Dodaj do ulubionych

ale numer...

IP: *.krak.tke.pl 25.04.12, 15:18
Jak się okaże, że Papałę zastrzelili rzeczywiście przypadkowo, to będzie to hit dziesięciolecia...
Życie jest na prawdę pełne niespodzianek...
Obserwuj wątek
    • kmdr_rohan Re: ale numer... 25.04.12, 15:22
      Bądź spokojny, nikt w to nie uwierzy. Pisząc "nikt" mam na myśli wiesz kogo.
      • Gość: PEPE :) IP: *.krak.tke.pl 25.04.12, 15:24
        no, tak... poniosło mnie... przepraszam... :)))
        • jakmutam Re: :) 25.04.12, 15:51
          Jak to ? Żadnej brzózki tam nie było ? Nawet sadzoneczki ? Nie z nami te numery brunet.
        • Gość: ds16 Re: :) IP: 91.225.135.* 25.04.12, 15:52
          Sprawa ma siódme dno i bezpośredni związek z atakiem na TV Trwam, helem w rękawach i wydłużeniem wieku emerytalnego. To był zamach, proste!
          • Gość: Yupi Re: :) IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.04.12, 17:26
            Turbanik szykowny(pomysł) to ktoś mi tu podebrał.Pasowałem go od dawna na czerepek lokalnego polityka-zausznika od lokalnych marszów.Szkoda.Ale tyz piknie!

Rękę co najmniej Moskwy widać wyrażnie.Jak tak można być zaślepiony.Zamach to był z pewnością,a chcą skurczybyki rozmienić na drobne taki poważny przypadek przez podstawienie przypadkowego złodzieja co mu się nieco pomyliło z kim ma do czynienia.Należy się spodziewać,że obwieści to sam maciorka pierwszy i najważniejszy policmajster.A turbanik nada mu powagi,nie tylko w wypowiedzi.Ale podkreśli nawet jego "zasługi" w rozwaleniu polskiego wywiadu w kraju turbanów.Dobrze,że chłopina uszedł z życiem z tego Smoleńska!Czyżby jeden z silników odrzutowca był przypięty do tego pociągu ,że tak szybko wrócił.Trochę dziwne!Zamiast podjąć na miejscu działania jak na policmajstra przystało,to teraz ryje jak czeski krecik z tym dochodzeniem,tyyyle czasu!.I zawsze coś nowego odkryje.Strasznie mu się śpieszyło i teraz nadrabia cykorstwo jak sądzę.
    • Gość: muciek Re: ale numer... IP: *.res.pl 25.04.12, 15:52
      niemozliwe - tam musiała być mgła a strzelający to przedstawiciel putina musiał być -to był zamach !!!
      • Gość: PEPE a tak, na powaznie... IP: *.krak.tke.pl 25.04.12, 16:40
        takie wielkie śledztwo... komisje... podejrzenia o spiski... podejrzenia o zamach... podejrzenia o współpracę... wątek zagraniczny... napie..dalanka na szczytach władzy... i co tam jeszcze...

życie potrafi być okrutne... :P
        • Gość: leCHUJarek Re: a tak, na powaznie... IP: *.ostnet.pl 25.04.12, 16:52
          Mnie parę lat temu zaprzyjaźniony policmajster mówił że gdyby to było zorganizowane i zaplanowane to akurat w przypadku takiego denata policja miałaby sprawców. Wiec najprawdopodobniej to musiał być przypadkowy leszcz który nie wiedział kogo napada. I chyba się potwierdza.
          • Gość: ds16 Re: a tak, na powaznie... IP: 91.225.135.* 25.04.12, 17:19
            Kto i co za tym stoi ??? Potężne siły...

Chyba nietrudno zgadnąć kto z pianą na ustach w pierwszej linii nie da wiary w żaden ewentualny przypadek tworząc w amoku nowy ciąg przyczynowoskutkowy ? :)))
          • Gość: gtw Re: a tak, na powaznie... IP: 195.158.247.* 26.04.12, 07:20
            tjaa...leszcz obrabiający "luksusowe" daewoo espero, wyposażony w pistolet z amunicją ceramiczną

pełno takich na ulicach i tan akurat mial pecha natknac się na Papałę :)))
    • mjot1 Re: ale numer... 25.04.12, 20:52
      Ktoś wie ile spraw za współudział wszczęto?
      Ciekawe ile trzeba będzie uiścić w ramach zadośćuczynienia... Z budżetu oczywiście
      • Gość: tiia Re: Jaki naród ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.12, 07:38
        Taka bajerka !
        • Gość: leCHUJarek Re: Jaki naród ... IP: *.ostnet.pl 26.04.12, 08:22
          Wypisz się normalny z narodu i będziesz maił spokój. Co masz sie tak męczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka