mamazuzika 21.06.11, 13:26 czesc dziewczyny, mam pytanie ,czy ogladacie czasem filmiki dziewczyn na youtube,ktore polecaja rozne kosmetyki ,maluja sie , pokazuja ciuchy , jakie jest wasze zdanie na ten temat? a moze ktoras z was nagrywa takie filmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tezee Re: youtube :) 21.06.11, 13:35 Niestety na PL youtubie większość tych dziewczyn to niestety bezguścia i one uczą jak się ubierać/malować dają rady co kupować, ot dla przykładu taka pani o nicku szusz1313 , wygląda tragicznie , sztucznie i tandetnie a jest tam uważana za jakieś guru , ikone , masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: youtube :) 21.06.11, 13:39 znalazłam jeszcze jedną ta to już nie ma za grosz poczucia estetyki , gustu theoleeeska czy jakoś tak. Dla równowagi jest jedna dziewczyna polka z Singapuru która jest piekna i przyznaje ma klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
estragonka Re: youtube :) 21.06.11, 13:37 mamazuzika napisała: > czesc dziewczyny, mam pytanie ,czy ogladacie czasem filmiki dziewczyn na youtub > e,ktore polecaja rozne kosmetyki ,maluja sie , pokazuja ciuchy , jakie jest was > ze zdanie na ten temat? a moze ktoras z was nagrywa takie filmy? ogladam tylko jak wlosy zapaltac - corka ma wlosy do pasa a ja niewarkoczowa bylam kompletnie do niedawna. nauczylam sie robic cuda wlasnie podgladajac na jutubie Odpowiedz Link Zgłoś
mamazuzika Re: youtube :) 21.06.11, 13:46 nikt nie nazywa szusz guru modowym, ale jej styl jest ok wg mnie, dla mnie te dziewczyny sa odwazne ,bo nie tylo pokazuja swoja twarz ale czesto opowiadaja o sprawach bardzo osobistych ja przyznam ,ze na stare lata dowiedzialam sie ze na make-upie to ja sie znam jak pszedszkolak Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: youtube :) 21.06.11, 13:54 styl tej szusz jest ok? ok skądś się muszą brać te okrzyki zachwytu pod jej video Na głowie sztuczny platynowy blond , kiepsko rozjasniony w dodatku. Ubrania takie jak są w koszach marketowych sklepów typu carrefour czy real i bazarek przeplatany HiM , złe tkaniny , złe wzory tandeta ,sztuczność zachodzę w głowę jak ktoś może tam pisać że to jest stylowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamazuzika Re: youtube :) 21.06.11, 13:58 no wiesz nie wszystich stac na markowe ciuchy, blond ma fajny platynowy ,gdyby nie farbowala mialaby mysi kolor nie wyskakuje w tipsach czy rozowych szpilkach ale nie wiem czemu szusz na tapecie ? pytalam co sadzicie o takich filmikach, wasze odczucia Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: youtube :) 21.06.11, 14:07 ale tu nie chodzi o markowe ciuchy tylko o to że ona wyciąga najbardziej kiepskie z możliwych , za nie duże pieniądze można się ubrać , trzeba umieć mieć poczucie smaku i gust.Pytałas o dziewczyny więc napisałam ktore widzialam i co o nich myślę , to jest moje subiektywne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
airjanek82 Re: youtube :) 28.06.11, 18:31 Co tam takie zdrożnego ,że dopiero od 18 lat można oglądać? www.youtube.com/user/GrupaPZU?feature=mhee Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: youtube :) 28.06.11, 19:59 ,czy ogladacie czasem filmiki "" ogladam chetnie Katosu,sympatyczna,z klasa,i zna sie na tym co robi. tyz,prawda,ze jedna z niewielu Polek,ktore robia dobre filmiki. Niestety wiekscosc jest zenujaca Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: youtube :) 28.06.11, 20:07 Też Katosu(zresztą gdzieś wyczaiłam kiedyś jej zdjęcia, ona nie tylko makijażowo utalentowana). Bawi mnie(pozytywnie) Nieesia25 - z początku drażniła, ale potem polubiłam I jak ktoś pisał Azjatycki cukier(najpierw trafiłam na blog) - fajne ciekawostki nie tylko makijażowe, ale też kulturowe. Z makijaży lubię też Michelle Phan. No i jak potrzebuję czegoś to po prostu tematycznie szukam. Nie przepadam natomiast za Oh My Cat - jakoś do mnie nie przemawia, ani ona sama ani makijaże - choć w komentach widać, ze ludzie ją lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
sacz1 Re: youtube :) 08.04.15, 17:21 Szusz to już nie platynowy blond to gość z kasa i snobizm oraz wieczne niezadowolonie sadzac z tonu jakim opowiada. Nie, nie zazdroszczę zakupy robie dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: youtube :) 08.04.15, 17:29 nie, są przegadane, nieprofesjonalne i mało odkrywcze chyba ze dwa razy szukałam ratunku na youtubie, raz w sprawie używania pewnego urządzenia do włosów, innym razem na temat makijażu - trafiałam na banał i nudę, coś w rodzaju "jak mała Zosia wyobraża sobie poradnik internetowy" nigdy więcej nie stracę czasu na takie bzdety Odpowiedz Link Zgłoś
ada16 Re: youtube :) 08.04.15, 18:29 Katosu - nie lubie oglądać za te wciąż półotwarte usta Odpowiedz Link Zgłoś
zottarella Re: youtube :) 08.04.15, 18:55 Lubię maxineczkę - piękne makijaże i nissiax83 - za ogólna wiedzę kosmetyczną. Obie bardzo przyjemnie się ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: youtube :) 08.04.15, 19:16 Nie, nie ogladam. A to to samo co tzw szafiarki, blogerki? Tylko słyszałam kilka kpin pod ich adresem i jak Chajzer wkręcił kilka z nich zadając pytanie czy lubia projektanta Schleswig-Holstein Swoje lata mam i wiem już wszystko, a jesli czegoś nie wiem to jest mi to nie potrzebne. Cudów ze sobą nie zrobię, no chyba że po botoksie Odpowiedz Link Zgłoś