Dodaj do ulubionych

Radni zagłosowali za przyłączeniem Malawy do Rz...

• Gość: zadumany Radni zagłosowali za przyłączeniem Malawy do Rz... IP: *.171.13.114.static.crowley.pl 15.02.12, 16:11
      szanowni internauci - wszyscy macie RACJĘ tylko , że
      Już w 1928 r. była pierwsza propozycja poszerzania RZESZOWA ,tylko w radzie była większość innego pochodzenia /?/ i numer nieprzeszedł..........
      Już wtenczas nie brano pod uwagę zprzeciwu danych miejscowości - tak będzie i teraz -
      gdyż miasta mają przewagę nad "siołami" , ale można sobie podyskutować !
      ---przecież RZESZÓW powstał z wiosek i jak znacie historię ?????? a jak nie to popytajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem za , a nawet .....................
    • Gość: Yupi Radni zagłosowali za przyłączeniem Malawy do Rz... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.02.12, 16:40
      Ja pierdzielę!!!To komentarz,nic więcej.
      Witamy nastepną wiochę.Ogrodzić rzeszówek deskami,nadać opaski i tyle macie szanowni mieszkańcy do powiedzenia,co Zyd za okupacji.
      Podatki i opłaty nasze,inwestycje Malawa.
      Nie ma co.
      To zaczęlo się od bezradnych w temacie kapliczki,no i tych co nikomu nie odmawiają.Qrcze!Zgroza!!!.
    • Gość: zadumany Radni zagłosowali za przyłączeniem Malawy do Rz... IP: *.171.13.114.static.crowley.pl 15.02.12, 17:01
      "chcecie to wieżcie , chcecie niewieżcie" ..... jak w tej piosence ...bo zakochałem się w pewnym mieście itd. PAN FERENC JEST PANEM NA WŁOŚCIACH I BASTA .......
      a pogadać to sobie możemy !
      " przysięgał jak sięgał - jak dostał pprzestał....!
      inaczej jak Miller---------------
      i róbta co chceta ..................................
    • Gość: dr house Radni zagłosowali za przyłączeniem Malawy do Rz... IP: 62.93.54.* 15.02.12, 17:09
      "bezradni" z PO:
      czy robicie "siad" i "leżeć", jeśli tak krzyknie towarzyszu Tadek? emeryt serwuje wam głupie pomysły, a wy się zgadzacie? gdzie wasz honor? pierogów nie dowieźli? no chyba, że macie obietnicę ustąpienia Ferenca i stanowisko komisarza... ale po tej zagrywce, wasz komisarz, kto by nim nie był, wyborów nie wygra... daliście ciała mości bezradni...
      20 bezradnych wobec głupoty i oślego uporu siedemdziesięcioletniego staruszka... jesteście jak ta kładka, którą również przegłosowaliście wbrew zdrowemu rozsądkowi...
    • Gość: marc Radni zagłosowali za przyłączeniem Malawy do Rz... IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.12, 20:22
      Jak widać powiedzenie "do trzech razy sztuka" bardzo dobrze działa. Tylko czasem trzeba zwiększyć liczbę razy. Radni niekumaci, nieczytaci, nieporadni i bezradni. Ferajna ludków którym wystarczy podsuwać głupoty kilka razy, aż w końcu zagłosują jak prezes chce. Zorganizować się i nie przyjść to potrafią, zagłosować jednogłośnie już nie. Czuć już kolejne głosowanie w/s kolejki. Ile razy trzeba będzie podawać temat?
      Tłumaczenie że wstrzymałem się bo byłem przeciw jest jak "jestem za a nawet przeciw". Radni zapomnieli w czyim interesie tam siedzą i głosują. To przypomnę - w interesie mieszkańców. Nie partyjniackich układów.
      Może któryś z mądrali głosujących za zdobędzie się na odwagę i wypowie się co tak naprawdę miasto zyska. I niech nie będzie to mocno zużyty tekst "piękne tereny pod nowoczesne inwestycje". W "starym" Rzeszowie można znaleźć takie miejsca, że się radni zdziwią że to Rzeszów a nie wieś.
    • Gość: kuba Radni zagłosowali za przyłączeniem Malawy do Rz... IP: *.rzeszow.mm.pl 16.02.12, 19:36
      Ci co w imię prywaty zdanie na zawołanie zmieniają są po prostu żałośni - WSTYD !!!!!!!!
    • wiesniaki_won_zmiasta Radni zagłosowali za przyłączeniem Malawy do Rz... 16.02.12, 23:51
      Co wy chcecie przecież rzeszów to wieś. Urzędnicy to w większości ludzie z wiosek i to nie koniecznie tych blisko rzeszowa.

Przypatrzcie się lepiej kto nami rządzi i kim są obsadzane stanowiska, a malawa jest tylko logiczną konsekwencją tego co się od dawna tu dzieje

• Gość: ksionc natanek Re: Radni zagłosowali za przyłączeniem Malawy do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.12, 07:58
        A ty - miastowy? od którego pokolenia?!!!
        • wiesniaki_won_zmiasta Re: Radni zagłosowali za przyłączeniem Malawy do 17.02.12, 09:47
          Nie "miastowy" tylko z miasta jak coś buraku
    • Gość: Prześmiewca Radni zagłosowali za przyłączeniem Malawy do Rz... IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.12, 20:33
      Wiedziałem że to się tak zakończy, bo Malawa szanowni oponenci powinna należeć do Rzeszowa przed trzydziestu laty.
      • Gość: raar Re: Radni zagłosowali za przyłączeniem Malawy do IP: *.147.82.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.02.12, 21:07
        Taaaak....i do Rzeszowa powinny przynależć chlewiki, kury, koniki i świnki w promieniu 20 km od ratusza. Miasto się rozwija że miło patrzeć......
    • Gość: Prawda Radni zagłosowali za przyłączeniem Malawy do Rz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 21:22
      Prawda jest taka, że ludzie mający wspólne korzenie dzielą się i pertraktują w sprawach doraźnych z totalnymi wrogami i przeciwnikami.
      Czy kolejne miejscowości przyłączy się do Rzeszowa czy nie jest problemem ale nie najważniejszym. PiS nie rządzi jest w totalnej opozycji, PO to grupa ludzi rządnych władzy, mająca wpływy w całym kraju i czyniąca wszystko by ludzi PiS - u skłócić ! Udaje się im wspaniale.... choć to podłe. Nie potrafią rządzić ale potrafią mataczyć. Ci w Rzeszowie niestety również. Mam nadzieje, że już nie długo. PO , lewica, PSL przeciwstawiali się prawicy i nadal to czynią bo chęć utrzymania schedy po PRL-u i zgniłego kompromisu III RP to priorytet!
    • Gość: kornik RZE --> RZ IP: 89.230.64.* 20.02.12, 21:23
      Cholera, kolejna grupa naukowców drogowych porzuci wszystko mówiące rejestracje RZE i ukryje się pod RZ. Wcześniej przynajmniej łatwo było ich rozpoznać i brak umiejętności zwalić na wioskowe życie. Po przyłączeniu znowu będzie trudniej. A serce się aż kraje jak widzę RZ zaparkowane jak sierota wojenna. A wszystko "dzięki" rozszerzeniu.
      • wiesniaki_won_zmiasta Re: RZE --> RZ 24.02.12, 14:44
        No właśnie teraz to już na drodze nie wiadomo kto jest kto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka