Dodaj do ulubionych

Antysemityzm stadionowy do kontroli

31.12.10, 10:56
Antysemityzm najbardziej ubódł Sikorskiego, bo jego żona Anne Applebaum jest Żydówką. Niech się lepiej zajmie dyskryminacją Polaków przez Litwinów a nie, za przeproszeniem, pier**łami.
Obserwuj wątek
    • Gość: PASEK1905 Antysemityzm stadionowy do kontroli IP: 193.37.139.* 31.12.10, 11:02
      w
    • Gość: Polak Antysemityzm stadionowy do kontroli IP: 193.37.139.* 31.12.10, 11:14
      Winnych należy zesłać na roboty do obozów w Izraelu ,razem z Palestyńczykami,kazać nosić "winkle"w barwach narodowych,a który sałbszy czy nie nadający się do pracy to od razu piec!!!Ew. rozstrzelać jako terrorystę!!.hahahahahaha..........Szok!!! Tym zakłamanym pejsom już się pod jarmułkami do końca poprzewracało! "Jestem Polakiem i mam obowiązki Polskie.."!Nikt nie zabroni mi wyrażać swoich opinii we własnym kraju, czy to odnośnie rasy,nacji, czy czegokolwiek!!!W takim tempie to za rok wejdzie obowiązek kłaniania się przed menorą czy gwiazdą dawida!!! To już jest teraz jakaś paranoja!!! ŚGN!!!!
      • Gość: p Re: Antysemityzm stadionowy do kontroli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.10, 11:35
        Ty nie jesteś Polakiem, jesteś polaczkiem, mocnym w mordzie jedynie w "anonimowym" internecie :-)
    • kmdr_rohan Antysemityzm stadionowy do kontroli 31.12.10, 13:16
      "Po publikacjach "Gazety" prokurator generalny Andrzej Seremet polecił pilne zbadanie decyzji..."
      Cieszył się kogut, cieszył, że na jego rozkaz wstaje słońce...
      Znaj proporcjum, mocium Panie!
    • Gość: Tom Młócenie plewów to jest to co najlepiej IP: 89.171.192.* 31.12.10, 13:32
      wychodzi redakcji rzeszowskiego oddziału GW, bo jak naprawde dzieje się coś waznego w regionie to nie mają o tym zielonego pojęcia. Najlepiej nasr... na miasto jakimś spleśniałym tematem którego defacto nie ma. Znaleźć antysemityzm tam gdzie nie ma antysemityzmu... a może sam redaktor naczelny da medal.
      • kmdr_rohan Re: Młócenie plewów to jest to co najlepiej 31.12.10, 13:37
        Gość portalu: Tom napisał(a):

Znaleźć antysemityzm tam gdzie nie ma antysemityzmu...

Masz rację. To całkiem jak z tymi ludożercami.
        - Są u was ludożercy?
        - Nie ma, ostatniego zjedliśmy wczoraj!

P.S.
        Tak, to był sarkazm.
        • jael53 Re: Młócenie plew... 31.12.10, 15:21
          Prokurator generalny w swoim poprzednim (sędziowskim) wcieleniu znany był z przykładnego orekania i pisania uzasadnień. To dość oczywiste, że takie uzasadnienie, jakie podała rzeszowska prokuratura, aż kwiczy o rewizję.
          • kmdr_rohan Re: Młócenie plew... 31.12.10, 15:24
            Ha, więcej powiem. Sądzę, że pan prokurator doskonale wiedział, że to "zamorzenie" nijak się nie ostanie. Gorący kartofel został przerzucony.
            • jael53 Re: Młócenie plew... 31.12.10, 15:33
              Taki noworoczny prezent dla szefa szefów prokuratury? Może to być... ale w takim razie na miejscu mamy prokuraturę, w której - że zacytuję Lema - "nie rozróżniają między medalem i mandatem".
              • kmdr_rohan Re: Młócenie plew... 31.12.10, 16:16
                Nie oceniaj proroka tak negatywnie. Przecież on (jak sadzę na podstawie pewnych dośiadczeń osobistych) doskonale wiedział, że żadna decyzja się nie ustoi. To nie jest kradzież kury, to polityka. A tutaj, co może prosty prokurator, poza uchylaniem się od ciosów z każdej strony? Niech sobie przełożeni radzą z tym odbezpieczonym granatem.
    • Gość: gall Re: Antysemityzm stadionowy do kontroli IP: 94.232.220.* 31.12.10, 22:57
      żałosne..., jednak żydki mają większą władzę niż Polacy we własnym kraju... wstyd...
      • jael53 Re: Antysemityzm stadionowy do kontroli 31.12.10, 23:08
        Serdeczne, noworoczne pozdrowienia dla Rodaków - w kraju i poza nim. Szczególnie ciepło wypada pomyśleć o tych, którzy gdzieś tam (choćby i na Alasce) do czegoś doszli - i o tym, że dojść mogli. Chociaż kto wie? Może i na Alasce też są WASP-y, które warczą: "Murkovsky?! Who's Murkovsky?! Just pathetic!"
    • Gość: zonk Co mnie najbardziej bawi? IP: 178.219.17.* 01.01.11, 01:29
      Pierd... ze to nic wspólnego z antysemityzmem nie miało :D ,ot co to było taki sympatyczny żarcik?No" Panowie", miejcie chociaż odwagę przyznać sie do swoich poglądów nie tylko na anonimowym forum, bo nagle sie okazuje ,ze nit tego transparentu nie widzial, nie trzymal, nie robil, ba to Żydzi uknuli wszystko tak oni maja wladze, prowokacja, sami namalowali transparent:D
    • Gość: Zbycho "Śmierć garbatym nosom". Umorzone śledztwo do k... IP: *.rzeszow.mm.pl 01.01.11, 05:20
      Czy nie ma w Polsce spraw ważniejszych
      PROKURATURO GENERALNA
      PANIE Seremet
      Kpi sobie pan z nas
      szybkość działania jest porażająca, ale w przypadku "górali z góry Synaj"
      sprawy gojów jakoś strasznie długo się wleką
      Prezesem RESOVI jest były minister sprawiedliwości,warto aby się pan z jego zdaniem w tej sprawie zapoznał--warto je także przesłać do W-wy--to prośba do Prokuratury Rejonowej z Mojrzeszowa
      zbycho
    • Gość: mieszkaniec Niech sie policja zajmie bandytami nie pierdołami IP: *.krak.tke.pl 01.01.11, 11:44
      Bandyci w biały dzień z parku przy Wyspianskiego masakrują ludzi idących do pracy a organy ścigania zajmują się bzdurami gó...ARZY. To jest cyrk a nie panstwo praworządne.
    • Gość: dsh "Śmierć garbatym nosom". Umorzone śledztwo do k... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.01.11, 12:04
      Z chwila obecna koncze czytac wasz koszerno-lewacki szmatlawy portal. Pacholy !
    • Gość: SAS Zatęchła atmosfera strasznej prowincji IP: *.interq.pl 01.01.11, 15:54
      W tej mieścinie z pretensjami do metropolii panuje wyjątkowo zatęchła atmosfera PORAŻAJĄCO-STRASZNEJ PROWINCJI...
    • Gość: mick dlaczego mnie to nie dziwi IP: 178.219.25.* 01.01.11, 18:07
      redaktorem gazety wybiórczej jest Żyd Adam Michnik. W związku z tym ciężko oczekiwać, aby linia wybiórczej w tej kwestii była inna niż zaprezentowana. Ale to też jest paranoja, za tekst "garbate nosy" zeby wszczynać postępowanie sprawdzajace...jak piszą za granicą o "polskich obozach śmierci" co jest kłamstwem oswięcimskim jakoś nikt się tym nie przejmuje a żydki nawet siedzą cicho...
      • kmdr_rohan Re: dlaczego mnie to nie dziwi 02.01.11, 00:18
        Masz rację! Te żydki są nie do zniesienia. Na przykład każą czcić takiego Jeszuę Ha-Nocri i jego matkę, też żydówkę!
        A propos, czy obchodziłeś ostatnio rocznicę urodzin jakiegoś Żyda z Nazaretu?
    • Gość: wacek "Śmierć garbatym nosom". Umorzone śledztwo do k... IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.01.11, 18:56
      W Polsce można obrażac: Sejm,Prezydenta,posłów , Polskę, Krzyż, wiarę katolicką,Biblię itp. i nic nikomu za to się nie dzieje.Można szydzic z najwyższych władz i wiary i nie ma na to paragrafu.Pisze się na całym świecie o polskich obozach koncentracyjnych i władza nasza nie protestuje.A gdyby na amerykańców namalowac transparent i zwyzywac ich od Czerwonych Indian i Jankesów to też by autorów prokuratura skarżyła??? Co to jest ,że tylko jeden naród ma zawsze pretensje i utożsamia się z garbatymi nosami,które mają też Włosi,Arabowie i inni ludzie na całym świecie. Widocznie mają kompleksy.
      • kmdr_rohan Re: "Śmierć garbatym nosom". Umorzone śledztwo do 02.01.11, 00:20
        A Tobie w Illinois to strasznie przeszkadza? Przyjedź i się oflaguj!
        • Gość: zonk szkoda nerow Rohan IP: 178.219.17.* 02.01.11, 00:38
          Bo idioci będą teraz odwracam kota ogonem i pisać takie pseudo mądrości jak pan z USA:]
          .Zresztą plucie na Żydów jest jak dla mnie oznaka słabości. Zyd jest w polsce takim "chlopcem do bicia",który nic nam nie zrobi, jedyne co możne to wnosić skargi do prokuratury, dlatego taka gó...arzeria czuje się mocna.
          Ale wolać Ukraincy won czy nawet Turcy? już się nikt z tych bojowników nie ośmieli, czemu?Bo to już za duże ryzyko , taka ukraińska mafia która jest w naszym regionie na pewno silna:) nie da sobie pluć w kasze,podobnie z Turkami których po pewnej akcji tych wojownikow na rynku pojawiło się całkiem sporo i nikt wtedy nie ośmielił nawet pisnąć:]
    • Gość: oczko "Śmierć garbatym nosom". Umorzone śledztwo do k... IP: unknown 02.01.11, 01:10
      Widziałem ten transparent i nigdzie nie widziałem, że dotyczy on Żydów. Owszem jak każda karykatura coś przedstawia. Głowa w czapeczce w biało niebieskie kolory to przecież barwy klubowe Stali Rzeszów. Garbate nosy, no cóż nie każdy jest adonisem. Żyda widzą tam ci co chcą i różne organizacje żydowskie utożsamiając z antysemityzmem. Jeżeli ktoś narysuje karykaturę i napisze "kaprawe oczka" to też będzie dotyczyło środowiska żydowskiego ? Zresztą każda nacja od wieków pracuje na swój wizerunek od wieków. Żydzi w Polsce od 6 wieków.
      • Gość: zonk lubisz udawać idiote?xd IP: 178.219.17.* 02.01.11, 02:34
        Bo ten post na to wskazuje, chyba ,ze ty nie udajesz O.O ojoj.To nawet kilku letnie dziecko wie ,ze o co w tym wszystkim chodzi pejs =żyd= przeciwnik z 2 drużyny,karykatura jak najbardziej znana i pochodzi z pewnego plakatu propagandowego dotyczącego jak najbardziej Żydów.Juz nie mówiąc o tym kto w tych klubach trzyma pałeczkę, szczególnie w drużynie czerwonej, jakie ma powiązania,ze sobie chłopaki lubią zamówić "5 piw":] i to nie jest tajemnica, chyba ,.ze przyczepia się prokuratura wtedy ojej ja co adolf ,nie panie policjancie ja przysięgam.
        A że Żydzi z tym walczą? i dobrze maja jaja, potrafią, nie dają sobie pluć w kasze, silny militarnie ,bogaty kraj który leży na granicy 2 kultur i skutecznie nie dopuszcza do tego by się przenikały i dobrze:)
        • jael53 Re: lubisz udawać idiote?xd 02.01.11, 11:44
          Mnie solidnie wkurza, gdy rasistowskie durnoty piszą emigranci. Bo to znaczy, że są głusi jak pnie i mają skórę pancernika. Albo - no cóż, zachowali wczesnodziecięcą prostotę umysłu i nie ogarniają, że głoszą coś, co bywa używane przeciwko nim samym.
          Stereotyp Polaka w USA nie jest zbyt świetlany; i hoduje się go nie tylko w teksańskich sferach "byczych karków" - ten stereotyp wszedł do tzw. kultury wysokiej - dość wspomnieć bohatera "Tramwaju, zwanego pożądaniem".
          I tak jest nie tylko w USA; w robiącej w Europie furorę sensacyjnej prozie skandynawskiej Polacy to mafia samochodowa, pracująca na czarno i dziwacznie się zachowująca służba domowa tudzież systematycznie sprawiający kłopoty pijacy i kieszonkowcy na promach.
          To powinno być aż nadto wyraźną przestrogą, że kto stereotypem wojuje, ten sam siebie (oraz rodaków) "podkłada".
        • Gość: red Re: lubisz udawać idiote?xd IP: unknown 02.01.11, 17:48
          Z tym silnym militarnie krajem to trochą przesadziłeś tak jak z bogactwem, chyba że jest to kolejny stan Stanów Zjednoczonych Ameryki. Nie oczekuj, że w kraju katolickim znajdziesz zwolenników swojej religii. Pogranicze kultur to jakieś nieporozumienie. Bo jak ty zajmujesz czyjąś własność to mówisz "pogranicze kultur" już bardziej pasuje pogranicze ziemi obiecanej w ogniu.
          • Gość: aRRa Gazetowe paranoje z antysemityzmem w tle za IP: *.rzeszow.mm.pl 02.01.11, 20:17
            www.najstarsiwpolsce.pl/
            „Skandal" - tak redaktor pewnej mocno lewicującej gazety określił finał postępowania przeciwko kibicom Resovii, prowadzonego przez rzeszowską prokuraturę po meczu derbowym z maja tego roku.

Wszyscy dobrze pamiętamy, jaka afera wybuchła po tym meczu. Każdy dobrze pamięta, jak pewien anonimowy, a co bardzo prawdopodobne nieistniejący pan porozsyłał po wszelakich redakcjach, organizacjach i związkach żydowskich na świecie, aby uderzyć w ogół kibiców Resovii i w sam Klub (nawiasem mówiąc wcześniej takie paszkwile również rozsyłane były chociażby do sponsorów Klubu). Kim jest ta osoba w rzeczywistości, pewnie się kiedyś dowiemy, jednak póki co, możemy jedynie dostrzec efekty jej działania. A jakie one są?

Otóż w wyniku tej całej medialnej szopki rozwiniętej przez Gazetę Wyborczą oraz jakże nielubiane w światku kibicowskim Stowarzyszenie Nigdy Więcej, zatrzymano i oskarżono o wydumany antysemityzm sześciu przypadkowych kibiców Resovii, których jedyną przewiną było stanie w okolicy tej feralnej sektorówki i to, że akurat policja zrobiła zdjęcia na których widoczne były ich twarze. Siłę takiego dowodu każdy może ocenić sam, jednak warto też skupić się na samym „antysemityzmie".

Gdzie ci wszyscy redaktorzy lewicowych mediów, organizacji i przedstawiciele mniejszości żydowskiej go widzą? Nie wiemy. Czy garbate nosy to określenie jakiejś narodowości, przypisane do niej w konstytucji któregoś z krajów i zarezerwowane tylko dla jednej nacji czy grupy etnicznej? Byłoby to co najmniej śmieszne. Czy sektorówka z podobizną jakiejś osoby o żółtych zębach w czapce biało-niebieskiej to Żyd? Chyba jedynie bujna wyobraźnia kogokolwiek może tego dowieść. Nie wiemy jak skojarzono to wszystko z narodem żydowskim, zwłaszcza, że jedyne symbole narodu żydowskiego znalazły się na sektorówce po drugiej stronie stadionu...dziwnym trafem tego już redaktorzy oraz ten, który rozpętał całą aferę swoimi e-mail`ami, jakoś nie dostrzegli - widocznie tak miało być.

Tak oto lokalny konflikt kibicowski, i wzajemne inwektywy, rozumiane i akceptowane przez obie strony, urosły do rangi nawet międzynarodowej. Jednak niezawisły wymiar sprawiedliwości nie popadł w aż taki obłęd dostrzegając, że popełnił błąd i dał się zwieść lewackiej rządzy uczynienia z Polaków strasznymi antysemitami. Prokuratura umorzyła więc postępowanie przeciwko czterem kibicom, bo przez blisko 7 miesięcy nie potrafiła znaleźć jakichkolwiek poważnych dowodów winy. Tutaj z kolei kłania się swego rodzaju dwulicowość Gazety Wyborczej i tym podobnych mediów, które za wszelką cenę chcą naginać prawo oraz naciągać przepisy, żeby tylko ścigać Bogu ducha winnych „kiboli" (jak to lubią Nas określać dziennikarze tej „gazety"), a równocześnie bronią lewackich bojówek oraz radykałów atakujących legalne marsze (jak choćby ten organizowany przez ugrupowania Patriotyczne i Narodowe w dniu 11 listopada w Warszawie). Swoją dziwną „poprawnością” i zajadłością, mącą te lewicujące media na tyle, że potrafią wywrzeć ogromną presję, angażując w cała wydumaną aferę nawet Prokuratora Generalnego, co jest już ogromnym absurdem.

Niestety w całej tej sytuacji, pozostali dwaj kibice Resovii, którzy zostali wcześniej zatrzymani, usłyszeli zarzuty i najprawdopodobniej niedługo przeciwko nim rozpocznie się postępowanie sądowe. Mamy nadzieję, że przy rozpatrywaniu ich sprawy, Sąd nie ugnie się pod presją lewicujących mediów i organizacji, a Nasi kibice będą mogli liczyć na uczciwy proces, w którym bez wątpienia obronią swoje racje, zwłaszcza biorąc pod uwagę siłę dowodów prokuratury. I nawet zajadła „polityka” mediów, nie wpłynie na uczciwość postępowania.

I w ten oto sposób, cała ta medialna szopka i wybujały antysemityzm umrze śmiercią naturalną, a cwany plan pewnego anonimowego internetowego pana JKowalczyk52@ spali na panewce.
            • Gość: zonk to sie rozplacz IP: 178.219.17.* 02.01.11, 20:32
              Ze nie możecie swobodnie obijać ludzi na mieście a takie bojówki lewicowe mogą xd.
              Stary mam znajomych którzy biorą czynny udział w hm kibicowaniu, wiec nie pisz bzdur:], "na...ac jednego 2 zyda i jest git" i ja ich za to szanuje ,za szczerosc i nie owijanie w bawelne.
              Sam dostałem kilka razy po łbie tylko dlatego ,ze znalazłem się w złym miejscu o zlej godzinie na złym osiedlu:]( a w życiu na meczach nie bylem )
              Wiec nie wiem , może jesteś zwykłym krawaciarzem klubowym ok rozumiem , takie twoje zadanie, musisz robić za adwokata diabła.
              Panowie miejcie chociaż jaja napisać jak to jest naprawdę:), jak lubić obijać komuś mordy to czego się wstydzić?
          • Gość: zonk Re: lubisz udawać idiote?xd IP: 178.219.17.* 02.01.11, 20:23
            A czemu to przesadziłem? prawdopodobnie kilka atomówek na składzie? lotnictwo jedno z najlepszych na świecie,nowoczesny sprzęt, wyszkolenie i kilka wojen na karku.I jak wspomniałeś ogromne wsparcie USA:].Czyja własność? Zydzi zyli na tych terenach nie od dzis kolego:] i tak moim zdaniem stoją na granicy kultur , ( jakbyś nie wiedział mamy dużo ze sobą wspólnego w tym Twojego Boga który był Żydem ).Izrael to jak kiedyś Konstantynopol, upadek będzie oznaczał początek ekspansji religii machometa a tego nikt by nie chcial.

ps. jakiej mojej religi Oo,? o swedzi jezyk by mnie nazwać Zydem? haha oj przykro mi nie posiadam nawet korzeni łączących mnie z tym narodem
    • Gość: a jew ;-) W KONCU IP: *.180.0.24.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.01.11, 20:32
      w koncu zabrali sie za 'niezalezna' prokurature. to wstyd na caly swiat by taka decyzje podjac i by prokuratura uzasadniala ja w stylu 'nie wiedzieli co oznacza co napisane nafladze', kiedy 1000 osobowa horda wydzierala sie 'jude do gazu'.
      powiem jedno: indeks absurdu wyrazajacy sie w decyzji rz-owskiej prokuratury o umorzeniu sledztwa przebil sufit. i seremet zrobi z tym porzadek.
      w koncu !!!!!!!!!!
      • Gość: zonk :P IP: 178.219.17.* 02.01.11, 20:35
        oj ale na pewno "Jude do gazu" znaczy zupełnie coś innego niż myślisz ,moze to rodzaj nie wiem rozgrzewki cos ala dodaj gazu? ze graj lepiej czy cus ;).
    • fale_morskie Re: Antysemityzm stadionowy do kontroli 02.01.11, 21:22
      Swoje zdanie powiedzieli, więc akurat ludzie powinni to pochwalać.
    • Gość: ZZZ ??? IP: *.mielec132.ptc.pl 04.01.11, 12:57
      Najbardziej żałosne jest nie to, że tzw. "aktywni kibice" rozciągnęli te transparenty. Najbardziej żałosny jest fakt, że każdy jeden to wielki antysemita, dopóki mu się Policja do tyłka nie dobierze. Jak już się ma jakieś przekonania, nawet tak skrajnie idiotyczne to się ich powinno trzymać, w przeciwnym razie jest się zwykłym idiotą bez poglądów, który wykrzykuje hasełka, których nie rozumie, które do niego nie przemawiają, nie stanowią jego credo, a jedynie dają poczucie jedności ze stadem.

Żal cztery litery ściska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka