Dodaj do ulubionych

youtube :)

21.06.11, 13:26
czesc dziewczyny, mam pytanie ,czy ogladacie czasem filmiki dziewczyn na youtube,ktore polecaja rozne kosmetyki ,maluja sie , pokazuja ciuchy , jakie jest wasze zdanie na ten temat? a moze ktoras z was nagrywa takie filmy?
Obserwuj wątek
    • tezee Re: youtube :) 21.06.11, 13:35
      Niestety na PL youtubie większość tych dziewczyn to niestety bezguścia i one uczą jak się ubierać/malować dają rady co kupować, ot dla przykładu taka pani o nicku szusz1313 , wygląda tragicznie , sztucznie i tandetnie a jest tam uważana za jakieś guru , ikone , masakra.
      • tezee Re: youtube :) 21.06.11, 13:39
        znalazłam jeszcze jedną ta to już nie ma za grosz poczucia estetyki , gustu theoleeeska czy jakoś tak. Dla równowagi jest jedna dziewczyna polka z Singapuru która jest piekna i przyznaje ma klasę.
    • estragonka Re: youtube :) 21.06.11, 13:37
      mamazuzika napisała:

> czesc dziewczyny, mam pytanie ,czy ogladacie czasem filmiki dziewczyn na youtub
      > e,ktore polecaja rozne kosmetyki ,maluja sie , pokazuja ciuchy , jakie jest was
      > ze zdanie na ten temat? a moze ktoras z was nagrywa takie filmy?

ogladam tylko jak wlosy zapaltac - corka ma wlosy do pasa a ja niewarkoczowa bylam kompletnie do niedawna. nauczylam sie robic cuda wlasnie podgladajac na jutubie
    • mamazuzika Re: youtube :) 21.06.11, 13:46
      nikt nie nazywa szusz guru modowym, ale jej styl jest ok wg mnie, dla mnie te dziewczyny sa odwazne ,bo nie tylo pokazuja swoja twarz ale czesto opowiadaja o sprawach bardzo osobistych ja przyznam ,ze na stare lata dowiedzialam sie ze na make-upie to ja sie znam jak pszedszkolak smile
      • tezee Re: youtube :) 21.06.11, 13:54
        styl tej szusz jest ok? ok skądś się muszą brać te okrzyki zachwytu pod jej videowink Na głowie sztuczny platynowy blond , kiepsko rozjasniony w dodatku. Ubrania takie jak są w koszach marketowych sklepów typu carrefour czy real i bazarek przeplatany HiM , złe tkaniny , złe wzory tandeta ,sztuczność zachodzę w głowę jak ktoś może tam pisać że to jest stylowe ?
        • mamazuzika Re: youtube :) 21.06.11, 13:58
          no wiesz nie wszystich stac na markowe ciuchy, blond ma fajny platynowy ,gdyby nie farbowala mialaby mysi kolor nie wyskakuje w tipsach czy rozowych szpilkach ale nie wiem czemu szusz na tapecie ? pytalam co sadzicie o takich filmikach, wasze odczucia
          • tezee Re: youtube :) 21.06.11, 14:07
            ale tu nie chodzi o markowe ciuchy tylko o to że ona wyciąga najbardziej kiepskie z możliwych , za nie duże pieniądze można się ubrać , trzeba umieć mieć poczucie smaku i gust.Pytałas o dziewczyny więc napisałam ktore widzialam i co o nich myślę , to jest moje subiektywne zdanie.
    • airjanek82 Re: youtube :) 28.06.11, 18:31
      Co tam takie zdrożnego ,że dopiero od 18 lat można oglądać?
      www.youtube.com/user/GrupaPZU?feature=mhee
    • lalkaika Re: youtube :) 28.06.11, 19:59
      ,czy ogladacie czasem filmiki ""

ogladam chetnie Katosu,sympatyczna,z klasa,i zna sie na tym co robi.
      tyz,prawda,ze jedna z niewielu Polek,ktore robia dobre filmiki.
      Niestety wiekscosc jest zenujacasad
      • karro80 Re: youtube :) 28.06.11, 20:07
        Też Katosu(zresztą gdzieś wyczaiłam kiedyś jej zdjęcia, ona nie tylko makijażowo utalentowana).
        Bawi mnie(pozytywnie) Nieesia25 - z początku drażniła, ale potem polubiłam
        I jak ktoś pisał Azjatycki cukier(najpierw trafiłam na blog) - fajne ciekawostki nie tylko makijażowe, ale też kulturowe.
        Z makijaży lubię też Michelle Phan.
        No i jak potrzebuję czegoś to po prostu tematycznie szukam. Nie przepadam natomiast za Oh My Cat - jakoś do mnie nie przemawia, ani ona sama ani makijaże - choć w komentach widać, ze ludzie ją lubią.
        • sacz1 Re: youtube :) 08.04.15, 17:21
          Szusz to już nie platynowy blond to gość z kasa i snobizm oraz wieczne niezadowolonie sadzac z tonu jakim opowiada. Nie, nie zazdroszczę zakupy robie dla siebie.
    • lady-z-gaga Re: youtube :) 08.04.15, 17:29
      nie, są przegadane, nieprofesjonalne i mało odkrywcze
      chyba ze dwa razy szukałam ratunku na youtubie, raz w sprawie używania pewnego urządzenia do włosów, innym razem na temat makijażu - trafiałam na banał i nudę, coś w rodzaju "jak mała Zosia wyobraża sobie poradnik internetowy"
      nigdy więcej nie stracę czasu na takie bzdety
      • ada16 Re: youtube :) 08.04.15, 18:29
        Katosu - nie lubie oglądać za te wciąż półotwarte usta
    • zottarella Re: youtube :) 08.04.15, 18:55
      Lubię maxineczkę - piękne makijaże i nissiax83 - za ogólna wiedzę kosmetyczną. Obie bardzo przyjemnie się ogląda.
    • fadilla Re: youtube :) 08.04.15, 19:16
      Nie, nie ogladam. A to to samo co tzw szafiarki, blogerki? Tylko słyszałam kilka kpin pod ich adresem i jak Chajzer wkręcił kilka z nich zadając pytanie czy lubia projektanta Schleswig-Holstein big_grin
      Swoje lata mam i wiem już wszystko, a jesli czegoś nie wiem to jest mi to nie potrzebne. Cudów ze sobą nie zrobię, no chyba że po botoksie wink
      • megi-1 Re: youtube :) 08.04.15, 20:47
        oglądam maxineczkę i moim zdaniem jest okwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka