Dodaj do ulubionych

Asklepios - opinie

19.01.13, 08:57
Proszę o opinie, mam mieć zabieg (ginekologia) w Asklepiosie albo szpitalu na Chopina i zastanawiam się, gdzie lepiej?
Obserwuj wątek
    • jael53 Re: Asklepios - opinie 19.01.13, 12:15
      Zdecydowanie Asklepios.
      • Gość: aga Re: Asklepios - opinie IP: *.play-internet.pl 19.01.13, 18:56
        W Asklepiosie. Mają dobry sprzęt, dobrych specjalistów, miłe pielęgniarki. Polecam.
        • Gość: leszek Re: Asklepios - opinie IP: *.ostnet.pl 19.01.13, 20:56
          mają co najwyżej dobre mniemanie o sobie i tylko tyle
          • Gość: męczennica Re: Asklepios - opinie IP: *.tktelekom.pl 23.05.13, 11:00
            tak mnie znieczulała do zabiegi anestezjolog - kobieta, że ani za 4 wkłuciem w kręgosłup nie zadziałało, uśpili mnie, a ta pseudo medyk na dodatek klęła pod nosem a ja cierpiałam męki, nie pamiętam nazwiska, jedynie to że miała czarne włosy i wredne spojrzenie, ale po dokumentacji dojdę kto to zacz
        • fotorama Re: Asklepios - opinie 26.03.13, 14:51
          jakiś czas temu pytałam o rezonans magnetyczny i sugerując się opiniami zrobiłam w Asklepiosie i potwierdzam mają dobry sprzet, dobrych specjalistów, miłe pielęgniarki. Polecam
    • Gość: Ewelina Re: Asklepios - opinie IP: 193.188.0.* 21.01.13, 15:10
      Jakiego gin w Asklepiosie polecacie a kogo unikać?
      • Gość: qwe Re: Asklepios - opinie IP: *.play-internet.pl 31.01.13, 21:04
        Zastanawiam się nad wyborem czy zabieg w Asklepiosie czy w szpitalu na szopena. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w jednym z tych miejsc?
        • Gość: qwe Re: Asklepios - opinie IP: *.play-internet.pl 07.02.13, 20:07
          Podbijam
          Ma ktoś jakieś doświadczenia z zabiegami w Asklepiosie?
          • Gość: Ania Re: Asklepios - opinie IP: *.static.sl-net.pl 08.02.13, 11:58
            Asklepios ze znieczuleniem i jesteś jak nowo narodzona <LOL> (fajna opieka niczym w domu jak nie jesteś upierdliwa)
        • karolanowa234 Re: Asklepios - opinie 13.02.13, 10:28
          Miałam podobny dylemat. Zdecydowałam się jednak na Asklepiosa i żałuję :)
          • karolanowa234 Re: Asklepios - opinie 18.02.13, 15:46
            karolanowa234 napisała:

> Miałam podobny dylemat. Zdecydowałam się jednak na Asklepiosa i żałuję :)
            oczywiście wkradła się mała literówka ;) miało być NIE ŻAŁUJĘ!.... polecam w 100% Asklepiosa i lekarzy tam pracujących!
        • fotorama Re: Asklepios - opinie 14.03.13, 11:06
          Zastanawiam się nad wyborem Asklepiosa, mam zrobić rezonans magnetyczny kręgosłupa.czy ktoś ma jakieś doświadczenia?
          • joanna393 Re: Asklepios - opinie 23.03.13, 17:07
            Zrobiłam rezonans kręgosłupa w Asklepiosie. Od dłuższego czasu miałam problemy. Poleciła mi znajoma, bo mają dobry sprzęt. Okazało się że mam wypuklinę krążka międzykręgowego L3-L4 (bez istotnego zwężenia światła kanału kręgowego). Poszłam do neurochirurga dr Marć który zaproponował mi "okołokorzeniowy zabieg terapeutyczny". Zdecydowałam się. Teraz jest wszystko ok. Polecam. Bałam sie tego zabiegu no bo to kręgosłup, ale lekarz był bardzo miły i ma doświadczenie.
            • Gość: aldamo Re: Asklepios - opinie IP: *.resman.pl 23.07.13, 10:01
              Witam! Mam podobne objawy,też robilem rezonans w Asklepiosie. Czy może Pani podać kontakt do dr Marća?
    • karolanowa234 Re: Asklepios - opinie 13.02.13, 10:26
      dwa tygodnie temu miałam operację ginekologiczną w Asklepiosie. Pomimo początkowych wątpliwości, decyzję o wyborze tej właśnie placówki uważam za bardzo trafną. Doskonała opieka zarówno lekarzy jak i pielęgniarek. Indywidualne podejście do pacjenta oraz fachowcy i sprzęt na najwyższym poziomie.
      • Gość: basia Re: Asklepios - opinie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 14.02.13, 17:38
        A tak,bez propagandy?
        Ja nie wiem,czy "kliniki jednego dnia"to jest dobry wybór.Nie wiem też,czy ci lekarze mają naprawdę lepszy sprzęt ,czy też nie.Albo,czy ich umiejętności są lepsze i jak to udowodnić?
        Jak macie konkretne za i przeciw o operacjach zylaków,proszę o radę.Asklepios,czy MSW
        • Gość: Jolka Re: Asklepios - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 21:49
          Opinie o rzeszowskich szpitalach są skrajnie różne. Myslę, ze powinnaś poszukać dobrego lekarza który będzie przeprowadzał zabieg a jak takiego znajdziesz to w zasadzie wszystko jedno w którym to szpitalu się odbędzie. Chociaz ja osobiscie preferuje takie ktore mają odział anestezjologii.
        • Gość: operowana Re: Asklepios - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 11:23
          Pobyt jednodniowy przy takiej operacji to zdecydowanie za krótko, przynajmniej 3 dni powinno sie tam lezec bo mnie z goraczka na drugi dzien wykopali do domu i zaczely sie wymioty itp. dobrze ze wypisali antybiotyk takze po tygodniu człowiek wróciłdo zywych...Pielęgniarki mile i warunki ok ale mam jedno DUZE "ale" tak jak wiekszosc pacjentow "kobiet" ktorze wtedy byly ze mna na zabiegu...Pani Anestezjolog Anna Graboś – Kalita była dla dziewczyn bardzo niemiła, równiez dla mnie, krzyczala i traktowala dziewczyny z góry, to było niemiłe i ponizajace dla kogos kto powinien wykazywac sie wieksza kulturą osobistą, z tego co widzialam i słyszalam pielęgniarki sie jej boja i nie maja dobrego zdania o jej zachowaniu...wydaje mi sie ze jesli ktos sie tak zachowuje to nie jest zadowolony ze swojej pracy, wiec niech sie ta pani zastanowi i niech poszuka innej bo robi ośrodkowi zła reklame...
    • e_w_a_21 Moja opinia 15.02.13, 22:24
      U mnie wprawdzie nie ginekologia ale przegrody nosowe były "naprawiane" w Asklepiose na Rejtana. Zabieg jak zabieg ale komfort " około operacyjny " to zupełnie inna liga niż szpital na Chopina. Jeżeli chodzi o ginekologię / nie wiem co tam mają Tobie robić / ale spróbuj może w szpitalu na Krakowskiej. Tamtejszy oddział chirurgii ginekologicznej i sposób jak chodzą wokół ciebie jest naprawdę godny polecenia.
    • Gość: Kasia Re: Asklepios - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 11:38
      Witam, miałam robiona operacje przegrody nosa w Asklepiosie, dr Lachowicz to bardzo miła kobieta i lekarz, ale pobyt jednodniowy przy takiej operacji to zdecydowanie za krótko, przynajmniej 3 dni powinno sie tam lezec bo mnie z goraczka na drugi dzien wykopali do domu i zaczely sie wymioty itp. dobrze ze wypisali antybiotyk takze po tygodniu człowiek wróciłdo zywych...Pielęgniarki mile i warunki ok ale mam jedno DUZE "ale" tak jak wiekszosc pacjentow "kobiet" ktorze wtedy byly ze mna na zabiegu...Pani Anestezjolog Anna Graboś – Kalita była dla dziewczyn bardzo niemiła, równiez dla mnie, krzyczala i traktowala dziewczyny z góry, to było niemiłe i ponizajace dla kogos kto powinien wykazywac sie wieksza kulturą osobistą, z tego co widzialam i słyszalam pielęgniarki sie jej boja i nie maja dobrego zdania o jej zachowaniu...wydaje mi sie ze jesli ktos sie tak zachowuje to nie jest zadowolony ze swojej pracy, wiec niech sie ta pani zastanowi i nie poszuka innej bo robi ośrodkowi zła reklame...
      • Gość: Gosia Re: Asklepios - opinie IP: *.static.sl-net.pl 26.03.13, 12:07
        Chyba nie o tej samej Pani doktor piszesz z którą miałam kontakt bo moja Anna Graboś - Kalita jest miła i sympatyczna a nawet żartowała z pielęgniarkami. W moim przypadku nie miało to zastosowania ale słyszałam fragment rozmowy "to znieczulić od pasa w dół czy tylko jedną nogę? Jak umiesz tylko jedną to do roboty nastąpił śmiech" Pytałam w rodzinie lekarza o co to chodziło a on mi wytłumaczył że nie każdy anestezjolog to umie by znieczulić wybraną część ciała tu w przypadku nogi chodziło o to że po operacji łatwiej jest się podeprzeć czy przekręcić na zdrowej nodze. Jak bym musiała wybierać to oddała bym się w jej ręce. A ty Kasiu pewnie masz żal do wszystkich o wszystko bo tobie się należy, a tu potraktowano normalnie a nie jak Księżniczkę.
    • Gość: jacek Re: Asklepios - opinie IP: *.airbites.net.ua 24.03.13, 09:27
      kiedy przyjmuje ?
      • joanna393 Re: Asklepios - opinie 25.03.13, 22:20
        Gość portalu: jacek napisał(a):

> kiedy przyjmuje ?
        Witam
        dr Marć przyjmuje w Asklepiosie we wtorki 17-19. Telefon do rejestracji 17 8503700
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka