Dodaj do ulubionych

rytmika w zerówce

IP: *.rzeszow.mm.pl 02.10.12, 16:35
czy dodatkowe (płatne) zajęcia z rytmiki odbywają się już po 5 godz obowiązkowych (realizowania podstawy programowej), czy w trakcie ich trwania? Chodzi mi o informacje jak to się odbywa w zerówkach na terenie rzesz. Dziękuje:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ojciec Re: rytmika w zerówce IP: *.ip.netia.com.pl 02.10.12, 17:44
      łapy precz od przerzucania zajęć dodatkowych poza tzw. godziny bezpłatne (w praktyce po godz. 14), kiedy dzieci są już zmęczone. Oj, żeby się mądrym inaczej urzędasom nie oberwało, bo rodzice są na skraju cierpliwości i to nie problem skrzyknąć się w paru chłopa z taczkami pod ratusz
      • Gość: xyz Re: rytmika w zerówce IP: *.ostnet.pl 02.10.12, 18:10
        trzeba dzwonić do urządu miasta pod nr 017 875 45 88 i zobaczycie co Wam mądre babsko powie,a tak na marginesie,o której wasze dzieci jedzą obiad w zerówce,moje dziecko je o 14.
        • Gość: gość Re: rytmika w zerówce IP: *.ip.netia.com.pl 02.10.12, 21:53
          streść o co chodzi, do jakiego wydziału ten tel.?, co znów urzędasy wymysliły? trzeba ich postawić do pionu, żeby nie zapomniały, kto jest dla kogo!
          • Gość: xyz Re: rytmika w zerówce IP: *.ostnet.pl 03.10.12, 20:01
            wydział edukacja,ale wiem ze nieważne jaki problem to i tak nie ma się racji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka