Gość: M.G.młody gmiewny IP: *.net.stream.pl 06.03.12, 20:18 kmdr_rohan UWAGA to osobnik któremu palenie zioła i praca na etacie śmieciowym w GW uszkodziła organ nazywany mózgiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leCHUJarek Re: kmdr_rohan IP: *.ostnet.pl 06.03.12, 20:31 Dobre. Finezyjne. Yntelygentne. Jednym słowem wpis zajebisty. Komandor już pewnie szykuje sznurek zeby sie z rozpaczy powiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
wadwzr Re: kmdr_rohan 06.03.12, 20:53 Klasyczny forumowy TROLL, leczący moherowe kompleksy. Nie się co złościć, należy współczuć takiemu nieszczęśnikowi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.G. Re: kmdr_rohan IP: *.net.stream.pl 06.03.12, 20:58 a ty siroto umyslowa ile dostajesz drobnych za pisanie tych bzdzin?. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: kmdr_rohan 06.03.12, 23:59 Gość portalu: leCHUJarek napisał(a): > Dobre. Finezyjne. Yntelygentne. Jednym słowem wpis zajebisty. Komandor już pewn > ie szykuje sznurek zeby sie z rozpaczy powiesić. 8888 komandor prawdopodobnie szykowal sznurki innym...samobojcom! Tak mi jakosik sliski wyglada...Niby uczciwy,a menda...moze wyjsc po odtajnieniu jego teczki...Zalezy kto bedzie od/u/tajnial:) Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Jak miło... 07.03.12, 07:37 Jak miło stanowić ośrodek zainteresowania takich tuzów intelektu. Błogosławiony ten, którego obszczekują kretyni, albowiem nie do nich należeć będzie jego dusza. Pedro Vidal Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: Jak miło... 07.03.12, 08:27 Przez moment nawet mi przyszło do głowy ,że to ty commandore sam umieściłeś ten wpis. Ale po namyśle jednak sądzę , że to ta menda wielonickowa. I strasznie ci zazdraszczam.Może kiedyś też doczekam sie takiej nobilitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Jak miło... 07.03.12, 08:40 jakmutam napisał: > Przez moment nawet mi przyszło do głowy ,że to ty commandore sam umieściłeś ten > wpis. Nieee, no bywam wredny, ale z zasady nie oszukuję, również co do tożsamości forumowej. A kto to umiescił? Chyba masz rację. Ostatnio poświęcam mu mało czasu. Zatęsknił. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wadwzr Re: Jak miło... 07.03.12, 08:41 Ja też zgrzytam zębami z zazdrości ;) Człowiek klepie w tą klawiaturę licząc na docenienie, a tu taki kmdr_rohan zyskuje takiego "fana". Jak tu żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leCHUJarek Re: Jak miło... IP: *.ostnet.pl 07.03.12, 08:58 Ale jak sie okaże że fan zacznie wystawać pod oknami Komandora i przysyłać mu kwiatki oraz zużytą bieliznę to przestaniecie zazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: kmdr_rohan 07.03.12, 15:02 A tak, żeby co wierniejsi antyfani nie poczuli się odrzuceni, ale by wiedzieli, czemu rzadko odpowiadam na ich nudne zaczepki. Całujcie mnie wszyscy w dupę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabii. Re: kmdr_rohan IP: *.net.stream.pl 07.03.12, 20:49 Aj ,Waj ,Waj , Feeeeee ale ten naród ma takie paskudne młode zepsute pokolenie. My Naród Wybrany tylko cierpimy stykając sie z takimi.kmdr_rohan Czy ty zmysły postradał ?? że ty tak publicznie sie świnisz ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: kmdr_rohan IP: *.net.stream.pl 09.03.12, 20:44 Czy ktoś wie co porabia w piątki ten ćpun ,alkoholik kmdr_rohan ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiia Re: kmdr_rohan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 21:09 Taka biedna menda co wyzywa wszystkich nieprawomyśłacych jak on ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: kmdr_rohan IP: *.net.stream.pl 09.03.12, 21:28 No to już wiem -ćpa i zapija prytą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londyńczyk Re: kmdr_rohan IP: *.rzeszow.hypnet.pl 09.03.12, 21:49 czasem chlejemy razem ale ja nie ćpam Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan I znowu mi miło. 10.03.12, 07:17 Widzę, że stado wiernych kundelków przychodzi na forum regularnie. Zwłaszcza wtedy, gdy mnie "nie ma". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: kmdr_rohan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 23:15 Uuuu to się dostało prawie_magistrowi vel Lechowskiemu vel ciekawy vel normalny etc etc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: kmdr_rohan 10.03.12, 08:26 Gość portalu: Kuba napisał(a): > Czy ktoś wie co porabia w piątki ten ćpun ,alkoholik kmdr_rohan ?. To co każdy zdrowy ,zadowolony i normalny chłop. Wieczorem winko, panienki i śpiew. Ty musisz czekać na niedzielne szaleństwo - msza i tv do nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: kmdr_rohan 10.03.12, 08:52 Prawie trafiłeś, tylko zamiast panienek była mężatka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: kmdr_rohan 10.03.12, 09:09 Czy ta mężatka to "przypadkowo" twoja żona ? :)) Ale i tak pamiętaj że trzeba sie wyspowiadać . Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: kmdr_rohan 10.03.12, 09:15 jakmutam napisał: > Czy ta mężatka to "przypadkowo" twoja żona ? :)) Gratuluję! Jak na to wpadłeś, Holmesie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londyńczyk Re: kmdr_rohan IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.03.12, 15:28 nie pit...ol ty od dawna masz zwis permanentny Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Drogi Blondyńczyku. 10.03.12, 15:32 Zdradzę Ci wielką tajemnicę. Tylko nie rozpowiadaj nikomu. Stać mnie na Viagrę! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londyńczyk Re: Drogi Blondyńczyku. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.03.12, 15:41 wiem na co cię stać i mnie twój zwis wisi Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Drogi Blondyńczyku. 10.03.12, 15:46 No niby Ci wisi, ale to Ty temat zacząłeś, więc jak to jest, przyznaj się? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londyńczyk Re: Drogi Blondyńczyku. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.03.12, 15:54 ok dobra boli mnie że ci nie staje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londyńczyk Re: Drogi Blondyńczyku. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.03.12, 16:05 nie masz narzędzia połączenia no i jestem hetero he he he Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Drogi Blondyńczyku. 10.03.12, 16:15 Wyjaśniam. To takie wyrażenie frazeologiczne. A Twoje preferencje seksualne zupełnie mnie ni obchodzą. Choć przyznam, że Twoje zainteresowanie tematem daje do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londyńczyk Re: Drogi Blondyńczyku. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.03.12, 16:42 twoje zainteresowanie mną też daje do myślenia i chyba już się nie odważę uchlać z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Drogi Blondyńczyku. 10.03.12, 17:04 Po pierwsze - to nie ja wlazłem na wątek o Tobie i zacząłem sie produkować, tylko jakby odwrotnie, nieprawdaż? Po drugie, nie przypominam sobie, abyś był mi przedstawiony, więc o wspólnym, jak Ty to uroczo okresliłeś "chlaniu" mowy nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londyńczyk Re: Drogi Blondyńczyku. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.03.12, 17:22 ja wiem że te twoje zioła działają ale ku....wa ręczę ci że o mnie nie zapomnisz Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Drogi Blondyńczyku. 10.03.12, 17:31 Nie wiem o jakich ziołach piszesz, ale zaręczam Ci, że zapomnę. Jak o zeszłorocznym śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londyńczyk Re: Drogi Blondyńczyku. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.03.12, 17:33 odbiło ci? odczep się ode mnie bo nie dam ci się przelecieć chociaż fajnie się tobą chleje Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Drogi Blondyńczyku. 10.03.12, 17:39 Taka rada. Piłeś - nie pisz, bo zaczynasz bełkotać bez sensu. Tyle ode mnie. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londyńczyk Re: Drogi Blondyńczyku. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.03.12, 17:41 ćpałeś nie przystawiaj się do kumpla który lubi z tobą chlać ale nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.G. Re: kmdr_rohan IP: *.net.stream.pl 10.03.12, 20:08 kmdr_rohan biedny ćpunku i alkoholiku Viagrę to ty zostaw bo kopniesz w kalendarz i kto bedzie to forum monitorował ???.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re:mam pomysł IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.12, 21:51 Wyślijmy ich wszystkich do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londyńczyk Re:mam pomysł IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.03.12, 22:29 ty możesz wysłać najwyżej sesemesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cymbał wsiowy Re:mam pomysł IP: *.play-internet.pl 11.03.12, 01:55 komandor! jesteś gość cool! a tym nielotom co im urósł lizak zamiast twardego kawałka daj luz ,to są odrzuty z exportu międzypowiatowego.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.G. Re:mam pomysł IP: *.net.stream.pl 11.03.12, 19:55 kmdr_rohan biedny ćpunku i alkoholiku Czy już walnąłes w kalendarz czy tak jestes najarany że nie możesz trafić w klawisze??????? Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re:mam pomysł 12.03.12, 07:02 Apentuła niewdziosek, te będy gruwaśne W koć turmiela weprząchnie, kostrą bajtę spoczy, Oproszędły znimęci, wyświrle uwzroczy, A korśliwe porsacze dogremnie wyczkaśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re:mam pomysł 12.03.12, 09:45 Lem to był gość ! Gdyby oszołomstwo miało choć promil jego inteligencji i dystansu do świata . A kontynuując konwencje coś z Barańczaka dla otępiałych oszołomstwem: Chrzęst szczęk pstrych krów wprządł w słuch Szept: "Trwasz wśród warstw łgarstw? Tchórz! Stwórz wpierw z przerw werw, w chwil skruch Strzęp chwalb - nerw ścierw czymś strwóż!" Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re:mam pomysł 12.03.12, 10:01 Mocne! Ale popełniłem błąd i spróbowalem przeczytać na głos. O moje biedne ślinianki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re:mam pomysł 12.03.12, 10:09 A mnie się łza w oku zakręciła. Apentułę znam od czasów licealnych na pamięć. Potrafię jeszcze wyrecytować parę Dreptaków Waligórskiego . A ni cholery nie pamiętam wykuwanych na j.polski poezyj. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re:mam pomysł 12.03.12, 12:34 Bratnia dusza, słowo daję! Miałem bardzo podobnie. Im coś bardziej kazano mi zapamiętać, tym gorzej. Ale za to Waligórski z jego wierszami i "Rycerzami", Friedman i Kofta ze swoim absurdem, Wolski, kiedy jeszcze był śmieszny, Fedorowicz... Oni zostawali w pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.G.młody gniewny Re: kmdr_rohan IP: *.net.stream.pl 15.03.12, 20:27 Zobaczcie co ten GNOJEk wypisuje po tym forum-To co Ty tu Goju robisz? kmdr_rohan 15.03.12, 14:59 Odpowiedz Wypad, jak Ci towarzystwo nie odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś