Gość: czytelnik IP: *.static-net.stream.pl 02.04.12, 20:57 Czy to poważne forum gdzie taki cep i cham non stop monitoruje to forum ?. Prymityw nie mający nic sensownego do skomentowania pluje na każdego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakmutam Re: Cep kmdr_rohan nadaje. 02.04.12, 21:06 Mów za siebie. Na mnie nie pluje. Rozumiesz znaczenie słowa każdy ?Chyba ,że chodzi o pojęcie każdy w ujęciu pisowskim. Każdy pod warunkiem że z pisu. Reszta to nikt. I to by było na tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volt Re: Cep kmdr_rohan nadaje. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.04.12, 22:01 E, Jakimutam, nikt nie pluje. To tylko deszcz. " Każdy" - o co chodzi ??. Przyjemnego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Cep kmdr_rohan nadaje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.12, 22:20 Dyżurnym i jednym cepem, chamem i bydlęciem forumowym jest "normalny" vel "ciekawy" vel "Lechowski51" vel "prawie_magister" - jeden "człowiek", wiele jaźni, z których każda kolejna jest bardziej po.ebana od poprzedniej :-) To jest dopiero ewenement :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wadwzr Re: Cep kmdr_rohan nadaje. 03.04.12, 06:31 Istotnie gość kryjący się pod tymi ksywkami to prafdziwy "unikat" stojący za tym "tematem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III Re: Cep kmdr_rohan nadaje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 13:39 komandir debili znów nadaje ..... teraz jako II..... niestety to debil nad debilami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Cep kmdr_rohan nadaje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.12, 16:50 Kolejne alter-ego prawicowego ku...ka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Widzę, że fan-klub znowu donosi :) 03.04.12, 08:02 Moglibyśmy podyskutować o tym, na przykład chciałbym, abyś wskazał konkretne przykłady tego "plucia" ale wiem, że próżne moje nadzieje na rzeczowa dyskusję. Bedzie jak z nienormalnym - wyzywanie od komuchów itp. Moja rada, są moderatorzy tego forum. Napisz do nich, podaj przykłady mojego "plucia" i niech mnie zbanują. Zresztą nie muszą tego robić fizycznie, wystarczy, że mnie poproszą o nie udzielanie się tutaj. Zastosuję się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III Re: Widzę, że fan-klub znowu donosi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 13:41 przykład? wszystko co piszesz to jest plucie na innych panimaju II kamndir debili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: Cep kmdr_rohan nadaje. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.04.12, 08:44 A to ci "ham" z tego komandora.Do mnie jakoś się nie przypiął.W każdym razie nie przypominam sobie mimo kontrowersyjnego nie raz tematu.Muszę zapodać do moderatorów,albo innego IPN,niech wreszcie coś na niego znajdą,bo czuję się jakby lekko niedopieszczony.Będzie z pewnością weselej. Orzesz!!!Ciężka dola takich "sprawiedliwych" inaczej występujących pod różnymi wcieleniami.Qrna!SB rozwiązali,do ORMO się nie zapisze,Inkwizycji z IPN lekko kopci się już pod ogonem,a tu pewno musowo taki pewno "pokrzywdzony"patriota musi się gdzieś udzielać.Więc robi to tutaj piętnując i wskazując palcem nieprawomyślnych.Aż strach myśleć,co by tacy zrobili,gdyby już zbudowali tę IV RP.Ale on musi gdzieś donosić,to już taki sort "ludzi".Proszę o wyrozumiałość dla chorego.A przywołany do tablicy "ham" powinien raz na zawsze z tego forum zniknąć,bo "patryjota"sobie życzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Cep kmdr_rohan nadaje. IP: *.play-internet.pl 03.04.12, 10:46 tow.pułkowniku pozwólcie zameldować-J 23 znowu nadaje ! ha,ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Cep kmdr_rohan nadaje. IP: 91.225.135.* 03.04.12, 11:48 "Nie czas na lizanie się po fiutach" jak mawiał Klasyk, ale słowa uznania dla Rohana za spychanie ciemnoty do dołu kloacznego, jak już stawiamy sprawę tak "osobiście" za sprawą wątku autorstwa cepa. Pozdrowienia i udanego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III Re: Cep kmdr_rohan nadaje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 13:45 on nie spycha, on próbuje wciagać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulzyłomi Re: Cep kmdr_rohan nadaje. IP: *.res.pl 03.04.12, 12:02 Kto jest chamem wypowiedział sie jeden z polityków i z tym się zgadzam - nie zauważyłem chamstwa u pana kmdr_rohana a to ze ma duzo wpisów moze oznaczać ze ma duzo pieniędzy i czasu i wolny umysł - skoro mu tego zazdroscisz nie bądz złosliwy mały , prózny człowieczku o skrzywionej psychice katola fundamenalisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Cep kmdr_rohan nadaje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 13:12 Gość portalu: czytelnik napisał(a): > [b]Czy to poważne forum gdzie taki cep i cham non stop monitoruje to forum ?.[ > /b] Prymityw nie mający nic sensownego do skomentowania pluje na każdego. ======= A czegóż to można sie spodziewać po bolszewickim wypierdku, on inaczej nie potrafi, to u niego rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Witamy nienormalnego. 03.04.12, 13:20 Już Cię pytałem. Czy potrafisz napisac jednego posta bez inwektyw? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: Witamy nienormalnego. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.04.12, 13:38 To do mnie!?Albo nie załapałem. Sorry za "hama",to była tylko ironia w stosunku do chorego na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III Re: Witamy nienormalnego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 13:43 hi, hi to się kamandirowi dostało.... Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Witamy nienormalnego. 03.04.12, 13:47 Nie, Yupi, skąd. Po prostu nasz ulubiopny nienormalny się pojawił i jak to on od razu bluznął chrześcijańska miłością bliźniego. A na dodatek już tu jest w dwóch osobach, co ozncza, że różowe tabletki nie pomagają. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: Witamy nienormalnego. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.04.12, 14:19 Ulżyło mi nieco.To tak z szybkiego czytania i niezrozumienia w temacie. Sorry! Oczywiście dla normalnego,mniej normalnego,czy innych wcieleń tych co i mnie tępili rok czy dwa temu.Teraz wzbudzam w sobie poczucie krzywdy dla wywołującego temat.Jak można być tak wredny!Zamiast politowania lub co najmniej leczenia na głowę w ramach NFZ znęcają się nad znawcą.Lecę na nieszpory coby odkupienia dostąpić.W czwartek ogieniek zapalę,ostatecznie chrzczony jestem i ceremoniał znam.A to wszystko w intencji... Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Zbliża się 16:00 03.04.12, 15:10 Nienormalny się zaktywizował, czyli dostał zwykłej popołudniowej cieczki. Ciekawe, kiedy do niego dotrze, ze go nie czytam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIII Re: Witamy nienormalnego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 15:06 A kamandirowi debili II te różowe nie pomogły..., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III Re: Witamy nienormalnego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 13:42 birę wzór z ciebie II Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: Witamy nienormalnego. 03.04.12, 15:18 Mówią, że wielkość człowieka liczy się ilością jego wrogów. W takim razie zazdraszczam ci komandor. Chociaż może się okazać, że szacunki będą trudne. Jak liczyć klony normalno-ciekawo-lechowskich ? Ale i tak - doczekać się własnych fanów i wątków ? Zazdraszczam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Witamy nienormalnego. 03.04.12, 15:36 Wiesz, to jest dość pozytywne zjawisko. Jaśli moje opinie i uwagi denerwują takiego prymitywa jak nienormalny, to sądzę, ze warto to robić. :) Nie dla niego, ale dla innych ludzi, aby wiedzieli, kogo skupia pewna formacja polityczna, ktorej reprezentantem jest tenże człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folder Re: Lepszy jest niejaki driver IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.04.12, 18:29 W wątku o jakimś blokowaniu na 50 wpisów sam napisał ponad połowę.Nikt go nie poparł ale trwa w swoim ego.Bukiet. Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: Lepszy jest niejaki driver 03.04.12, 19:05 No to zobacz forum Nikiszowiec. Kiedyś nadziałem się na link i wymiękłem. 200 000 wpisów , mnóstwo wątków i praktycznie jedna osoba to wszystko produkuje. Strach dokonać wpisu ,żeby nie zniszczyć tej pięknej monokultury. forum.gazeta.pl/forum/f,49353,Nikiszowiec.html Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: Lepszy jest niejaki driver 03.04.12, 19:12 Sam się trochę przeraziłem, że ciekawo-normalno-lechowskie podchwycą ideę i będziemy mieli takie wątki :)))) forum.gazeta.pl/forum/w,49353,120130255,120130255,Dekoracje_Swiateczne_rozne.html Ale niech im będzie na zdrowie . Dopóki piszą jest nieźle. Gdy zaczną zakładać komitety krzewienia moralności prawicowo-katolickiej , może być mniej śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Lepszy jest niejaki driver 03.04.12, 19:50 jakmutam napisał: > Sam się trochę przeraziłem Qrcze. I ja niechwalęcy się też czegoś takiego dokonałem... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiia A teraz troche jego twórczości ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 20:17 kmdr_rohan ☺ 23.03.12, 17:24 Żałosne dupki. Tytuł z błędem ortograficznym. I szczycą się swoją głupotą. Pewnie, inteligentny człowiek jest podejrzany. Dołoj gramotnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiia On jest mistrzem ortografi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 20:24 kmdr_rohan ☺ 28.03.12, 12:54 Tak z ciekawości, ile Ci płacą za te wklejki? Bo widzę, że robota prosta, nawet ortografii znać nie trzeba, może w przerwach coś bym dorobił na boku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Stan umysłu (blizniego) ocenia doskonale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 20:30 kmdr_rohan ☺ 22.03.12, 12:07 Odpowiedz Ale prawie_debilowi już żadna szkoła nie pomoże. Głupi był - głupi zdechnie. Jedyny z niego pożytek, że użyźni glebę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiia I tu też ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 20:33 kmdr_rohan ☺ 29.03.12, Odpowiedz No, minęła 9:30 i nie-normalny został dopuszczony do komputera. Ale po 16:00 znowu założą mu kaftanik, żeby noc przespał grzecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiia Re: Dobrych rad udziela ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 20:39 kmdr_rohan ☺ 01.04.12, 11:33 Odpowiedz Powieś się. Serio. Masz tyle problemów egzystencjalnych, tak bardzo świat Cię nienawidzi, wszędzie spiski, morderstwa, sól, bąby helowe... Powieś się. Wszystkie kłopoty miną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiia Re: No czasem nawet ... podrażni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 20:44 kmdr_rohan ☺ 10.03.12, 10:46 Odpowiedz Tak myślałem, schizolku. Jak zwykle masz do powiedzenia tylko tyle, ile Cię ksiądz nauczył. Czyli o spermie, prezerwatywach itp. Ale od teraz baw się sam. Jak będę miał humor, to może znów Cię za jakiś czas podrażnię. Miłego Łyk-ędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiia Re: Na razie śpi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 20:53 Ale jak się zbudzi ? Jak się zbudzi - to nas zje ! he , he Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Wstał. 04.04.12, 07:04 A ty czekałeś specjalnie, abym nie mógł odpowiedzieć na bieżąco. Ot, odwaga cywilna. A przy okazji - czego przykłady podałeś, bo nie wyjaśniłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Wstał. IP: *.static-net.stream.pl 04.04.12, 21:14 Oto popis cepa "Wiesz, to jest dość pozytywne zjawisko. Jaśli moje opinie i uwagi denerwują takiego prymitywa jak nienormalny, to sądzę, ze warto to robić. :) Nie dla niego, ale dla innych ludzi, aby wiedzieli, kogo skupia pewna formacja polityczna," DNO ,DNO, DNO i przykład zidiocenia . Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan I znowu wstał. 05.04.12, 07:25 Ja tez mogę napisac, że Twój post, to przykład zidiocenia. W czym jesteś lepszy ode mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: I znowu wstał. IP: *.net.stream.pl 05.04.12, 19:25 Jak byś miał biedny umysłowo człowieczku choć deko godności to już dawno byś zaprzestał tego paskudzenia forum.Ale non sto siedzenie przy kompie wypaliło wszelkie ludzkie cechy w twojej biednej główce. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan I jeszcze nie śpi 05.04.12, 19:51 A poza tymi jakże odważnymi anonimowy łosiu wpisami, masz mi konkretnie coś do zarzucenia? Ale jakiś argumencik, a nie wyrwaną z kontekstu odpowiedź lokalnemu przygłupowi? Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan P.S. 05.04.12, 19:53 Swoją drogą podziwiam Cię. Tak śledzić moje wypowiedzi i krytykować mnie zawsze, gdy wyłączam komputer, żeby przypadkiem nie narazić się na ripostę. Odważne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Na razie śpi ... IP: *.dynamic.mm.pl 05.04.12, 19:46 TY tak po pijaku sam sobie odpowiadasz i pijesz do lusterka? Bardzo ciekawa ta dyskusja, dyskutantom yntelgencja wiechciem z gumiaków wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: I tu też ... IP: *.dynamic.mm.pl 05.04.12, 19:42 tia z ciebie to naprawdę idiota...... jak i ten cep rochan. Gadasz sam ze sobą niczym bolszewik z bolszewikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ViViVi Re: Cep kmdr_rohan nadaje. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.04.12, 00:51 temat założony pewno przez osobnika chorego z nienawiści od tej swojej miłości bliźniego, pewno zwolennika określonej opcji wymachującego hasłem wartości chrześcijańskich na prawo i lewo... niewytłumaczalne jest, że p/o moderatorów tego forum do tej pory nie zdjęli wątku tylko pozwolili się mu rozrosnąć do tych ponad 3o postów, żal po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viiiiii Re: Cep kmdr_rohan nadaje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 06:31 Wiesz co ? Powieś się ! Serio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Cep kmdr_rohan nadaje. IP: *.dynamic.mm.pl 05.04.12, 19:49 No i wypowiedział się osobnik o poglądach jedynie słusznych. Wg. niego ten co się z bolszewickimi dyżurnymi nie zgadza to zieje nienawiścią. wyrazy współczucia bolszewiki. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Tak, Dorotko, masz rację. 05.04.12, 20:03 Ty masz jedynie słuszną rację, a kto się z tobą nie zgadza, to bolszewik. Bo swiat składa się tylko z Ciebie i bolszewików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kol Re: Cep kmdr_rohan nadaje. IP: *.net.stream.pl 05.04.12, 22:09 Cep zbudowany jest z dwóch kijów, długiego zwanego dzierżakiem i krótkiego, zwykle dębowego, bijaka.Cep to również pogardliwe określenie człowieka oznaczające: głupi, tępy i takim jest broniący się tutaj pseudo inteligent. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Dzień dobry, Słonko! 06.04.12, 07:02 Prawdziwy inteligent potrafi jak widać skopiować wpis z Wikipedii. Szacun, wodzu! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kol Re: Dzień dobry, Słonko! IP: *.net.stream.pl 06.04.12, 20:39 Tylko tyle masz do nabazgrania biedo umysłowa?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróg publ nr1. Re: Cep kmdr_rohan nadaje. IP: *.net.stream.pl 08.04.12, 15:38 Cepie .... kmdr_rohan .. co tak zamilkłeś ? aha dzisiaj chlejesz i ćpasz !! Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Cep kmdr_rohan nadaje. 08.04.12, 16:05 Nie każdy postepuje według Twych przyzwyczajeń, drogi trollu. Odpowiedz Link Zgłoś