Dodaj do ulubionych

Restauracja Pascas

IP: *.play-internet.pl 16.04.11, 20:52
Niedawno wraz ze znajomymi odwiedziłem rzeszowską restauracje Pascas. Uwaga forumowicze! Oferowane w trakcie zamówienia rabaty nie są uwzględniane przy płaceniu rachunku!!!! Zamówiłem sałatkę (w cenie 12 zł) i otrzymałem stertę głąbów kapusty pekińskiej w towarzyszeniu czterech kosteczek sera feta i ćwiartki pomidora pokrojonego w cztery plastry...To jakaś masakra. Restauracja specjalizuje się ponoć w kuchni greckiej,a zamówiona mousaka to był sos do spaghetti z jednym zwiędłym bakłażanem...Jest drogo, niesmacznie i zalatuje szmirą!Żenada , nie polecam, bo nie ma czego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Goździkowa Re: Restauracja Pascas IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 17.04.11, 10:04
      Mussaka była całkiem smaczna! Natomiast danie z mięsem jakimśtam - wyżej w karcie - rozczarowanie. Zimne, stare, niedobre! Mussaka tak! Cóż, w Rzeszowie nie ma dobrej kuchni.
    • Gość: anna Re: Restauracja Pascas IP: *.rzeszow.mm.pl 17.04.11, 12:13
      Na przyszłość proponuję nie zamawiać sałatki greckiej w kwietniu, bo za 12 zł nie ma prawa być w niej smacznych składników. Pomidory smakujące pomidorami w kwietniu kosztują 15 zł, sałata 4. Bakłażany też są drogie o tej porze, choć w wielu rejonach Grecji do mussaki daje się plastry ziemniaków i nawet zimą da się zrobić to danie pyszne i dość tanie.
    • Gość: Zuza_M Re: Restauracja Pascas IP: *.play-internet.pl 18.04.11, 12:23
      Na babskie rzeszowskie pogaduchy zapraszam serdecznie na nowo otwarty po przebudowie

NETKOBIETY.PL - portal dla nowoczesnych, aktywnych i uśmiechniętych kobiet z klasą!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka