Gość: sd IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.08.12, 09:29 www.fakt.pl/Adam-K-byl-w-kosciele-a-pozniej-zabil-dzieci,artykuly,160570,1.html Widać kto tam chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tddrty Re: Morderca w kościele IP: *.res.pl 03.08.12, 10:42 skoro czytasz takie gó... jak fakt musisz miec takie samo w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woodstock! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 11:45 nasygnale.pl/kat,1025343,title,Zabil-sasiadke-i-pojechal-na-Przystanek-Woodstock,wid,14816260,wiadomosc.html?ticaid=6eebb czy tu też widać kto tam jeździ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjgfj Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.res.pl 03.08.12, 12:42 ciekawy - tobie powinni postawić figurkę w kosciele i zrobić santo subito - za głupotę i wzorzec zindoktrynowanego idioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 12:51 a ty masz rozumek jak i ci co zabili, a jeden wcześniej był w kościele a drugi zabił i pojechał sie pomodlić do "marychy" na łudostoku tobie pewnie jakiś idiota postawi pomnik... wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.12, 22:26 Ciekawe, który święty "namówił" tego pierwszego do zabójstwa, a może to sam "szef" do niego przemówił? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.dynamic.mm.pl 04.08.12, 13:14 A tego drugiego dyrygent woodstoka nauczył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.12, 13:26 Hmm nie przypominam sobie, żeby Owsiak nawoływał do mordu :-) Ale ze schizofrenikami, bywalcami kościołów, nigdy nic nie wiadomo - liczne są przypadki. w których "wierni" twierdzili, że bóg do nich przemawia, więc może i mordercy coś szepnął :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 09:56 no i widzisz bolszewicki wypierdku ja nic nie pisałem o Owsiaku a ty zaraz o nim, a ten co zamordował sąsiadkę miał "łudstokową" kulturę, bo tam pojechał uczcic swój czyn, a co do tego pierwszego, nie słyszałem aby w kościele ktoś nawoływał do mordowania... nawet bolszewik dla niepoznaki może pójść do koscioła i poprosić księdza o spowiedź. ale bolszewiki potrafa tylko szkalować a gdy ktoś im uczyni to samo, to zaraz chcą wywołać światową rewolucję, bo jak to można tak czynić w stosunku do bolszewickiej hołoty .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.12, 10:01 Ty może nie słyszałeś (jeszcze), ale nie możemy lekceważyć choroby psychicznej zwanej katolicyzmem. Były przypadki, że morderca pytany dlaczego zabił, wskazywał, że bóg, jezus etc. mu kazali :-) I to wszystko w temacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 10:29 Gość portalu: ll napisał(a): Były przypadki, że morderca pytany dlaczego zabił, wskazyw ał, że bóg, jezus etc. mu kazali ============= widzisz, nie słyszałem, a to co piszesz o przypadkach morderców którzy wskazywali że to Bóg mu kazał, nie wziąłeś pod uwagę że bolszewiki zawsze musieli na kogoś zwalić, a później jechali na impreze, tak jak bolszewicki pomiot , zawsze opijał sprawę pijąc horyłku.... a co do kazania mordowania to bolszewicko faszystowskie ćpoki zasze działały wg. rozkazu bądź to stalina, lenina czy bieruta, a faszystowskie dostawały rozkaz od hitlera i jemu podobnych.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.12, 22:22 No i proszę, widać jak katolickie barachło zna najważniejszą w ich religii księgę :-) Oczywiście wiem, że nie załapiesz o co mi chodzi, a w odpowiedzi spodziewam się inwektyw, przecież katolickie barachło inaczej nie potrafi :-) Bye :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 09:31 widzisz bolszewickie bydło od czasów rewolucji wymordowało kilkadziesiąt milionów ludzi, a w tym przypadku jakiś pomyleniec udając katolika poszedł do spowiedzi później zaczął mordować swoją rodzinę a w drugim przypadku pomyleniec zamordował sąsiadkę i pojeł łudstokować pod skrzydłami Owsiakw myśląc że ten roztoczy nad nim skrzydła. Ale takim bolszewickim pomyleńcom nie przychodzi nawet do łba że to mogą być pomyleńcy ale zgodnie z wykładnią świętych ksiąg leninowskich tylko w przypadku religii musi być inaczej. idź człeku do ortopedy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.12, 22:10 Nie wiem skąd ci się nagle bolszewicy wzięli, ale mniejsza z tym :-) Swoim nienawistnym bełkotem tylko potwierdzasz to co napisałem wyżej ... ciężko zliczyć który to już raz hihihi:-) Adios! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Zabił sąsiadkę i pojechał na Przystanek Woods IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 09:55 skąd się bolszewicy wzięli, bo tylko bolszewicy nadają na katolików i wysyłaja swoich do kosciołów aby potem mordowali i inne bolszewiki oskarżali potem katolików że zioną nienawiścia. a jak który zamordował i pojechał bawić się na spędzie z hary kriszną to wg, bolszewickiej wykładni zrobił to z miłości dla ludzi... idź do ortopedy człeku. Odpowiedz Link Zgłoś