Dodaj do ulubionych

kmdr_rohan

IP: *.net.stream.pl 06.03.12, 20:18
kmdr_rohan UWAGA to osobnik któremu palenie zioła i praca na etacie śmieciowym w GW uszkodziła organ nazywany mózgiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: leCHUJarek Re: kmdr_rohan IP: *.ostnet.pl 06.03.12, 20:31
      Dobre. Finezyjne. Yntelygentne. Jednym słowem wpis zajebisty. Komandor już pewnie szykuje sznurek zeby sie z rozpaczy powiesić.
      • wadwzr Re: kmdr_rohan 06.03.12, 20:53
        Klasyczny forumowy TROLL, leczący moherowe kompleksy. Nie się co złościć, należy współczuć takiemu nieszczęśnikowi :(
        • Gość: M.G. Re: kmdr_rohan IP: *.net.stream.pl 06.03.12, 20:58
          a ty siroto umyslowa ile dostajesz drobnych za pisanie tych bzdzin?.
      • ouimet Re: kmdr_rohan 06.03.12, 23:59
        Gość portalu: leCHUJarek napisał(a):

> Dobre. Finezyjne. Yntelygentne. Jednym słowem wpis zajebisty. Komandor już pewn
        > ie szykuje sznurek zeby sie z rozpaczy powiesić.

8888
        komandor prawdopodobnie szykowal sznurki innym...samobojcom!
        Tak mi jakosik sliski wyglada...Niby uczciwy,a menda...moze wyjsc po odtajnieniu jego teczki...Zalezy kto bedzie od/u/tajnial:)
        • kmdr_rohan Jak miło... 07.03.12, 07:37
          Jak miło stanowić ośrodek zainteresowania takich tuzów intelektu.

Błogosławiony ten, którego obszczekują kretyni, albowiem nie do nich należeć będzie jego dusza.
          Pedro Vidal
          • jakmutam Re: Jak miło... 07.03.12, 08:27
            Przez moment nawet mi przyszło do głowy ,że to ty commandore sam umieściłeś ten wpis. Ale po namyśle jednak sądzę , że to ta menda wielonickowa. I strasznie ci zazdraszczam.Może kiedyś też doczekam sie takiej nobilitacji.
            • kmdr_rohan Re: Jak miło... 07.03.12, 08:40
              jakmutam napisał:

> Przez moment nawet mi przyszło do głowy ,że to ty commandore sam umieściłeś ten
              > wpis.

Nieee, no bywam wredny, ale z zasady nie oszukuję, również co do tożsamości forumowej.
              A kto to umiescił? Chyba masz rację. Ostatnio poświęcam mu mało czasu. Zatęsknił. :)
            • wadwzr Re: Jak miło... 07.03.12, 08:41
              Ja też zgrzytam zębami z zazdrości ;) Człowiek klepie w tą klawiaturę licząc na docenienie, a tu taki kmdr_rohan zyskuje takiego "fana". Jak tu żyć?
              • Gość: leCHUJarek Re: Jak miło... IP: *.ostnet.pl 07.03.12, 08:58
                Ale jak sie okaże że fan zacznie wystawać pod oknami Komandora i przysyłać mu kwiatki oraz zużytą bieliznę to przestaniecie zazdrościć.
    • kmdr_rohan Re: kmdr_rohan 07.03.12, 15:02
      A tak, żeby co wierniejsi antyfani nie poczuli się odrzuceni, ale by wiedzieli, czemu rzadko odpowiadam na ich nudne zaczepki.
      • Gość: Rabii. Re: kmdr_rohan IP: *.net.stream.pl 07.03.12, 20:49
        Aj ,Waj ,Waj , Feeeeee ale ten naród ma takie paskudne młode zepsute pokolenie. My Naród Wybrany tylko cierpimy stykając sie z takimi.kmdr_rohan Czy ty zmysły postradał ?? że ty tak publicznie sie świnisz ?.
    • Gość: Kuba Re: kmdr_rohan IP: *.net.stream.pl 09.03.12, 20:44
      Czy ktoś wie co porabia w piątki ten ćpun ,alkoholik kmdr_rohan ?.
      • Gość: tiia Re: kmdr_rohan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 21:09
        Taka biedna menda co wyzywa wszystkich nieprawomyśłacych jak on ...
        • Gość: i Re: kmdr_rohan IP: *.net.stream.pl 09.03.12, 21:28
          No to już wiem -ćpa i zapija prytą.
          • Gość: londyńczyk Re: kmdr_rohan IP: *.rzeszow.hypnet.pl 09.03.12, 21:49
            czasem chlejemy razem ale ja nie ćpam
            • kmdr_rohan I znowu mi miło. 10.03.12, 07:17
              Widzę, że stado wiernych kundelków przychodzi na forum regularnie. Zwłaszcza wtedy, gdy mnie "nie ma".
        • Gość: ll Re: kmdr_rohan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 23:15
          Uuuu to się dostało prawie_magistrowi vel Lechowskiemu vel ciekawy vel normalny etc etc :-)
      • jakmutam Re: kmdr_rohan 10.03.12, 08:26
        Gość portalu: Kuba napisał(a):

> Czy ktoś wie co porabia w piątki ten ćpun ,alkoholik kmdr_rohan ?.

To co każdy zdrowy ,zadowolony i normalny chłop. Wieczorem winko, panienki i śpiew. Ty musisz czekać na niedzielne szaleństwo - msza i tv do nocy.
        • kmdr_rohan Re: kmdr_rohan 10.03.12, 08:52
          Prawie trafiłeś, tylko zamiast panienek była mężatka.
          :)
          • jakmutam Re: kmdr_rohan 10.03.12, 09:09
            Czy ta mężatka to "przypadkowo" twoja żona ? :))
            Ale i tak pamiętaj że trzeba sie wyspowiadać .
            • kmdr_rohan Re: kmdr_rohan 10.03.12, 09:15
              jakmutam napisał:

> Czy ta mężatka to "przypadkowo" twoja żona ? :))

Gratuluję! Jak na to wpadłeś, Holmesie?
              :D
              • Gość: londyńczyk Re: kmdr_rohan IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.03.12, 15:28
                nie pit...ol ty od dawna masz zwis permanentny
                • kmdr_rohan Drogi Blondyńczyku. 10.03.12, 15:32
                  Zdradzę Ci wielką tajemnicę. Tylko nie rozpowiadaj nikomu. Stać mnie na Viagrę!
                  ;D
                  • Gość: londyńczyk Re: Drogi Blondyńczyku. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.03.12, 15:41
                    wiem na co cię stać i mnie twój zwis wisi
                    • kmdr_rohan Re: Drogi Blondyńczyku. 10.03.12, 15:46
                      No niby Ci wisi, ale to Ty temat zacząłeś, więc jak to jest, przyznaj się?
                      :)
                      • Gość: londyńczyk Re: Drogi Blondyńczyku. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.03.12, 15:54
                        ok dobra boli mnie że ci nie staje
                        • kmdr_rohan Re: Drogi Blondyńczyku. 10.03.12, 16:01
                          Łączę się z Tobą w bólu.
                          • Gość: londyńczyk Re: Drogi Blondyńczyku. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.03.12, 16:05
                            nie masz narzędzia połączenia no i jestem hetero he he he
                            • kmdr_rohan Re: Drogi Blondyńczyku. 10.03.12, 16:15
                              Wyjaśniam. To takie wyrażenie frazeologiczne. A Twoje preferencje seksualne zupełnie mnie ni obchodzą. Choć przyznam, że Twoje zainteresowanie tematem daje do myślenia.
                              • Gość: londyńczyk Re: Drogi Blondyńczyku. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.03.12, 16:42
                                twoje zainteresowanie mną też daje do myślenia i chyba już się nie odważę uchlać z tobą
                                • kmdr_rohan Re: Drogi Blondyńczyku. 10.03.12, 17:04
                                  Po pierwsze - to nie ja wlazłem na wątek o Tobie i zacząłem sie produkować, tylko jakby odwrotnie, nieprawdaż?
                                  Po drugie, nie przypominam sobie, abyś był mi przedstawiony, więc o wspólnym, jak Ty to uroczo okresliłeś "chlaniu" mowy nie ma.
                                  • Gość: londyńczyk Re: Drogi Blondyńczyku. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.03.12, 17:22
                                    ja wiem że te twoje zioła działają ale ku....wa ręczę ci że o mnie nie zapomnisz
                                    • kmdr_rohan Re: Drogi Blondyńczyku. 10.03.12, 17:31
                                      Nie wiem o jakich ziołach piszesz, ale zaręczam Ci, że zapomnę. Jak o zeszłorocznym śniegu.
                                      • Gość: londyńczyk Re: Drogi Blondyńczyku. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.03.12, 17:33
                                        odbiło ci? odczep się ode mnie bo nie dam ci się przelecieć chociaż fajnie się tobą chleje
                                        • kmdr_rohan Re: Drogi Blondyńczyku. 10.03.12, 17:39
                                          Taka rada. Piłeś - nie pisz, bo zaczynasz bełkotać bez sensu.
                                          Tyle ode mnie.
                                          Żegnam.
                                          • Gość: londyńczyk Re: Drogi Blondyńczyku. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.03.12, 17:41
                                            ćpałeś nie przystawiaj się do kumpla który lubi z tobą chlać ale nic więcej
    • Gość: M.G. Re: kmdr_rohan IP: *.net.stream.pl 10.03.12, 20:08
      kmdr_rohan biedny ćpunku i alkoholiku Viagrę to ty zostaw bo kopniesz w kalendarz i kto bedzie to forum monitorował ???..
      • Gość: Prześmiewca Re:mam pomysł IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.12, 21:51
        Wyślijmy ich wszystkich do nieba.
        • Gość: londyńczyk Re:mam pomysł IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.03.12, 22:29
          ty możesz wysłać najwyżej sesemesa
          • Gość: cymbał wsiowy Re:mam pomysł IP: *.play-internet.pl 11.03.12, 01:55
            komandor! jesteś gość cool! a tym nielotom co im urósł lizak zamiast twardego kawałka daj luz ,to są odrzuty z exportu międzypowiatowego.!!
            • Gość: M.G. Re:mam pomysł IP: *.net.stream.pl 11.03.12, 19:55
              kmdr_rohan biedny ćpunku i alkoholiku Czy już walnąłes w kalendarz czy tak jestes najarany że nie możesz trafić w klawisze???????
              • kmdr_rohan Re:mam pomysł 12.03.12, 07:02
                Apentuła niewdziosek, te będy gruwaśne
                W koć turmiela weprząchnie, kostrą bajtę spoczy,
                Oproszędły znimęci, wyświrle uwzroczy,
                A korśliwe porsacze dogremnie wyczkaśnie!

• jakmutam Re:mam pomysł 12.03.12, 09:45
                  Lem to był gość ! Gdyby oszołomstwo miało choć promil jego inteligencji i dystansu do świata .
                  A kontynuując konwencje coś z Barańczaka dla otępiałych oszołomstwem:
                  Chrzęst szczęk pstrych krów wprządł w słuch
                  Szept: "Trwasz wśród warstw łgarstw? Tchórz!
                  Stwórz wpierw z przerw werw, w chwil skruch
                  Strzęp chwalb - nerw ścierw czymś strwóż!"
                  • kmdr_rohan Re:mam pomysł 12.03.12, 10:01
                    Mocne!
                    Ale popełniłem błąd i spróbowalem przeczytać na głos.
                    O moje biedne ślinianki...
                    ;)
                    • jakmutam Re:mam pomysł 12.03.12, 10:09
                      A mnie się łza w oku zakręciła. Apentułę znam od czasów licealnych na pamięć. Potrafię jeszcze wyrecytować parę Dreptaków Waligórskiego . A ni cholery nie pamiętam wykuwanych na j.polski poezyj.
                      • kmdr_rohan Re:mam pomysł 12.03.12, 12:34
                        Bratnia dusza, słowo daję!
                        Miałem bardzo podobnie.
                        Im coś bardziej kazano mi zapamiętać, tym gorzej. Ale za to Waligórski z jego wierszami i "Rycerzami", Friedman i Kofta ze swoim absurdem, Wolski, kiedy jeszcze był śmieszny, Fedorowicz... Oni zostawali w pamięci.
    • jetpilot1 Re: kmdr_rohan 11.03.12, 20:44
      pozdrawiam :)
    • Gość: M.G.młody gniewny Re: kmdr_rohan IP: *.net.stream.pl 15.03.12, 20:27
      Zobaczcie co ten GNOJEk wypisuje po tym forum-To co Ty tu Goju robisz?
      kmdr_rohan 15.03.12, 14:59 Odpowiedz
      Wypad, jak Ci towarzystwo nie odpowiada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka