Dodaj do ulubionych

projekt kostki brukowej...!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 12:48
Szukam osoby, która zajmuję się projektowaniem kostki brukowej przy domu jednorodzinnym. Słyszałem, że Bruk Bet ma projektanta gratis przy zamówieniu powyżej 15000zł w przeciwnym przypadku koszt projektu 500zł. Znacie może jeszcze kogoś....????
Z góry dziękuję....
Obserwuj wątek
    • skinek1991 Re: projekt kostki brukowej...!!!! 07.06.14, 17:55
      Witam,

Mogę polecić z czystym sumieniem wykonawców projektów kostki, to było chyba intecon.pl. Koleżanka skorzystała z ich usług i nie żałuję :)
    • rz2014 Re: projekt kostki brukowej...!!!! 08.06.14, 14:15
      Polecam TRANS-BRUK
      www.trans-bruk.pl/index.html#&panel1-3
      Można u nich zakupić kostkę i zaprojektować również
      Bardzo świetna firma, fachowa. Polecam gdyż moi znajomi tam kupowali i projektowali (efekty i jakość bardzo dobra)
    • rz2014 TRANS BRUK 08.06.14, 14:19
      trans bruk
      Najlepiej podjedź na Krakowską lub Lubelską w Rzeszowie (tam załatwisz najwięcej, szybko, sprawnie i może rabat Ci się trafi)
      • dbbruk Re: TRANS BRUK 10.12.14, 21:20
        Usługi Brukarskie DB-Bruk, Kostka Brukowa Rzeszów, Brukarstwo Rzeszów
        Kompleksowe Wykonywanie Podjazdów Tarasów Chodników Murków Ogrodzeń itp.
        Dzięki długoletniemu Doświadczeniu Jesteśmy w Stanie Sprostać Najbardziej Wymagającym Przedsięwzięciom.
        Oferujemy Atrakcyjne Ceny i Pełen Asortyment Firm LIBET BRUK-BET JADAR CJ-BLOK POLBRUK.
        Zadzwoń Już Teraz i Umów Się Na Darmową Wycenę z Naszym Doradcą!
        Profesjonalny Projekt Całej Inwestycji w Najniższej Cenie Na Rynku!!!
        TEL: 604-267-769
        • 21_a_w_e Re: TRANS BRUK 10.12.14, 22:06
          Klientow nie macie ? Cienkie Bolki z was. Znam lepsze i tansze firmy od waszej.
          • jaceknowy59 Re: TRANS BRUK 13.12.14, 20:28
            Kosz 500 zł od producenta kostki brukowej za projekt to jest raczej korzystna oferta. Na wolnym rynku kosztowałoby to z pewnością dużo więcej. Ja też dostałem od nich taką propozycję. Skorzystałem, jestem zadowolony.
    • rz2014 Re: projekt kostki brukowej...!!!! 15.12.14, 17:17
      Bruk Bet to jedna z tańszych opcji. Jak zależy Ci na jakości zainwestuj w kostkę granitową
      • jaceknowy59 Re: projekt kostki brukowej...!!!! 18.12.14, 18:24
        Bruk bet ma kostki w różnych cenach. Ja na jakość swojej nie narzekam, więc nie ma co tu gadać o kostce granitowej skoro wystarczy mi zwykła betonowa.
        • aras553 Re: projekt kostki brukowej...!!!! 30.06.15, 06:12
          Brat w tym roku składał u nich dość duże zamówienie i dostał projekt gratis, także faktycznie warto rozważyć Bruk Bet

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka