Dodaj do ulubionych

Dobry Ortodonta

IP: *.devs.futuro.pl 03.10.12, 09:46
Witam! Czy może mi ktoś polecić jakiegoś dobrego ortodontę w Rzeszowie w rozsądnych cenach? Bardzo proszę o porady.
Obserwuj wątek
    • Gość: areta Re: Dobry Ortodonta IP: *.devs.futuro.pl 03.10.12, 10:10
      Polecam bardzo dobrego ortodontę w Rzeszowie, mają szeroki zakres usług i dogodne ceny! Niżej wklejam link do strony ;) www.facebook.com/ortodent.rzeszow?ref=ts&fref=ts
      • Gość: vtec Re: Dobry Ortodonta IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.11.12, 19:33
        Takie wątki są już na forum. A ty sobie sama odpowiadasz - kosz
    • Gość: Maria K. Re: Dobry Ortodonta IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.12, 14:25
      Polecam klinikę Ortodent na ulicy Rejtana. Rozsądne ceny i bardzo dobrzy lekarze :)
      • Gość: aniaŁ Re: Dobry Ortodonta IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.12, 19:10
        Maro! Zgodzę się z tobą! W Rzeszowie Ortodent to najlepsza klinka! Przystępne ceny i dobrzy lekarze! Polecam Ortodent!
        • celia82 Re: Dobry Ortodonta 28.12.12, 19:27
          Korzystałam z zabiegu clear aligner w Ortodencie. jestem bardzo zadowolona z efektów.
        • Gość: Krzychu Re: Dobry Ortodonta IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.13, 15:25
          Dokładnie! Poszedłem tam przez przypadek. Wszystko ogarnęli, profesjonalna obsługa! Polecam każdemu!
    • Gość: koko Re: Dobry Ortodonta IP: *.dynamic.mm.pl 03.12.12, 08:48
      moge natomiast napisac kogo nie polecam dr Plaskacz
    • Gość: karolina Re: Dobry Ortodonta IP: *.mofnet.gov.pl 03.12.12, 12:43
      Szczerze polecam dr Kołodziejczyk - duodental. Mnie również została ona polecona, ale sobie bardzo chwalę, a raczej chwaliłam, bo aparacik już ściągnięty a ząbki proste :) Co do dr Plaskacza to słyszałam że jest dobry, aczkolwiek podbno zajmuje się tylko założeniem aparatu, później już asystenci.. więc chyba średni biznes.. Jeszcze jeden bardzo dobry ortodonta chyba Mohsin, również słyszałam wiele dobrego, sama chciałam iść do niego, ale terminy były bardzo odległe a mi zależało na czasie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka