Gość: abcdef IP: *.aster.pl 22.05.12, 13:50 Nie da się zarezerwować.... wszystkie bilety wyprzedane na miesiąc do przodu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pp Autokarem z Rzeszowa do Warszawy za złotówkę. O... IP: 62.206.58.* 22.05.12, 14:08 koniec Neobusa? Odpowiedz Link Zgłoś
dzejkob1976 Autokarem z Rzeszowa do Warszawy za złotówkę. O... 22.05.12, 14:30 Ja wlasnie kupilem z Rzeszowa do Warszawy i z powrotem za w sumie 2 zl na wrzesien . Koniec Neobusa ? Ja sie z tego ciesze bo to konkurencja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firma uduś? Autokarem z Rzeszowa do Warszawy za złotówkę. O... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.12, 14:57 wejdźcie do nich na stronę i w zakładce "Kontakt" sobie poczytajcie: W nagłych wypadkach, w sprawach Public Relations oraz w sprawach ogólnych prosimy o kontakt telefoniczny pod numer: 703 502 504 (opłata za minutę rozmowy 3,69 zł brutto) lub pod numer +48 22 417 62 27 w przypadku kiedy Państwo przebywacie poza granicami Polski. Skoro jeżdżą za 1 zł, to może w czasie podróży piorą mózg pasażerom? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dzejkob1976 Re: Autokarem z Rzeszowa do Warszawy za złotówkę. 22.05.12, 16:10 Gość portalu: firma uduś? napisał(a): > wejdźcie do nich na stronę i w zakładce "Kontakt" sobie poczytajcie: > W nagłych wypadkach, w sprawach Public Relations oraz w sprawach ogólnych prosi > my o kontakt telefoniczny pod numer: 703 502 504 (opłata za minutę rozmowy 3,69 > zł brutto) lub pod numer +48 22 417 62 27 w przypadku kiedy Państwo przebywaci > e poza granicami Polski. > > Skoro jeżdżą za 1 zł, to może w czasie podróży piorą mózg pasażerom? hahaha Widac chloptasiu ze nigdy nie jechales czyms innym oprocz PKS , Marcel lub Neobus bo bzdury wypisujesz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Autokarem z Rzeszowa do Warszawy za złotówkę. O... IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.12, 16:02 Neobus jedzie godzinę krócej. Odpowiedz Link Zgłoś
dzejkob1976 Re: Autokarem z Rzeszowa do Warszawy za złotówkę. 22.05.12, 16:11 Ale za jaka cene . za 1 zl to ja moge jechac nawet okrezna trasa jechac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Autokarem z Rzeszowa do Warszawy za złotówkę. IP: *.opera-mini.net 22.05.12, 16:32 5,5 to realny czas przejazdu.jezdze czesto z roznymi firmami i tylko 2 razy udalo sie w 4,5-w nocy i to busem a nie autobusem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSOMAT.PL Busomat.pl IP: 193.111.147.* 22.05.12, 16:56 Idea za zlotowke jest ciekawa, ale raczej na dluzsza mete nie da rady Wynajem autobusów Odpowiedz Link Zgłoś
easy.przemo Re: Busomat.pl 22.05.12, 17:13 Mają spory budżet, to stać ich na sprzedaż biletów po tak niskich cenach. A jak już nie będą mieć konkurentów, to wtedy pewnie nie będzie aż takich promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edithy Re: Autokarem z Rzeszowa do Warszawy za złotówkę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 17:33 A korzystał ktoś z usług tej firmy? Ta oferta nie posiada jakichś kruczków? Bo aż mi się wierzyć nie chce -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Autokarem z Rzeszowa do Warszawy za złotówkę. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.05.12, 18:24 Tak naprawdę najniższa cena to 2 zł - 1 zł bilet + 1 zł opłata za rezerwacje. Właśnie korzystałem na trasie Kraków-Warszawa-Gdańsk - cena 12 zł za dwie osoby. Na pokładzie autokaru wifi, gniazdka 220v więc przy okazji telefon się podładował przez noc. Z Krakowa do W-wy wyjechał punktualnie i tak przyjechał. Wyjazd do Gdańska 30 min opóźnienia, przyjazd 15 minut wcześniej - jazda przez noc. Fajnie że teraz dorzucają kursy do Rzeszowa - dzięki temu z przesiadką w Warszawie przy odpowiednio wcześniejszych rezerwacjach da się za śmieszne pieniądze pojeździć po Polsce i Europie. Zapewne za jakiś rok dwa zrobi się z nich drugi Ryanair, ale jak na razie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vtec Autokarem z Rzeszowa do Warszawy za złotówkę. O... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.05.12, 18:25 Szkoda mi neobusa, bo w sumie jedni z pierwszych przygotowali komfortową trasę w rozsądnej cenie. Ale widząc akcję za 1 PLN to chyba ludziska się rzucili pociągów i samochodów, więc neobus powinien mieć klientów mimo wszystko. Ja im nadal kibicuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvti Re: Autokarem z Rzeszowa do Warszawy za złotówkę. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.05.12, 19:41 Zamówiłem kursik w czerwcu i nie jest on za złotówkę tylko za 15 zł w obie strony. Wiem, że to i tak sporo mniej od neobusa, bo tam jest za 108 (co 9 razy w tą i z powrotem jest gratis jeden raz w tą i z powrotem za punkty). Więc na samym początku powinni zająć się tematem tego hasła marketingowego za 1zł - bo to nie prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Autokarem z Rzeszowa do Warszawy za złotówkę. IP: *.rz.izeto.pl 22.05.12, 20:35 oczywiscie ze prawda, kazdy kurs ma okreslona liczbe miejsc za 1zl, okreslona liczbe miejsc za 5zl itd. do tego im blizej terminu tym ceny wyzsze - wiadomo, autobus nie jezdzi na powietrze. W lipcu kiedy mam zamiar sie wybrac na wycieczke sa jeszcze miejsca za 1zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edithy Re: Autokarem z Rzeszowa do Warszawy za złotówkę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 20:55 A pieniądze za bilety trzeba przelać na ich konto, czy płaci się dopiero w dniu wyjazdu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Autokarem z Rzeszowa do Warszawy już za złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 21:02 Neobus da radę. Cena ceną, ale przede wszystkim mają godziny wyjazdów z Rzeszowa i powrotnych bardzo zróżnicowane. Jak potrzeba być w Wawce na 10.00 (a często tak jeżdżę) to z ta firma zostaje tylko nocny i warowanie na dworcu. Neobus ma dogodniejsze połączenia, zdecydowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Autokarem z Rzeszowa do Warszawy już za złotó IP: *.mielec.mm.pl 22.05.12, 22:04 Sondaż, czy wybierając sie w podróz do Warszawy wolicie jechać duzym autokarem (Neobus, Polski Bus, czy niektóre (podkreślam niektóre) wozy PKS-u Rzeszów czy przerobionym dostawczakiem tzw busem (firm nie bedę wymieniał), czy pierwszym kryterium jest jednak idelanie pasujaca godzina przyjazdu do W-wy lub czas przejazdu? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dzejkob1976 Re: Autokarem z Rzeszowa do Warszawy już za złotó 22.05.12, 23:11 Zdecydowanie wybieram duzy autokar z dwoch powodow : wygoda i bezpieczenstwo choc bardziej to pierwsze . Busy nie daja komfortu zwlaszcza na dlugich trasach gdy trzeba kilka godzin trzymac nogi pod szyja praktycznie a w autokarze idzie sie rozlozyc przespac itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyciorex Re: Autokarem z Rzeszowa do Warszawy już za złotó IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.05.12, 22:42 Najśmieszniejsze jest to, że Polski BUS to jakiś Szkot za kredyt 30 mln euro wszedł i nazywa się już "Polski". Ciekawe dlaczego u nas nie ma możliwości takiego finansowania tylko trzeba ciułać na kolejny środek transportu ? Wolę zdecydowanie jak polska firma się rozwija a nie włazi jakaś kasta, dorabia grubą kasę i wyjeżdża z nią za granicę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzejkob1976 Autokarem z Rzeszowa do Warszawy już za złotówkę 22.05.12, 23:04 Bilety na PolskiBus.com dostepne sa tylko w sprzedazy internetowej . Kierowcy nie sprzedaja biletow nawet jesli polowa autobusu jest wolna . Mozna placic karta lub przelewem (przy kupowaniu strona automatycznie przekieruje do platnosci ktore sa obslugiwane przez ecard) Bilety mozna tez kupic w Punktach Obslugi Pasazera ktorych sa dwa : w Warszawie i Gdansku . Jest wyraznie napisane ze ceny biletow sa od 1 zl (zasada podobna jak np w Ryanair z tym ze nieprawda jest ze cena jest 1 zl + 1 zl za rezerwacje - cena jest jedna : najpierw 1 potem 5 dalej 10 , 15 itd) Dziwny z was narod pojawia sie konkurencja dla PKP (ile czasu jedzie pociag Rze-Waw i za jaka cene?) rozmaitych busiarzy itd ktory proponuje wysoki standart uslugi (wifi , toaleta itp - neobus to ma ? ) to zle bo Szkot bo 30 baniek kredytu bo zarobi i ucieknie . Cieszcie sie ze cos takiego jest a dla waszej informacji bo pewnie pojecia o tym nie macie bo skad : firma ma oddzialy w calej Europie i jezdzi pod roznymi nazwami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vtec Re: Autokarem z Rzeszowa do Warszawy już za złotó IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.05.12, 14:24 A widzisz, i zasadniczo się różnimy w poglądach : bo Ty patrzysz na koniec własnego nosa nie zwracając uwagi na to co będzie za kilka lat. A ja patrzę w ten sposób, że chciałbym aby to polski przedsiębiorca rozwijał linie autobusowe w całym kraju a później robił ekspansję za granicę - a nie obcokrajowiec. Z PKP to też bym się tak nie cieszył, bo mnie np. wk....ia, że oni nie do samego końca się nie ogarną z restrukturyzacją, wymianą taboru i poprawą infrastruktury, przyjdzie Deutsche Bahn z grubą kasą i pozamiata kolejny polski biznes. A wtedy starzy pójdą na bruk, młodzi za najniższą krajową będą tyrać. Nie zauważyłeś jeszcze, że już nie ma polskich firm i jak tylko koszty pracy (czytaj. wynagrodzenia) pójdą w górę to korporacje przeniosą się tam gdzie będzie taniej a tu zostanie pustynia a kasa skumulowana na Cyprze ? Może zbyt pesymistycznie pojechałem ale sporo racji w tym niestety jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dzejkob1976 Re: Autokarem z Rzeszowa do Warszawy już za złotó 23.05.12, 19:03 Trzeba bylo do np Poltorakowej isc i powiedziec zeby zamiast ladowac kase w lewoskretnych i w kolejne centrum handlowe stworzyla linie autokarowa Rzeszow - Warszawa z biletami od 1zl :) Widze czubek wlasnego nosa ? To ciekawe . Mamy wolny rynek i konkurencje czyz nie ? Wiec rownie dobrze moze przyjsc jakis Dunczyk i powiedziec zrobmy linie rzeczna Rzeszow - Gdansk :) kto neobusowi broni zrobic bilety np za 10 zl ? Nikt . Tak samo nikt nie zabroni PB uruchomienia lini do Wawy . Prawo rynku. A tak nawiasem mowiac to PB jest w Polsce od ponad roku i jakos konkurencja sie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Autokarem z Rzeszowa do Warszawy już za złotówkę IP: *.ostnet.pl 23.05.12, 08:56 Ludzie ! dostałem bilet za darmochę !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Autokarem z Rzeszowa do Warszawy już za złotówkę IP: *.netline-sj.pl 23.05.12, 14:55 Neobus będzie musiał obniżyć ceny do ok 30 zł za osobę z Rzeszowa (teraz bilety są za 60 zł) - ciekawe czy przetrwają, jeżeli upadną to Sanok i Bieszczady stracą bezpośrednie połączenie z Warszawą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badongo Re: Autokarem z Rzeszowa do Warszawy już za złotó IP: *.dynamic.mm.pl 26.05.12, 14:40 Neobus szykuje odpowiedź, lepiej byłoby dla nich zrezygnować z kursów obsługiwanych małymi furgonami i skupic sie na obsłudze przez komfortowe autokary, kosztem mniejszej czestotliwości www.neobus.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=106&Itemid=8 Odpowiedz Link Zgłoś
dzejkob1976 Re: Autokarem z Rzeszowa do Warszawy za złotówkę. 26.05.12, 15:33 Neobusowi wprowadzenie nowych polaczen niewiele da bo PolskiBus.com bije ich na glowe cena do tego standart polaczenia . Ja Neobusem jezdzic nie bede tym bardziej ze polaczenia sa tak zrobione ze z autobusu z Rzeszowa mozna sie przesiasc na Gdansk albo Torun i za smieszne pieniadze pojechac tam i z powrotem nad morze . A od wrzesnia Rzeszow - Krakow - Wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Autokarem z Rzeszowa do Warszawy za złotówkę. IP: *.debica.mm.pl 31.05.12, 21:53 Tak tylko te połaczenie nie sa ze soba powiazane , a czekać na dworcu Wilanowska nie ma kompletnie gdzie. Chyba pod gołym niebem. Bez porównania są takie miejsca jak dw centralny czy zachodni , a połaczeń we wszystkie strony Polski nie brakuje. także mysle ,że to nie jest argument. cena w Polskim busie to loteria o 1 zł. przy normalnym terminie wyjazdu trzeba zapomnieć. Najlepiej wiedzą o tym klijencj na trasie Warszawa-Gdańsk ale puki co nie maja wyjścia tylko czekaja na konieć remontu PKP . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garda. Neobus IP: 91.224.193.* 22.09.12, 18:36 Jechałem w maju br.z Warszawy do Rzeszowa.Zapłaciłem coś ponad 70 zł.Bez rezerwacji.Uważam ,że dobra cena i dobry komfort podróżowania.POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś