Gość: T-72 IP: *.tktelekom.pl 10.08.12, 08:23 Mały kłamczuch. ot co. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Pluskwa w gminie leżała na szafie. Znalazły pra... IP: *.tktelekom.pl 10.08.12, 09:50 to jest skandal... tyle pieniedzy za takie urzadzenie??? sprawdzilem wlasnie na allegro, takie urzadzenia z odbiornikiem nie przekraczaja 50PLN z przesylką tak wlasnie roztrwaniane sa pieniądze podatników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Pluskwa w gminie leżała na szafie. Znalazły pra... IP: *.rzeszow.mm.pl 10.08.12, 10:40 zgubiło go skąpstwo. kupować takie coś i wystawiać fakturę na gminę? Szpiegiem to on nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: Pluskwa w gminie leżała na szafie. Znalazły p 10.08.12, 10:45 Gość portalu: c napisał(a): > zgubiło go skąpstwo. kupować takie coś i wystawiać fakturę na gminę? Szpiegiem > to on nie będzie. Będzie. Na obraz i podobieństwo gangstera Olsena. Znaczy, klawo, jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Pluskwa w gminie leżała na szafie. Znalazły pra... IP: *.play-internet.pl 10.08.12, 10:48 hihi, kolejny Pisowski Ziobrofon, nieudolny "szpec" od nagrywania, w dodatku złapany za rękę drze ryja: łapaj złodzieja. Obsesje Prezesa udzielają się dołom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom333 Pluskwa w gminie leżała na szafie. Znalazły pra... IP: *.180.192.104.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.08.12, 11:20 jakis nie normalny ten wójt. Miał włąsze i kase a teraz go wsadza i bedzie sie opalał w kratkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Pluskwa w gminie leżała na szafie. Znalazły pra... IP: *.150.171.228.netres.com.pl 10.08.12, 12:06 Ciekawy jestem czy Policja zrobi coś , żeby sprawę zbadać. Dla wtajemniczonych - jest to wierzchołek góry lodowej w tym Raniżowie. Dobrze, że ktoś zainteresował się tym Wójtem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuszelas Pluskwa w gminie leżała na szafie. Znalazły pra... IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.12, 12:12 Wójt to detektyw- amator!!!! Wiecej nie napiszę, bo się posikam ze śmiechu!!!! ... Nie mówiłem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Pluskwa w gminie leżała na szafie. Znalazły pra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.12, 12:54 Ja wiem ze mamy demokracje ale czy ludzie nie maja oczu ... jak mozna wybrac na wójta 28 latka po historii... jakie on ma pojecie o zarzadzaniu??? Nie wiem nawet czy własnym portfelem potrafi gospodarowac... nic mnie juz nie zdziwi ... rozumiem ze dzieki podsłuchom pan wójt "nabierał' wiedzy fachowej, bo przeciez głupio tak pójśc do podwładnych i sie o podstawy pytac....:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoś Pluskwa w gminie leżała na szafie. Znalazły pra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.12, 12:36 Czy ten facet ma czelność przychodzić jeszcze do Urzędu Gminy w Raniżowie. Powinien natychmiast podać się do dymisji . Jeśli nie , to powinien być odwołany w referendum. Jakie glizdy rządzą w tej gminie. Taki młody , a taka szuja... co będzie z takiego za lat kilka lub kilkanaście. Jednym słowem gnój. A co na to poseł Chmielowiec, to pod jego bokiem rósł ten zdolny, bardzo zdolny samorządowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szi Pluskwa w gminie leżała na szafie. Znalazły pra... IP: *.krak.tke.pl 13.08.12, 09:09 w kategorii idiota roku wstydu nie ma - trofeum pewne! tylko dlaczego taki patafian jest wójtem? i dlaczego płacimy mu za bycie idiotą pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artrzesz Ostatnia kadencja tego grubasa z PiSdu IP: 195.158.247.* 13.08.12, 09:34 tyle co w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plebs Pluskwa w gminie leżała na szafie. Znalazły pra... IP: *.free.aero2.net.pl 13.08.12, 12:06 Quo vadis, Domine? A co z wyjazdami na koszt gminy Raniżów na których ponoć byli pracownicy UG ( Pan przewodniczący) a tak naprawdę Pan Wójt zabierał swoich „kolegów” którzy podawali się za pracowników UG, ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Pluskwa w gminie leżała na szafie. Znalazły p IP: *.150.165.242.csa-net.pl 13.08.12, 23:06 www.pis.org.pl/unit.php?o=regiony&id=15&p=ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Pluskwa w gminie leżała na szafie. Znalazły pra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.12, 00:52 Pan JÓZEF KARDYŚ - przewodniczący powiatowego zarządu PiS w Kolbuszowej. Co Pan na takie zachowanie wójta w Raniżowie. Najwyższy czas wylać go za partyjną burtę bez prawa powrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicio Re: Pluskwa w gminie. Leżała na szafie IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 14.08.12, 18:43 to oni tam raz na 4 miesiące podlewają kwiaty ? moje zdechłyby po góra miesiącu Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.te Pluskwa tak a poplecznicy? 16.08.12, 13:32 Oprócz pluskwy Pan wójt ma swoich pracowników - donosicieli. Każda osoba która zatrudniona jest na polecenie Pana Wójta - a osób takich nie brakuje. Weźmy taką Panią Marię - praca w sklepie a teraz nagle wielki urzednik, co ona sobą prezentuje - wielkie nic - dno i muł. Powinien wziąźć się za wszytkich tam siedzących, zweryfikować kto potrzebny kto nie w ten sposób ograniczyć wydatki skoro Gmina taka zadłużona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maine Coon referendum...w Raniżowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.12, 10:47 i tak sobie myślę że jeśli gmina będzie chciała zachowa twarz to zrobi wszystko by oczyścić urząd z robactwa i księciunia Odpowiedz Link Zgłoś