Dodaj do ulubionych

Na kogo sprawa kaplicy rzuci wyborczy cień?

• Gość: karo Na kogo sprawa kaplicy rzuci wyborczy cień? IP: 87.204.156.* 23.09.10, 22:38
      Sak i Niewczas to Ferenca przyjaciele ,

• Gość: xyz Radni licza sie z Ferencem a nie z mieszkancami?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 03:36
      Radni licza sie z Ferencem a nie z mieszkancami?!

No to lol. Czyli mamy w kraju tak na prawde pseudo-demokracje. Brak mi slow.
    • Gość: Zbulwersowany Lista radnych - jak glosowali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 04:07
      Lista radnych jak glosowali w sprawie boiska i kaplicy:

www.wyborcy.rzeszow.pl
    • Gość: Jarek Na kogo sprawa kaplicy rzuci wyborczy cień? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 09:12
      Uroczyście obiecuję, że jak miasto da tą ziemię kościołowi, nie oddam głosu ani na pana Ferenca ani jego radnych. Szkoda, ale zapewne tak postąpi wielu Rzeszowian, którzy nie lubią Kościelniaków.
    • Gość: MIESZKANIEC N.M. Na kogo sprawa kaplicy rzuci wyborczy cień? IP: *.rz.izeto.pl 24.09.10, 11:48
      CZY WOBEC AFERY Z GRUNTAMI I NIERUCHOMOSCIAMI KOŚCIELNYMI NIE BEDZIE TO NASTĘPNA AFERA??? RADNI ! ZASTANÓWCIE SIE. WY PRZECIEŻ JESTEŚCIE DLA LUDZI A NIE DLA KOŚCIOŁA! KLER NIECH SOBIE WYBIERZE RADNEGO I BEDZIE MIAŁ SWÓJ GŁOS.
    • bry-skot Na kogo sprawa kaplicy rzuci wyborczy cień? 24.09.10, 19:59
      A kto utrzymuje kościoły i kaplice? To taki prezent nam robisz Prezydencie w czasie kryzysu? Mieszkańcy Rzeszowa! Zmobilizujmy się -nie głosujmy na p.Ferenca, nie głosujmy na tych, którzy dają się bezmyślnie manipulować przez księzy.Dość kościołów.Jak ktoś chce to trafi.
    • Gość: Fan Na kogo sprawa kaplicy rzuci wyborczy cień? IP: *.ostnet.pl 24.09.10, 21:13
      WIARA MACA-PEŁNA TACA
    • Gość: on Satyryczne plakaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 18:19
      Satyryczne plakaty ktore pojawily sie na miescie mozna zobaczyc tutaj:

wyborcy.rzeszow.pl/galeria/
      • Gość: El Gringo Re: Satyryczne plakaty IP: *.rzeszow.mm.pl 26.09.10, 11:57
        A ja jestem za kaplica. Skoro szkola jej tak koniecznie potrzebuje, a i ksieza z katedry sa gotowi dojezdzac tu, by msze odprawiac, to trzeba zaaranzowac w jednej z sal w SP 23 kaplice szkolna.

W sejmie jest kaplica, w szpitalach sa kaplice, to czemu nie moze byc takiej w szkole? SP 23 i tak juz wynajmuje jedno skrzydlo szkole spolecznej, wiec jedna salka na kaplice pewnie sie znajdzie.

Odbyloby sie to tanim kosztem, wilk bylby syty i owca cala. Dzieci nie tyle, ze nie musialby przez droge przechodzic, ale w ogole opuszczac budynku. 100% bezpieczenstwa!

Ale cos mi sie zdaje, ze nie o to tu chodzi. Ziemia to ziemia, a jeszcze w wieczystym uzytkowaniu, fiu fiu fiu, no i swietna lokalizacja. Juz widze te $$ w oczach Maca i s-ki.

I tu wlasnie pies jest pogrzebany!
    • Gość: wróżka Na kogo sprawa kaplicy rzuci wyborczy cień? IP: *.ostnet.pl 26.09.10, 19:02
      A w kartach mi stoi,że Kuryjni zgarną i placyk i całą szkółkę dla siebie i będą kręcić biznesik.Tylko, w tym celu muszą przepchać Ferenca na III kadencję,chociażby na wózku.No i żeby Pan Bóg dał Nową Radę Miasta po ich myśli.Pracują nad TYM dzień i noc. A kysz,a kysz !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka