Gość: Jamall IP: 193.104.71.* 01.06.11, 13:44 Witam, wie ktoś , gzie można w Rzeszowie kupić kostki lodu? W Krakowie i w Warszawie takie są dostępne w większości monopolowych, w Rzeszowie nie widziałem jeszcze a potrzebuję pilnie dużej ilości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PEPE Re: Kostki lodu IP: *.krak.tke.pl 01.06.11, 14:48 Kiedyś widziałem gościa w REALU, przy kasie, z takim woreczkiem lodu (wielkości mrożonek), więc zakładam, że tam właśnie można go kupić. Ale z tego co widziałem, to dość drogo - ok 8 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Kostki lodu IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 01.06.11, 14:57 najlepiej podejdź do jakiejś większej restauracji albo klubu i zapytaj kelnerów czy by Ci nie odpalili całego worka za jakąś kasę, mają tam przemysłowe kostkarki i nie powinni robić problemu. Tylko weź sobie odpowiedniej wielkości worki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kostki lodu IP: *.rz.izeto.pl 01.06.11, 15:13 widzialem kostki lodu w dosc duzych workach na stacji Stat Oil, ceny nie znam bo nie interesowalem sie tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nice ice kostki lo Re: Kostki lodu IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.13, 11:45 witam ,lód w kostkach mojej firmy w Rzeszowie można nabyć w firmie REN ,a ewentualnie telefon do mnie 608383270.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_mazur Re: Kostki lodu 01.01.14, 14:43 a sam nie umiesz zrobic. Wielkie mi hallo Odpowiedz Link Zgłoś