Dodaj do ulubionych

Gra w sqquasha. Uzależnia od pierwszego razu

IP: *.230.91.89.rzeszow.mm.pl 21.12.11, 22:40
Może Pani Aleksandra Kraus wyjaśni czytelnikom gazety internetowej co oznacza ten fragment tekstu (środa, godzina 22:33). Cytuję:

"...rzeszow.gazeta.pl

Oferta rzeszowskich klubów squash, ceny, adresy, godziny otwarcia na naszej stronie internetowejZagraj w Squasha - MOŻNA PUŚCIĆ, KONIECZNIE W GRUDNIU

W ostatnich latach rynek sportów ..."

ZWŁASZCZA TEN WIELKIMI LITERAMI:

- co można puścić?
- dlczego koniecznie?
- komu tak zależy na puszczeniu w grudniu?

Liczę na odpowiedź Autorki na forum. Zaznaczam, iż mój wpis nie łamie regulaminu, więc nie kwalifikuje się do usunięcia przez moderatora.

Rano pewnie Pani poprawi tekst na stronie i będzie "gites", a korekta? - kto by się nią zajmował...
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelnik Re: Gra w sqquasha. Uzależnia od pierwszego razu IP: *.rzeszow.vectranet.pl 21.12.11, 22:58
      Jest jeszcze coś! Autorka (?) tekstu ( promocyjnego?) pisze o sobie w 1. osobie, liczby pojedynczej, tyle że w rodzaju męskim (?). Gratuluję rzetelności. Jeśli się chce napisać artykuł promocyjny i nie zaznaczać tego, trzeba się nieco bardziej wysilić! Dlatego o uczciwości wobec czytelników i etyce zawodowej nie będę się rozpisywał. Podobnie jak Autor poprzedniego postu (pozdrawiam) " ... Zaznaczam, iż mój wpis nie łamie regulaminu, więc nie kwalifikuje się do usunięcia przez moderatora..."
      • Gość: . Re: Gra w sqquasha. Uzależnia od pierwszego razu IP: *.230.91.89.rzeszow.mm.pl 22.12.11, 01:11
        Dziękuję Czytelniku za pozdrowienia, a najlepsze jest to, iż do tego "czegoś" (nie wiem jak to nazwać - może: pomocja), co omawiamy, jest link na głównej stronie Gazety (w części regionalnej)!!! A Autorka i Korekta śpi smacznym snem. Może trzeba było zacytować większy fragment, bo jutro nikt nie będzie wiedział o czym dyskutujemy?
        • Gość: gosc portalu Re: Gra w sqquasha. Uzależnia od pierwszego razu IP: *.e-gco.pl 22.12.11, 09:10
          Kolejny przyklad profesjonalizmy dziennikarzy Gazety. Wygląda na to, że nikt nie panuje nad tym co tu jest publikowane.... Porażka.
    • Gość: gość Re: Gra w sqquasha. Uzależnia od pierwszego razu IP: *.e-gco.pl 22.12.11, 12:22
      rzeczywisty obciach:), wciąż wisi na stronie 12:20
      artykuł promocyjny chyba powinien mieć oznaczenie:)
      dowcipne, głupie, pokazujące wpadki
      na wszelki wypadek link do artykułu
      rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,10857045,Gra_w_squasha__Uzaleznia_od_pierwszego_razu__Sprawdz.html
      • Gość: izydor Tenis IP: *.play-internet.pl 22.12.11, 13:05
        Tak przy okazji wątku sportowego z rakietą, słyszał ktoś podobno są jakieś nowe kryte korty tenisowe w Rzeszowie ale nigdzie nie mogę znaleźć żadnego info.
      • Gość: SedeS Re: Gra w sqquasha. Uzależnia od pierwszego razu IP: 195.72.132.* 22.12.11, 14:25
        Dorzuce do listy "wtop" tytul, ktory w sumie juz poprawiono, ale dzieki forum widac, jaki byl w oryginale... "Gra w sQQuasha."

Od kiedy nazwe SQAUSH piszemy przez 2 Q :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka