Dodaj do ulubionych

Przepraszam wszystkich - głosowałem na SLD

18.03.02, 11:55
Przepraszam wszystkich Polaków za to że zagłosowałem w wyborach na SLD.
Przyznaje szczerze myslałem że to jedyny dobry wybór po 4 letnich rządach AWS.
Dalem sie omamic reklamowce ze sliczna ruda dziewczynka mowiącą wybierzmy
przyszłość. Przepraszam że nie zapytałem tej dziewczynki jaką tą przyszłość
wybieram i postawiłem krzyżyk przy kandydacie z listy nr1(SLD). Przepraszam ze
moj głos przyczynił się do tego że:
- bezrobocie rośnie do prawie 18%
- przepraszam studentow ze przez moj głos mają 37% na przejazdy PKP i PKS
- przepraszam wszystkich Polaków że muszą oglądać aroganckie wypowiedzi
rzecznika rządu Tobera
- przepraszam matki ze skrocilem im swoim glosem urlop wychowawczy
- i wszystkich o ktorych tu nie wspomne.
A do premiera Millera i jego "świty" mam żal że w tak łatwy sposób potrafili
mnie oszukać, a do siebie jeszcze większy że byłem taki głupi i się dałem. Ale
moge zapewnic wszystkich - to sie juz nie powtórzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Reformat Re: Przepraszam wszystkich - głosowałem na SLD IP: *.dami-rz.pl 18.03.02, 12:05
      Ja nie mam ci tego za złe. W końcu czy ktoś mógł przewidzieć, że jest coś
      gorszego od AWS-u?
      Ale pozostaje pytanie. Na kogo glosować w następnych wyborach? Znów na AWS?, a
      później znów na SLD? To błędne koło. Trzeba zabić wszystkich złodziej z sejmu,
      senatu, radnych nierobów itd. Ale anarchia jest jeszcze gorsza. Więc, na co
      jesteśmy skazani? Na zmieniające się, co 4 lata ekipy rządzące? Coś z tym
      trzeba zrobić, tylko, co?
    • Gość: Tom Re: Przepraszam wszystkich - głosowałem na SLD IP: 213.77.14.* 18.03.02, 12:13
      xgor napisał(a):

> Przepraszam wszystkich Polaków za to że zagłosowałem w wyborach na SLD.
      > Przyznaje szczerze myslałem że to jedyny dobry wybór po 4 letnich rządach AWS.
      > Dalem sie omamic reklamowce ze sliczna ruda dziewczynka mowiącą wybierzmy
      > przyszłość. Przepraszam że nie zapytałem tej dziewczynki jaką tą przyszłość
      > wybieram i postawiłem krzyżyk przy kandydacie z listy nr1(SLD). Przepraszam ze
      > moj głos przyczynił się do tego że:
      > - bezrobocie rośnie do prawie 18%
      > - przepraszam studentow ze przez moj głos mają 37% na przejazdy PKP i PKS
      > - przepraszam wszystkich Polaków że muszą oglądać aroganckie wypowiedzi
      > rzecznika rządu Tobera
      > - przepraszam matki ze skrocilem im swoim glosem urlop wychowawczy
      > - i wszystkich o ktorych tu nie wspomne.
      > A do premiera Millera i jego "świty" mam żal że w tak łatwy sposób potrafili
      > mnie oszukać, a do siebie jeszcze większy że byłem taki głupi i się dałem. Ale
      > moge zapewnic wszystkich - to sie juz nie powtórzy.

Nie należy nigdy głosować na towarzyszy z bPZPR - w obiecywaniu zawsze byli
      najlepsi.

• Gość: ppww Re: Przepraszam wszystkich - głosowałem na SLD IP: 217.153.103.* 18.03.02, 13:16
        Xgor nie masz za co przepraszać. Poczekaj jeszcze jakiś okres i dopiero
        podsumuj rządy tej ekipy. Sam premier Miller przecież mówił : "prawdziwego
        mężczyznę nie poznaje się po tym jak zaczyna ale jak kończy". Ja mam nadal
        cichą nadzieję że rządy tej koalicji nie będą latami do końca straconymi dla
        Polski. Czego sobie i nam wszystkim życzę. Pozdrawiam.
        • Gość: naiwny Re: Przepraszam wszystkich - głosowałem na SLD IP: 217.96.44.* 18.03.02, 14:38
          Gość portalu: ppww napisał(a):

> Xgor nie masz za co przepraszać. Poczekaj jeszcze jakiś okres i dopiero
          > podsumuj rządy tej ekipy. Sam premier Miller przecież mówił : "prawdziwego
          > mężczyznę nie poznaje się po tym jak zaczyna ale jak kończy". Ja mam nadal
          > cichą nadzieję że rządy tej koalicji nie będą latami do końca straconymi dla
          > Polski. Czego sobie i nam wszystkim życzę. Pozdrawiam.
          Prawdziwy mężczyna nie okłamuje, więc na pewno nie może być nim towarzysz Miller.
          Za czasów komuny głosił wszem i wobec, że pogłoski o rychłym końcu PZPR są mocno
          przesadzone i powoływał się na Marka Tawina o tym, że pogłoski na temat
          likwidacji partii komunistycznej w Polsce są mocno przesadzone. Problem jednak
          jest w czymś poważniejszym. Od 1939 roku, a więc od napaści Niemiec na Polskę
          naród polski jest w ciagłej walce z tymi, którzy chcą go wykończyć. Komuniści
          kazali nam cierpliwie czekać na efekty swojej pracy, okłamując naród, że Polska
          jest zniszczona wojną i na dobrobyt trzeba jeszcze czekać. Tzw. prawica okradając
          Polskę bez opamiętania, winę zrzuciła na komunitsów. Komuniści teraz na kradnącą
          prawicę. Stracili emeryci, studenci, traci normalny obywatel Polski, który nie
          umie się załapać do jakiejkowiek władzy. W przypadku prawicy najwiecj boli, że
          przy swojej bezczelności w okradaniu narodu ze wszystkiego i ze złudzeń też,
          używa symboli regligijnych. Marna to pociecha, że piekło roić sie będzie od
          Wałęsów, Krzklewskich i innych Kolesiów (a swoja dogą, jak oni tam ze sobą po
          śmierci w piekle wytrzymają?). Ani ci z lewicy, łajdacy, którzy kiedyś
          wysługiwali się Rosji, ani ci z prawicy, którzy wysługują się wszystkim, aby
          tylko napchać kieszenie forsą - nie mają zamiaru na jakiekolwiek zmiany na
          lepsze. Pieniądze, których szukają u rencistów, emerytów i studentów są u ich
          sowicie opłacanych kolesiów w spółkach i zarządach. Czy to normalne, ze były
          polonista z Rzeszowa Stanisław Alot nie mający pojecia o zarządzaniu firmą
          pobierał z naszych podatków ponad 400 milionów złotych miesięcznie? Czy to
          normalne, że komuch Leszek Barcelowicz pobiera tyle samo, a stan polskiej
          gospodarki idzie na dno? Pomnóżcie sobie ilość tego typu etatów i pensji, dodając
          do tego zarządy miast, gmin, powiatów. USA, Kanada, Japonia, Niemcy i inne tego
          typu państwa razem wzięte juz dawno by zbankrutowały od takiej polityki każdego z
          rządów w Polsce. Co należy zrobić? - to co zrobiło 60% społeczeństwa polskiego:
          olać całkowicie wszelkie wybory. Złodzieje i bandyci niech wybierają się sami.
          Być może, że to nie wiele zmieni, ale gdy dojdzie do rewolucji i poleje się krew,
          bo ile ludzie pozbawieni zasiłków, prawa do pracy i wszystkiego - wytrzymają?! -
          wówczas wiadomo będzie kogo należy rozwalać bez jakichkolwiek przekupnych i
          sprzedajnych sądów.
          Tak trzymać prawico! Tak trzymać lewico! Bój to będzie wasz ostatni...
    • Gość: zak Re: Przepraszam wszystkich - głosowałem na SLD IP: *.pp.rzeszow.pl 18.03.02, 18:45
      Doświadczenie nabiera się z wiekiem.
      Ja doskonale pamietam tych towarzyszy z poprzedniej epoki w jak doskonały
      sposób potrafili bronić interesów obcego państwa. Z jaką zajadłościa bronili
      swoich chorych idei nie przebierając w środkach(włącznie z mordami politycznymi)
      Dzisiaj próbują pozować na socjaldemokrację. Swój sukces wyborczy zawdzięczają
      tylko ludziom zawiedzionym rzadami poprzedniej formacji i najmłodszym wyborcom
      którzy nie pamiętają ich prawdziwego oblicza.
      Macie teraz okazję zobaczyć jak się mają ich czyny do obietnic.Zawsze tak było.
      Patrzcie i wyciągajcie wnioski albo zapytajcie własnych rodziców o opinię na
      temat SLD. Ojciec i matka nigdy nie okłamie własnego dziecka.
    • Gość: mjot Alternatywa...? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 19:07
      Nie głosowałem na SLD, bo coś takiego siedzi we mnie, że nawet gdybym bardzo
      się starał i chciał to, to „coś” mi nie pozwoli. To się chyba nazywa
      wychowanie? (Głos swój oddałem PO).
      Nie głosowałem na nich, ale sądziłem, że faktycznie mają i program i fachowców.
      Bądź, co bądź tyle lat praktyki, tyle popełnionych błędów, że był i czas i
      możliwości by nauczyć się i wyciągnąć wnioski.
      Niestety w tak króciutkim czasie okazało się że:
      - Żadnego programu nie było i nie ma! To chaotyczne poszukiwanie i wysysanie
      zewsząd pieniędzy do łatania „dziury” i oganianie się jakimś mitycznym pakietem
      ustaw w przyszłości. Program walki z bezrobociem to jak dotąd zapowiedź
      redukcji zatrudnienia we wszystkich branżach!
      A swoją drogą czy ktoś wie ile % bezrobocia jest w stanie wytrzymać
      społeczeństwo?
      Czy miłościwie nam panujący chcą to właśnie sprawdzić w praktyce?
      - Co do fachowców. To każdy już ich zobaczył w działaniu i wnioski wyciągnął!

Coraz częściej kołacze mi się pod czochradłem myśl że przewrót bezkrwawy to
      przewrót o dupę rozbić!
      Jedynym rozwiązaniem jest rewolucja krwawa! Tylko taka jest w stanie rozbić
      stare skostniałe układy, wtłoczyć świeżą krew i zmienić poglądy ogółu
      społeczeństwa na wszystkie żywotne sprawy. Choćby i siłą!
      No i jak sama nazwa wskazuje muszą być też ofiary.
      Dobrze byłoby gdyby tych ofiar było gdzieś około trzech milionów! Efekty?
      Bezrobocie spada do zera! Im więcej zniszczeń tym więcej pracy do wykonania!
      Pieniążki? Musiałyby się znaleźć!
      Tylko że ja już jestem chyba za stary i fantazji już nie starcza...

Najniższe ukłony!
      Kiedyś pacyfista M.J.
      • Gość: bbb Re: Alternatywa...? IP: 2.2.STABLE* / 10.1.8.* 19.03.02, 12:20
        Czytajac te wypowiedzi poczulem sie zazenowany. Myslalem ze mam doczynienia z
        ludzmi myslacymi, teraz sie wacham. Xgor lista niby bledow lewicy to nastepstwo
        scalania sie z unia. Oczywiscie oprocz bezrobocia, ktore jest nastepstwem
        reform ostatnich lat. Przerazil mnie rowniez stosunek mjota i zaka do SLD.
        Panowie mamy demokracje komunizm upadl jak mozecie powtarzac glos Macierewicz
        Wrzodaka i Leppera. "komuchy" czyli kto? SLD to partia socjaldemokratyczna z
        takimi samymi pogladami jak partie w krajach UE. Program takich parti jest
        realizowany np. Szwecja Holandia... mjot PO ma bardzo podobny program do SLD a
        ich krytyka wynika z faktu ze formalnie jest w opozycji. Co do przepraszam
        zalonych hasel o rewolucji nie bede sie wypowiadal. Z ludzmi o takich pogladach
        nie ma oczym rozmawiac.
        • Gość: Zibi Re: Alternatywa...? IP: *.rsk.pl 19.03.02, 12:45
          Gość portalu: bbb napisał(a):

> Czytajac te wypowiedzi poczulem sie zazenowany. Myslalem ze mam doczynienia z
          > ludzmi myslacymi, teraz sie wacham. Xgor lista niby bledow lewicy to nastepstwo
          >
          > scalania sie z unia.

Mam nadzieje , ze twoje glupie gadanie wynika z tego ze sie zbyt duzo
          napiles .Tez glosowalem na SlD i tez tego juz! zaluje .Jestem przekonany , ze za
          niecale 4 lata Miller juz nie powie swojej "dowcipnej" formulki , bo dobrze nie
          skonczy tego co zaczal . Wez chlopie chlodny prysznic i przyzanj sie do tego , ze
          oni tak jak i poprzednicy nic nie sa w stanie zrobic w temacie lepszego zycia dla
          nas . Obrazasz ludzi nazywajac ich niemyslacymi , a zastanow sie chwile takich
          ludzi jest pewnie juz z 70 % elektoratu SLD.To nie sa ludzie niemyslacy tylko
          sfrustrowani tym co oni wyprawiaja .Ta banda w ogole zapomniala to co obiecywala
          w programie a teraz tylko sie pieknie usmiecha w TV .Ciekawe dla kogo zrobia
          programik za 4 lata chyba juz nie dla studentow , bo ci 2 razy sie nie nabiora .
          • Gość: ppww Re: Alternatywa...? Do Zibi IP: 217.153.103.* 19.03.02, 15:56
            Gość portalu: Zibi napisał(a):

> Gość portalu: bbb napisał(a):
            >
            > > Czytajac te wypowiedzi poczulem sie zazenowany. Myslalem ze mam doczynieni
            > a z
            > > ludzmi myslacymi, teraz sie wacham. Xgor lista niby bledow lewicy to naste
            > pstwo
            > >
            > > scalania sie z unia.
            >
            > Mam nadzieje , ze twoje glupie gadanie wynika z tego ze sie zbyt duzo
            > napiles .Tez glosowalem na SlD i tez tego juz! zaluje .Jestem przekonany , ze z
            > a
            > niecale 4 lata Miller juz nie powie swojej "dowcipnej" formulki , bo dobrze nie
            >
            > skonczy tego co zaczal . Wez chlopie chlodny prysznic i przyzanj sie do tego ,
            > ze
            > oni tak jak i poprzednicy nic nie sa w stanie zrobic w temacie lepszego zycia d
            > la
            > nas . Obrazasz ludzi nazywajac ich niemyslacymi , a zastanow sie chwile takich
            > ludzi jest pewnie juz z 70 % elektoratu SLD.To nie sa ludzie niemyslacy tylko
            > sfrustrowani tym co oni wyprawiaja .Ta banda w ogole zapomniala to co obiecywal
            > a
            > w programie a teraz tylko sie pieknie usmiecha w TV .Ciekawe dla kogo zrobia
            > programik za 4 lata chyba juz nie dla studentow , bo ci 2 razy sie nie nabiora
            > .

Z kilkoma rzeczami masz rację jednak przesadzasz z tonem z jakim się zwracasz do
            poprzednika. Każdy może przedstawić swoje poglady, a że niektóre są inne od
            Twoich Drogi Zibi to prezentujący je wcale nie musza iść pod prysznić aby
            wytrzeźwieć. A i przesadziłeś z tymi 70% elektoratu SLD (że odwracaja się od SLD
            bo są sfrustrowani) wystarczy abyś spojrzał na sondaże abyś sie o tym przekonał.
            Jeszcze nie jest tak źle.Pozdrawiam.
        • Gość: zak Re: Alternatywa...? IP: *.pp.rzeszow.pl 19.03.02, 16:04

> Czytajac te wypowiedzi poczulem sie zazenowany. Myslalem ze mam doczynienia z
          > ludzmi myslacymi, teraz sie wacham. Xgor lista niby bledow lewicy to nastepstwo
          >
          > scalania sie z unia. Oczywiscie oprocz bezrobocia, ktore jest nastepstwem
          > reform ostatnich lat. Przerazil mnie rowniez stosunek mjota i zaka do SLD.
          > Panowie mamy demokracje komunizm upadl jak mozecie powtarzac glos Macierewicz
          > Wrzodaka i Leppera. "komuchy" czyli kto? SLD to partia socjaldemokratyczna z
          > takimi samymi pogladami jak partie w krajach UE. Program takich parti jest
          > realizowany np. Szwecja Holandia... mjot PO ma bardzo podobny program do SLD a
          > ich krytyka wynika z faktu ze formalnie jest w opozycji. Co do przepraszam
          > zalonych hasel o rewolucji nie bede sie wypowiadal. Z ludzmi o takich pogladach
          >
          > nie ma oczym rozmawiac.

Powiadasz, że to taka sama socjaldemokracja jak na zachodzie. A to ciekawe.
          Odpowiedz mi konkretnie na pytanie jak należy tłumaczyć służalczość elit SLD dla
          ZSRR w poprzedniej epoce. Czy nie mieli oni innego wyboru? Czy musieli tkwić przy
          władzy wrew woli własnego narodu?
          Jaki jest Twój stosunek do tysięcy ofiar reżimu komunistycznego, morderstw
          politycznych, tysięcy wywiezionych na wschód, grabieży własności prywatnej,
          odarcia narodu z resztek godności.
          To w dalszym ciągu ci sami ludzie którzy współpracowali z katami.To dzisiejsza
          elita SLD. Jeszcze kilkanaście lat temu z lubością pozująca do zdjęć na tle
          czerwieni teraz błękitu.
          Powiadasz, taka sama socjaldemokracja jak na zachodzie?
          Brakuje Ci elementarnej wiedzy mój robaczku więc siłą rzeczy nie ma mowy o
          jakiejkolwiek dyskusji miedzy nami.

• Gość: ppww Re: Alternatywa...? Do mjota IP: 217.153.103.* 19.03.02, 15:48
        Gość portalu: mjot napisał(a):

> Nie głosowałem na SLD, bo coś takiego siedzi we mnie, że nawet gdybym bardzo
        > się starał i chciał to, to „coś” mi nie pozwoli. To się chyba nazyw
        > a
        > wychowanie? (Głos swój oddałem PO).
        > Nie głosowałem na nich, ale sądziłem, że faktycznie mają i program i fachowców.
        >
        > Bądź, co bądź tyle lat praktyki, tyle popełnionych błędów, że był i czas i
        > możliwości by nauczyć się i wyciągnąć wnioski.
        > Niestety w tak króciutkim czasie okazało się że:
        > - Żadnego programu nie było i nie ma! To chaotyczne poszukiwanie i wysysanie
        > zewsząd pieniędzy do łatania „dziury” i oganianie się jakimś mitycz
        > nym pakietem
        > ustaw w przyszłości. Program walki z bezrobociem to jak dotąd zapowiedź
        > redukcji zatrudnienia we wszystkich branżach!
        > A swoją drogą czy ktoś wie ile % bezrobocia jest w stanie wytrzymać
        > społeczeństwo?
        > Czy miłościwie nam panujący chcą to właśnie sprawdzić w praktyce?
        > - Co do fachowców. To każdy już ich zobaczył w działaniu i wnioski wyciągnął!
        >
        > Coraz częściej kołacze mi się pod czochradłem myśl że przewrót bezkrwawy to
        > przewrót o dupę rozbić!
        > Jedynym rozwiązaniem jest rewolucja krwawa! Tylko taka jest w stanie rozbić
        > stare skostniałe układy, wtłoczyć świeżą krew i zmienić poglądy ogółu
        > społeczeństwa na wszystkie żywotne sprawy. Choćby i siłą!
        > No i jak sama nazwa wskazuje muszą być też ofiary.
        > Dobrze byłoby gdyby tych ofiar było gdzieś około trzech milionów! Efekty?
        > Bezrobocie spada do zera! Im więcej zniszczeń tym więcej pracy do wykonania!
        > Pieniążki? Musiałyby się znaleźć!
        > Tylko że ja już jestem chyba za stary i fantazji już nie starcza...
        >
        > Najniższe ukłony!
        > Kiedyś pacyfista M.J.

Drogi mjocie z tą krwawą rewolucją to rzeczywiście ostro przesadziłeś. Nie mówiąc
        o ofiarach. Z góry wiadomo że jak krwawa rewolucja to muszą być ofiary o czym nie
        musiałeś przypominać. Natomiast najbardziej przesadziłeś z tymi 3 milionami.
        Czasem trzeba się zastanowić co się pisze o czym Ty zdaje się zapomniałeś. No
        cóz... widocznie emocje u Ciebie górą.
        • Gość: mjot Do ppww IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 19:35
          Przesadziłem? Oczywiście, że tak. Ale celowo! Celowe też były słowa „krwawa”
          i „ofiary”.
          Przecież cały naród trwa w jakimś dziwnym „chocholim tańcu” w takcie
          czteroletnim. Tańcu, którego końca nie widać. Cóż innego może go wyrwać z tego
          kołowrotu jak nie mocne słowa lub czyny?

Popatrz wstecz na te kilkanaście lat przemian. Czyż nie jest to czas
          zmarnowany? Zmarnowano najcenniejszą wartość: okres euforii, czyli zapał i
          przyzwolenie społeczeństwa na wiele wyrzeczeń. Zostało to bezpowrotnie stracone
          a zdarza się tak rzadko!
          Sądziłem wtedy i nadal tak sądzę, że gdyby wdrożono „program Balcerowicza”
          bez „uszlachetnień” wprowadzanych różnymi drogami przez całą tę zgraję
          domorosłych cudotwórców, po pięciu latach niechybnych wyrzeczeń bylibyśmy inni
          i gdzie indziej!
          Dlaczego pozwolono na to by najlepszy trybun narodu stanął po przeciwnej
          stronie barykady? Myślę tu o prezydenturze Wałęsy. Czyż nie należało
          wykorzystać pana pełniącego te obowiązki w Londynie?
          Można tę wyliczankę ciągnąć bez końca! Ale ją już wszyscy znają na pamięć...

Jakiż jest sposób na wyjście z tego amoku?
          Nie brać udziału w wyborach?
          Pozbawić się dobrowolnie praw, o które tylu walczyło? Cóż to da?
          A z drugiej strony przy coraz większym upartyjnieniu wyborów sposoby
          demokratyczne nie mają żadnych szans!
          A więc jak zmusić miłościwie nam panujących i cały naród do otrząśnięcia się?
          Proszę podaj sposób inny.

Najniższe ukłony!
          Nadal nastawiony wojowniczo M.J.
    • Gość: Zibi Do : ppww IP: *.rsk.pl 19.03.02, 18:37
      Beda sobie pisal co bede chcial , a ty mnie pouczal nie bedziesz , bo wodki
      razem zesmy nie pili . Ton mojej wypowiedzi byl taki sam jak mojego przedmowcy
      gdyz ten twierdzil , ze ma do czynienia z ludzmi niemyslacymi , ale widac ty
      juz tego nie przeczytales .
      • Gość: ppww Re: Do : jeszcze raz do Zibi IP: 217.153.103.* 19.03.02, 20:52
        Gość portalu: Zibi napisał(a):

> Beda sobie pisal co bede chcial , a ty mnie pouczal nie bedziesz , bo wodki
        > razem zesmy nie pili . Ton mojej wypowiedzi byl taki sam jak mojego przedmowcy
        > gdyz ten twierdzil , ze ma do czynienia z ludzmi niemyslacymi , ale widac ty
        > juz tego nie przeczytales .

Drogi Zibi ja Cię nie pouczam, to po pierwsze. Po drugie gdybyś miał przyjemność
        pić jednak ze mna ta wódkę to i tak nie pouczałbym Cię (ani mi w głowie). Myślę
        że jednak picie z Tobą wódki nie należałoby do przyjemnych rzeczy. Widzę że
        jesteś człowiekiem, który szybko się unosi, a po wódce pewnie byś wpadł w furje,
        czego nie lubię i nie toleruje. Pozdrawiam i życzę wiecej spokoju.
        • Gość: bbb Re: Do : jeszcze raz do Zibi IP: 2.2.STABLE* / 10.1.8.* 19.03.02, 22:11
          Zak pamietasz slowa pierwszego premiera? Mazowiecki powiedzia, ze przeszlosc
          nalezy oddzielis gruba kreska. Tak? Chyba nie zaprzeczysz. Uwazam ze
          powinniscie dac obecnemu rzadowi szanse na wykazamie sie. Wy oczekujecie
          natychmiastowych zmian. Niestety sprawy gospodarcze to nie zabawka, trzeba
          chwile poczekac na efekty decyzji rzadu Millera.
          Obecne sadaze pokazuja rozne wyniki, jedno jest pewne SLD nadal ma spore
          poparcie ufam ze NAS nie zawiedzie, oczywiscie miedzy innymi mnie osobe ktora
          na te partie.
          Jeszcze jedno Zibi pohamuj sie! Jak cos pisze to robie to tak aby mialo to sens
          dlatego zapewniam Cie jestem trzezwy.
          Przepraszam jezeli kogos urazilem piszac ze nie mysli jednak pamietajcie ze do
          wszystkiego trzeba sie odnosic z dystansem.
          • Gość: zak Re: Do : jeszcze raz do Zibi IP: *.pp.rzeszow.pl 19.03.02, 22:47
            Chwileczkę, chwileczkę.
            Nie ślizgaj się po temacie.
            W odpowiedzi na mojego posta postawiłeś pewną tezę. Nie pamiętasz?
            Porównujesz to coś co powstało po PZPR do zachodnioeuropejskiej
            socjaldemokracji. Ja zadałem Ci w związku z tym parę banalnych pytań.
            Próbujesz się wykręcić sianem.
            Widać nie zrozumiałeś też co miała oznaczać gruba kreska Mazowieckiego.
            Kilkakrotnie sam autor tego pojęcia podawał jego wykładnię.
            Spieszę Ci wyjaśnić, że gruba kreska miała oznaczać odgrodzenie się od starego
            systemu i z otwartym nowym kontem parcie do przodu w reformach. Ani przez
            moment Mazowiecki nie sugerował aby puścić w niepamięć wszystkie zbrodnie i
            niegodziwości reżimu PZPR ( obecnie "europejskiej socjaldemokracji" SLD ).
            To prawicowe oszołomstwo próbując zdyskredytować wiarygodność Mazowieckiego z
            uporem maniaka podawało sobie wygodną interpretacje tego pojęcia. A "lewica"
            jak to "lewica" próbowała upiec swoją pieczeń na tym ogniu. Z resztą to jest
            bardzo typowe dla tej formacji. Patrz na podobne działania przy rozgrywce przy
            obsadzaniu marszałków sejmu. Marszałek Sojuszu Lewicy Demokratycznej Andrzej
            Lepper.
            Czekam na odpowiedzi na postawione pytania z poprzedniego mojego postu.
            Gratuluję dobrego samopoczucia.
            Pozdrawiam.
          • Gość: naiwny odpowiedź dla bbb IP: 217.96.44.* 20.03.02, 10:22
            Twoje słowo świadczą o tym, że jesteś naiwny jeżeli nie czerwony, to przynajmniej
            różowy bobasek. Wyzywasz ludzi od Wrzodaków, ale sam masz umysł wrzodakowo-
            leperowski. Tylko dzieki takim ludziom jak ty kolejne ekipy, w tym twoja ulubiona
            LSD czy SLD, co na jedno wychodzi, moze bezkarnie ograbiać naród polski nie tylko
            z godności, ale resztki złudzeń. Czekaj dalej na efekty poczynań twojego millerka
            i reszty rządzących. Oni juz sa martwymi trupami, a ich ostatnie decyzje w
            kodeksie pracy, gdzie pracownik będzie traktowany jak śmieć, przyczynią się do
            tego, że do rządu dorwie sie znowu prawicowa hołota złodziei. Tobie to moze nie
            przeszkadza, bo masz komputer. Pomysl o tych, którzy nie maja na chleb...
            Naiwny
        • Gość: Zibi Do ppww IP: *.rsk.pl 19.03.02, 23:30

> Drogi Zibi ja Cię nie pouczam, to po pierwsze. Po drugie gdybyś miał
          przyjemność
          > pić jednak ze mna ta wódkę to i tak nie pouczałbym Cię (ani mi w głowie). Myślę
          >
          > że jednak picie z Tobą wódki nie należałoby do przyjemnych rzeczy. Widzę że
          > jesteś człowiekiem, który szybko się unosi, a po wódce pewnie byś wpadł w furje
          > ,
          > czego nie lubię i nie toleruje. Pozdrawiam i życzę wiecej spokoju.

Ta przyjemnosc trzeba bylo wziac w cudzyslow .Gdybys stawial to pewnie bylbym
          spokojny ;)
          • Gość: bbb Re: Do ppww IP: 2.2.STABLE* / 10.1.8.* 20.03.02, 10:38
            Naiwny licz sie ze slowami bo te epitety nie podobaja mi sie. Troche kultury.
            Zaku ja nie czuje sie adwokatem SLD jedynie doktryna socjaldemokratyczna jest
            mi blizsza niz doktryny innych polskich partij ktore tak naprawde sa dziwnymi
            tworami. Zak zarzucasz mi ze pewnych rzeczy nie rozumiem tak samo zwracam sie
            do Ciebie. Niemcy Holandia Szwecji tam jest prowadzona
            polityka "socjaldemikratyczna". Poprostu panstwo opiekuncze. Tamte kraje
            tworzyly tan system przez 40 lat dlatego tam udalo sie. 5 miesiecy nie zrobi z
            nas Szwecji.
            • Gość: zak Re: Do ppww IP: *.pp.rzeszow.pl 20.03.02, 14:11

> Naiwny licz sie ze slowami bo te epitety nie podobaja mi sie. Troche kultury.
              > Zaku ja nie czuje sie adwokatem SLD jedynie doktryna socjaldemokratyczna jest
              > mi blizsza niz doktryny innych polskich partij ktore tak naprawde sa dziwnymi
              > tworami. Zak zarzucasz mi ze pewnych rzeczy nie rozumiem tak samo zwracam sie
              > do Ciebie. Niemcy Holandia Szwecji tam jest prowadzona
              > polityka "socjaldemikratyczna". Poprostu panstwo opiekuncze. Tamte kraje
              > tworzyly tan system przez 40 lat dlatego tam udalo sie. 5 miesiecy nie zrobi z
              > nas Szwecji.

Przeczytaj sobie co wczesniej nawypisywałeś na temat polskiej "socjaldemokracji".
              Odniosłem sie własnie do niej i na jej temat zadałem Ci kilka pytań. Widzę, że na
              rzeczowe odpowiedzi z Twojej strony nie ma co liczyć. Nie dostrzegasz rzeczy
              oczywistych a skoro tak to nie ma o czym rozmawiać. Jeśli jednak chcesz to
              konkrety proszę, knkrety robaczku.
              Pozdrawiam

• Gość: naiwny Re: Do bbb IP: 217.96.44.* 20.03.02, 19:45
                Gość portalu: zak napisał(a):

> Gość portalu: bbb napisał(a):
                >
                > > Naiwny licz sie ze slowami bo te epitety nie podobaja mi sie. Troche kultu
                > ry.
                > > Zaku ja nie czuje sie adwokatem SLD jedynie doktryna socjaldemokratyczna j
                > est
                > > mi blizsza niz doktryny innych polskich partij ktore tak naprawde sa dziwn
                > ymi
                > > tworami. Zak zarzucasz mi ze pewnych rzeczy nie rozumiem tak samo zwracam
                > sie
                > > do Ciebie. Niemcy Holandia Szwecji tam jest prowadzona
                > > polityka "socjaldemikratyczna". Poprostu panstwo opiekuncze. Tamte kraje
                > > tworzyly tan system przez 40 lat dlatego tam udalo sie. 5 miesiecy nie zro
                > bi z
                > > nas Szwecji.
                >
                > Przeczytaj sobie co wczesniej nawypisywałeś na temat polskiej "socjaldemokracji
                > ".
                > Odniosłem sie własnie do niej i na jej temat zadałem Ci kilka pytań. Widzę, że
                > na
                > rzeczowe odpowiedzi z Twojej strony nie ma co liczyć. Nie dostrzegasz rzeczy
                > oczywistych a skoro tak to nie ma o czym rozmawiać. Jeśli jednak chcesz to
                > konkrety proszę, knkrety robaczku.
                > Pozdrawiam
                >Jeżeli potrafisz liczyć, to raczej lizyć tylko na siebie, Ja wiem, że nie podoba
                ci się to co mówię, bo nie wiele z tego rozumiesz. Jesteś za młody i zagłupi, aby
                zrozumieć, że dzięki twojej SLD i złodziejskiej prawicy, są ludzie w Polsce,
                którzy nie mają jak ty komputera, bo nie mają na chleb. Gdyby nie rządy tych w
                imieniu których prosisz o cierpliwość, nie byłoby bliskich twojemu intelekowi
                Wrzodaków i Lepperów. Ich pojawienie się w Sejmie to protest zrozpaczonych
                wyborców, którzy dość maja i tych z prawicy i tych z lewicy - czyli jedno wielkie
                bagno. A teraz spływaj bbb, bo naprawdę więcej bezmozgowcom nie można poświęcać
                cennego czasu.
                Baj baj socjaldemokrato równie naiwny...

• Gość: ppww Re: 2 raz do Zibi IP: 217.153.103.* 20.03.02, 12:31
            Zibi o tej wódce to Ty zacząłeś, jednak prawda jest taka że ja nie postawiłbym
            ci bo stawiam jak robi mi to przyjemność. Stawianie Tobie do przyjemności nie
            zaliczam. Jak chcesz ze mna dyskutować to proszę o dyskusję merytoryczną, a nie
            pierduły o jakich piszesz cały czas.
            • Gość: Zibi Re: nasty raz do ppww IP: *.rsk.pl 20.03.02, 13:10

> Zibi o tej wódce to Ty zacząłeś, jednak prawda jest taka że ja nie postawiłbym
              > ci bo stawiam jak robi mi to przyjemność. Stawianie Tobie do przyjemności nie
              > zaliczam. Jak chcesz ze mna dyskutować to proszę o dyskusję merytoryczną, a nie
              >
              > pierduły o jakich piszesz cały czas.

Przepraszam , nie wiedzialem ze z Ciebie tak powazny gosciu i mowisz zawsze na
              temat .Co do tego watku to wydaje mi sie , ze temat jest wyczerpany , panowie z
              SLD posluzyli sie nami jak narzedziami a zaczna sie podlizywac za jakies 4
              lata .
              • Gość: bbb Re: nasty raz do ppww IP: 2.2.STABLE* / 10.1.8.* 20.03.02, 15:17
                Zak zadaj konkretne pytanie. Robaczku mow do zony ptysiu.
    • Gość: RJ Re: Przepraszam wszystkich - głosowałem na SLD IP: *.ifpan.edu.pl 20.03.02, 15:27
      Wasza dyskusja jest jak wzieta z naszego SEJMU.
      Zadnych konkretów (propozycji rozwiazania problemow)
      Tylko inwektywy, wacanie do przeszłości i wytykanie
      błedów przeciwnikowi.
      Zacznijmy może dyskutować próbując podać jakieś
      rozwiązania problemów, chociaż prawdę mówiąc
      sam takich nie mam. ALe może Wy macie.

Pozdrowienia
      Antylewicowy i antyprawicowy RJ
    • Gość: zzz Re: Przepraszam wszystkich - głosowałem na SLD IP: 213.25.255.* 29.03.02, 14:19
      Ktos,kto głosował na SLD nie powinien przepraszać.Powinien natomiast się
      leczyć!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka