

IP: *.rzeszow.vectranet.pl 07.08.10, 19:52
Jestem nową mieszkanką Rzeszowa. Przyjechałam tutaj ponieważ Centrala mnie
awansowała i będę tworzyć oddział firmy na Podkarpaciu. Ponieważ bardzo często
spotykam się ze swoimi klientami na kawie chciałabym abyście podpowiedzieli
mi, którą kawiarnie polecacie w Rzeszowie pod względem smaku kawy, wyglądu i
obsługi klienta ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Komitet powitalny Re: Najlepsza Kawiarnia IP: *.rz.izeto.pl 07.08.10, 19:58
      W imieniu Komitetu Powitalnego nowej mieszkanki Rzeszowa zapraszam do Costa Caffe na Kościuszki... napisz tylko kiedy masz chwile przerwy w tym tworzeniu nowej firmy...:)
      • Gość: igloopol Re: Najlepsza Kawiarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 20:13
        A może zaproponujecie coś kameralnego i nie sieciowego. W innych
        miastach Costa Caffe zapycha dziury w galeriach handlowych. To taki
        kawiarniany odpowiednik hamburgerowni.
        • Gość: ll Re: Najlepsza Kawiarnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.10, 20:26
          I na dodatek kawa paskudna ...
          • jael53 Re: Najlepsza Kawiarnia 07.08.10, 21:18
            Trochę zależy, jakich gości planujesz. Dla wybrednych - "Życie jest piękne" przy
            Rynku; dla lubiących krakowskie klimaty - Ad Rem przy Jagiellońskiej (gdzie
            zresztą można się przyzwoicie podkarmić i gdzie nie wypędzają palaczy).
            • Gość: kaw Re: Najlepsza Kawiarnia IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.08.10, 10:59

Ludzie inteligentni, kulturalni, młodzi ok 20-35 lat ale zdarzają się
              sporadycznie i osoby w wieku 50-60 lat. Więc najlepiej zaprosić na kawę czy
              herbatę z ciastkiem i porozmawiać ok. godziny.
              Ta kawiarnia musi mieć swój klimat profesjonalną obsługę aby mój klient czuł,
              się w niej dobrze. W biznesie każdy detal ma znaczenie. W costa coffe byłam i
              lokal podoba mi się średnio.
              Jakie macie propozycje ?
      • Gość: kawosz Re: Najlepsza Kawiarnia IP: 94.254.200.* 06.01.11, 14:51
        Ja moge Ci polecić z ręką na sercu kawiarnie Queen Caffe na Szopena 9 ma dopiero niecałe 2 miesiące ale klimat jest świetny no i co najważniejze pyszna kawa i świetnie przydządzona wyglada świetnie i smakuje rewelacyjne polecam cappucino lub latte smakowe. pozdrawiam
        • jakmutam Re: Najlepsza Kawiarnia 06.01.11, 19:30
          Gość portalu: kawosz napisał(a):

> Ja moge Ci polecić z ręką na sercu kawiarnie Queen Caffe na Szopena 9 ma dopier
          > o niecałe 2 miesiące ale klimat jest świetny no i co najważniejze pyszna kawa i
          > świetnie przydządzona wyglada świetnie i smakuje rewelacyjne polecam cappucino
          > lub latte smakowe. pozdrawiam
          Nie byłem więc nie neguję tego.Dziwne tylko że w 2 kolejnych wpisach z tego samego ip używasz różnych nicków. To rodzi podejrzenia o kryptoreklamę a nie opinię klienta.
          • Gość: Anka Re: Najlepsza Kawiarnia IP: 88.251.231.* 06.01.11, 19:46
            No coz...byl juz podobny watek, z niejaka disa w tle...czyzby powtorka z rozrywki?
      • Gość: pyszna kawa Re: Najlepsza Kawiarnia IP: 94.254.200.* 06.01.11, 14:57

www.queencaffe.pl
    • disa Re: Najlepsza Kawiarnia 08.08.10, 12:48
      niestety NIE MA

ale we wrześniu ma się otworzyć 3 lokale ... zobaczymy co tam będzie ;]

oby nie kolejne budy z kebabami bo ich w Rz. zatrzęsienie ;/
      • Gość: ja Re: Najlepsza Kawiarnia IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.08.10, 14:50
        tylko ESTRADA CAFE, w wejściu do podziemi!!!!! Kawa i reszta palce
        lizac!!!!
        • jael53 Re: Najlepsza Kawiarnia 08.08.10, 20:58
          Tylko ta architektura... wejście, pardon, jak do szaletu miejskiego. Jednak wolę
          "Życie jest piękne".
    • Gość: a Re: Najlepsza Kawiarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 23:48
      A co myślicie o Wiedeńskiej przy Rynku. Wnętrze jest ok i pogadać można.
      • Gość: Juzio Re: Najlepsza Kawiarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 08:31
        Jeżeli lubisz tandetę w plastikowym wydaniu to (pseudo wiedeńska) jest właściwym
        miejscem. Podobnie jak inni powyżej polecam Costa Cafe. Owszem jest to
        sieciówka, ale kawa jest najlepsza w Rzeszowie.

Bywałem w Coście w innych miastach (Lublin, Warszawa, Kraków, Katowice...) ale
        lokal w Rzeszowie wyróżnia się bardzo pozytywnie sympatyczną obsługą. Jedyne
        czego nie polecam to ciastka-mrożonki.

W Rzeszowie, co bardzo przykre jak na razie nie ma klimatycznych kawiarni z
        miłym wnętrzem, sympatyczną obsługą, dobrym ciastem i najważniejsze...
        Dobrą kawą. Trudno w Rzeszowie wcześnie rano wypić poranną kawę. Costa
        jest otwarta już do 7.30 co jak na Rzeszowskie warunki jest rewelacją.

• Gość: kafe Gdzie mają byc nowe kawiarnie? IP: 109.243.186.* 09.08.10, 09:10
          A gdzie mają powstać te trzy nowe lokale-kawiarnie? Bo ja kawiarnie kojarzę też
          z galerii graffiki i z plazy, nie pamiętam jak się nazywają. ale dają tam kawę
          Illy, to jest dobra kawa, jeśli się ja dobrze zaparzy :)
          • Gość: kawosz Re: Gdzie mają byc nowe kawiarnie? IP: 94.254.200.* 06.01.11, 15:15
            Nowa kawiarnia powstała na ulicy Szopena 9 serwują tam kawę illy ale mało tego potrafią ją przyrządzic idealnie wyglada i smakuje rewelacyjnie zawsze podana z jakims wzorkiem na piance no a cappucino rewelacja drugiego takiego nie znajdziecie mozna tez zjesc panini, salatke lub ciacho wogole świetny wystrój rewelka musicie tam zajrzeć!!!
            • Gość: Ewa Re: Gdzie mają byc nowe kawiarnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 15:28
              A mógłbys mi to "umiejscowic" w przestrzeni??? Gdzie to mniej wiecej jest???
    • Gość: Ewa Czyzby DISA bis.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 19:47
      niby taka naiwna nie jestem, ale znów chyba? dałam sie podejśc, panna KAWOSZ zakłada watek nt. kawiarni a potem "reklamuje" swój biznesik tez jako KAWOSZ tylko z innego IP. Jak wiadomo IP to nie problem tak więc pani reklamujacej lokal przy Szopena 9 serdecznie dziekujemy i zegnamy........
      • Gość: Rzeszowiak II Re: Czyzby DISA bis.... IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 21:48
        dobre masz przeczucie o wątek to kryptoreklama. Lokal fakt powstał nie dawno ale totalna klapa widać że goście z Kolbuszowej co to to tam sprzedają tą kawę to kiepskie pojęcie o reklamie zwłaszcza zewnętrznej, konkrety? wystarczy zobaczyć ten "potykacz" na chodniku zupełnie nie czytelny tak nabazgrolone. A te reklamy-banery które powiesili na tym budynku kulorowe i tyle, trzeba stanąć pod nimi 2 metry by dojrzeć taka czcionka zwymyślana, sam lokal strasznie ciemny, z zewnątrz wygląda jak non stop zamknięty. Niech się kawosz tu nie wysila.
        • Gość: ccc Re: Czyzby DISA bis.... IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 07.01.11, 10:17
          Hotel Grand, wejście przez Coste. Kawa w takiej samej cenie jak w costa cafe ale: podana przez kelnera, przyjemne wnętrzne, muzyka jest tłem a nie zagłusza rozmowę, kawa 100% arabica a nie mieszanka. Polecam.
          • jael53 Re: szlaban na kawę w mieście 07.01.11, 12:45
            Daruję sobie już kawiarnie. Trudno, jestem nałóg, więc istota wyklęta. Szukać kafejki ze skrytką dla palaczy nie zamierzam, bo to pewnie zajęcie z gatunku tych, którym patronuje Spółdzielnia Pracy "Daremny Trud". Ulubiony napój sporządzam w domu. To też frajda - trochę poeksperymentować z gatunkami, dodatkami i sposobami parzenia. No i na własnym kawałku podłogi mogę sobie szkodzić tak, jak lubię.
          • Gość: Anka Re: Czyzby DISA bis.... IP: 88.251.231.* 07.01.11, 13:25
            Gość portalu: ccc napisał(a):

> Hotel Grand, wejście przez Coste. Kawa w takiej samej cenie jak w costa cafe al
            > e: podana przez kelnera, przyjemne wnętrzne, muzyka jest tłem a nie zagłusza ro
            > zmowę, kawa 100% arabica a nie mieszanka. Polecam.

Ja zawsze kupuje 100% arabice (dodam, ze nie w kraju) i wiem jaki jest jej koszt ;), wiec szczerze watpie, ze serwuja tam 100% arabice, szczegolnie ze jak piszesz koszt jest taki jak w costa cafe ;)
            • Gość: anna Re: Czyzby DISA bis.... IP: *.rzeszow.mm.pl 07.01.11, 15:30
              Arabika nie kosztuje jakoś kosmicznie, choć wiele zależy od miejsca pochodzenia.
              • Gość: Anka Re: Czyzby DISA bis.... IP: 88.251.231.* 07.01.11, 15:36
                wlasnie o to mi chodzilo, arabica arabice nie rowna ;)
                • Gość: anna Re: Czyzby DISA bis.... IP: *.rzeszow.mm.pl 07.01.11, 16:59
                  Zgoda. Firmą też nie należy się sugerować , bo czasem upalą ziarna nie tak jak trzeba i kicha. W pazdzierniku piłam boską kawę, teraz mam taką sobie. Nazwy, pochodzenia żadnej z nich nie zapisałam sobie, bo wrzucam z torebki do puszki na kawę. Kawiarnie jak i restauracje odwiedzam głównie w celach towarzyskich i wybór pozostawiam innym osobom.
                  Jestem przeciwniczką sieciówek zatem Costa nie dla mnie, ale ze 2 razy było to miejsce wybrane na spotkanie wiec się dostosowałam.
        • Gość: kawosz :) Re: Czyzby DISA bis.... IP: 94.254.194.* 07.01.11, 17:21
          hehe to zabawne ale dopiero po Waszych wpisach zauwazylam ze jako gosc wpisalam ten sam nick co załozyciel tego wątku przeciez ktos zalozyl ten watek w październiku a teraz mamy styczen wiec chyba nie logiczne byloby odpowiadac na post po 3 miesiacach! jezeli bylabym ta sama osobą! i mozecie wierzyc lub nie ale to czysty przypadek jedynie uzylam innego niku" pyszna kawa" podajac srtone internetowa ale to chyba nie zbrodnia i żadnych zlych intecji nie mialam wiec proszę wybaczyć jeżeli kogos urazilam... a do Queen Caffe mozecie sami zajrzec i ocenic i wtedy sie wypowiedziec na temat kawy badz innych rzeczy reklama zewnetrzna jest słaba to fakt ale czy to powód by negowac calokształt nic już nie mówie zegnam i jeszcze raz sorry jesli wprowadzilam was w błąd. no i sorki ze sie tak rozpisałam ale musialam to zrobic bo jak zobaczylam ze dalam taki sam nick jak zalozyciel watku to juz sama pomyslalam co za debil ze mnie!!! pozdrawiam :P))
          • Gość: Ewa Re: Czyzby DISA bis.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 18:22
            he he he... wcale nie takie zabawne, odświeżasz watek "niby" przypadkowo i robisz z ludzi idiotów. Po 'działalności' niejakiej Disy jeszcze kurz nie opadł a Tobie sie wydaje, ze powtórzysz ten numer i forumowicze sie nie zorientuja...
          • Gość: Ewa zeby było ciekawiej ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 18:23

.... dzis piszesz z jeszcze innego IP:)....
            • Gość: kawosz :) Re: zeby było ciekawiej ... IP: 94.254.194.* 07.01.11, 18:34
              wciąż pisze z tego samego ip :) więc nie trafne spostrzerzenie:) a zreszta wierzcie w to lub nie z nikogo idiotów nie chce robić już zmykam sprawe i pozdrawiam serdecznie.
              • Gość: Ewa Re: zeby było ciekawiej ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 20:43
                wciąż pisze z tego samego ip

zanim cos napiszesz to sprawdź
      • disa zdecydowanie masz obsesje 07.01.11, 23:35
        może pomyśl o terapi
        • Gość: Anka Re: zdecydowanie masz obsesje IP: 88.251.231.* 08.01.11, 20:51
          zasponsoruj nam zbiorowa ;)
    • Gość: Juzio Najlepszy... KIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 11:25
      Wszystkim którzy się tutaj podniecają tematem i traktują go nad wyraz poważnie polecam lekturę ostatniego numeru WPROST i artykułu Zawód wzmacniacz:
      "Literówka dla wiarygodności

Freddie „moderuje" od ponad dwóch lat. Zajmuje mu to nie więcej niż półtorej godziny dziennie. Nikt nie kontroluje, ile godzin spędza przed komputerem. Musi tylko napisać ustaloną liczbę postów (neutralnych i reklamowych) oraz zdawać codziennie raporty z pracy. – Na początku było trudno. Przecież nigdy nie byłem w tych miastach, na których forach tak aktywnie się udzielałem! Musiałem kombinować: w każdym mieście jest ulica Mickiewicza, i to zazwyczaj spora, więc pewnie są tam dziury i korki. I tak nigdy nie będąc w Chorzowie, dyskutowałem o korkach w tym mieście – opowiada.

Z czasem było lepiej. Freddie dostał zlecenie pracy dla firmy ogrodniczej i sportowej. Przeszedł szkolenie, na którym poznał ich produkty, więc posty brzmiały wiarygodnie. Udawał dzieci, kobiety i mężczyzn. Każda jego postać na czymś się znała, coś testowała lub rekomendowała. Każda z tych postaci ma hobby, ogląda filmy i czyta książki. Co nie znaczy, że Freddie je obejrzał i przeczytał.

– Żeby się nie pogubić, trzeba mieć wszystko rozpisane: adresy kont e-mailowych, loginy, hasła oraz tożsamości. I uważać, żeby wpisy na forach, blogach i portalach nie brzmiały zbyt profesjonalnie. Wystarczy czasem jakiegoś byka ortograficznego strzelić, zrobić literówkę, by internauci pomyśleli, że pisałem w pośpiechu. No i układać zdania nie do końca stylistycznie. Bo moderatorzy wiedzą o działalności amplifierów i starają się ich wyłapać. Mnie też zdarzały się wpadki i byłem blokowany. Szybko jednak się nauczyłem, jak pisać, by się nie dać wyłowić – zapewnia.
      "
    • 0daniel1234 Re: Najlepsza Kawiarnia 20.11.14, 13:54
      poleca zakupic bądź testować przez 45-dni darmową kartę opencard.
      dzięki niej za każdą wypitą kawę zapłacisz 50% mniej.

www.opencard.pl/news/Testuj-za-darmo-45-dniowy-OpenCard-Odbierz-swoja-karte-23.html
      www.opencard.pl/kup-karte
    • 1roza1 Re: Najlepsza Kawiarnia 17.08.18, 16:43
      Hej, Jeśli szukasz miejsc na śniadanie to warto zajrzeć do tego artykułu. Nie dość, że zjesz śniadanie to jeszcze wypijesz dobrą kawę.
      my.rzeszow.pl/sniadania-w-rzeszowie-zajrzyj-gdzie-zaliczysz-najwazniejszy-posilek-dnia/
    • Gość: magda 2341421421 Re: Najlepsza Kawiarnia IP: *.static.sl-net.pl 30.01.20, 10:51
      Witam polecam kawiarnie w Grand Hotelu Rzeszów www.grand-hotel.pl/pl/stary-piernik/ super obsługa i pyszna kawa co najważniejsze. Wiele rodzajów kawy i podobnych polecam 11/10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka