Gość: karo Na kogo sprawa kaplicy rzuci wyborczy cień? IP: 87.204.156.* 23.09.10, 22:38 Sak i Niewczas to Ferenca przyjaciele , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Radni licza sie z Ferencem a nie z mieszkancami?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 03:36 Radni licza sie z Ferencem a nie z mieszkancami?! No to lol. Czyli mamy w kraju tak na prawde pseudo-demokracje. Brak mi slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbulwersowany Lista radnych - jak glosowali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 04:07 Lista radnych jak glosowali w sprawie boiska i kaplicy: www.wyborcy.rzeszow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Na kogo sprawa kaplicy rzuci wyborczy cień? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 09:12 Uroczyście obiecuję, że jak miasto da tą ziemię kościołowi, nie oddam głosu ani na pana Ferenca ani jego radnych. Szkoda, ale zapewne tak postąpi wielu Rzeszowian, którzy nie lubią Kościelniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIESZKANIEC N.M. Na kogo sprawa kaplicy rzuci wyborczy cień? IP: *.rz.izeto.pl 24.09.10, 11:48 CZY WOBEC AFERY Z GRUNTAMI I NIERUCHOMOSCIAMI KOŚCIELNYMI NIE BEDZIE TO NASTĘPNA AFERA??? RADNI ! ZASTANÓWCIE SIE. WY PRZECIEŻ JESTEŚCIE DLA LUDZI A NIE DLA KOŚCIOŁA! KLER NIECH SOBIE WYBIERZE RADNEGO I BEDZIE MIAŁ SWÓJ GŁOS. Odpowiedz Link Zgłoś
bry-skot Na kogo sprawa kaplicy rzuci wyborczy cień? 24.09.10, 19:59 A kto utrzymuje kościoły i kaplice? To taki prezent nam robisz Prezydencie w czasie kryzysu? Mieszkańcy Rzeszowa! Zmobilizujmy się -nie głosujmy na p.Ferenca, nie głosujmy na tych, którzy dają się bezmyślnie manipulować przez księzy.Dość kościołów.Jak ktoś chce to trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Na kogo sprawa kaplicy rzuci wyborczy cień? IP: *.ostnet.pl 24.09.10, 21:13 WIARA MACA-PEŁNA TACA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Satyryczne plakaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 18:19 Satyryczne plakaty ktore pojawily sie na miescie mozna zobaczyc tutaj: wyborcy.rzeszow.pl/galeria/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Gringo Re: Satyryczne plakaty IP: *.rzeszow.mm.pl 26.09.10, 11:57 A ja jestem za kaplica. Skoro szkola jej tak koniecznie potrzebuje, a i ksieza z katedry sa gotowi dojezdzac tu, by msze odprawiac, to trzeba zaaranzowac w jednej z sal w SP 23 kaplice szkolna. W sejmie jest kaplica, w szpitalach sa kaplice, to czemu nie moze byc takiej w szkole? SP 23 i tak juz wynajmuje jedno skrzydlo szkole spolecznej, wiec jedna salka na kaplice pewnie sie znajdzie. Odbyloby sie to tanim kosztem, wilk bylby syty i owca cala. Dzieci nie tyle, ze nie musialby przez droge przechodzic, ale w ogole opuszczac budynku. 100% bezpieczenstwa! Ale cos mi sie zdaje, ze nie o to tu chodzi. Ziemia to ziemia, a jeszcze w wieczystym uzytkowaniu, fiu fiu fiu, no i swietna lokalizacja. Juz widze te $$ w oczach Maca i s-ki. I tu wlasnie pies jest pogrzebany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Na kogo sprawa kaplicy rzuci wyborczy cień? IP: *.ostnet.pl 26.09.10, 19:02 A w kartach mi stoi,że Kuryjni zgarną i placyk i całą szkółkę dla siebie i będą kręcić biznesik.Tylko, w tym celu muszą przepchać Ferenca na III kadencję,chociażby na wózku.No i żeby Pan Bóg dał Nową Radę Miasta po ich myśli.Pracują nad TYM dzień i noc. A kysz,a kysz ! Odpowiedz Link Zgłoś