Dodaj do ulubionych

Morderca w kościele

IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.08.12, 09:29
www.fakt.pl/Adam-K-byl-w-kosciele-a-pozniej-zabil-dzieci,artykuly,160570,1.html
Widać kto tam chodzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: tddrty Re: Morderca w kościele IP: *.res.pl 03.08.12, 10:42
      skoro czytasz takie gó... jak fakt musisz miec takie samo w głowie
    • Gość: ciekawy Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woodstock! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 11:45
      nasygnale.pl/kat,1025343,title,Zabil-sasiadke-i-pojechal-na-Przystanek-Woodstock,wid,14816260,wiadomosc.html?ticaid=6eebb
      czy tu też widać kto tam jeździ?
      • Gość: kjgfj Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.res.pl 03.08.12, 12:42
        ciekawy - tobie powinni postawić figurkę w kosciele i zrobić santo subito - za głupotę i wzorzec zindoktrynowanego idioty
        • Gość: ciekawy Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 12:51
          a ty masz rozumek jak i ci co zabili, a jeden wcześniej był w kościele a drugi zabił i pojechał sie pomodlić do "marychy" na łudostoku

tobie pewnie jakiś idiota postawi pomnik...

wyrazy współczucia.
          • Gość: ll Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.12, 22:26
            Ciekawe, który święty "namówił" tego pierwszego do zabójstwa, a może to sam "szef" do niego przemówił? :-)
            • Gość: ciekawy Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.dynamic.mm.pl 04.08.12, 13:14
              A tego drugiego dyrygent woodstoka nauczył?
              • Gość: ll Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.12, 13:26
                Hmm nie przypominam sobie, żeby Owsiak nawoływał do mordu :-) Ale ze schizofrenikami, bywalcami kościołów, nigdy nic nie wiadomo - liczne są przypadki. w których "wierni" twierdzili, że bóg do nich przemawia, więc może i mordercy coś szepnął :-)
                • Gość: ciekawy Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 09:56
                  no i widzisz bolszewicki wypierdku ja nic nie pisałem o Owsiaku a ty zaraz o nim, a ten co zamordował sąsiadkę miał "łudstokową" kulturę, bo tam pojechał uczcic swój czyn,
                  a co do tego pierwszego, nie słyszałem aby w kościele ktoś nawoływał do mordowania...
                  nawet bolszewik dla niepoznaki może pójść do koscioła i poprosić księdza o spowiedź.
                  ale bolszewiki potrafa tylko szkalować a gdy ktoś im uczyni to samo, to zaraz chcą wywołać światową rewolucję, bo jak to można tak czynić w stosunku do bolszewickiej hołoty ....
                  • Gość: ll Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.12, 10:01
                    Ty może nie słyszałeś (jeszcze), ale nie możemy lekceważyć choroby psychicznej zwanej katolicyzmem. Były przypadki, że morderca pytany dlaczego zabił, wskazywał, że bóg, jezus etc. mu kazali :-) I to wszystko w temacie :-)
                    • Gość: ciekawy Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 10:29
                      Gość portalu: ll napisał(a): Były przypadki, że morderca pytany dlaczego zabił, wskazyw ał, że bóg, jezus etc. mu kazali
                      =============
                      widzisz, nie słyszałem, a to co piszesz o przypadkach morderców którzy wskazywali że to Bóg mu kazał, nie wziąłeś pod uwagę że bolszewiki zawsze musieli na kogoś zwalić, a później jechali na impreze, tak jak bolszewicki pomiot , zawsze opijał sprawę pijąc horyłku....
                      a co do kazania mordowania to bolszewicko faszystowskie ćpoki zasze działały wg. rozkazu bądź to stalina, lenina czy bieruta, a faszystowskie dostawały rozkaz od hitlera i jemu podobnych..
                      • Gość: ll Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.12, 22:22
                        No i proszę, widać jak katolickie barachło zna najważniejszą w ich religii księgę :-) Oczywiście wiem, że nie załapiesz o co mi chodzi, a w odpowiedzi spodziewam się inwektyw, przecież katolickie barachło inaczej nie potrafi :-) Bye :-)
                        • Gość: normalny Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 09:31
                          widzisz bolszewickie bydło od czasów rewolucji wymordowało kilkadziesiąt milionów ludzi, a w tym przypadku jakiś pomyleniec udając katolika poszedł do spowiedzi później zaczął mordować swoją rodzinę a w drugim przypadku pomyleniec zamordował sąsiadkę i pojeł łudstokować pod skrzydłami Owsiakw myśląc że ten roztoczy nad nim skrzydła. Ale takim bolszewickim pomyleńcom nie przychodzi nawet do łba że to mogą być pomyleńcy ale zgodnie z wykładnią świętych ksiąg leninowskich tylko w przypadku religii musi być inaczej.
                          idź człeku do ortopedy...
                          • Gość: ll Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.12, 22:10
                            Nie wiem skąd ci się nagle bolszewicy wzięli, ale mniejsza z tym :-) Swoim nienawistnym bełkotem tylko potwierdzasz to co napisałem wyżej ... ciężko zliczyć który to już raz hihihi:-) Adios!
                            • Gość: normalny Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 09:55
                              skąd się bolszewicy wzięli, bo tylko bolszewicy nadają na katolików i wysyłaja swoich do kosciołów aby potem mordowali i inne bolszewiki oskarżali potem katolików że zioną nienawiścia.
                              a jak który zamordował i pojechał bawić się na spędzie z hary kriszną to wg, bolszewickiej wykładni zrobił to z miłości dla ludzi...
                              idź do ortopedy człeku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka