Dodaj do ulubionych

Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katastrofy

IP: *.38.160.60.resman.pl 29.01.11, 13:24
Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katastrofy i tego co powiedział Jarosław K.? Mam tego powyzej dziurek w nosie i mimo szacunku dla ofiar i ich rodzin rzygam tym faszerowany codziennie od rana do nocy !!!!
Obserwuj wątek
    • jael53 Re: Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katast 29.01.11, 13:35
      Zdrowy odruch przesytu. Aż dziwne, że przy takim zmasowaniu "nekrofilnego terroru" przesyt występuje z wyraźnym opóźnieniem.
    • Gość: polak Re: Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katast IP: 89.230.87.* 29.01.11, 13:37
      Nie mam dość Smoleńska bo jestem prawdziwym polakiem i patriotą. chcę znać prawdę co było przyczyną katastrofy, dlaczego tacy wybitni polacy zginęli. Tym którym ta sprawa jest obojętna to nie powinni się przyznawać że są polakami. A moze ci ludzie są za tym żeby Polska jak najszybciej znikła z mapy. Trzeba być naprawdę ciemnym i zacofanym żeby nie widzieć co się z krajem dzieje., dokoąd ta droga zmierza. Dawniej ludzie byli może mniej wykształceni
      ale rozumieli o wiele więcej.
      • jael53 Re: Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katast 29.01.11, 13:47
        Gość portalu: polak napisał(a):

> Nie mam dość Smoleńska bo jestem prawdziwym polakiem i patriotą.

Uwierzę, jak dokonasz wielkiego patriotycznego czynu i opanujesz ojczystą ortografię. takimi patriotami polszczyzna (i cała kultura polska) nie przetrwałaby ani trzech pokoleń.

chcę znać pra
        > wdę co było przyczyną katastrofy, dlaczego tacy wybitni polacy zginęli.
        Tym kt
        > órym ta sprawa jest obojętna to nie powinni się przyznawać że są polakami. A mo
        > ze ci ludzie są za tym żeby Polska jak najszybciej znikła z mapy. Trzeba być na
        > prawdę ciemnym i zacofanym żeby nie widzieć co się z krajem dzieje., dokoąd ta
        > droga zmierza. Dawniej ludzie byli może mniej wykształceni
        > ale rozumieli o wiele więcej.

A, owszem. Tyle rozumieli, że pozwolili, aby I Rzeczpospolitą raczej rozdrapano, niż żeby miało się coś w niej zmienić.
        • Gość: zyzol no i pewno IP: *.38.160.60.resman.pl 29.01.11, 14:19
          już po kabarecie z krzyżykiem - zaczął rzygać słuchając histe(o)rii o owej "tragedii i jej ofiarach".
          A gdy usłyszałem o uwalonym w cztery d..py generale sterującym do ziemi - znowu mnie zaciekawiło.
          Teraz bardziej pasjonuje mnie licytacja - jak skończy jarek ??
          Ja głosuję z wariatkowem dla jarka - po przegranych kolejnych wyborach ogłosi że Pis to tylko on jeden i da się zamknąć w Jarosławiu lub Żurawicy - wszak on tak kocha Podkarpacie.
          Potem będzie jeszcze belkotał przez radio co ma ryja i zakończy żywot.
          Na koniec były kapciowy byłego papieża każe pochować go koło brata na wawelu i ....koniec historii
          • jael53 Re: no i pewno 29.01.11, 15:24
            Mnie na krótko jeszcze urzekła logika tych dążących do "całej prawdy", gdy przyszło się zmierzyć z wiadomością o parupromilowym generale.
      • e-bigmac Re: Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katast 01.02.11, 18:59
        jak piszesz wybitni polacy , to pisz wybitni Polacy - prawdziwy polaku
    • Gość: ja też nie mam Re: Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katast IP: *.aster.pl 29.01.11, 15:07
      Dość jako prawdziwy Polak Katolik jestem przekonany, że to był zamach. To jest oczywiste, że ci którzy tam polegli lecieli by zadać kłam kłamstwu, które nie pozwala nam się normalnie roziwjać. Rosjanie ich zamordowali bo nasz świętej pamięci prezydent chciał ich powstrzymać przed zajęciem Iranu, Iraku, Kaukazu oraz Bałkanów. Niestety został zamordowany i już nikt ich nie powstrzyma. Już teraz zainstalowali w Polsce posłusznego sobie prezydenta i rząd.
      • Gość: p Re: Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.11, 16:19
        Dowody misiu dowody :-)
        • Gość: ech frajerzy ! A kto wam każe to oglądać, słuchać ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 17:31
          Miejcie pretensje do wszystkich polskojęzycznych mediów .
          To ich mocodawcy decydują co macie wiedzieć a co nie , a wy jak gęsi tuczone na otłuszczona wątrobę łykacie wszystko co wam wepchną w ...
          • mal49 Re: A kto wam każe to oglądać, słuchać ? 30.01.11, 07:18
            ech frajerzy ! napisał(a):

> Miejcie pretensje do wszystkich polskojęzycznych mediów .

A Ty czytasz rosyjskie?
            "Gazeta Polska" - przytulisko uciśnionych 'prawych'- miota się, by przypadkiem nie spadła z tematu sprawa smoleńska, bo inaczej nie mieliby o czym pisać. Temat oczu Tuska, czy rodowodu Komorowskiego już im się wyczerpał.
            --------------
            ;-)
        • Gość: ja też nie mam Re: Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katast IP: *.aster.pl 29.01.11, 18:14
          Dowody? Jak ich nie możesz dostrzegać???? Udało im się usadowić u nas Komorowskiego, który jest ich agentem. Tusk i spółka to też ich współpracownicy. W Tunezji Egipcie, Jemenie wywołali zamieszki, które mają na celu całkowite uzależnienie tych krajów od Rosji. Nie widzisz co się dzieje na świecie???? Cała północna Afryka wpada im teraz w ręce. Temu wszystkiemu chciał zapobiec nasz świętej pamięci L. Kaczyński. Niestety został zamordowany, bo stał im na drodze. Teraz już nikt nie może ich powstrzymać.

Mam nadzieje, że przejrzysz na oczy. Teraz przed ruską zarazą może świat uratować tylko brat świętej pamięci L. Kaczyńskiego.
          • Gość: p Re: Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.11, 18:58
            Ufff to tylko prowokacja. A już myślałem, ze ty tak na poważnie :-)
            • Gość: ja też nie mam Re: Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katast IP: *.aster.pl 29.01.11, 19:10
              Jaka prowokacja???
              To są fakty!!!! Zobaczysz, że świat obudzi się z ręką w nocniku. Jak teraz się nie powstrzyma Putina i Komorowskiego
            • jael53 Re: Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katast 29.01.11, 19:15
              Na poważnie to ja teraz kombinuję, jak wesprzeć młodszych przyjaciół - ludzi rodzinnych, którzy właśnie obgryzają ołówki i paznokcie, licząc, o ile im budżet domowy się skrócił. I ile trzeba szykować na wiosnę, na ubranka i buty dla dziecisk. I chyba pozostanie pomoc w poszukiwaniu dodatkowej roboty.
              • Gość: Ja tez nie mam doś Re: Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katast IP: *.aster.pl 29.01.11, 19:26
                jael53 napisała:

> Na poważnie to ja teraz kombinuję, jak wesprzeć młodszych przyjaciół - ludzi ro
                > dzinnych, którzy właśnie obgryzają ołówki i paznokcie, licząc, o ile im budżet
                > domowy się skrócił. I ile trzeba szykować na wiosnę, na ubranka i buty dla dzie
                > cisk.

Obecny kryzys na świecie to też robota Putina. W jego zamiarach kryzys ten miałbyć znacznie szerszy i dotkliwszy dla świata, ale nasz świętej pamieci prezydent w porę dostrzegł zagrożenie i powstrzymał tego zwyrodnialca. Gdyby nie Lech to dzisiaj byśmy byli w strasznym stanie. To on do tej pory zatrzymywał ruskich. Kto teraz będzie ich powstrzymywał? no kto? Oni są wszędzie - wszędzie........!!!!!
          • Gość: p Re: Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.11, 19:16
            No jeśli to nie prowokacja to pozwól, że zasugeruję doczytanie o genezie konfliktów w tunezji czy egipcie :-) Doczytaj i wróć to może pogadamy :-)
            • Gość: ja też nie mam Re: Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katast IP: *.aster.pl 29.01.11, 19:41
              To co sprzedają nam rosyjskie media tylko jest potwierdzeniem, że oni są wszedzie. Wszystko kontroluja i z niesamowitą konsekwencją relalizują swój scenariusz, który może powstrzymać Jarosław Kaczyński. Tylko w nim nadzieja. Mnie już komputer zawirusowali - dranie.
              • Gość: p Re: Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.11, 19:44
                Hahahaha :D
              • Gość: Golibroda mick Do ja też nie mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 20:53
                To co piszesz to jest jakaś prowokacja. O czym ty piszesz, ruscy ci coś zrobili? Weź się chłopie nie odzywaj, bo przez takich oszołomów jak ty cały PIS jest tak postrzegany. Tu nie chodzi o żaden rosyjski imperializm, tylko o to, ze jak POkazuje historia, rosjanie nigdy nie przyznają sie, że przyczyna katastrofy mogła leżeć po ich stronie. Powszechnie wiadomo jaki był stan lotniska w Smoleńsku, że rosjanie wymieniali żarówki i doprowadzali prąd zaraz po katastrofie. TO JEST UDOWODNIONE, w internecie jest pełno zdjęc rosjan zmieniajacych żarówki i doprowadzających prąd do oświetlenia lotniska. Ktoś POwie, ze jest to nieistotne - być moze - ale stanowi dowód za tezą, że rosjanie od początku mataczyli w śledztwie. POdobnie za tą tezą świadczy udowodniony fakt niszczenia wraku, i opieszałosci rosji w jego przykryciu.
                • Gość: Ja też nie mam Re: Do ja też nie mam IP: *.aster.pl 29.01.11, 22:53
                  Co mi ruscy zrobili? Prezydenta zabili, to mało??? Nasz świętej pamięci prezydent chciał powstrzymać ten wielowiekowy ruski imperializm i zapłacił za to cenę najwyższą. Katastrofy nie było to był zamach i to jest oczywista oczywistość. Antonii Macierewicz powiedział wprost, że piloci byli sprowadzani przez centralę moskiewską na śmierć!!!! Ten wybitny polski naukowiec zebrał wystarczające dowody by tezę tę udowodnić. Całe to ich śledztwo to jest jedna wielka bzdura!
    • Gość: Juzio TAK mam już dosyć... od dawna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 17:50
      Mam już głęboko w d... i tą żałosną smoleńską prawdę, której rozdrapywanie ośmiesza nasz kraj. Pora odsunąć to już na bok. Mam również głęboko w d... inne narodowe klęski i wypaczenia i wszelkie pomniki i muzea, które kultywują pamięć o tym co niekiedy należałoby pominąć milczeniem.
      • Gość: gość Re: TAK mam już dosyć... od dawna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 19:30
        O Boże ,jakiesz kretynki mieszkają na Podkarpaciu.Zamach to był,ale w waszych pustych łbach.I nie piszcie,że jesteście jedyni Polacy i patrioci.Nawet nie rozumiecie,co znaczą te słowa.Napewno patriotą nie jest zażarty ciemniak,przemawiający jezykiem nienawiści.Widać wielki wpływ tatusia rydzyka na wasze myślenie.Biedni jesteści,bo głupi.A wiecie kkto z was się najbardziej śmieje - właśnie on,zrobił z was niezłych idiotów,na zasadzie ciemny naród to kupi.Dlaczego nie jedziecie do kościoła św.Anny?tam przed krzyżem nikt się nie modli,ale wy wolicie zadymy na chodniku.Jeździliście pod krzyż jak stał na chodniku.Ot i cała wasza prostacza mentalność.
        • Gość: Gościu Re: TAK mam już dosyć... od dawna IP: *.19.165.86.osk.enformatic.pl 29.01.11, 19:59
          Łatwo pisać że ktoś głupi, trudniej nauczyć się ojczystego języka, nie?
          Zwykle najaktywniejsze internetowe trolle i najgłośniejsi krzykacze dwóch zdań nie potrafią sklecić żeby błędów nie nawalić.....co np. ilustruje powyższy przykład.

Smoleńsk? WTF is Smolensk?
    • fale_morskie Re: Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katast 29.01.11, 20:19
      Denerwuje mnie, że media nadają głównie o tym. Bo mówić w ogóle trzeba. Do Kaczyńskiego i PiSu pretensji mieć nie można - co z nich byliby za ludzie, gdyby pozwolili zapomnieć o takiej tragedii?? To naturalne, że chcą poznać prawdę o katastrofie. Jest dużo niedomówień. Może to był zamach, a może wypadek, albo jeszcze coś innego. Nie wiadomo i tyle.
    • Gość: Golibroda mick Do autora tego idiotycznego tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 20:44
      Zginęła elita polskiego społeczeństwa. Obojętnie czy ktoś "lubił" czy nie lubił Kaczyńskiego zginął Prezydent RP, Prezydent na Uchodźtwie, liczni szefowie instytutów, państwowych organizacji, a ktoś pisze, że ma "dosyć Smoleńska i tej katastrofy". Piszę więc do człowieka, który zaczął ten temat i do POdobnie myślących. Gdyby sprawa była załatwiona jak należy, nie byłoby w mediach tylu informacji o Smoleńsku, i przypominali by o tym tylko w rocznice. Jednak skoro Donald Tusk miał cytuje" ogromne zaufanie do strony rosyjskiej" to teraz mamy tego efekty: czarne skrzynki mają rosjanie, my dostaliśmy tylko kopie, w których dodatkowo brakowało kilku sekund, wrak też mają rosjanie i ani myślą go oddać, sekcje zwłok, które rzekomo widziała Ewa Kopacz, okazało się, że ich jednak nie było - przynajmniej w obecności polskich lekarzy. No i oczywiście POzostaje kwestia raportu, który okazał się być bardzo stronniczy, a starania Pisu aby umiędzynarodowić śledztwo były wyśmiewane. Dlatego właśnie - czytaj z nieudolnej polityki Thuska - tyle się mówi o Smoleńsku, a Ty wyborco PEŁO, masz jej dosyć. Paradoksalnie, gdybyś głosował na PiS, wyjaśnienie tej katastrofy nie pozostawiono by Rosjanom, i odrazu zwrócono by się o pomoc do organizacji miedzynarodowych. Skoro jednak wybrałeś "eksperta" od wszystkiego, to masz tego efekty. Czekam na zaczęte przez Ciebie tematy.."Czy nie macie już dosyć tego gadania o zadłuzeniu państwa?" Czy nie macie już dosyć tego gadania o gazociągu Nord Stream zagradzajacym drogę do portu w Świnoujsciu?" Czy nie macie dosyć gadania o śmiesznie niskich emeryturach?""Czy nie macie już dosyć gaf Komorowskiego i osmieszania nas przez niego za granicą?" Czekam, i zastanawiam sie, czy tymi sprawami będziesz rzygać...

