Dodaj do ulubionych

Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga

IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.11, 19:34
prezydent po raz kolejny się kompromituje , kompromitacja goni kompromitację , Jak można być tak głupio upatym że szkodą dla Rzeszowa i jego mieszkańców !
Obserwuj wątek
    • Gość: Juran Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga IP: *.ostnet.pl 01.09.11, 19:38
      Wyślijmy dziadka Tadka do sanatorium, a nie do Senatu! Tylko tam będzie miał upragnioną ciszę i spokój.
    • Gość: ddd Re: Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 19:42
      Debili nie sieją ...wybierają ich wyborcy ...
    • Gość: mieszkaniec Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 19:56
      Ferenc z młodziezy zrobił sobie katapultę wyborczą ...oszukał nas na całej lini a teraz chce nam wybudować takie gó... aby tylko wywiązać się z obietnicy i odfajkować temat - kolejne pieniądze zostaną wydane na coś co tylko z nazwy przypomina załozenia - Chłodnicki mowiąc ze nie ma czasu bo inwestycja jest opóźniona i trzeba budować tylko udowadnia ze ci ludzie to marnotrawcy naszych publicznych pieniędzy którzy nie mają zadnej wiedzy co kupują i na co wydaja pieniądze - skoro stać ich na kładkę za 12 milionów wbrew woli mieszkańców ,900 tysięcy wydzadzą na wybetonowanie terenu zamiast prawdziwych przeszkód i swiadczy to tylko ze ich głównym celem jest wydanie pieniędzy - na gówna inwestycyjne ale najwazniejsze to wydać a nie zbudować - to banda nieudaczników a nie radni i gospodarze - prezydent tymi decyzjami udowodnił ze kazdy nastepny dzien jego urzedowania to dzien stracony dla rzeszowian - nie chcę mysleć jak będzie wyglądał tunel koło zapory pod główną drogą ....robiony w panice i pospiechu wbrew przepisom - wyleciał przez to Gajewski bo nie chciał robić tego wbrew prawu ...skandal goni skandal - ludzie - czy tego marnotrawcy Ferenca nie mozna jakoś odwołać ?
    • Gość: Kuba Stachura Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga IP: 79.139.60.* 01.09.11, 20:00
      Mam 29 lat. Przez wiele lat byłem skejterem, zdarzało mi się jeździć na różnych skejtparkach, także za granicą. Patrząc na ten niby-projekt mam wrażenie, że jedyne, co interesuje urzędników, to odfajkowanie inwestycji, żeby mogli się pochwalić "patrzcie, zbudowaliśmy skejtpark". Ale to nie jest skejtpark! To jest jakaś pseudobadziewka udająca skejtpark! Kilka banków, kilka quarterów i wieeelki, pusty plac! Do czego to komuś potrzebne puste, betonowe pole.. Urzędnicy - jesteście nieudacznikami.
    • Gość: andy Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.09.11, 20:33
      Jak można być tak nierozgarniętym by chcieć wykorzystać projekt firmy, która do tego stopnia zaniżała koszta, że w końcu nawet podwykonawców nie znalazła?! Ten projekt to PARODIA!!!
      • Gość: jask Re: Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga IP: *.krak.tke.pl 01.09.11, 23:09
        Łączbud jest obecnie w stanie upadłości więc miasto musi odebrać projekt, bo inaczej nie odzyska kasy.
        • Gość: adwokat upadłość łączbudu do fikcja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 00:33
          wróble ćwierkają na rzeszowskim rynku, że to tylko układ. a jaki układ - taka upadłość.
    • Gość: andy Ruch Budowy Rzeszowskiego Skateparku IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.09.11, 20:36
      www.facebook.com/pages/Ruch-Budowy-Rzeszowskiego-Skateparku/276888232337438
    • Gość: emigrant 62 Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga IP: 109.125.27.* 01.09.11, 20:51
      Nie znam się na tym temacie, ale jeżeli mógłbym pomóc, to odsyłam do Google Maps : w miejscowości Swords w Irlandii, przy skrzyżowaniu ulic Balheary Road - West Seatown ( koordynaty : 53 27 56,00 N , 6 13 07,00 W ) wybudowany jest skatepark i moim zdaniem, nieźle wygląda. Nie wiem, czy jest to ideał, ale może być punktem wyjścia do pomysłu na Nasz skatepark. Pozdrawiam.
      • Gość: von Klotz Re: Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 21:05
        Skatepark to jest ostatnie o co chodzi w tej skandalicznej aferze ze... skateparkiem. Oni mają skatepark bardzo głęboko w zadzie i taka jest prawda :(
    • Gość: Ewa Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 21:17
      Naiwni! Ten skatepark to tylko pretekst, żeby szybko oddać Cybulskiemu działkę pod parking. Raz już Rada to odrzuciła, więc teraz wymuszono na niej zgodę, bo niby trzeba szybko wziąć pieniądze z ministerstwa sportu. Może któryś z dziennikarzy by to sprawdził, bo ja nie znalazłam na stronach ministerstwa żadnego programu, który by się tak nazywał, jak to mówił Chłodnicki. Ciekawe także czy i kto wysłał już to pilne zgłoszenie.
      Jeśli projekt jest do kitu, to wszystko nie ma żadnego sensu. A te marne kilkaset tysięcy można było wydrzeć od Cybulskiego – jak mu zależy to zapłaci.
    • Gość: Pan Tofel Złudzeń brak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 21:25
      W taki właśnie oto sposób robi się w Rzeszowie robotę. Robotę robi się na złamanie karku i byle jak. Bez pomysłu, bez polotu, bez sensu.

dla skatera z laską poziom trudności tego obiektu 11 na 10.
      • meg83 Re: Złudzeń brak 01.09.11, 21:57
        dajcie sobie urzędnicy spokój z tym skateparkiem, bo z tego nic już dobrego nie będzie nawet kiełbasy wyborczej z tego nie wyciśnie
    • Gość: CZEŚĆ MACIEK! Re: Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga IP: *.com 01.09.11, 22:18
      HA HA CZYLI MACIEK RZECZNIK DOWÓDCY Z MIASTA IMITACJI OGŁOSIŁ WSZEM I WOBEC, ŻE PROJEKT ZOSTANIE ZREALIZOWANY WBREW OPINII UŻYTKOWNIKÓW SKATEPARKU. MACIEK, ROZUMIEM, ŻE BĘDZIESZ ROBIŁ KÓŁECZKA Z GRACJĄ PRZEMIERZAJĄC "PLAC TRENINGOWY"..
    • Gość: Obserwator Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 00:36
      Wersja naprawdę uboga , sami sprawdźcie.....Tata, kto to jest ta duza pani z marmuru? Tam na pomniku? - To jest, synku, Dziewica Orleanska. - A dlaczego Orleanska? - Bo z Orleanu... - A dlaczego Dziewica? - Bo z marmuru..
    • Gość: asdf Re: Na kładkę nie żałują na porządny skatepark tak IP: *.2-1.cable.virginmedia.com 02.09.11, 00:42
      Na kładkę nie żałują na porządny skatepark tak... Pytanie dlaczego? Głupota nie można wszystkiego przecież tłumaczyć. Po co budować coś czego nie chcą Ci którzy z tego będą korzystali???
    • leslawsz Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga 02.09.11, 01:39
      Czy ktoś może mi objaśnić fachowo za co tu płacić 900.000zł? Nie żebym się czepiał, ale po prostu chciałbym wiedzieć. Na moje niefachowe oko takie cóś jest warte co najwyżej 90.000zł, ale pewnie się mylę. Naprawdę proszę o wyjaśnienie.
      Zapłacić bańkę za 2 wyasfaltowane kupki gleby wydaje mi się przesadą.
      • Gość: rww Re: Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga IP: *.adnex.pl 03.09.11, 23:47
        masz rację, mylisz się !!
    • Gość: Artek Ru Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga IP: *.play-internet.pl 02.09.11, 01:44
      A dlaczego nikt nie zapyta czemu się tak Sztuka Ulicy burzy? Hę?
      Bo nic nie uszczknie z projektu! I tu jest pies pogrzebany. I jeszcze ściema z konkursem proszę Was chłopaki, miejcie trochę przyzwoitości.
    • Gość: rdf Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga IP: *.res.pl 02.09.11, 08:59
      Niewczasowa do sejmu - ehehehehehheeh ........Ferenc do senatu ...hahahah ....
    • shepard102 wizualizacja powala 02.09.11, 12:28
      na kolana :-))))))))))
      KTO jest autorem makietki?
      Naczelnik więzienia na Sikawie?
      Nie wiem ile kosztował ten projekt, ale cokolwiek kosztował - kosztował za dużo...

• Gość: coca nostra Re: wizualizacja powala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 13:17
        Autorem jest znana i szanowana firma
        Łączbud.
        • shepard102 Re: wizualizacja powala 02.09.11, 15:08
          Wiem, wiem, że ogólnie to Łączbud. Firma, która doświadczenia ni pojęcia o przedmiocie nie miała, ale - wygrała. Do tego: niby upadła, a nie upadła.
          Taki lokalny cud w stolicy imitacji: zjeść ciastko i mieć ciastko :-)

Ale chciałem personalnie poznać tego ASA, który wystękał te dzieło.
          :-)

P.S. Czy nazwa Łączbud sugeruje, że firma ŁĄCZY BUDY? W co?
    • dr_psychol Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga 02.09.11, 13:22
      "Urzędnicy jeszcze nie zapoznali się z treścią tego pisma. Ale konkursu na nowy projekt nie zamierzają organizować. - Projekt jest gotowy, niedługo będziemy dysponowali terenem pod skatepark."

Proszę wszystkich forumowych zwolenników prezydentury T. Ferenca oraz takich samych piewców, rzekomych sukcesów Stolicy Innowacji, o kilka słów wypowiedzi, w tej kwestii :)

Budowa skateparku stanowi najlepszy papierek lakmusowy, skuteczności działania, fachowości oraz wyobraźni, ratuszowych speców od wszelkich inwestycji, wliczając radnych "Niedorozwoju".
      Jak w soczewce skupiają się tu wszystkie niedomagania rzeszowskich władz: taniocha, imitacje inwestycji, populizm, brak wyobraźni, marnotrawstwo czasu, szans i środków pieniężnych, niesłowność, tandeta, wsiowa mentalność.
      Jednym słowem beton - morze betonu... zastygłe jezioro kochanego betoniku ... a pośrodku zatopiona w pół betoniara ... dokoła przecież można jeździć na desce.

Łączbud na sztandarach stolycy innowacji, gdyż łączy - pokolenia - (na mur beton) - i buduje - (robota ma się robić).

Pomyślmy teraz, jakie jaja działyby się przy budowie np mostu przez Wisłok. Może po 4-5 kadencjach, wybudowaliby kilka przęseł, do połowy szerokości rzeki. Oczywiscie każde innej wysokości
      • shepard102 Re: Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga 02.09.11, 15:12
        "... Jak w soczewce skupiają się tu wszystkie niedomagania rzeszowskich władz: taniocha, imitacje inwestycji, populizm, brak wyobraźni, marnotrawstwo czasu, szans i środków pieniężnych, niesłowność, tandeta, wsiowa mentalność... "

Plus takie kwiatki jak rozpoczynanie inwestycji bez wiedzy n/t sytuacji własnościowej działek, na których inwestycja ma powstawać. Słowem: budowa skateparku w Rzeszowie, to jest nasza propozycja na DZIEDZICA PRUSKIEGO: jakby co, będzie go można PRZEPASAĆ....
        • dr_psychol Re: Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga 03.09.11, 01:56
          Hehe, albo zrobi się na tym betonowym prostokącie lądowisko dla turbo merola pionowego startu :)
    • mata_kari Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga 04.09.11, 13:12
      rzeszowzezem.blog.onet.pl/Komedia-dell-skajte-czyli-c-d-,2,ID435008903,n
      • wadwzr Re: Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga 04.09.11, 16:31
        Czytałem, ale powtarzam że przy całej tej sprawie mam nieodparte wrażenie że skatepark jest tam najmniej ważny.
    • Gość: fghj Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga IP: *.res.pl 05.09.11, 10:30
      Podłość ratusza wobec młodych ludzi przechodzi wszelkie pojecie - młodziaki jesli macie juz 18 lat zapamiętajcie to i przy wyborach nie stawiajcie krzyzyka przy nazwiskach obecnych radnych ale postawcie krzyzyk przy IMĆ panującym aby poszedł do Wawki - moze następca będzie bardziej kumaty - głosujcie na najmłodszego - jest szansa ze będzie jeszcze w stanie mysleć
      • dr_psychol Re: Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga 05.09.11, 13:16
        "głosujcie na najmłodszeg
        > o - jest szansa ze będzie jeszcze w stanie mysleć"

Najmłodszym z kandydatów będzie na pewno Fijołek Konrad - człowiek który zaczyna myśleć, jedynie w momencie wybierania numeru do prezesa Tadeusza :)
        • shepard102 Re: Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga 05.09.11, 13:24
          "... człowiek który zaczyna myśleć, jedynie w momencie wybierania numeru do prezesa... "

Tiaaa... Ale jest to mnemotechnika najwyższej próby.
          Gdy wybiera np. numer 1 1 4 8, myśli:
          pałka - pałka - krzesełko - bałwanek...
          :-)
      • Gość: von Klotz Re: Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 13:35
        "ale postawcie krzyzyk przy IMĆ panującym aby poszedł do Wawki(...)"
        Powtarzam Ferenc powinien iść na EMERYTURĘ, z wnukami się bawić kolejkami, a nie do izby pierdzących stołków. Nie słuchajcie tej proFerencowej propagandy i nie głosujcie na Feranca. Wystarczy że tutaj lokalnie narobił dziadostwa.
    • Gość: koluń Rzeszowski skatepark - wersja bardzo uboga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 13:56
      to jest poprostu porażka.. panie Ferenc daj Pan w końcu spokój...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka