Dodaj do ulubionych

sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmierci!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 09:47
takie "yndywidyum" nie powinno w przyszłych wyborach zostać parlamentarzystą!
Obserwuj wątek
    • Gość: .n.njkjn;ojh;oihj' Re: sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmi IP: 91.223.175.* 11.05.12, 09:57
      To twoja opinia.

Ja zresztą nie zamierzam umierać w wieku 67 lat...
      • Gość: normalny Re: sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 10:35
        moja opinia i będę walczył o to aby to była opinia wiekszości, a do tego planowania długowieczności.... ryży już się o to postara abyś nie otrzymał emerytury...
        • Gość: .n.njkjn;ojh;oihj' Re: sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmi IP: 91.223.175.* 11.05.12, 11:49
          O, to przewidujesz, że będzie tak długo u władzy?
          Czy może uważasz, że wykończy mnie jeszcze w tej kadencji?
          • Gość: normalny Re: sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 11:55
            spróbuj zachorować, to się dowiesz komu dłużej...
    • Gość: ff Re: sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmi IP: *.res.pl 11.05.12, 10:10
      normalny - ty ze swoim mózgiem nie dozyjesz 60 tki więc ciebie ten problem nie dotyczy
      • Gość: normalny Re: sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 10:41
        a taki idiota jak ty? doczeka?
        myślisz że cię ryży będzie utrzymywał.... chyba że za klakiera to i emerytury doczekasz i szkodliwe za odciski na dłoniach tęż dostaniesz...
        • Gość: ff Re: sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmi IP: *.res.pl 11.05.12, 10:46
          ....hehehehe aleś durny ....hehehehehe
          • Gość: normalny Re: sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 10:50
            Gość portalu: ff napisał(a):

> ....hehehehe aleś durny ....hehehehehe

rzekł idiota
            • Gość: PISior Re: sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmi IP: *.ip.netia.com.pl 11.05.12, 11:21
              "ff" ma rację: "normalny" jest durny aż strach !!! Takiego duraka nikt pewnie i tak nie zatrudni, to co go wiek emerytalny obchodzi ?!?
              • Gość: normalny Re: sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 11:36
                następny dostał przepustkę?
                • Gość: dópabiskópa Re: sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.12, 11:54
                  Stul pysk, jak dorośli mówią.
                  • Gość: normalny Re: sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 11:57
                    o dupa wołowa pierdnęła.....
                    ale smród....
                    • Gość: dópabiskópa Re: sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.12, 14:31
                      nie słyszałeś?!!!
                      Dzieci i ryby głosu NIE MAJĄ!!!!
                      • Gość: normalny Re: sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 14:36
                        no i dupa wołowa znów pierdzi, ale smród....
                      • kmdr_rohan Re: sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmi 11.05.12, 14:38
                        Jak Ty nic nie rozumiesz!
                        To jest Dorotka, nie żaden "normalny", czy "ciekawy", czy inny "Polak".
                        Dorotka wkleiła kiedyś taki link: utor:

Gość: normalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 09:56 Dodaj do ulubionych Skasujcie
                        Odpowiedz cytując OdpowiedzZarobki dwa razy niższe niż w Grecji
                        (...)

file:///C:/Users/Dorota/Desktop/Nowy%20folder/kat,104762,title,Zarabiamy-najmniej-w-Europie,wid,14382817,wiadomosc.html

Niesamowite, co może z człowieka zrobić schizofrenia!
                        • Gość: normalny Re: sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 14:51
                          ta dupa wołowa to jednak tawariszcz kamandir który chce wszystkim oznajmić że jakaś Dorotka wpadła mu w oko!
                          no cóż idiota zawsze będzie idiotą, nawet nie musi chorować na shizofrenię , u niego to już rodzinne...
                          • kmdr_rohan Re: sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmi 11.05.12, 14:58
                            Och, Dorotko, ciekawy, normalny, Polaku, jaka Ty jesteś zabawna, jak się złościsz. Już ci pisałem. poproś adminów o wgląd w moje IP. Wszak lubisz donosić do adminów, że Cię poniewierają, czego dowody dałaś już na tym forum! Zobaczą, że w odróżnieniu od Ciebie, nie multuinickuję i nie mam schizofrenii (trudny wyraz, jednak czegoś cię nauczyłem).
                            Pa, Dorotko, szesnasta już za godzinę, zbieraj się już powoli do domciu, w którym nie masz dostępu do internetu (ksiądz ci wytłumaczył, że to siedlisko zła?).
                            • Gość: normalny Re: sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 15:08
                              jednak tawariszcz kamandir po szesnastej będzie nadal marzył o Dorotce,
                              i to tak oficjalnie ogłasza na forum.....
                              • kmdr_rohan Dorotko, Ja Cię podziwiam! 11.05.12, 15:27
                                Takiego stężenia głupoty dawno nie było mi dane ogladać. Jesteś wzorcem durnoty. Trzeba by Cię umieścić w Sevres.
                                • mal49 Re: Dorotko, Ja Cię podziwiam! 11.05.12, 16:32
                                  Ja też!

Myślenie Dorotki jest spójne z Anną Grodzką i Robertem Biedroniem.

Trochę mnie to uspokoiło. Ale czy ją uspokoi?
    • Gość: normalny Sejm przyjął reformę emerytalną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 11:53
      Sejm przyjął reformę emerytalną

Sejm opo­wie­dział się za wpro­wa­dze­niem re­for­my eme­ry­tal­nej. Za było 268 po­słów, prze­ciw za­gło­so­wa­ło 185 po­słów, a od głosu wstrzy­ma­ło się dwóch. Gło­so­wa­nie się opóź­ni­ło. Po­prze­dzi­ła je go­rą­ca de­ba­ta. Po­sło­wie opo­zy­cji mó­wi­li m.​in. o eu­ta­na­zji eme­ry­tal­nej, gło­do­wych eme­ry­tu­rach i szwin­dlu eme­ry­tal­nym. Związ­kow­cy z "So­li­dar­no­ści", któ­rzy za­po­wie­dzie­li, że w przy­pad­ku przy­ję­cia re­for­my, nie wy­pusz­czą z Sejmu po­słów, roz­po­czę­li blo­ka­dę wyjść z par­la­men­tu.

teraz sprawdzamy kto nam dołożył (szczególnie z tereny woj. podkarpackiego), my się mu odwdzięczymy i dołożymy mu w następnych wyborach parlamentarnych!!
      • Gość: ff Re: Sejm przyjął reformę emerytalną IP: *.res.pl 11.05.12, 12:12
        my to znaczy kto - debile i opóźnieni w rozwoju ? Czy obroncy krzyza i zwolennicy radia MA RYJA
        • Gość: ciekawy Re: Sejm przyjął reformę emerytalną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 12:19
          naćpałeś się tawariszczu debil?
      • Gość: normalny Re: Sejm przyjął reformę emerytalną IP: *.ip.netia.com.pl 11.05.12, 12:20
        Już wziąłem leki, co mi doktór przepisali i nie będę darł pyska na tym forum i go zaśmiecał.
        Albo pójdę się utopić, bo bez kompa i tak długo nie wytrzymam.
        • Gość: NORMALNY Re: Sejm przyjął reformę emerytalną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 13:30
          no i POpatrzta, jakaś dupa wołowa podszywa się pod normalnego...
    • Gość: Młody Nie będę przeszkadzał. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 14:18
      I wszystko jasne.Każdy może zastanowić się nad swoim życiem i jak je wykorzystać.
      Nie wszystkim grozi dożywotnia harówka.Dotyczy to w głównej mierze osobników mało zaradnych i o wrodzonym lenistwie.Skończą się czasy kiedy nieliczni będą harować a inni będą żyć na ich koszt.
      Czas myśleć.Skoro się jest jeszcze młodym to można nawet nieźle się urządzić.
      Ja zamierzam pracować do 40-tki i mówiąc skrótowo dorobić się na tyle by później odcinać tylko kupony o przyzwoitej wartości i mieć dożywotnie wakacje.
      A nieroby no cóż niech tyrają do 67lat.Ja im w tym napewno nie będę przeszkadzał.
      • Gość: normalny Re: Nie będę przeszkadzał. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 14:25
        tylko jednego nie wziąłeś pod uwagę, że te twoje zamierzenia pisane są kijem na wodzie i w pewnym momencie kupony mogą pójść z wodą...
        i co wtedy, okrzykniesz sie nierobem?
        • Gość: normalny Re: Nie będę przeszkadzał. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.12, 14:32
          no dobra wiem przyznaje sie jestem skończonym debilem
          • Gość: NORMALNY Re: Nie będę przeszkadzał. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 14:34
            debil POdszywa się POd kogoś i przyznaje się że jest debilem....
            • Gość: normalny Re: Nie będę przeszkadzał. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.12, 14:45
              Co ty mówisz? kto jest debilem? normalny czy NORMALNY? Oczywiście, że normalny jest NIENORMALNY, a NORMALNY jest nienormalny.
              Jak go zwał tak go zwał.
              Czy tak czy siak - d... z tyłu.
              Debil i tyle.
              • Gość: ciekawy Re: Nie będę przeszkadzał. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.12, 14:46
                Co ciekawe ja też jestem debilem.
                Może nawet tym samym?
              • Gość: NORMALNY Re: Nie będę przeszkadzał. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 14:53
                no i dupa wołowa w końcu sama się przyznała , że jest debilem...
                • Gość: iwabradyna Re: Nie będę przeszkadzał. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.12, 14:56
                  Brawo!!!! Normalny złożył samokrytykę. Jak w Chinach za towarzysza Mao.
    • Gość: ech Re: dawać nazwiska!!!!!!! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 11.05.12, 19:02
      gdzie link do czarnej listy?
      • lechowski51 Re: dawać nazwiska!!!!!!! 11.05.12, 21:12
        Restauracja "Wujek Sknerus Donald" przyjmie kelnerów/kelnerki i kucharzy. Wiek 65-67 najlepiej z grupą inwalidzką. Najlepiej z alzheimerem żeby nie myśleli dużo o wypłatach i z parkinsonem żeby po doniesieniu do stolika alkoholu klient zamawiał po kilkanaście razy.
        Dane na które wysyłać CV mailem podam wieczorem
        • Gość: ds16 Re: dawać nazwiska!!!!!!! IP: 91.225.135.* 11.05.12, 21:18
          Wyluzuj... jak dojdziecie do władzy to wszystko wyrzucicie, wszystkich wywieszacie, emerytury będą po 40tce, wrak odzyskacie, nazwę kraju zmienicie... jak dojdziecie do władzy, jak tylko... :))))))))))
          • Gość: tiia Re: Gdzie jest kasa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 05:55

~cud rozmnozenia

Statystyki mówią, że średnia pensja w Polsce to
            ok. 3600. To znaczy, że średnie składki emerytalne
            to 703,08 zł miesięcznie - procent składki
            emerytalnej do ZUS jest stały, określony ustawowo.
            Liczba pracujących na koniec II kw. 2011 to 16,163
            mln. Możecie te dane sami zweryfikować
            przeglądając oficjalne strony rządowe, sięgając do
            oficjalnych statystyk GUS. Miłej zabawy. Ale co z
            tego wynika?? BARDZO WIELE, a właściwie BARDZO
            DUŻO. Dużo czego?? PIENIĘDZY, oczywiście.
            Pomnóżcie urzędową i oficjalną liczbę
            zatrudnionych i oficjalną i bardzo urzędową
            średnią składkę emerytalną do ZUS. Powinno Wam
            wyjść miesięcznie 11 375 519 400 zł, czyli ponad
            jedenaście miliardów trzysta siedemdziesiąt pięć
            milionów. To gigantyczne pieniądze, a jest to
            tylko składka emerytalna. Bawmy się dalej:
            pomnóżcie to razy 12 miesięcy, a wyjdzie na to, że
            w skali roku jest to 136 506 232 800 zł. Kończą
            się Wam okienka w kalkulatorze? Mnie też. Zatem
            powiem, że jest to słownie ponad 136 miliardów 506
            milionów zł w roku. Mamy w Polsce około 5 mln
            emerytów, dokładnie - w marcu 2011 było ich 4,979
            mln. To znowu wg. oficjalnych, rządowych i jedynie
            słusznych i poprawnych statystyk. Rencistów nie
            liczę, bo już na pewno nie zmieszczą mi się w
            kalkulatorze, a poza tym - na nich jest OSOBNA
            składka!!!. Wychodzi mi zatem na to, że rocznie
            jest to średnio 27301 zł na emeryta, czyli
            miesięczna emerytura średnio powinna wynosić
            2275,00 zł. Tymczasem średnia emerytura - znowu wg
            rządowych, oficjalnych i jedynie słusznych i
            poprawnych statystyk wynosiła w tymże marcu 2011
            zaledwie 1721,00 zł. Czyli o 554 mniej niż wynika
            ze składek wyliczonych na podstawie danych
            statystycznych rządu RP, GUS, ZUS, KRUS i każdy
            inny SRUS. Jak policzycie dalej, to wyjdzie Wam
            NADWYŻKA rzędu 32% w stosunku do wydatków na
            emerytury (czyli średnio ZUS jest na plusie około
            2,5 miliarda zł miesięcznie, czyli 30 miliardów
            rocznie!!!). Tymczasem, rząd ubolewa, że budżet
            dopłaca ponoć do emerytur dziesiątki miliardów
            rocznie. Jesteście zdumieni?? To przeliczcie
            jeszcze raz. Też liczyłem, bo nie wierzyłem.
            Wniosek jest taki: ktoś z trójki: GUS, ZUS, Rząd
            RP łże. ŁŻE W BEZCZELNY SPOSÓB. Gorzej: dopuszczam
            możliwość, że łże więcej niż jeden, a nawet że łżą
            wszystkie wymienione instytucje. Taki jest mój
            wniosek. Ale jest też PYTANIE: co dzieje się z
            nadwyżką??? I takie są wnioski wynikające z
            oficjalnych danych statystycznych. Chyba, że
            Rostowski przesłał sfałszowane dane do GUS, wszak
            to, używając eufemizmu, mistrz kreatywnej
            księgowości. Załóżmy jednak, że dane oficjalne są
            prawdziwe, a więc wnioski zeń wynikające także.
            Proszę sobie wyobrazić, jaka gigantyczna nadwyżka
            powstanie przy wydłużeniu czasu pracy potrzebnego
            do osiągnięcia wieku emerytalnego. Oczywiście,
            pracy tej i tak nie ma, a bezrobocie zamiast maleć
            wciąż rośnie, co również potwierdzają dane
            oficjalne. Na co ma pojść taka nadwyżka?? Na
            zrzutkę na Greków?? Włochów?? By żyło im się
            jeszcze lepiej?? Gdzie jest kasa!!!
            • Gość: Młody Re: Gdzie jest kasa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 07:49
              Tutaj dyskutujemy o emeryturach a nie o kasie.
              O kasie się nie dyskutuje.
              Są tacy co wiedzą co to kasa i o nią dbają i potrafią ją doskonale zagospodarować i niepotrzebne są Twoje wyliczanki.Ty masz dostać emeryturę.Ale są inni co mają dostać prawdziwą kasę.Ja nie wiem czy ta kasa nazywa się emerytura.Zapewne nie.
        • Gość: xyz Re: dawać nazwiska!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 12.05.12, 14:34
          lechowski51 napisał:

Nie napisał, tylko ukradł cudzy tekst. Ta menda jak wiadomo nie ma ani poczucia humoru, ani honoru.
          Won do chlewu padalcu!

forum.gazeta.pl/forum/w,165,135782378,135782378,Praca_dla_67latkow.html
          • Gość: Prześmiewca Re: dawać nazwiska!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.12, 00:08
            Gówno mnie obchodzi który poseł chce, dla mnie to było wiadome przed trzydziestu laty że będę pracował do śmierci i żaden poseł nie jest dla mnie autorytetem w tej dziedzinie.
            • Gość: Filozof Re: dawać nazwiska!!!!!!! IP: *.krak.tke.pl 13.05.12, 08:10
              Mając pewność, że nie będziesz korzystał z emerytury, powinieneś mieć możliwość rezygnacji z jej składkowania. Cały szwindel polega na tym, że płacić każe się wszystkim, a korzystają nieliczni. Tłumaczenie, że to obecnie pracujący utrzymują emerytów jest szczuciem młodych na tych trochę starszych. Odkładając wyliczone pieniądze co miesiąc na przyszłą emeryturę mam mieć zapewniony godny byt. W trakcie tej umowy rząd twierdzi, że wpłacam za mało i muszę dłużej pracować, gdyż inaczej moja emerytura nie wystarczy na godne życie. Jeśli umowa jest zrywana, mam prawo zażądać całą zrewaloryzowaną kwotę moich składek. I tak powinno być w państwie prawa, a nie w tym czymś w czym przyszło nam żyć.
              • Gość: dupabiskupa Re: dawać nazwiska!!!!!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 13.05.12, 13:01
                pokaż mi tą umowę!
                mi nie dali żadnej...
    • Gość: tiia Re: sprawdź który poseł chce abyś pracował do śmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.12, 07:27
      PAŃSTWO BEZPRAWIA czyli afery zamiecione pod dywan w latach 2000-2012. Nikomu nie spadła czapka z głowy. Lista nie jest kompletna. Dopisujcie kolejne pozycje i uzupełniajcie wartość finansową każdego przekrętu.

1. Afera hazardowa
      2. Afera Marcinkiewicza z Goldman Sachs, 50 mln USD
      3. Afera z kupnem starych F-16
      4. Afera z więzieniami CIA i kłamstwami polityków SLD
      5. Afera z 30-letnim mięsem – odpady szwedzkiego wojska
      6. Afera solna – umorzenie śledztwa w 2005 r
      7. Afera solna, wyciszenie 2012, 50-100 mln PLN
      8. Afery w PZPN – ich liczba jest ogromna
      9. Minister sportu na stanowisko dyrektora mianuje swojego prywatnego fryzjera,
      10. Przekręt z budową A-2, Chińczycy oszukani i wyrzuceni z budowy, 800 mln PLN
      11. Za poparcie PO w wyborach w 2007 roku Gronkiewicz Waltz dofinansowała stadion piłkarski Legii za ok 500mln
      12. Afera z kupowaniem głosów w Wałbrzychu,
      13. Prezes Narodowego Centrum Sportu otrzymuje 570 tys zł premii za brak dotrzymania terminu związanego z oddaniem do użytku Stadionu Narodowego.
      14. Afera Senatora Misiaka (ustawione przetargi),
      15. Pierwszy raz w historii ministrem sprawiedliwości została osoba bez wykształcenia prawniczego
      16. Afera ministra Grada (firma jego żony przypadkowo wygrywa przetargi dla ministerstwa którym kieruje Grad)
      17. 400 milionów kary do Unii Europejskie za spieprzone mapy,wykonane przez firmę małżonki Grada".
      18. FUNDUSZ KOSCIELNY, przekazywanie darmozjadom gruntow i nieruchomosci za przyslowiowa zlotowke
      19. Afera ministra Grabarczyka
      20. Do tego afera korupcyjna na wiele milionów złotych byłego senatora Stokłosy, która w sądzie wlecze się latami.W aferę zamieszni są m.in.sędziowie i pracownicy ministerstwa finansów. Wcześniej za czasów
      rządu PISu Stokłosa uciekł z Polski do Niemiec i tam został złapany i dostarczony w kajdanach stronie
      polskiej w czasie rządów PO.
      21. Podsłuchiwanie dziennikarzy przez ABW
      22. Zakup samolotów Bryza bez przetargu
      23. „Katarski inwestor dla stoczni”, którego nie było
      24. Afera w Wojskowym Sądzie Okręgowym w Warszawie: niekompetentni sędziowie ustalający wyroki w gabinecie prezesa, kłamstwa ich biegłych sądowych, którzy na poziomie
      skandalicznym pod względem profesjonalizmu. A wszystko to zgodne z raportem International Transparency z 2007 roku (Berlin).
      25. Afera Blidy i mataczeniu PIS podczas śledztwa.
      26. Zbieranie Świadectw Udziałowych przez księdza Rydzyka na pomoc dla upadającej Stoczni Gdańskiej...i nigdy takiej pomocy nie udzielił. Ukradł na własne media w Toruniu....A tzw. Państwo milczy...
      27. 21 milionów nagrody dla likwidatora stoczni.
      28. Afera informatyczna, umoczeni prezesi firm informatycznych, energetycznych i banków
      29. Miliardy € ukradzione z dotacji UE
      30. Afera z przywiezieniem do Gdańska tysięcy ton rakotwórczych odpadów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka