Dodaj do ulubionych

Drugi tupolew

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 22:36
Odrobina czarnego humoru przed weekendem wyborczym:)

Zainspirowany stronką drugitupolew.pl/ pytam was czy aby wszyscy pasażerowie zasiedli już w swoich fotelach?
Sam zaznaczyłem tylko jedną osobę - obecnie na 4 miejscu.
Obserwuj wątek
    • rowermiejski Re: Drugi tupolew 19.11.10, 22:40
      wybacz alecałe to przedsięwzięcie wydaje mi sie CHORE, nawet najwiekszemu wrogowi nie zyczyłabym śmierci..
      • Gość: Pan Tofel Re: Drugi tupolew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 22:44
        wyluzuj toż to przecie wirtualny samolot.
        • rowermiejski Re: Drugi tupolew 19.11.10, 22:48
          Taaa a potem sie trafi jakis nawiedzony nasladowca pana Ryśka z Łodzi i zacznie "odstrzał" wg listy.... żyjemy w takim świecie ze popaprańców emocjonalnych nie brakuje, nie wiadomo co dla kogo bedzie inspiracja... Pomijam juz fakt katastrofy pierwszego tupolewa...
          • Gość: Pan Tofel Re: Drugi tupolew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 22:53
            świrów nie brakuje, to prawda ale myślę, że na to forum nie wchodzą :D
            A ta zabawa to tylko rodzaj rankingu niepopularności.
            • rowermiejski Re: Drugi tupolew 19.11.10, 22:54
              ale ta akcja "drugi tupolew" to o ile sie orientuje ma zasięg ogólnokrajowy, no i skad wiadomo, ze na forum Rz. świrów nie brakuje?!?
              • Gość: Pan Tofel Re: Drugi tupolew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 23:00
                Pewności nie ma. Dzisiaj wyjątkowo nerwowo na naszym forum. Padają bluzgi i personalia. Myślę jednak, że świrów (groźnych świrów) między nami nie ma.
                Stronę znalazłem przypadkiem i odnosi się ona do ogólnopolskich gwiazd sceny politycznej.
                • Gość: megazyzol Re: Drugi tupolew IP: 89.100.232.* 19.11.10, 23:18
                  Nosz Stasiek Łożóg przed Begier ! Łoloboga !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka