Gość: chicagobull IP: *.com 14.07.11, 19:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baca Re: Kto udostępnił ratownikowi lek, którym ten uś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 20:08 bydle jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Kto udostępnił ratownikowi lek, którym ten uś IP: *.ntlworld.ie 14.07.11, 20:59 "Gdy sprawa wyszła na jaw rozmawialiśmy z dr Chmiestem, ordynatorem oddziału na temat zabezpieczenia leków. Teraz są pod ściślejszą kontrolą - mówi dyrektor Przysada. " Nie ma jak stanowcze decyzje dyrektora. Nóż się w kieszeni otwiera...witamy w Polsce, kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.11, 22:44 Przy jakiej ulicy w Rzeszowie jest Szpital Wojewódzki Nr2? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 23:11 Ja płace składki zdrowotne juz 40 lat.A oni za moje pieniądze kotki czy psy sobie usypiają. Czy moge wypisać się z tego cyrku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.11, 23:45 Konradzie Mazowiecki nie płać.A gdzie ten szpital bo nadal nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 23:52 Nie płać- łatwo powiedzieć - czy za opcją powieszenia się czyli utratą chęci do życia można to jaloś sensownie przeprowadzć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Kto udostępnił ratownikowi lek, którym ten uśmi... IP: *.38.160.60.resman.pl 15.07.11, 10:14 "Śledztwo przeciwko Jackowi Ch. ratownikowi medycznemu, który zabił żonę podając jej śmiertelną dawkę ketaminy zakończyło się oskarżeniem mężczyzny o zabójstwo." - Skoro jest dopiero oskarżony a wy juz piszecie ze zabił to mam pytanie po co są sądy w polsce - przeciez wydaliscie juz wyrok - jeszcze napiszcie ile lat mu dajecie i do więzienia ... W taki sposób niszczycie ludzi .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Kto udostępnił ratownikowi lek, którym ten uś IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.11, 21:28 Masz rację.Praca pana ratownika w pogotowiu powinna być prześwietlona od początku a najważniejszy motyw to śmierć jego żony.Za dużo wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś