Dodaj do ulubionych

Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie pr...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 12:47
Przynajmniej, teraz zachował się jak należy. A jego przełożeni szkoda gadać :( Stado... strusi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pio Ja bym to wnikliwiej obejrzał- prawnicy, urzędnicy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.03.11, 12:53
      i pewnie jeszcze wiele innych eksponowanych stanowisk. A po godzinach bydło...
    • Gość: Jan Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie pr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 13:03
      Mnie to nie dziwi, przykład idzie z Ratusza !
      • Gość: be-ta Re: Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.11, 13:06
        oj, co prawda to prawda.
        Ojciec Prezydent dowodem.....
    • Gość: ff Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie pr... IP: *.38.160.60.resman.pl 28.03.11, 13:25
      A Prezydent za promocję miasta innowacji i sprawę działeczek , kładkę na Piłsudskiego kiedy składa rezygnację ?
    • Gość: Juzio Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie pr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 13:34
      Tak wszyscy wspominali Panią Olesiak, następnie raźno przeskakiwali do Pana Ferenca, a ja się pytam gdzie jest ten któremu podlega ten wydział Kultury i jego pracownicy?

Pytam się o wiceprezydenta od promocji, od kultury Pana Stanisława Sienko ? Gdzie się schował? To w końcu jego pracownik, jego "zasługa" i to na jego "konto" idzie "dorobek" tej afery.
      • shepard102 Re: Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie 28.03.11, 13:53
        "... Pytam się o wiceprezydenta od promocji, od kultury Pana Stanisława Sienko ? Gdzie się schował? ..."

Jak to gdzie? Tam gdzie zwykle: za NIEWZRUSZONĄ MASKĄ ZAWODOWCA... z nieprzeniknionym, charakterystycznym uśmiechem TWARDZIELA: nie wie co to STRACH, nie wie co to RYZYKO, NIE WIE NIC...

:-)

P.S. Gość, który cały ten stadionowy bajzel pikantnie doprawił - zachował się właściwie. Reszta wyższych i niższych rangą - poniżej oczekiwań, czego z resztą można się było spodziewać. Pytanie jest inne: jaki bezpieczny port zapewnią teraz swojemu podopiecznemu?
        Czas pokaże: jeden za wszystkich - wszyscy za jednego...

• Gość: Shepard 103 Re: Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie IP: 79.139.89.* 28.03.11, 17:02
          Shepard 102 na prezydenta!!!
    • Gość: igloopol Re: Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 14:16
      Czas: 3.55'
      • Gość: wrrr Re: Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie IP: *.krak.tke.pl 28.03.11, 14:21
        Pewnie nie miał wyjścia, dopiero co sie wypowiadał, ze ma stracha, ze staraci pracę więc nie sądze, ze tak nagle już mu etat wisiał, pewnie dostał propozycje, albo sam odchodzi, albo zostanie zwolniony dyscyplinarnie....to co byście wybrali :)
    • danek.5 Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie pr... 28.03.11, 14:29
      Kiedy doczekamy się rakcji rządu na rozróby tego bydła, miały być zakazy stadionowe. Ile kosztuje konwojowanie tych głupków i leczenie pokaleczonych.
    • sceptyk31 Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie pr... 28.03.11, 14:30
      A wcześniej w Rzeszowie nikt go nie mogł rozpoznać ? A gdzie są ci "słynni" spotterzy, tak zachwalani przez rzeszowską policję bodaj 3 lata temu ? Co sie stało, przecież to miał być sukces, w archiwum są pochwalne teksty GW. A kiedy ze sportu usunie się Bendkowski i inni pseudodziałacze piłkarscy, tolerujący chuligaństwo a nawet rasizm na stadionach ? Może by się też tym panom przyjrzeć ? Co się dzieje z tym "słynnym" incydentem kiboli Stali w czasie posiedzenia zarządu tego klubu ? Za takie kumanie sie z chuliganami kluby powinny być zawieszane w rozgrywkach, bez żadnej szkody dla sportu. To się zawsze zaczyna od drobnych ustępstw, bo podobno piłkarze potrzebują dopingu. A może piłkarze nauczyliby się najpierw grać , bo bez tego doping zamienia się w chuligaństwo. Za obecny stan sa winne wszystkie kluby, ale też władze lokalne io centralne, w tym policja i wymiar sprawiedliwości. To się zawsdze toczy " od rzemyczka, do koniczka". Zaczyna sie od bluźnienia tolerowanego i bezkarnego a kończy na demolowaniu stadionów i walkach z policją. Dlaczego za używanie słów na "k" i "h" na 3 Maja grozi surowa kara a za takie same słowa na stadionie już nie ? Daje ten przykład, bo od czegoś zawsze się zaczyna.
    • Gość: henio Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie pr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 14:53
      Gość złożył rezygnację i ok, dzięki temu nie będzie miał gnoju w papierach jak w przypadku dyscyplinarki. Ale ja się pytam gdzie są te wszystkie ratuszowe strusie:

Pani dyrektor Wydziału Kultury... Katarzyna Olesiak?

Pan wiceprezydent Stanisław Sienko? odpowiedzialny za miejską promocję i kulturę

Pan prezydent Tadeusz Ferenc? szef całego bałaganu

Kto odpowie za zmarnowane na markę Rzeszowa pieniądze?

Kto odpowie za tą międzynarodową kompromitację miasta?

Kto odpowie za wizerunkową katastrofę i kompromitację miasta?

Czy media wymuszą dalszy ciąg tej sprawy czy zadowolicie się ochłapem...
    • Gość: Bezowy A policja w Rzeszowie ugania się po plantach za... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.03.11, 14:55
      ... studentami na wieczornym browarku, a jeszcze z większym zapałem za małolatami ćmiącymi jedną fajkę na trzech. Większe akcje to weekendowe nocne łapanki rowerzystów, groźnych bandziorów wracajacych z sobotniego grila na działce popełniając przy tym kilka piw... no ale oni się nie awanturują, są "bezpieczni" bo nie poskarżą się kolegom ani nie przyłożą bejsbolem a przestępca złapany!
    • Gość: piotr big skorumpowane wybory Ferenca? IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.11, 15:08
      Pieniądze z wydziału kultury i sportu dawano na stadion i klub Resovia, a w zamian głosowano na Ferenca. Ot ci sprawiedliwe wybory. Proponuję kontrolę wydatków całego wydziału.
      • Gość: Yoda Re: skorumpowane wybory Ferenca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 15:33
        Coś jest w temacie... W końcu ktoś w jakimś celu zatrudnił tego kibola w Wydziale Kultury. Na pewno nie z uwagi na jego wysoką... kulturę. Widocznie z uwagi na... skuteczność w dyscyplinowaniu... elektoratu :)

"Z kolei Aleksander Bentkowski, prezes CWKS Resovii(...) Do końca nie wierzył, że chodzi o urzędnika UM Rzeszów, który jest jednocześnie członkiem zarządu klubu.
        - O tym, że zna środowisko kibiców wiedzieliśmy od dłuższego czasu. Kiedy chcieliśmy ich zdyscyplinować zwracaliśmy się do tego pana, bo jego interwencje zawsze były skuteczne – przyznaje.
        -To prawda, bardzo mocno przeżywał każdy mecz, ale nie wierzę, że mógłby kogoś obrazić. Myślę, że w jego przypadku nie będą konieczne jakiekolwiek decyzje kadrowe – dodaje.
        "

Rączki pana Olka okazały się za krótkie, ciekawe czy gość spadnie gdzieś na "cztery łapy"?
        • Gość: gosc Re: skorumpowane wybory Ferenca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 16:03
          > Pytanie jest inne: jaki bezpieczny port zapewnią teraz swojemu podopiecznemu?
          > Czas pokaże: jeden za wszystkich - wszyscy za jednego...

> Rączki pana Olka okazały się za krótkie, ciekawe czy gość spadnie gdzieś na "cz
          > tery łapy"?

Pożyjemy - zobaczymy; od łyczka do rzemyczka, żadne kłamstwo się długo nie utrzyma.
          mam nadzieję, że media przypilnują żeby się temat nie rozmył. t.
    • Gość: MARIAN Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie pr... IP: *.wsiz.rzeszow.pl 28.03.11, 15:38
      Wydział kultury od lat ma fatalna opinię. Każdy kto próbował w Rzeszowie coś zrobić na niwie kultury, na hasło Wydział Kultury dostaje drgawek.
      • Gość: gość Re: Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 16:07
        to może jest dobra chwila aby rozliczyć towarzystwo wzajemnej adoracji: od Sienki i Olesiak zaczynając a na szeregowych pionkach kończąc. przecież widać, że zajmują tam tylko miejsce i stołki. z koleżeńskiego nadania.
      • Gość: von Klotz Re: Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 16:08
        Mogę potwierdzić, zaobserwowałem u siebie podobne objawy ilekroć przechodzę przez Rynek :(
    • Gość: ms Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie pr... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.03.11, 16:18
      Dobrze, że zachował się jak należy. A może już wykręcił sobie inną posadkę? :) Generalnie to dziw, że takie dziadowskie stowarzyszenia jak Stal czy Resovia potrafią wkręcać się w struktury miasta. Żeby to jeszcze byli poplecznicy p. Górala czy p. Półtorak, to ci przynajmniej coś robią dla promocji miasta, ale piłka nożna z jej kibicami-głąbami? Blee
      • Gość: ms Re: Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.03.11, 16:21
        no źle napisałem, bo nie Stali to tyczy, ale gdyby tyczyło irytowałbym się niemniej. Oby więcej zdeklarowanych kibiców, któregoś z tych klubików w tym wydziale nie było. Ani żadnym innym. Bycie szalikowcem kopanej to po prostu wiocha :)
    • Gość: Lady Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie pr... IP: *.dab.tke.pl 28.03.11, 16:43
      To, że ktoś taki dostał pracę w Wydziale Kultury to porażka, cały ten wydział to jedna wielka żenada ale żenadą jest również fakt,że przemarsze owych psedokibiców są ochraniane przez policję,że na takie akcję idą pieniadze jest wstrzymywany ruch w mieście itp. jeszcze większą żenadą jest to , że nikt nie reaguje na antysemickie i rasistowskie transparenty i okrzyki, że Prezydent Ferenc podczas imprezy sylwestrowej na Rynku miasta pozdrawia serdecznie kibiców Resovii... najgorsze jest jednak to ,że Rzeszów nie ma nic do zaoferownia w dziedzinie szeroko pojetej kultury i bedzie przez najbliższy czas kojarzony z agresja pseudokibiców i rasizmem...tylko z tego jestesmy teraz znani... gratulacje dla Wydziału.
      • Gość: Teodor Re: Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 16:54
        "że Prezydent Ferenc podczas imprezy sylwestrowej na Rynku miasta pozdrawia serdecznie kibiców Resovii... "

To jest jedynie takie powyborcze, rytualne wazeliniarstwo, w podzięce za głosy tej hołoty.
        • Gość: Lady Re: Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie IP: *.dab.tke.pl 28.03.11, 17:02
          Pewnie takim wazelnictwem:) jest również fakt iż pan Łukasz M. nie dostła zaraz po pokazaniu się filmu dyscyplinarki tylko kilkudniową szansę na to by się samemu zwolnić.
          • Gość: MARIAN Re: Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie IP: *.wsiz.rzeszow.pl 28.03.11, 17:36
            Choć zasłużył to tak czysto formalnie - nie wiem czy mógł dostać dyscyplinarkę. Ale to na marginesie...
            Co jest najgorsze? Że w Wydziale Kultury (na pewno nie osobistej jak widać) nic się nie zmieni!!!
            Zresztą nie tylko Można sobie żyły wypruwać, Masy Krytyczne co dzień urządzać a i tak dopóki jest Ferenc auta będą wjeżdżać na 3 Maja i rynek setkami. A w kulturze miejskiej będzie przaśność i bitwa warszawska (bo z inicjatyw prywatnych szczęśliwie dzieje się).
    • Gość: zadowolony Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie pr... IP: *.pul.tke.pl 28.03.11, 17:42
      Wow Rzeszów we francuskim filmie dokumentalnym. A miasto nie wydało pewnie na promocję ani grosza ;) strasznie się muszą z tego cieszyć w ratuszu że mają promocje miasta na Zachodzie za darmoche...
      • Gość: Grosik Re: Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 17:59
        Ferenc też się podobno zajebiaszczo cieszył kiedy mu powiedzieli że Rzeszów jest w filmie francuskiej telewizji i podobno chciał przyznać premię autorowi tego "sukcesu" promocyjnego. Podobno bardzo był zdziwiony kiedy mu powiedzieli że media żądają ukarania autora tego "sukcesu" promocyjnego, a nie jego nagrodzenia. Nie wiem czy w końcu pojął w czym rzecz, być może ciągle jeszcze rozmyśla...
        • Gość: O co chodzi Re: Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 18:19
          Przemówił ratuszowy Pinokio i po weekendzie rozmyślań zakomunikował co też tam w ratuszu ustalili. A ustalili co następuje:
          "- Trudno nam w ogóle komentować tę sprawę. Pracownika urzędu obowiązują pewne zasady, a on w ewidentny sposób je złamał – mówi Maciej Chłodnicki, rzecznik prezydenta Rzeszowa.

Ponadto dowiedzieliśmy się że nasze organy (przepraszam co wrażliwszych) tzn.
          "przedstawiciele policji, prokuratury i CBŚ. Zapowiedzieli, że nie dopuszczą do eskalacji bandyckich zachowań na terenie miasta."
          i tu się odrobinę uspokoiłem...

Ponadto odezwała się prokuratura i tutaj dowiedzieliśmy się że:
          "Na razie bezpośredniego zagrożenia nie ma, bo wbrew temu, co wynika z filmu, Rzeszów to bezpieczne miasto. Bandytom będziemy się uważnie przyglądać i w razie potrzeby kierować do sądu wnioski o zakazy stadionowe i kary pozbawienia wolności - powiedział Łukasz Harpula, z-ca prokuratora rejonowego w Rzeszowie."

i tutaj już zupełnie pozbyłem się obaw, dosłownie kamień spadł mi z serca :) Jak to bobrze że Rzeszów jest bezpiecznym miastem. Dziękuję za to organom i naszemu przeprezydentowi Tadeuszowi.

Niech nam żyją! Hura!
          • Gość: SS Re: Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie IP: *.rzeszow.mm.pl 28.03.11, 20:56
            Szanowny Panie Redaktorze!

Jako czytelnik Gazety Codziennej „Nowiny” z oburzeniem przeczytałem artykuł dotyczący sprawy miejskiego urzędnika, nagranego przez francuską telewizję w maju zeszłego roku, po meczu derbowym pomiędzy Resovią a Stalą Sandeco.

Gazeta a co za tym idzie pracujący dla Niej redaktorzy, winni być bezstronni jak również szanować osoby które opisują, o czym ściśle mówi Kodeks Etyki Dziennikarskiej a zwłaszcza punkty :
            - zadaniem dziennikarzy jest przekazywanie rzetelnych i bezstronnych informacji,
            - Dziennikarz powinien okazywać szacunek osobom, bez względu na ich odmienność ideową,kulturową czy obyczajową, co nie oznacza zgodności z ich poglądami.

Opisana przez Panią red. Annę Janik sprawa, dotyczy kibica CWKS Resovia, natomiast pani redaktor, jak można się było dowiedzieć ze zdjęć jakie umieściła na swoim profilu w portalu społecznościowym Facebook.com, jest zagorzałą sympatyczką klubu ZKS Stal Rzeszów. Wobec powyższego, zastanawia mnie, czy pisząc ten artykuł, blisko rok po nagraniu i odtworzeniu filmu przez francuską telewizję, nie złamała punktu Kodeksu Etyki Dziennikarskiej mówiącej o bezstronności. Na dowód przesyłam zdjęcie Pani red. w klubowym szaliku ZKS Stal oraz w otoczeniu kiboli tego klubu - i51.tinypic.com/2enxa2p.jpg.

Równie mocno zbulwersowała mnie postawa Pani red., jaką zaprezentowała odnośnie opisywanego przez Nią urzędnika, na wymienionym wyżej portalu społecznościowym - i56.tinypic.com/cialx.jpg. Chciałbym dowiedzieć się od Pana Redaktora czy nazywanie publicznie opisywanej osoby per „idiota” jest oznaką szacunku? Czy wobec powyższego Pani red. Anna Janik nie złamała również kolejnego punktu Kodeksu Etyki Dziennikarskiej?

Mam nadzieję, iż mając na uwadze poszanowanie Kodeksu Etyki jak również swoich czytelników, wyciągnie Pan odpowiednie wnioski dyscyplinarne wobec Pani red. Anny Janik, za jej jawne i bezpardonowe złamanie zasad dziennikarskiego rzemiosła.

Z poważaniem, czytelnik Gazety Codziennej Nowiny.
    • Gość: Anna Janik Re: Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie IP: *.rzeszow.mm.pl 28.03.11, 21:07
      Szanowny Panie Redaktorze!

Jako czytelnik Gazety Codziennej „Nowiny” z oburzeniem przeczytałem artykuł dotyczący sprawy miejskiego urzędnika, nagranego przez francuską telewizję w maju zeszłego roku, po meczu derbowym pomiędzy Resovią a Stalą Sandeco.

Gazeta a co za tym idzie pracujący dla Niej redaktorzy, winni być bezstronni jak również szanować osoby które opisują, o czym ściśle mówi Kodeks Etyki Dziennikarskiej a zwłaszcza punkty :
      - zadaniem dziennikarzy jest przekazywanie rzetelnych i bezstronnych informacji,
      - Dziennikarz powinien okazywać szacunek osobom, bez względu na ich odmienność ideową,kulturową czy obyczajową, co nie oznacza zgodności z ich poglądami.

Opisana przez Panią red. Annę Janik sprawa, dotyczy kibica CWKS Resovia, natomiast pani redaktor, jak można się było dowiedzieć ze zdjęć jakie umieściła na swoim profilu w portalu społecznościowym Facebook.com, jest zagorzałą sympatyczką klubu ZKS Stal Rzeszów. Wobec powyższego, zastanawia mnie, czy pisząc ten artykuł, blisko rok po nagraniu i odtworzeniu filmu przez francuską telewizję, nie złamała punktu Kodeksu Etyki Dziennikarskiej mówiącej o bezstronności. Na dowód przesyłam zdjęcie Pani red. w klubowym szaliku ZKS Stal oraz w otoczeniu kiboli tego klubu - i51.tinypic.com/2enxa2p.jpg.

Równie mocno zbulwersowała mnie postawa Pani red., jaką zaprezentowała odnośnie opisywanego przez Nią urzędnika, na wymienionym wyżej portalu społecznościowym - i56.tinypic.com/cialx.jpg. Chciałbym dowiedzieć się od Pana Redaktora czy nazywanie publicznie opisywanej osoby per „idiota” jest oznaką szacunku? Czy wobec powyższego Pani red. Anna Janik nie złamała również kolejnego punktu Kodeksu Etyki Dziennikarskiej?

Mam nadzieję, iż mając na uwadze poszanowanie Kodeksu Etyki jak również swoich czytelników, wyciągnie Pan odpowiednie wnioski dyscyplinarne wobec Pani red. Anny Janik, za jej jawne i bezpardonowe złamanie zasad dziennikarskiego rzemiosła.

Z poważaniem, czytelnik Gazety Codziennej Nowiny.
      • Gość: jelonek Re: Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 21:16
        Przestań szlochać, bądź mężczyzną...
      • shepard102 Re: Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie 29.03.11, 09:34
        ŁUKASZ! TRZYMAJ SIĘ!

Kurczowo. Np. TRAWY...
        • Gość: Juzio Re: Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 09:52
          Ludzie to naprawdę żadnego współczucia nie mają. A taki porządny był... urzędnik jak to zachwalał czynnik oficjalny. Co za srata ;(
          • shepard102 Re: Po filmie o pseudokibicach. Urzędnik już nie 29.03.11, 10:00
            "...Co za srata ;( ..."

Zgadzam się: SRATA - DRATA
            (jak kto woli: tere - fere(biiip!)... :-)

P.S. Ktoś zgadnie co teraz robią urzędasy z promocji i kultury?
            SIEDZĄ NA TYM FORUM?

P.S.2 Co zrobić aby urzęDnikowi z promocji zabłysnęły oczy?
            Zaświecić mu latarką do ucha...
            ?
    • Gość: MistrzRiposty Do kiboli! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.11, 08:54
      Chcecie wyłacznie białych dziennikarzy? A przecież to wy jesteście największymi parszywymi brudasami, niemytymi śmierdzącymi skunksami w zap... ierdziałych dresach.
      Won z kraju! Won z Polski! Nie życzę sobie, żeby bydło psuło opinię o moim kraju, nie życzę sobie, żeby policja ZA MOJE PODATKI urządzała wam idiotyczne przechadzki środkiem ulicy i woziła autobusami, które i tak zasmrodzicie.
      Jesteście gorsi i głupsi od świń. Jesteście najgorszą parszywą chołotą. Pluję na was, tak jak jeden z was napluł na kobietę w Poznaniu. Tylko, ze on to zrobił z chamstwa, a ja mam wystarczający powód, by was sponiewierać. Jeszcze raz powtarzam:
      WONN!!!!!
      • shepard102 Re: Do kiboli! 29.03.11, 10:00
        "... Chcecie wyłacznie białych dziennikarzy?... "

Polecam GŁADŹ GIPSOWĄ.
        • Gość: Dziedek Leon Re: Do kiboli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 07:30
          Kiedy używam słowa "kibol" dotyczy ono tylko i wyłącznie tych naładowanych agresją łysych debili, którzy obecnie (takie dziwne czasy) rządzą na stadionach, a najwyraźniej i poza nimi. To jest najczęściej zwykła bandyterka w klubowej... oprawie.

Moje opinie nie dotyczą kibiców, którzy przychodzą na mecz i emocjonują się grą w piłkę, nie widzę też nic złego jeżeli w trakcie tych emocji komuś się coś wyrwie, sam też nie jestem święty.
          Prawdziwy kibic który idzie na mecz z rodziną ubrany i pomalowany w narodowe barwy może liczy że na oczach swoich dzieci zostanie pobity, opluty i każe mu się "wypierda..ać".

Bierze się to z tego że takie prymitywy jak nasz obecny prezydent mając jakieś swoje elektoralne cele dopieszcza tą stadionową hołotę (nie mylić z kibicami) szczodrze z miejskiej kasy, a pośrednikiem w dojeniu miasta jest urzędnik formatu tego co się sam zwolnił (prezydent go nie zwolnił jak błędnie niektórzy podają). Kasa trafia też od firm, które merdając ogonkiem chcą się przypodobać władzy, w tym wypadku jedynowładcy Ferencowi.

To ten prezydent lekką ręką wydaje o ile dobrze pamiętam 130 tys. zł. na galę boksu z udziałem przestępcy, bo będzie to świetna promocja Rzeszowa. Przecież na podobny kretyński pomysł może tylko wpaść "wybitny" umysł.

Dlatego uważam że oglądanie się na władze, że coś zrobią tą "republiką" stadionowego bandytyzmu to za mało, gdyż oni gó.no zrobią :( Widzi Pan jak rozumuje były poseł, członek komisji sprawiedliwości i były minister sprawiedliwości Bentkowski :(

To my konsumenci musimy zacząć punktować firmy sypiące groszem na ten festiwal bandytyzmu, ksenofobii i nienawiści.

Kogo mamy wśród sponsorów Stali Rzeszów:

Sandeco
          Miasto Rzeszów
          Watkem
          Szik
          Greinplast
          Eko-Top
          Drukarnia TPM
          TransEuropa
          Smak Eko
          Profi Sport

CWKS Resovia Rzeszów - sponsorzy:

Miasto Rzeszów
          Zeto
          Instalbud Rzeszów
          Vigo
          Handlopex
          Best construction
          "Fabryka reklamy" TPM
          Foto Elektro
          Restal
          PBS Bank
          Molter
          Kino Zorza

Miałbym pytanie do speców od promocji PR-u tych firm. Widzicie jakieś korzyści wizerunkowe ze znajdowania się w jednej "drużynie" z tymi "aryjskimi hordami", w tej promocji którą Waszym firmom robią te tabuny łysych półgłówków maszerujących w klubowych barwach i skanujących rasistowskie, wulgarne okrzyki i przyśpiewki?

Znajdzie się jakiś odważny i powie, jakie faktycznie korzyści grają tu rolę, bo przecież nie wizerunkowe :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka