Gość: Andi IP: *.rzeszow.vectranet.pl 10.11.12, 11:56 Do kina idzie się żeby oglądać film a nie ciamciać i siorpać . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Helios w Galerii Rzeszów. Oglądaj film przy s IP: *.19.165.68.osk.enformatic.pl 10.11.12, 12:32 Myślę że wyniki sondażu powinny uświadomić redaktorom że rzeszowianie mają w d... tą nową galerię - 50% głosów na Millenium Hall i tylko 20% na Galerię Rzeszów. Nawet nie zadziałał efekt nowszego budynku. Zobaczcie na filmie jak publiczność przywitała Podkulskiego - żadnych braw, wyśmiali go po przejęzyczeniu, Marta jest lubiana w Rzeszowie i choćby z tego powodu ludzie wolą MH. PS. Byłem w kiosku w Nowym Świecie, nie zauważyłem zmniejszonego ruchu w środku, jak zwykle ciężko zaparkować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Helios w Galerii Rzeszów. Oglądaj film przy s IP: *.xdsl.centertel.pl 10.11.12, 13:24 to prawda ze Marta jest lubiana w miescie a Podkul mniej (dowod: wystarczy ze napisze sie cos przychylnego o Grz a juz sa komentarze ze jest sie pracownikiem Podkulskiego), ale nikt nie bedzie chcial robic niepotrzebnych kilometrow zeby wstapic do trzech butikow. Ludzie oficjalnie sie nie przyznaja ale po cichu pojda z ciekawosci do GRz i zobacza ze tam robienie zakupow jest po prostu latwiejsze i przyjemniejsze. Akurat Nowy Swiat to jest baaardzo kiepski wyznacznik, od samego poczatku deficytowa galeria, cztery osoby na krzyz i to w weekend... A problem z parkowaniem wynika z malej ilosci miejsca ktore zajmowane jest przez auta pracownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrr Re: Helios w Galerii Rzeszów. Oglądaj film przy s IP: *.rzeszow.mm.pl 10.11.12, 13:53 Chociaż Fejsbuk to może nie jakieś ważne medium, ale MH po ponad roku działalności ma ponad 14 tyś lajków, a Galeria Rzeszów po 1 dniu działalności już prawie 6 tyś. Tak więc zainteresowanie jest duże, a chodzienie po GR jeste wygodniejze, bo ma mniejsze korytarze, a sklepów podobną ilość. W tym obiekce ciągle będzie ruch, bo jest pomiędzy dworcami PKP, PKS, a drwocem podmiejskim PKS. To gwarantuje, że ludzie będą się plątali po korytarzach cały czas, a przy okazji kupią to czy tamto. Przeciętnego Kowalskiego gó..o obchodzi do kogo należy ten czy inny budynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co ty Re: Helios w Galerii Rzeszów. Oglądaj film przy s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 13:48 a co ty tak walczysz on to milenium? twoja aktywnosc wiele mówi o obawach wlascicielki MH a moze i o jakichs kłopotach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Helios w Galerii Rzeszów. Oglądaj film przy s IP: *.rzeszow.mm.pl 10.11.12, 16:12 Klepiesz te posty z alei Pod Kasztanami? Z Głogowa? czy bezpośrednio z MH? To hejtowanie jednego biznesu i promowanie drugiego jest żenujące i ciężko uwierzyć, że robisz to za darmo. Czyżby rudą Grażynę strach obleciał że konkurencja wyrosła pod bokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: des stek bzur IP: *.19.165.127.osk.enformatic.pl 10.11.12, 14:29 1.Od kiedy to wyznacznikiem popularnosci CH jest ilosc klikniec na FB? ja sobie moge poklikac lubie w CH w Syndey mimo ze tam nie bylem, 2. Zastanowcie sie ilu sposrod odwedzajacych stanowia ogladacze i gimy na wagarach - na nich galeria wiele nie zarobi. 3. ilosc galeri i ch jak na Rzeszow jest za duza - ja wole Dolowa albo Respan dawny - nie mam cisnienia zeby miec meteczke ktora w tej samej sieci w WAW czy KRK jest tansza o zagranicy nawet nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: stek bzur IP: *.xdsl.centertel.pl 10.11.12, 15:17 no tak, skoro Ty wolisz Dolowa i Respan to faktycznie jest to dowod na to ze galeri handlowych w Rzeszowie jest za duzo! Pewnie zamiast zjesc na miescie wolisz pysznego kotleta usmazonego w domu a dobry film to mozesz obejrzec w telewizji i wiemy juz ze restauracji i kin tez w tym miescie jest za duzo... i kto tu plecie stek bzdur?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QOTSA Do kina na film, a nie na drinka!!! IP: *.rz.izeto.pl 10.11.12, 19:00 Jak mam wybrać Heliosa czy Multlikino lub Zorzę to Helios odpada. Nie po to idę na film żeby mi kelner zapitalał między fotelem lub widzowie chodzili co chwila szcz... co chwila! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Do kina na film, a nie na drinka!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 10.11.12, 20:24 To się nie przyjmie. Sala fajna kameralna ale stoliki to już przesada. Wolałbym wygodne fotele lotnicze do oglądania jak w nowym dreamlinerze. A stoliki ... to taki obciach trochę. Po to ide do kina żeby film oglądnąć z dobrym dzwiękiem efektami i szerokim ekranem a nie słychać z za pleców siorbanie i mlaskanie. To nie dla mnie, dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoś Helios w Galerii Rzeszów. Oglądaj film przy sto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 00:35 To kino, sądząc po zdjęciach, to jak sala filmowa w kwaterze Hitlera ...z wyszynkiem. Stalin miał podobne. Mam nadzieję, że repertuar będzie inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoman Helios w Galerii Rzeszów. Oglądaj film przy sto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.12, 10:03 Małe salki, słabe wykończenie, odległości miedzy fotelami za małe, nie można wyciągnąć nóg, ta sala ze stolikami to jakieś jajca, drugi Helios w Rzeszowie po co to ? Wolę Multikino, Helios jest jeden przy mc Donaldzie to tutaj to jakaś kpina. Multikino 10:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabum Re: Helios w Galerii Rzeszów. Oglądaj film przy s IP: *.devs.futuro.pl 08.05.13, 00:09 Multikino, czy MultiDROGO? - ostateczne starcie rzeszowskich multipleksów Podkreśliłem wady Multikina w porównaniu z Heliosem. Były to: zakaz wnoszenia własnego jedzenia, leniwy personel obsługi kina oraz kasy biletowe połączone z barem kinowym. Ktoś może mieć inne zdanie, może się w tych kwestiach ze mną nie zgadzać. Dlatego druga część będzie poświęcona wyłącznie aspektom finansowym. Oto ostateczne starcie dwóch rzeszowskich multipleksów. stolicaimitacji.blogspot.com/2013/05/multikino-czy-multidrogo-ostateczne.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: Helios w Galerii Rzeszów. Oglądaj film przy s IP: *.rzeszow.mm.pl 08.05.13, 23:44 Przecież tak kelnerzy co chwilę chodzą poprawiać ekran, bo się przekrzywia. Nie słyszeliście, że Galeria Rzeszów ma już przechył Titanica ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś