Dodaj do ulubionych

Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jest ...

IP: *.19.165.83.osk.enformatic.pl 22.12.11, 22:41
Ja bym wolał zostać w Bieszczadach.
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Nikodym IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.12.11, 23:12
      Dyzma
      • Gość: ds16 Re: Nikodym IP: 91.225.135.* 22.12.11, 23:41
        "Przemyślę, ale jestem skłonna przyjąć propozycję".

Poudaję niezdecydowaną i biorę co dają. Cóż za głębia przemyśleń.

• Gość: tik Re: Nikodym IP: *.krak.tke.pl 23.12.11, 10:53
          W Baligrodzie wyrabiała w swojej działalności gospodarczej 2 tys. miesięcznie, potem została sekretarką posłanki, by za niedługo posłanka zrobiła ją "swoim" wojewodą... Bardzo dobra decyzja pani Gosiu, bardzo dobra. Też miałbym poczucie, ze wreszcie zostałem KIMŚ... Tylko co nasze biedne województwo i nasze państwo ma z tego, że tacy ludzie bez jakiegokolwiek przygotowania i doświadczenia robią nieoczekiwane kariery?
    • Gość: ania Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jest ... IP: *.rzeszow.mm.pl 22.12.11, 23:50
      Szkoda,że w urzedach w Rzeszowie(wyjatek URZAD MIASTA) tak mało osób na samej górze jest własnie z Rzeszowa. Czyżby Rzeszów nie miał zdolnych i wykształconych oraz bezkompleksowych ludzi przygotowanych do zarządzania. Rzeczywistość przedstawia się tak,że ludzie kompetentni są spychani na margines a zarządzają a raczej administrują, bo trudno to nazwac zarzĄDZANIEM ludzie z wiosek powciagani przez podkarpackich posłów na stołki dyrektorskie(kierownicze).I w ten sposób rodzi nam się podkarpacka elita....brrr
      • Gość: ania bania Re: Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jes IP: *.146.107.122.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.12.11, 04:24
        ania Ty chyba się źle czujesz!!! urzęd wojewódzki czy marszałkowski oraz inne struktury regioniu sa WOJEWÓDZKIMI a NIE RZESZOWSKIMI i w nich są zatrudnieni ludzie z całego Podkarpacia, przypomnę ci tylko, że sam Rzeszów stanowi ok. 200 tys. mieszkańców czyli niecałe 10% ludności regionu.

- więc pacnji się w głowę a później wypisuj takie dyrdymały !!!
        • Gość: Shogun Re: Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jes IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.12.11, 05:35
          Kto powie jedno złe słowo na Panią Wojewodę niech podniesie rękawicę. JEST ŻE TAKI ! No
          Wesołych Świąt.
      • Gość: Stary Re: To polityka IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.12.11, 14:19
        Dlaczego wysokich stanowisk w urzedach wojewódzkim i marszałkowskim nie pełnia mieszkańcy Rzeszowskiego?
        Aniu!
        A skąd są posłowie Bury, Rynasiewicz, Kamiński? Z Rzeszowskiego!
        To po co mają sobie wychowywać konkurentów!
        Dlatego Chomycz i Karapyta są z okregu wyborczego krośnieńsko-przemyskiego!!!
    • Gość: czytelnik Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jest ... IP: 195.117.37.* 23.12.11, 07:51
      To co ta Pani "powiedziała" w tym wywiadzie to istny koszmar , potwierdzają sie opinie o braku doświadczenia kompetencji jak tak dalej będą działać przedstawiciele PO to następny wojewoda będzie poganiaczem baranów z .... idzie się zapłakać , to tak mamy walczyć o lepsze jutro podkarpacia ?
      • mjot1 Re: Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jes 26.12.11, 17:10
        > następny wojewoda będzie poganiaczem baranów
        Przez wzgląd na rzeczywistość to i tak nadmiar kompetencji...
    • Gość: Krytykant Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jest ... IP: *.informel.pl 23.12.11, 08:24
      "Gośka, jaką ty dobrą decyzję podjęłaś!"

Dziękuję, zbędę miał znakomity komentarz do przyszłych dokonań Pani Gośki...
    • Gość: Ruda Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jest ... IP: *.stimo.net 23.12.11, 08:48
      Refleksja niepolityczna... Ciekawe skąd taki koloryt skóry u córki? <myśli>
    • Gość: Fabian Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jest ... IP: *.devs.futuro.pl 23.12.11, 09:21
      Szkoda że nie nie została tam... eeeeh
    • Gość: dzinnks Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jest ... IP: *.play-internet.pl 23.12.11, 09:56
      WIDAĆ PO GRZYWCE SKĄD POCHODZI. FU! PASKUDNE
    • Gość: Olhor Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jest ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.11, 13:33
      Ach, jaka śliczna propaganda. Prawda ciut smutniejsza, ale warta przytoczenia:
      W czasie studiów poznała kolegę, jedna noc i pamiątka na całe życie, ponoć 'ma sporadyczny kontakt z ojcem córki' jak sama się kiedyś wyraziła. Po studiach powrót w rodzinne strony, dobra posłanka Łukacijewska załatwia jej prowadzenie punktu informacji o unii, to cały jej byznes. A potem europosłanka przepycha swoją protegowaną wyżej. Skok z sekretarki na wicewojewodę - cóż, Dyzma byłby dumny.
      A że niekompetentna? Cóż, grunt że BMW - bierna, mierna ale wierna. W końcu ma świadomość, że jak narozrabia to ją wywalą i wróci skąd wyszła, do domu rodziców w Bieszczadach. Ale by się cała wieś z niej śmiała...
    • midrasz3 Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jest ... 23.12.11, 23:20
      A ja powiadam po staroświecku: Kinder, Kirche und Kuche!!!
      A popatrzcie tylko na protegowanych (sorki: protegowane) naszej Pani Wojewody. Takież jak ona przaśne, wiejskie dziewuchy, co to odchowawszy bachory, kariery zapragnęły robić.
      • Gość: wodnik szuwarek Re: Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jes IP: *.rzeszow.mm.pl 24.12.11, 00:29
        Nie ma to jak bezinteresowna zazdrość:)
        A co - szkoda Ci?
        Skąd ta agresja w stosunku do kobiet wychowujących dzieci???
        Moim zdaniem, taka kobieta LEPIEJ RADZI SOBIE Z ZARZĄDZANIEM niż facet któremu żonusia i mamusia wychowują dziecko bo ON robi wielka KARIERĘ i jak przyjdzie do domu to jest zmęczony.
      • Gość: Katie Re: Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jes IP: *.krak.tke.pl 24.12.11, 08:28
        Nie bachory, tylko dzieci, to się nosi 9 miesięcy pod sercem. Wracaj do lepienia pierogów, fajne integracyjne rodzinne zajęcie. Tu nie Niemcy, tylko Podkarpacie.
    • Gość: hela Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jest ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.11, 00:53
      co się martwisz,co się smucisz
      ze wsi jesteś na wieś wrócisz.
      • Gość: Katie Re: Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jes IP: *.krak.tke.pl 24.12.11, 08:30
        A co to wieś? Bieszczady? Umiłowane miejsce na przeprowadzkę dla warszawiaków zmęczonych życiem w stolicy? Pewnie jesteś z drobnego "miasta".
    • midrasz3 Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jest ... 24.12.11, 11:40
      Też uważałem, że kobieta może wspaniale zarządzać. Przez wiele lat tak uważałem, aż do chwili gdy miałem sposobność przyjrzeć się kobiecemu zarządzaniu w praktyce (i na własnej skórze). Od tej chwili stałem się tradycjonalistą.
      • Gość: Marek Re: Łukacijewska ocenia wojewodę z PSL IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.12.11, 18:00
        "- Wie pani, w Warszawie mówili o niej, że to ona jest faktycznie wojewodą. Bo tak się składało, że w najcięższych chwilach była w urzędzie sama, główny wojewoda był akurat nieobecny. Strajki hutników, powodzie, wszystko to spadało na nią - podkreśla Łukacijewska".
        Tak Łukacijewska ocenia wojewodę z PSL. Ten wojewoda jest teraz marszałkiem.

• Gość: Ela Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jest ... IP: *.opera-mini.net 25.12.11, 18:44
      TA KOBIETA MA UKRAINSKIE NAZWISKO I Z PEWNOSCIĄ JEST BIESZCZADZKĄ UKRAINKA ! SZUKAJĄC OJCA O CZARNEJ SKORZE WYRZĄDZIŁA TYLKO DZIECKU KRZYWDĘ !!!! SOBIE NIE !!!! TYCH WYPOCIN NIE MOŻNA CZYTAĆ !!! ODNOSZĘ WRAŻENIE,ŻE TO JEJ JEDYNY CEL W ŻYCIU "SZYBKO DO WŁADZY I SIĘ USTAWIĆ - PO TRUPACH" A , ŻE ZE WSI TO WIDAĆ,SŁYCHAĆ I CZUĆ !!!!
      • Gość: Yupi Re: Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jes IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.12.11, 19:38
        Nie jestem rasistą.Ale taka wpadka!?Qrcze niezłe jaja.Ale wykształciuch po KUL...więc wiadomo.Poza tym piękny strzał w stopę dla PO.Olać tylu wyborców!!!!?Toż to wypisz wymaluj jak prezes, ten niech będzie pochwalony zawsze dziewica.Więc ta sama jakby droga polityczna ugrupowania w przyszłości.Nie mój ul, więc i miód i pszczoły,też nie moje,więc nie ma czym się podniecać.Poza tym z przekory głosowałem na Palikota,więc ktoś inny musi mieć czkawkę i niesmak.
    • Gość: ole...k Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jest ... IP: *.centertel.pl 25.12.11, 21:11
      Są Tacy co twierdzą iż, nawet niedźwiedzia można nauczyć tańczyć
    • Gość: ms Bydło wyraziło "opinię"... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 26.12.11, 00:15
      Większość wpisów jest tutaj tak wszawych, że żal je w jakikolwiek komentować, w jakikolwiek do nich odnosić. Inna sprawa, że z bydłem po prostu się nie rozmawia, ot co. Ale jest mi przykro, bo czasem lubię coś skrobnąć, wyrazić opinię, ale czy naprawdę po drugiej stronie nie ma normalnych ludzi, chcących coś napisać, tylko w 90% jakieś wszawe zera, przegrywy idące cichutko chodnikiem (życzące oczywiście osobom idącym obok, żeby się przynajmniej potknęły)..?Nieudacznicy, którzy do niczego nie doszli i mający o to pretensje do całego świata tylko nie do siebie, którzy dopiero przed klawiaturą stają się odważni, bo tu nikt im nie odparuje jak to jest w żywej rozmowie, nie mówiąc o tym, że nikt takiego idioty nawet nie wysłucha..?
      • Gość: Yupi Re: Bydło wyraziło "opinię"... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 26.12.11, 10:09
        A z czego to tak wnosisz.Jeszcze ubliżasz od bydła i nieudaczników!!!Faktem jest,że "zdradzono" tysiące wyborców.Ci powinni wiedzieć przed,a nie po jakimi różami będzie usłana droga kariery swojaczków.Tu merytoryczne podejście, ani wszelkie talenty nominata mają zerowe znaczenie.Nikt nie głosował na wojewodę tylko na posła,no i został wystrychnięty na dutka.Ci niby przegrani nieudacznicy,bez przysadki mózgowej,mający pretensje do wszystkich i wszystkiego za niepowodzenia (jakie!?),wypłacą w następnych wyborach.Po to mamy niby "teokrację",że głos takich "nieszczęśników",liczy się tak samo jak twój.Do tego jeszcze net,więc propagandowej papki,czy PR,nie da się już wcisnąć.A tak to wygląda.

Zachodząca "gwiazda"PO,nie uczy się na cudzych błędach.Tu tak naprawdę nie żyją sami idioci.Pokazali to już nie wybierając spadochroniarza Schetyny "piknego" maryjana,czy ostatnio zdyscyplinowane proboszczowe babki utrąciły pewniaka, wybierając na i do "sanatorium" taliba.Przepadł pewny kandydat,bo ci właśnie opisani przez ciebie nieudacznicy,nie poszli do wyborów lub oddali głosy nieważne.Ta droga czeka także PO,ale to twoja,a nie moja powiedzmy działka i zmartwienie.
    • mal49 Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jest ... 26.12.11, 08:27
      Czytam wpisy i robi mi się słabo od zawiści, chamstwa i małostkowości 'miastowych'.
      A mnie podoba się ta bieszczadzka dziewczyna i bardzo ją wspieram.
      Trzymaj się Goska! Psy szczekają...

--------------
      ;-)
    • Gość: lutek Re: Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 08:48
      ale sciema z tym meczem resovii, sam bylem swiadkiem gdy spiker byl ustawiany zeby wlasnie "zaprezentowac" wspanialego goscia na meczu...
      • Gość: Marek Re: Porzuciła Bieszczady, weszła do polityki, jes IP: *.rzeszow.vectranet.pl 26.12.11, 12:16
        Łukacijewska ujeżdża po wojewodzie Karapycie żeby podwyższyć zasługi swojej podopiecznej Chomycz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka