santiam84 28.11.10, 13:30 witam,gdzie mozna kupic w Rzeszowie lub okolicach opony bieznikowane i wjakich cenach? jakie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmdr_rohan Re: opony na zime 28.11.10, 14:46 Bieżnikowane? Pomyśl, czy rzeczywiście chcesz zaoszczędzić kilka złotych ryzykując swoje zdrowie? Mam niemiłe wspomnienia z używania opon bieżnikowanych. Po wylądowaniu na poboczu (na szczęście na tym się skończyło) w skutek rozwarstwienia się lewej przedniej opony, stwierdziłem, że moje zdrowie jet więcej warte, niż te kilka złotych różnicy w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: opony na zime IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.10, 14:58 W sędziszowie gość sprzedaje opony bieżnikowane bargum. Ma dobre ceny. Z resztą poszukaj sobie na allegro, on też tam sprzedaje. Sam kupowałem u niego. Odpowiedz Link Zgłoś
santiam84 Re: opony na zime 28.11.10, 20:20 dzieki,jeszcze na malym odcinku,3 km dziennie,na opony mnie nie stac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roco Re: opony na zime IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 28.11.10, 20:54 To się na rower przesiądź jak cię na opony do auta nie stać. Przez 3 kilometry można komuś kuku zrobic szmelcem na dziadowskich gumach. Odpowiedz Link Zgłoś