Kaczyński jako premier przynajmniej znał sie na tym co robił - jest doktorem nauk prawnych, ŚP. Lech Kaczyński był profesorem prawa na UG i UKSW. Do Thuska nie mam zaufania, bo wiem jakie wykształcenie mają platformerskie autorytety: Profesor maturzysta Bartoszewski, profesor magister Jacek Rostowski,a sam Thusk jest magistrzyną z historii i szczególnej wiedzy o mechanizmach funkcjonowania państwa mu to nie daje. ..
      • Gość: Juzio Re: Do autora tego idiotycznego tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 21:14
        Coś dla odreagowania: Projekt pomnika
        • Gość: von Klotz Mam Smoleńsk w .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 21:17
          Kolejny projekt pomnika
      • Gość: Gościu Re: Do autora tego idiotycznego tematu IP: *.19.165.86.osk.enformatic.pl 29.01.11, 21:37
        A, naturalnie, największą wiedzę posiadasz TY, i to ci daje naturalne, niezbywalne, ba, boskie prawo osądzania kompetencji wszystkich innych dookoła...

Paradoksalnie, gdybyś głosował na PiS, wyjaśnienie tej katastrofy nie pozostawi
        > ono by Rosjanom, i odrazu zwrócono by się o pomoc do organizacji miedzynarodowy
        > ch.

Organizacje międzynarodowe już odpowiedziały - to sprawa między Polską, a Rosją. Nawet wycieczka Macierewicza z Fotyga do USA jakoś tez nie wypaliła, ale to na pewno dlatego, że USA są na pasku u Ruskich ;-)

Czy nie macie już dosyć gaf Komorowskiego i osmies
        > zania nas przez niego za granicą?"

Miałem serdecznie dość gaf Kwaczyńskiego, i jego ośmieszania nas za granicą. A jego focha za kartofla to już zapomniałeś?
        A mógłbyś napisać jak to Komorowski nas ośmiesza, bo mi jakoś umknęło?

> Kaczyński jako premier przynajmniej znał sie na tym co robił - jest doktorem
        > nauk prawnych,

I zapewne z tego powodu tropiciel afer Ziobroświr został ministrem sprawiedliwości, tylko że każda z jego afer okazała się jego zwidami.....może tez nadużywa proszków?
        Zapewne tez dlatego Fotygafoch została ministrem spraw zagranicznych.....

Aha, przekręcanie nazwisk sam zacząłeś, więc się teraz łaskawie nie rzucaj.

Tak, mam powyżej uszu Smoleńska, ofiar, poległych, męczeństwa, zbrodni, nienormalnej Gosiewskiej, i tak dalej. Rzygam tym nieustannie. Na prawo i lewo.
        • Gość: mądry inaczej Re: Do autora tego idiotycznego tematu IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 22:18
          w obliczu śmierci wszyscy powinniśmy być równi--miłośnicy gołębi,zrywacze jabłek czy uczestnicy wycieczki zakładowej zorganizowanej przez kancelarie prezydenta- bo rangi wizyty międzynarodowej to chyba ona nie miała?
        • Gość: Golibroda mick Re: Do autora tego idiotycznego tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 23:41
          Ośmieszanie POlski za granicą? Nie pamiętasz co mówił Komorowski na spotkaniu z Obamą? O Bigosowaniu? Nie pamietasz słów Komorowskiego, ze chce nas wyprowadzić z NATO, ze zagraniczni dyplomaci dzwonili i pytali co się dzieje, a okazalo sie, ze komorowski przejęzyczyl się, i chodzilo mu o afganistan.
          Co do kwestii, ze wycieczka macierewicza i fotygi nie wypalila. Nie ogarnięty jestes widze max. Tu chodzi o to, ze Donald Tusk przyją za podstawę śledztwa tej katastrofy zalącznik do konwencji chicagowskiej, który nie przewiduje udzialu w sledztwie innych stron niz bezposrednio zainteresowane. Teraz nic już nie zmieni obecnego stanu rzeczy. Rozróżniasz poza tym autorytet organów państwowych a poszczególnych posłów?
          Co do afer: dobrze, ze nic nie piszesz o hazardowej, o aferze orlikowej...Julia Pitera - ona jest ds. afer nie? nic nie tropi, zadnych afer nie ma i dobrze jest.
          Co do Fotygi: dobrze, że radek sikorski takie relacje wprowadzil miedzy nami a niemcami, ze niemcy blokuja budowe polskiego gazoportu i blokują dostęp do portu w świnoujsciu nie chcąc wkopac tego gazociągu w ziemie. No to faktycznie, EXTRA.

Jakby Ci ktoś zabił matkę - czego Ci nie życzę, a Ty nie wiedziałbyś, czy to napewno ona jest w trumnie, jak zginęła, w wyniku czego, czy nie dalo sie uniknąć katastrofy - ciekawym jest czy tez byś zamiótł sprawę pod dywan, w myśl zasady jaką zdajesz sie forsować, "dobra jest, nie róbmy szumu". Udowodnionym faktem jest to, ze zaraz po katastrofie rosjanie wymieniali żarówki i doprowadzali prąd do światel naprowadzajacych samoloty do lotniska.. W jakim celu to zrobili? czy nie po to, aby oddalić od siebie podejżenia? Dla mnie jest to syglal, ze mataczyli w sprawie. Każde dzialanie ma swoje podstawy. Podstawą tych dzialań - niszczenia wraku, opieszalości prokuratury - jak myslisz co jest? Moze to tak...samoistnie się dzieje?
          • Gość: Fred Flinston Pomnikomania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 07:38
            Pomnik Kaczyńskiego już jest- Pomnik
        • Gość: golibroda mick gafa komoruskiego - jakby ktoś nie wiedzial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 23:44
          jak masz z tym problem, że nie wiesz nic na temat osmieszania polski za granicą, przedstawiam ci źródlo moich wypocin. I to nie jest bynajmniej "nasz dziennik":) tylko bulwarówka niemieckiego wydawcy.

www.fakt.pl/Gafa-Komorowskiego-W-Islandii-padaja-ze-smiechu,artykuly,90049,1.html
          • Gość: ggggggggggg Re: gafa komoruskiego - jakby ktoś nie wiedzial IP: *.rzeszow.mm.pl 30.01.11, 07:44
            bbbbb
            • Gość: gość Re: gafa komoruskiego - jakby ktoś nie wiedzial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 10:51
              Do golibrody mick - ty musisz się leczyć z nienawiści i głupoty.Zażarty ciemniaku.Nic ci w zyciu nie wyszło ,prostaku.Takich zakapiorów jak na tym Podkarpaciu,nie spotka sie nigdzie.Szkoda,że granica nie biegnie na Wiśle.Mamy dosyć tych baranów ze wschodu.
      • Gość: der die das Re: Do autora tego idiotycznego tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 14:35
        JEstes typowym Pisowcem - czyli masz podstawowe wykształcenie i robisz i myslisz tak jak ci kaze ksiądz ....szkoda czytać te powielane głupoty bez cienia dowodu oparte tylko na pie...niu radia maryja...typowy pisowiec ujadający jak maciarewicz faktami wyssanymi z palca które powtarzane 100krotnie stają się quasiprawdą. Lecz się
        • Gość: Golibroda mick Re: Do autora tego idiotycznego tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 23:37
          na jakiej podstawie oceniasz moje wyksztalcenie? Nienawiść? Ty ją szerzysz pisząc takie posty ze rzygasz smoleńskiem. Nikt Ci nie karze tego słuchać, Radio Maryja też nie jest obowiązkowe. A co do wyksztalcenia, nawet nie studiuje w Rzeszowie tylko w większym mieście bo stać mnie na coś więcej, i mam prawo do swojej oceny, ze komorowski jest niedouczonym, chamskim, małostkowym człowiekiem. Uważasz za nienawiśc pytanie dlaczego nie rzygasz podwyżką podatków, zabieraniem pieniędzy z OFE, zagradzaniem portu w świnoujściu przez niemców, coraz gorszym stanem polskiej armii...I ty uważasz to za nienawić? sam idź się leczyć i to na nogi bo na głowe za późno.
      • e-bigmac Re: Do autora tego idiotycznego tematu 01.02.11, 19:07
        W internecie są adresy dobrych psychiatrów - polecam
    • kmdr_rohan Prorok! 30.01.11, 14:56
      Prorok! Przewidział i jakże trafnie określił format znanej persony.
      • jael53 Re: Prorok! 30.01.11, 15:07
        I jaki dryg biznesowy u AM ;-). Zestawik mógłby mieć niezłe wzięcie. Dorzucam - "Mały Szantażysta" w promocji, gratis.
        • Gość: zyzol czy kaczka to świnia ?? IP: *.38.160.60.resman.pl 30.01.11, 17:08
          jak kocham allacha - swiński ryj mu się coraz bardziej robi, Tylko dziwna sprawa - pomimo zamieniania się w prosię - dalej kwaczy po kaczemu ?? Jak tak dalej pójdzie to to zdechnie jako nierogacizna - a nie jako drób :)
          • Gość: sasa Re: czy kaczka to świnia ?? IP: *.ostnet.pl 30.01.11, 17:38
            mama nadzieję że odpowiesz za te słowa

sama powiadomię kogo należy
            • Gość: Golibroda Mick Re: Nie bój nic, donald to też kaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 23:41
              i moze to o donalda chodzilo, ze świnia, w koncu to on ma blizsze związki z palikotem, i świnskim ryjem
            • Gość: zyzol i co mi moherze zrobisz ? :) IP: *.38.160.60.resman.pl 31.01.11, 07:37
              Gość portalu: sasa napisał(a):

> mama nadzieję że odpowiesz za te słowa
              >
              > sama powiadomię kogo należy

I co mi zrobisz ?? Szwadron śmierci z weteranami akcji na Blidę na mnie wyślesz ??
              A może byłych podwładnych Ziobry poszczujesz ? tych co to "dajcie człowieka a paragraf mu się znajdzie"?/
              A może sojusz ze wsiowymi chamami znowu pis zrobi - aby mi ich wycepremier gnojówę na podworku wylał ??

Kaczka już nie jest świętą krową !! Jest tylko ptactwem wodny srającym po wodzie

• Gość: sasa Re: i co mi moherze zrobisz ? :) IP: *.ostnet.pl 31.01.11, 12:52
                czy ty na haju jesteś?
              • Gość: Golibroda Mick Re: Kaczor Donald - kaczka jak sie patrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 13:28
                Szwadrony smierci na blidę? Poprostu przyszło ABW a kobita popelnila samobójstwo. Pewnie miala coś na sumieniu.

Ileż to jest przypadków, ze policja wczesniej rano, antyterroryści wchodzą do mieszkania, aresztują kogoś,a później okazuje się, ze to pomyłka i ze mieli uderzać do mieszkania obok. I nikt nie popełnia z tego POwodu samobójstwa. Ogarnij sie typie, bo aż mi cie szkoa ze jestes takim tępym bucem.
              • Gość: Golibroda Mick Re:zyzol, gwałcili cie w poprawczaku czy jak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 13:58
                PO co te nerwy, uspkój sie bo pewnie zaplułeś już cały monitor. Tacy ludzie(?) cą naprawdę żałośni. Twoje IP jest POwszechnie znane.

A, jeszcze jedno gołąbku pokoju, co wszyscy pisowcy wg ciebie sieją nienawiśc a ty pokój: takie teksty o Kaczyńskim jak "ptactwo wodne srające po wodzie" możesz sobie używać do swojego starego, do matki, do siebie, ale nie tutaj okej? Bo jeszcze coś ci sie stanie w domu, a wszyscy POmyślą, ze to wypadek.
                • kmdr_rohan Rzeczy straszne i niepojęte... 31.01.11, 15:43
                  Raz się komar z komarem przekomarzać zaczął,
                  Mówiąc, że widział raki, co się winkiem raczą.
                  Cietrzew się zacietrzewił, słysząc takie słowa,
                  Sęp zasępił się strasznie, osowiała sowa,
                  Kura dała drapaka, że aż się kurzyło,
                  Zając zajęczał smętnie, kurczę się skurczyło.
                  Kozioł fiknął koziołka, słoń się cały słaniał,
                  Baran się rozindyczył, a indyk zbaraniał.

Julian Tuwim (Też Żyd)
                  • Gość: das die der Re: Rzeczy straszne i niepojęte... IP: *.38.160.60.resman.pl 31.01.11, 16:44
                    a co mi tam Smoleńsk. Nie zginął tam nikt ważny - trzecia liga, bez której Polska spokojnie funkcjonuje. sztucznie reklamowane i promowane postacie...
                    Więc o czym tu gadać ??
                    Że prezydent ??? - a jaki tam prezydent - gorszy od Wałęsy....
                    Co po nim pamiętamy ? "Spieprzaj dziadu" i "piłkarza Borubara"..... :)))
                    Pozostali ??? gdyby się z nim nie pchali, toby żyli....
                    Tamtemu zachciało się konkurować z Tuskiem i pchał się, gdzie go nie chciano. na siłę, na oślep...
                    Czas zapomnieć o tej katastrofie, pijanym generale i niedouczonych, pożlasieboże pilotach co w mgłę , po śmierć lecieli, ślepi i głusi na ostrzeżenia. Pull up, pull up a oni "tak lądują the beściaki".
                    To i mamy ...the beściaków .

• Gość: juras Re: Obrażasz zmarłych i piszesz głupoty wyborco PO IP: *.e-gco.pl 31.01.11, 21:27
                      Zmarli nie odpowiedzą już na twoje wypociny, ale ekspert widze jestes od wszystkiego, wiesz jak się pilotuje samolot, znasz się na politce zagranicznej, jestes profesorem prawa i krytykujesz tego "niedouczonego" profesora Kaczyńskiego.

Prof. L Kaczyński więcej zrobił niż walęsa. Co po nim pamiętamy? że skonczyl zawodówkę i zostal prezydentem - jedyny taki przypadek w Europie. A i jeszcze konkurentom politycznym mówił, że najwyżej nogę może podać zamiast ręki. Widzę, że zawodówka to twój poziom, mój jest jednak wyższy więc takie "przemyślenia" prezentuj ludziom z twojego środowiska a nie powszechnie.
                      • Gość: ehhh Re: Obrażasz zmarłych i piszesz głupoty wyborco P IP: *.aster.pl 31.01.11, 22:23
                        Wałensa jest znany na całym świecie. Wałensa był przywódcą Solidarności w czasach komuny. Kaczyński nawet nie siedział. Kaczyński niczym szczególnym w czasach komuny się nie wykazywał. Kaczyński był po prostu marnym profesorem prawa pracy. Prezydentem był miernym i przynosił wstyd Polsce. Jego wyjazd do Gruzji gdzie poparł Sakaszwilego był idiotyczny, podobnie jak jego polityka historyczna (obrażanie sie na Rosje i Niemcy a jednocześnie szukanie za wszelką cenę zbliżenia z Litwą, która prześladuje polską mniejszość). Dobrze, że Kaczyński nie jest już prezydentem naszego kraju!!!!! Bez wątpienia to był najgorszy prezydent jakiego mieliśmy w historii.
                        • Gość: juras Re: Obrażasz zmarłych i piszesz głupoty wyborco PO IP: *.e-gco.pl 01.02.11, 11:59
                          nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji. Nie umiesz nawet napisać "Wałęsa" tylko piszesz "Wałensa". Cóż to za nalot uposledzonych dzieci neostrady na to forum.

Kaczyński był marnym profesorem prawa pracy? Ciekawe dlaczego jego pracę habilitacyjną nagrodzono w uznanym piśmie branżowym "państwo i prawo".

Większość głów państw to ludzie wykształceni: Prezydent Czech, Kanclerz Niemiec, Prezydent Chorwacji, Prezydent Austrii... - w zdecydowenej większości przywódcy Europejscy są profesorami różnych nauk. Kaczyńskiemu - profesorowi prawa łatwiej było sie z nimi dogadać, niż Komoruskiemu, który za granicą opowiada o bigosie, wyprowadza Polskę z nato, myli połozenie poszczególnych państw i się kompromituje. Wybierajac tego prostaka komorowskiego - cofamy się właśnie do poziomu wałęsy - "o take polske walczeliśmy" "

Kaczyński nawet gdyby nic nie zrobił dla Solidarnosci i tak byłby lepszym opozycjonistą niż konfident TW Bolek.
                          Ale dla twojej wiadomosci - Kaczyński był w komitecie strajkowym i doradzał zwiazkom zawodowym.
                          • Gość: ehhh Re: Obrażasz zmarłych i piszesz głupoty wyborco P IP: *.aster.pl 01.02.11, 17:13
                            Ty dyskutować nie umiesz, wiec partnerów do niej raczej nie znajdziesz. Masz swój świat w którym to Kaczyński jest wspaniałym profesorem prawa. Tak się składa, że znam mnóstwo studentów, którzy mieli wątpliwą przyjemność chodzić na jego wykłady i wszyscy jak jeden mąż mówią wprost. Tak nudnych i nieciekawych wykładów to oni w życiu nie mieli.

> [b]Większość głów państw to ludzie wykształceni: Prezydent Czech, Kanclerz Niem
                            > iec, Prezydent Chorwacji, Prezydent Austrii... - w zdecydowenej większości przy
                            > wódcy Europejscy są profesorami różnych nauk.

Przywódca kraju nie musi być wykształcony (z tym wykształceniem też wypadał Kaczyński marnie bo nie znał języków obcych co w dzisiejszych czasach jest porażające). Musi być rozsądny i skuteczny. Musi reprezentować kraj i dbać o jego interesy. Kaczyński w tej roli się nie sprawdzał w ogóle. Wszyscy pamiętają jego wyczyny w Brukseli, Gruzji itp. Część osób pamiętają też Możejki i Litwę.

Możesz teraz pluć na Komorowskiego ile chcesz. Możesz zarzucać mu wiele, ale nie zmienisz faktu, że jest prezydentem o wiele lepszym niż zakompleksiony Kaczyński, który prowadził durną dumna politykę historyczną z której wszyscy się śmiali. Był o niebo gorszym prezydentem od Wałęsy, który był i jest znany na całym świecie, o którym uczą się dzieci w całej Europie i na świecie. O Kaczyńskim już nikt nie pamięta. Zresztą trzeba być wyjątkowym sku...elem by twierdzić, że Wałęsa ma mniejsze zasługi od Kaczyńskiego. Kaczyński w czasach Komuny był potulnym wykonawcom poleceń przełożonych. Wałęsa był czynnym bojownikiem, który za swoją działalność był represjonowany. Kaczyński był nagradzany tytułami przez Komunistów.

Kaczyńscy to jedna wielka pomyłka.
                            Nigdy więcej takich ludzi w polskiej polityce!!!!! NIgdy

Komorowski jako prezydent do tej pory wypada o niebo
                          • Gość: ehhh Re: Obrażasz zmarłych i piszesz głupoty wyborco P IP: *.aster.pl 01.02.11, 17:28
                            oto niektóre z genialnych stwierdzeń polityków pis

"Nikt mnie nie przekona, że białe to białe a czarne to czarne". J. Kaczyński

Kolejny kwiatek

"Chciałabym się zapytać, dlaczego niektórzy politycy PO kłamią a niektórzy posłowie PIS nie kłamią"
                            Neli Rokita

"Samolot był sprowadzany przez centralę moskiewską na śmierć"
                            A. Macierewicz

"Spieprzaj dziadu"
                            Lech Kaczyński (świetnie wykształcony polski prezydent, który przynosił nam chwałę na świecie swoją elokwencją:)))))

Stokrotka, stokrotka, jest pani na mojej krótkiej liście, pożałuje pani tego, wykończę panią, nie obronią pani agenci służb specjalnych Walterowie
                            Lech Kaczyński do Moniki Olejnik

"Dla kraju takiego jak Polska, lepiej żebym to ja został prezydentem niż Donald Tusk"
                            Lech Kaczyński

"Za to, że Lepper i Giertych zostali wicepremierami, odpowiedzialność ponosi PO. To oczywiste"
                            Lech Kaczyński

"Jeszcze jedno pytanie, ale nie od tej małpy w czerwonym"
                            Szarmancki Lech Kaczyński

"Od prezydenta Busha dowiedziałem się rzeczy, o których nie można przeczytać w prasie, i ja o nich też prasie nie powiem"
                            Tajemniczy niczym Bush Lech Kaczyński

"Wtedy byliśmy krajem pozostającym w konflikcie z prawie wszystkimi sąsiadami. Granice II Rzeczpospolitej – można powiedzieć – polski żołnierz wyrąbał szablą. Dzisiaj żyjemy w pokojowej Europie. Otoczeni przez sąsiadów – z reguły przyjaznych"
                            Pokojowy z reguły Lech Kaczyński

Można tak bez końca..............
              • Gość: moher Re: i co mi moherze zrobisz ? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 12:46
                wypnę się na ciebie.
                • Gość: zyzol Re: i co mi moherze zrobisz ? :) IP: *.38.160.60.resman.pl 01.02.11, 13:50
                  Gość portalu: moher napisał(a):

> wypnę się na ciebie.

czy to znaczy, że wolisz od tyłu zamiast do buzi ?? oj kleryku - ale masz zachcianki :)
    • Gość: hihot historii Re: Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katast IP: *.centertel.pl 31.01.11, 18:53
      a rzygaj se rzygaj, do woli , byleś nie dostał sraczki bo ryży nie lubi smrodu...
      • Gość: gość Re: Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 22:08
        Ot i podkarpacka kultura.Jesteście żałośni.Typowy ciemnogród i mało myślący ludzie.Wstyd.
      • Gość: rym cym cym pluje sobie pluje IP: *.38.160.60.resman.pl 31.01.11, 22:09
        I am an antichrist. I am an anarchist. Dont know what I want but. I know how to get it. I wanna destroy the passer by cos i. I wanna be anarchy ! ... :)))

• e-bigmac Re: Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katast 01.02.11, 18:57
      Mam tego PiSu po dziurki w nosie, do domu wariatów tych psychotyków ,masochistycznych maniaków !!!
      • Gość: kania Re: mamy dosyć niekompetencji PEŁO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 14:11
        i takich tumanów jak ty
        • kmdr_rohan Mamy już dośc, mamy już dość... 02.02.11, 14:16
          Jest na to świetne lekarstwo. Wystarczy wygrać wybory.
    • Gość: radca Re: Czy nie macie juz dość Smoleńska i tej katast IP: 195.117.22.* 03.02.11, 18:04
      Radzę wszystkim "zwolennikom prawdy" zapisać się na kurs rosyjskiego - ...bo naród ciemny, głupi i języka wroga nie rozumie... A jak wiadomo, język wroga trzeba znać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka