Dodaj do ulubionych

Wyniki wyborów do PE na Podkarpaciu

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 13:28
pytam tych wszystkich propagandzistów z wsiz i tyczyna, gdzie wasza
rzetelność, gdzie prawda i etyka naukowa, pisaliście bzdury, i myśleliście że
LPR zostanie usunięty, ludzie są rozsądni i nikt LPR władzy na podkarpaciu
nie odbierze, to jest przymiarka do wyborów parlamentarnych, tam będzie
dopiero pogrom,
kiedy tylko wygramy rozliczymy tych wszystkich chosztaplerów i pokażemy gdzie
jest ich miejsce w szeregu, już niedługo
Obserwuj wątek
    • Gość: Longin Propaganda rodem z PRL w wydaniu wsiz IP: 213.76.135.* 14.06.04, 13:42
      Skandalicznie nieudaczne sondaże w wydaniu wsiz budzą pytanie o kompetencje
      osób je dokonujących.
      Jak można było publikować takie bzdurne sondaże. Na usprawiedliwienie można
      podać fakt, ze również obop, cbos itp. się skompromitowały zawyżając wyniki
      partyjek typu samoobrona czy platforma, a zaniżając poparcie dla propaństwowców
      i pronarodowców z LPR.
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Wyniki wyborów do PE na Podkarpaciu 14.06.04, 14:07
      no! to ma sie rozumiec! LPR nie oddałą platfusom i PiSuarm zwycięstwa a wiec są
      realne szanse na dwa mandaty do europarlamentu z Podkarpacia...
      • rychu_z_przemysla Re: Wyniki wyborów do PE na Podkarpaciu 14.06.04, 17:08
        oszolom.z.radia.maryja napisał:

> no! to ma sie rozumiec! LPR nie oddałą platfusom i PiSuarm zwycięstwa a wiec

>
        > realne szanse na dwa mandaty do europarlamentu z Podkarpacia...

Zapałowski jest z Przemyśla.
    • cortez1 Re: Wyniki wyborów do PE na Podkarpaciu 14.06.04, 14:07
      O CHOSZTAPLERÓW będzie trudno, nie tylko na Podkarpaciu, ale gdziekolwiek
      indziej. Chodziło ci chyba o hochsztaplerów. Ale nie twoja to wina romciu, że
      wykształcenie słabiutkie....
      Swoją drogą, jak można głosować na kogoś obcego? Kogoś, kogo przywieziono w
      teczce, bo swoich nie było?
    • Gość: Bruner80 ALE WSTYD NA CAŁĄ POLSKĘ !!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.255.* 14.06.04, 14:56
      Co ludzie w Polsce pomyślą o nas mieszkańcach Podkarpacie jak zobaczą te
      wyniki ... żenada, jak mamy się rozwijć , pozyskiwać fundusze skoro głosujemy
      na LPR, ludzi którzy na tym się nie znają, nie mają żadnego doświadczenia ...
      kolejne zmarnowane lata, na dodatek jeszcze p. Bentkowski z PSL tyle głosów na
      gościa, który ani me ani be po angielsku ... rzeszowianie co z Wami sie
      dzieje ????????????????????
      • Gość: Saladyn Re: ALE WSTYD NA CAŁĄ POLSKĘ !!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.107.* 14.06.04, 15:55
        Felieton, 11.04.2003
        dr Filip Adwent

We wszystkich środkach masowego przekazu mowa tylko o Iraku. Rozumiem, że jest
        to temat ważny, gdyż rozgrywają się tam tragedie ludzkie, lecz czy nie
        należałoby w polskich mediach zaledwie 8 tygodni przed referendum akcesyjnym do
        Unii Europejskiej zapobiec tragedii, która się szykuje dla milionów Polaków z
        ziem odzyskanych. Jak dotychczas wszystkie media przemilczają tę sprawę, a
        zanosi się na największą tragedię w Europie od czasów II wojny światowej.
        • Gość: piccolo10 Re: ALE WSTYD NA CAŁĄ POLSKĘ !!!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.177.97.* 14.06.04, 16:03
          A kto to jest ten Adwent? Kto tu go zna z jakiejś działalności? Kto i za co mu
          dał doktorat. Ile zna języków.
          Wygrał bo nazwisko ma kościelne, a ludek głupi i zagłosował. Na następne wybory
          wystawcie: Niedzielę,Króla, Proroka, Kościelnego, Biskupa. Takich nazwisk na
          Podkarpaciu jest więcej.
          • Gość: Saladyn adwent IP: 212.160.107.* 14.06.04, 16:11
            Adwent akurat język pewnie zna (mieszkał we Francji), ale uważa że Unia to
            zguba dla Polski i.....sam chce uczestniczyć tym zgubnym systemie. Oczywiście
            powie potem to ...ja jedyny byłem przeciw....ale pieniążki z Unii w łapkę
            weźmie w imię starej zasady pecunia non olet
          • slownik Re: ALE WSTYD NA CAŁĄ POLSKĘ !!!!!!!!!!!!!!!! 14.06.04, 16:13
            Ten gość (Adwent) napisał książkę "Dlaczego Unia jest zgubą dla Polski". Po
            jaka kurwę sie pcha do Brukseli. Pieniądze, diety, koryto. A pobożni nie
            zwracaja uwagi na sprawy materialne.
            Jedyny pożytek, że jak wyjedzie do tej zarazy to przestanie tu smrodzić i
            niszczyć drzewa na drukowanie swoich urojonych głupot.
          • Gość: Krzys Znajomość jezyków obcych IP: 212.160.107.* 14.06.04, 16:21
            Teoretycznie parlamentarzysta PE nie musi znać obcych języków-wszystko mu
            przetłumaczą. Zastanawiam się jednak jak taki poseł (a z naszych podkarpackich
            liderów to chyba żaden sie nie chwalił, że dobrze zna jakikolwiek obcy język)
            wyjdzie na przerwę w obradach, spotka posła z innego kraju i co? powie ..."I am
            from Poland. ro-zu-miesz ? " Akurat problemu identyfikacji nie będą mieli
            posłowie z pięknymi krawatami, tych to nikt nie pomyli z inna nacją.
            Co za folklor.
            • Gość: piessek Re: Znajomość jezyków obcych IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 14.06.04, 16:50
              Nie wiem czy gorsza jest dżuma czy cholera, ale wolę już tych adwentystów niż barbarian z buraczano żółtymi zwisami męskimi na szyjach.
              • Gość: piessek Re: Znajomość jezyków obcych P.S. IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 14.06.04, 16:53
                Napisałem "ółtymi" ponieważ zauważyłem że od nadużywania biel jakoś się "stępiła"....
      • Gość: podkarpacki Re: ALE WSTYD NA CAŁĄ POLSKĘ !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 17:11
        Dlaczego wstyd? Za największą w Polsce frekwencję? To raczej dobrze świadczy o
        mieszkańcach naszego województwa. Brawo Podkarpacie!!!
      • Gość: Piotrek Re: ALE WSTYD NA CAŁĄ POLSKĘ !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 17:37
        Poczytaj sobie wyniki z innych okręgów. Te z Podkarpacia wcale nie odbiegają od
        tych z innych regionów!!!
        fakty.interia.pl/news?inf=511785
    • Gość: Cinka kumpel Re: Wyniki wyborów do PE na Podkarpaciu IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.06.04, 17:24
      I znowu na Podkarpaciu wylądował spadochroniarz....Adwent(Szkoda ze nie Post)
      Po raz kolejny pokazaliśmy jakim durnym, debilnym regionem jesteśmy wybierając
      takiego kolesia na przedstawiciela naszego rejonu.Gdzie taki koleś z Warszawy
      ma pojęcie o problemach z jakimi boryka sie Podkarpacie? I na dodatek
      eurosceptyk z LPR-u. Szlag mnie trafia na tą już myśl.
      Za ten wybór trzeba podziękować kościołowi bo zrobił on też im robotę.
      Wszyscy LPR-owcy...ch.. wam w dupę za to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( to jest takie
      delikatne stwierdzenie).
      • tiworaj Re: Wyniki wyborów do PE na Podkarpaciu 14.06.04, 23:05
        Gość portalu: Cinka kumpel napisał(a):

> I znowu na Podkarpaciu wylądował spadochroniarz....Adwent(Szkoda ze nie Post)
        > Po raz kolejny pokazaliśmy jakim durnym, debilnym regionem jesteśmy
        wybierając
        > takiego kolesia na przedstawiciela naszego rejonu.Gdzie taki koleś z Warszawy
        > ma pojęcie o problemach z jakimi boryka sie Podkarpacie? I na dodatek
        > eurosceptyk z LPR-u. Szlag mnie trafia na tą już myśl.
        > Za ten wybór trzeba podziękować kościołowi bo zrobił on też im robotę.
        > Wszyscy LPR-owcy...ch.. wam w dupę za to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( to jest takie
        > delikatne stwierdzenie).

no masz racje kolejny debil niewiadomo skad wygrywa
        lpr to banda religijnych fundamentalistów
        niech cholera weznie
    • Gość: Carol Re: Wyniki wyborów do PE na Podkarpaciu IP: *.dami / 213.76.164.* 14.06.04, 17:24
      Lecz sie czlowieku, lecz.
      Zarol
    • Gość: wyborca DO WYBORCÓW LPR IP: *.krosno.tkdami.net / *.krosno.tkdami.net 14.06.04, 17:49
      Śmiechu warte! Antyunijny krzykacz z Grodziska Mazowieckiego reprezentantem
      Podkarpacia w PE. Drodzy wyborcy LPR-u. Dzięki wam mamy już drugiego
      reprezentanta naszego województwa pochodzącego spod Warszawy. Przypominam, że
      pierwszym był Wrzodak - poseł "podkarpacki" z Ursusa. I wy śmiecie się nazywać
      patriotami? Może wreszcie zainteresujecie się na kogo głosujecie i zrozumiecie
      że ta wasza "patriotyczna" partia zamiast wspierać Wasz region obsadza swoje
      listy kandydatami z mazowieckiej centrali. Nie będzie Bruksela pluła nam w
      twarz? Dzięki Wam pluć w twarz będzie nam nawet Warszawa. I jeśli na UE
      skorzysta Mazowsze a nie Podkarpacie, to będzie to tylko Wasza wina, gdyż
      wybraliście na rzecznika interesów nas wszystkich człowieka nie z Podkarpacia
      ale z Mazowsza. Oczywiście powiecie, że pewnie nie skorzysta nikt, ale dzieki
      Wam, My nie skorzystamy NA PEWNO.
      • rychu_z_przemysla Re: DO WYBORCÓW LPR 14.06.04, 17:51
        Gość portalu: wyborca napisał(a):

> Śmiechu warte! Antyunijny krzykacz z Grodziska Mazowieckiego reprezentantem
        > Podkarpacia w PE. Drodzy wyborcy LPR-u. Dzięki wam mamy już drugiego
        > reprezentanta naszego województwa pochodzącego spod Warszawy. Przypominam, że
        > pierwszym był Wrzodak - poseł "podkarpacki" z Ursusa. I wy śmiecie się
        nazywać
        > patriotami? Może wreszcie zainteresujecie się na kogo głosujecie i
        zrozumiecie
        > że ta wasza "patriotyczna" partia zamiast wspierać Wasz region obsadza swoje
        > listy kandydatami z mazowieckiej centrali. Nie będzie Bruksela pluła nam w
        > twarz? Dzięki Wam pluć w twarz będzie nam nawet Warszawa. I jeśli na UE
        > skorzysta Mazowsze a nie Podkarpacie, to będzie to tylko Wasza wina, gdyż
        > wybraliście na rzecznika interesów nas wszystkich człowieka nie z Podkarpacia
        > ale z Mazowsza. Oczywiście powiecie, że pewnie nie skorzysta nikt, ale dzieki
        > Wam, My nie skorzystamy NA PEWNO.

Z miejsca 1 LPR startował jak najbardziej z tzw. Podkarpacia przemyślanin
        Zapałowski.
        • Gość: Michał Re: DO WYBORCÓW LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 18:27
          Myślę że jest to dobry kandydat, przynajmniej umie kilka języków a nie jak
          większość tych "polityków"... Poza tym jego rodzina pochodzi stąd i organizował
          już pomoc dla regionu.
          • Gość: wyborca Re: DO WYBORCÓW LPR IP: *.krosno.tkdami.net / *.krosno.tkdami.net 14.06.04, 18:41
            A może by tak jakieś przykłady tej pomocy, ale nie takiej doraźnej tylko
            długofalowej? Napiszcie, co dzięki LPR udało się na Podkarpaciu. Poza tym
            fajnie byłoby, gdyby ktoś podał jakiś link z informacjami o Adwencie. Może mnie
            do niego przekonacie, bo naprawdę bardzo chciałbym się mylić.
            • Gość: Michał Re: DO WYBORCÓW LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 18:57
              Zdajesz sobie chyba sprawę że cały kraj robi nas w chuja i robią wszystko żeby
              nas pogrążyć? Chcą zniszczyć nasz region i przyłączyć do o wiele gorszej i
              bardziej zacofanej ziemii lubelskiej... Całe wybory były tak zorganizowane,
              żebyśmy własnie MY nie mieli nikogo w parlamencie europejskim - nie
              zagwarantowano posłów regionom, a spodziewano się niskiej frekwencji na
              wschodzie kraju... Okazało się że u nas i na pomorzu gdańskim była najwyższa -
              i ciekaw jestem co teraz zrobią żeby przydzielić nam jak najmniej posłów lub
              żadnego? Proponuję w ogóle jednego posła, po co nam więcej. Niech dalej ładują
              w pomorze zachodnie i Szczecin który i tak ma więcej wspólnego z Niemcami niż
              naszym krajem... Wszystko to jest chore, dobrze że stąd wyjeżdżam... Ale jestem
              z Rzeszowa, szczerze kocham to miasto i zawsze będę, tu się urodziłem i
              ukształtowałem, mam teraz 17 lat i mieszkałem tu dotąd, spędziłem tu
              dzieciństwo i pierwsze lata młodości... I nie są mi obojętne losy mojego miasta
              i mojego regionu... Bo na tle tego kraju wyróżnia się on pozytywnie - mały
              ateizm, przestępczość, ideały, wartości... Sami wiecie że jesteśmy inni od
              reszty Polaków... Uważam że wbrew statystykom, Rzeszów i inne miasta stąd są
              bardzo ładne, przyjemne i zadbane... I ogólnie region wizualnie wygląda lepiej
              niż większość kraju (byłem w każdym województwie)... Pozdrawiam.
              • Gość: Michał Re: DO WYBORCÓW LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 19:05
                I przestańmy myśleć negatywnie i bądźmy świadomi swojej wartości. Nie pozwólmy
                się nikomu pogrążyć. Takie ciągłe narzekanie, pesymizm (ukazał się on np w
                niskiej frekwencji) w dużej części przyczynił się do tego że nasz kraj znajduje
                się na dnie pod każdym względem. Przecież tego kraju praktycznie nie ma -
                widzicie coś takiego jak naród polski? Musimy zacząć myśleć o nas, mieszkańcach
                tego regionu... Mamy powody do dumy i ja nawet będąc w Montrealu albo innym
                mieście będę z tego regionu dumny... Na tle tego syfskiego kraju naprawdę jest
                on ewenementem.
                • Gość: rzeszowiak Re: DO WYBORCÓW LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 19:10
                  Czy dostałeś po tych wyborach gorączki i bredzisz? Czasem wydaje mi się, że
                  gdyby z Podkarpacia wybierano tylko jednego posła, to wszyscy by na tym
                  zyskali, Podkarpacie też. Wybrali by tutaj jednego wrzodaka i dość. Nie byłoby
                  zaśmiecania Sejmu indywiduami nadającymi się do kółka różańcowego, bez pojęcia
                  o ekonomii, zapiekłymi w nienawiści do wszystkich innych.
                • Gość: wyborca Re: DO WYBORCÓW LPR IP: *.krosno.tkdami.net / 213.77.14.* 14.06.04, 20:56
                  Drogi Michale
                  Liczyłem, że odpowiesz na moje pytanie odnośnie tego, co Podkarpacie zawdzięcza
                  LPR, partii którą tak ukochałeś. W odpowiedzi na mój post wyjeżdzasz z tym, że
                  reszta kraju robi nas w ch... Czyli rozumiem, że nie potrafisz podać żadnych
                  argumentów. Niestety, nie myliłem się, to głównie LPR wraz ze swoimi
                  kandydatami z Mazowsza robi nas w ch... (bo przecież Grodzisk Mazowiecki, z
                  którego pochodzi Adwent i Ursus skąd jest Wrzodak należą do reszty kraju).
                  Utwierdzasz mnie w przekonaniu że LPR to zwyczajne oszołomy, które negują
                  wszystko i najchętniej wróciłyby do PRL (dziwne - wystarczyło przestawić
                  literki w nazwie LPR żeby wyszło PRL), a jedyne co ich odróżnia od Samoobrony
                  to wciskanie ludziom, że są jedyną partią, która wspiera wartości
                  chrześcijańskie. Na razie przejawia się to tylko w wieszaniu krzyży, gdzie
                  popadnie i biciu gejów przez Młodzież Wszechpolską. Ale w jednym się z tobą
                  zgadzam. Podkarpacie wcale nie jest takie złe jak się je przedstawia i tak
                  naprawdę w ogóle nie pasuje do województw ściany wschodniej. Bliżej mu
                  zdecydowanie do Małopolski niż do Lubelszczyzny, Podlasia czy Warmii i Mazur,
                  które rozwijają się zdecydowanie gorzej niż Podkarpacie (tak samo jak Ty
                  widziałem kilka województw). Poza tym, jest tu rzeczywiście pięknie, a i
                  gospodarka wbrew temu co się sądzi, rozwija się nie najgorzej (prawie wszystkie
                  wskaźniki statystyczne mamy lepsze niż Lubelszczyzna i zdecydowanie lepsze od
                  Świętokrzyskiego) PS. Chyba wiesz Michale, jako zwolennik LPR, że z używania
                  wulgaryzmów trzeba się wyspowiadać;-))
            • Gość: Harry Re: DO WYBORCÓW LPR IP: 209.88.12.* 15.06.04, 00:11
              Łacińskie słowo ADVENTUS jest tłumaczenia greckiego epifaneia i parusia. Termin
              ten w Rzymie oznaczał oficjalny przyjazd dygnitarza państwowego po objęciu
              urzędu. W języku natomiast religijnym oznaczał coroczne przebywanie bóstwa do
              świątyni, czy miejsc uprzedniej manifestacji. Przyjście to połączone było z
              uświęcającymi działaniem bóstwa i przebywaniem między wyznawcami. Rocznice takie
              przyjścia obchodzono uroczyście. Filokalus użył słowa adventus na określenie
              dnia wystąpienia Konstantyna na tron cesarski. W chrześcijaństwie termin
              adventus stał się klasycznym wyrażeniem na oznaczenie przyjścia Chrystusa, tak w
              sensie Wcielenia, jak również powtórnego przyjścia w chwale. w V w. na
              oznaczenie czasu przygotowania do Narodzenia Pańskiego spotykamy także
              określenie; ante natale Domini lub adventus Domini.

Polecam kilka linków:
              www.antyk.org.pl/ojczyzna/unia/dlaczego_zguba.htm
              www.radiomaryja.pl/archiwum/roznie/dane/03102002.htm
      • oszolom.z.radia.maryja Re: DO WYBORCÓW LPR 17.06.04, 13:33
        dla nas ważna jest Polska jako całośc i sprzeciwiamy sie jej rozbijaniu na
        jakieś tam euroregiony. Rodzina pana Andwenta pochodzi z Podkarpacia własnie! a
        więc startował z rodzinnego okręgu! okręgu swojej matki
    • Gość: Jur@ Wiedziałem, że mądrych ludzi jest za mało... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 19:24
      dlatego całkowicie olałem te wybory. Byłem pewny, że inteligenci nie są w
      stanie przegłosować motłochu, dlatego zrezygnowałem z oddania sojego głosu w
      tych igrzyskach po kasę. Gdy do władzy dojdzie jakiś debil (a na to się zanosi
      po przyspieszonych wyborach) to oleję ten kraj, w którym żyłem 47lat i z
      którego komuna nie zdołała mnie wykurzć, tylko dupokracja.
      Debile wszystklich krajów łączcie się!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: pio Re: Wiedziałem, że mądrych ludzi jest za mało... IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 14.06.04, 21:39
        mądrych ludzi wcale nie brakuje. są oni po prostu zadeptywani przez
        krzykaczy!!! dziwię się tym którzy nie chodzą na wybory a poźniej narzekają że
        motłoch nimi rządzi. gdyby wam się chciało i pomyślelibyście to ultarkatolicy i
        wieśniaki nie osiągnęliby takiego wyniku.
        że ktoś zarabia wysokie pieniądze w tym kraju to tak jakby to była jakaś
        zbrodnia. to oczywiste, że parlamentarzyści zarabiają dużo - tak jest na całym
        świecie. tylko to od nas samych zależy którzy ludzie będą naszymi
        reprezentantami.
        w polakach tkwi jeszcze taki peerelowski nawyk - wszystkim po równo. a jak ssie
        ktos już czegos dorobił, to dorabiają mu gęby że pewnie na lewo zbił kasę...
        przez to że niewielu ludzi obchodzą wybory, wygrywają wieśniaki oderwane od
        pługa, których miejscem jest pole i przewracanie na nim gnoju. które udają
        mężów opatrznościowych którzy mają do spełnienia dziejowa misję.
        nie przeszkadza mi to że wierzący głosują według swojego uznania. ale ludzie
        bez przegięć. istnieje jeszcze coś takiego jak rozdział państwa od Kościoła! w
        polskim Sejmie wisi krzyż - nie przeszkadza mi to jako osoby niepraktykujacej -
        bo krzyz w polskim parlamencie ma długą historię, wisiał już w II RP. ale np.
        Francuzom czy Holendrom religia w organach państwowych moze przeszkadzać. to
        jest uwaga odnośnie ostentacyjnego wręczania symboli religijnych - krzyży -
        podczas plenarnego posiedzenia parlamentu europejskiego.
        Jeśli ktoś nie chce być wierzący to nie narzucajcie mu wiary na siłę! w europie
        oprocz katolikow mieszkaja tez wyznawcy innych wyznań.
        pozdrawiam wszystkich.
        • Gość: alek Re: Wiedziałem, że mądrych ludzi jest za mało... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 23:00
          co za prymityw!!!
          znałem kiedyś takiego osobnika, co to za wszystko co złe w rzeszowie obarczał
          wieśniaków, raz się dowiedziałem, że jest mieszczaninem w pierwszym pokoleniu,
          a jego rodzina mieszkała w kurnych chatach,
          zatem daruj sobie te dyrdymały i wspomnij jak nie tak dawno Twoi ojcowie pasali
          krowy,
          po drugie, kto Ci dał prawo obrażać ludzi, zastanów się człowieku zanim coś
          napiszesz, bo widać, że masz nawyk nieokrzesanego chama

• Gość: pio Re: Wiedziałem, że mądrych ludzi jest za mało... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.04, 11:23
            nie trafiłeś koleś.
    • Gość: FRANK Re: Wyniki wyborów do PE na Podkarpaciu IP: *.wa.bigpond.net.au 15.06.04, 06:49
      Panie Grzegorzu Lato, pamietam pana znakomita gre dla Polski, co za wstyd
      zadawac sie z taka skompromitowana formacja oszustow z sld. Troche szacunku dla
      siebie i rodakow
      • Gość: YoYo Re: Wyniki wyborów do PE na Podkarpaciu IP: *.dami / 213.76.164.* 16.06.04, 16:25
        Gość portalu: FRANK napisał(a):

> Panie Grzegorzu Lato, pamietam pana znakomita gre dla Polski, co za wstyd
        > zadawac sie z taka skompromitowana formacja oszustow z sld. Troche szacunku
        dla
        > siebie i rodakow

Uważam,że przynależność partyjna Pana Grzegorza Lato w niczym mi nie
        przeszkadza, aby oddać na niego swój głos.Szkoda, że Ty uważasz inaczej.
        Powinnismy głosować na ludzi a nie na partie z której się wywodzą.
        Pan Lato podobnie jak i kilku jego kolegów z SLD nie jest osobą "z
        przeszłością" a sama jego przynależność nie świadczy że jest "oszustem"...
        Otwórz oczy FRANK a zobaczysz duzo więcej.Jeśli odpowiada ci ten kandydat,
        uważasz że ma odpowiednie kompetencje, może się pochwalić znajomością kilku
        języków, i co chyba najważniejsze- reprezentuje bliskie Tobie poglądy-nie
        powinno mieć znaczenie z której listy startuje.

• Gość: Saladyn Re: Wyniki wyborów do PE na Podkarpaciu IP: 212.160.107.* 17.06.04, 13:52
          Jakie poglądy reprezentuje G.Lato? Poglądy na temat piłki nożnej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka