Dodaj do ulubionych

Akcja "Gazety" i ratusza. Tłumy na znakowaniu r...

IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.12, 17:50
Pani z numerem 000003 udowodniła że tego typu akcja Gazety jest szkodliwa i społeczność nie powinna otrzymywać niczego w prezencie i dla przykładu to tej Pani dałbym grabie i po godzinnej pracy na Rzeszowskich Bulwarach na rzecz naszego miasta ,oznakował bym Rower. Byłem i widziałem postawę tej Pani. (pomyliła trochę lata bo kiedyś ponad 20 lat temu to bym się nie dziwił ).
Panie Prezydencie dosyć prezentów wprowadzić oznakowanie odpłatnie ,lub po wykonanej pracy przez właściciela roweru na rzecz miasta Rzeszowa !!!!!!!!!!!!!
Gazeta nie stanowi prawa i coś co napisała gazeta nie zawsze jest zgodne z rzeczywistością , zależy to wyłącznie od rzetelności dziennikarskiej droga Pani.
Obserwuj wątek
    • Gość: ~ Zdolności plastycznych IP: *.krak.tke.pl 22.09.12, 17:53
      to ci strażnicy nie mają.
      • Gość: ds16 Re: Zdolności plastycznych IP: 91.225.135.* 22.09.12, 18:00
        Skala akcji równa skali organizatora i promotora, pochwalcie się ile to rowerków w ramach tej wielkiej inicjatywy dziś oznakowano, możecie podać tę liczbę w przybliżeniu, granica błędu 30, come on:
        • Gość: Rowerzysta Re: Zdolności plastycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.12, 18:27
          Oznakowano po przedłużeniu czasu znakowania ok. 50 rowerów.
          • Gość: uuu Re: Zdolności plastycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.12, 18:53
            Tłumy to widzial chyba jakiś ślepak z gazety. Nawet tutaj klamiecie?
      • Gość: rowerowy Re: Zdolności plastycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.12, 14:27
        dokładnie

szkoda mi tak oszpecić rower

nie mogli kupić numeratorów i nabić te numery ??

było by normalniej jakoś :)
    • Gość: top A kto za to płaci? IP: *.19.165.127.osk.enformatic.pl 22.09.12, 20:10
      Oczywiście podatnicy. Nie wiadomo dlaczego akurat to rowerzystom (pod naciskiem Wyborczej) funduje się bezpłatną usługę znakowania sprzętu.
      • Gość: jjj Re: A kto za to płaci? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.09.12, 21:27
        Żal ci, kup se rower
        • Gość: cwany gapa Re: A kto za to płaci? IP: *.res.pl 24.09.12, 16:02
          kup se rower wtedy podatnicy zapłacą jeszcze więcej ;)
    • Gość: joozek Re: Akcja "Gazety" i ratusza. Tłumy na znakowaniu IP: *.d-com.pl 22.09.12, 21:42
      Troche nie rozumiem tej akcji. Przecież rower moga mi ukraść razem z wygrawerowanym numerkiem. Dla złodzieja zeszlifowanie takiego numeru nie będzie problemem.
    • Gość: rys Re: Akcja "Gazety" i ratusza. Tłumy na znakowaniu IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.12, 21:47
      A czy mógłbyś przybliżyć sytuacje dotyczącej "pani z numerem 000003", bo chyba to przegapiłem.
    • Gość: znak Akcja "Gazety" i ratusza. Tłumy na znakowaniu r... IP: *.play-internet.pl 22.09.12, 23:48
      Taka akcja była już kiedys przeprowadzana w Rzeszowie, z tego co pamiętam robiła to policja kilka lat temu w parku Sybiraków , ciekawe co stało się z tamtym sprzetem do znakowania ? Takie akcje NIC nie dały i nie dadzą. Niestety.
    • Gość: heros333 Znakowanie jest potrzebne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.12, 08:18
      Akcja jak najbardziej potrzebna, choćby dla samej świadomości że rower ktoś może ukraść i że złodzieje nie śpią . Wiele osób którym ukradziono rowery nawet nie wie jakie numery miała jego rama więc nie poda tych informacji na policji a co za tym idzie nawet jak polcja znajdzie owy rower to ciężko by było im zidentyfikować właściciela, a tak to istnieje baza danych połączona z ogólnopolską bazą policji więc identyfikacja na podstawie numerów czy nawet zdjęcia roweru będzie bardzo prosta .

Większość ludzi myśli : mam naklejkę to mi nie ukradną roweru, gó... prawda. Masz naklejkę to masz większe szanse na odnalezienie roweru oraz bardziej utrudniasz złodziejowi sprzedanie roweru czy też samej ramy . Pamiętajcie że takie oznaczenie jest praktycznie wieczyste tylko zeszlifowanie numerów może utrudnić jego identyfikację ale też wzbudzi podejrzenia wśród policjantów w razie przypadkowej kontroli roweru który ma zatarte numery .

Jako iż płacę podatki na służby bezpieczeństwa wymagam aby służby te starały się zapewnić bezpieczeństwo mi i mojego sprzętu nieodpłatnie lub po kosztach.
    • Gość: heros333 nr. 000003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.12, 08:29
      000003 zapewne miała okres albo niedobór seksu - agresja to normalne objawy trzeba było ją skierować do lekarza albo apteki po jakąś NO-SPE czy prostamol uno. Dejcie żyć, jak chora to niech siedzi w domu a nie innych zaraża swoją agresją.
    • Gość: sdfw Akcja "Gazety" i ratusza. Tłumy na znakowaniu r... IP: *.res.pl 24.09.12, 12:16
      przeciez każdy rower ma numer ramy - wystarczy wpisać je do ewidencji i spełnia tą samą rolę co te grawerowane - a naklejkę mam w dupie
      • Gość: aka Re: Akcja "Gazety" i ratusza. Tłumy na znakowaniu IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.09.12, 21:23
        No wreszcie jakiś burak się odezwał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka