Dodaj do ulubionych

I znowu SN

IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.03.11, 09:17
Kuchta z Super Nowości niepomny swoich niedawnych wyczynów podczas wyborów gdzie okrył się niesławą znów zaczyna atakować T. Ferenca. Tym razem dowala mu na łamach SN w sprawie Matysówki.
Krótkie przypomnienie z kim mamy do czynienia umieszczone na łamach Pressu, gazety dziennikarskiej:

Tam standardy nie obowiązują
Super Nowości to nie jest gazeta, w której obowiązują ogólnie przyjęte standardy. Dam najlepszy tego przykład. Jeden z reporterów został rzecznikiem prasowym wojewody podkarpackiej Ewy Drałus (PiS). To jest droga w jedną stronę, ale nie w SN. Gdy nastał nowy wojewoda Mirosław Karapyta i odwołał rzecznika ten.., wrocił do Super Nowości. I zaczął postponować Karapytę na łamach. No to wojewoda mu zrobił sprawę sądową i wygrał. Teraz były rzecznik - znowu reporter, kandyduje na radnego. Kupa śmiechu...
Obserwuj wątek
    • Gość: MistrzRiposty Re: I znowu SN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.11, 10:20
      "To" jeszcze ktoś kupuje?!!!
      • Gość: ds16 Re: I znowu SN IP: *.ntlworld.ie 02.03.11, 11:54
        Kilka lat wstecz byłem na studiach, potem zacząłem trochę więcej wyjeżdżać, pamiętam jak dziś z jakim zdumieniem jednego dnia stwierdziłem, że te wielkie szaro-czerwone szpalty Nowin i Super Nowosci nadal istnieją... Dla szóstoklasisty było tam do czytania na 3-5 minut jak pamiętam, no czasem jak papieru brakło to było jak znalazł albo wyściółka na podłogę aby się nie zabrudziłą zbytnio... a tu po tylu latach taaaakie aferzyska :)))))))
    • Gość: Mieszkaniec Re: I znowu SN IP: *.19.165.68.osk.enformatic.pl 04.03.11, 19:57
      I bardzo dobrze robią. Jak on odbiera nam Mayland, to my odbierzmy Matysówkę. Głosujmy na nie aby nie było kolejnych dwóch radnych z "rozwoju" Rzeszowa. Pokażmy mu co o tym myślimy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka