mundi555cras 30.01.13, 20:12 pOŚLE kamiński!! zaściankowy, zacofany i tępy to jesteś pan ty! po cholerę brałeś rok temu ślub w kościele w Boguchwale???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kenzoo3 Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawicowa... 30.01.13, 20:17 a ten Wenderlich to drugi homofob i obłudnik! Ma swego syna w seminarium duchownym. Serio! I ci ludzie się wypowiadają przeciwko małżeństwom sakramentalnym. Obłudnicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.13, 20:55 łżesz!! kiedy się wypowiadali przeciwko małżeństwom sakramentalnym? Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Kenzoo! Przecież ty nie żyjesz! 31.01.13, 08:40 Przypominam Ci łgarzu, jak kłamałeś o Fukushimie, która miała nas wszystkich załatwić, tylko lewaki ukrywały prawdę. Jako nieżywy nie masz prawa głosu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: *.resman.pl 31.01.13, 11:53 a co miał zabronić synowi iść do seminarium ?? PS: Wenderlich grał kiedyś razem z Rydzykiem w kapeli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan ja o tomaszu kaminskim - to idiota IP: *.dynamic.lte.plus.pl 30.01.13, 20:19 przykro mi panie kaminski, ale czytajac takie wypowiedzi nie sposób inaczej pana ocenić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: ja o tomaszu kaminskim - to idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 20:26 nie inaczej , tomuś , tomuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: ja o tomaszu kaminskim - to idiota IP: *.resman.pl 31.01.13, 08:29 zarzut , ze Poseł T.K , żyje w małżeństwie jest, rzekłbym ...z Du*y, jakoś, tak to jest , że Ci głoszący liberalne poglądy żyją z reguły porządniej niż Ci co krzyczą o moralności i ochronie rodziny...Panteon porządnych obrońców rodziny zawiera jakoś zbyt wielu rozwodników :Dorn, Cejrowski, Ziemkiewicz, Marcinkiewicz, M.Kaczyńska,Pawlak, Kłopotek itp. Z drugiej strony bezdzietni krzyczą o dzietności.... Jak nic zlinczować Posła Kamińskiego za brak rozwodów, nieślubnych dzieci i /lub chłopaka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.13, 20:54 a co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.13, 20:57 Biedny to kraj, w którym jałowa posłanka pod wodzą jałowego prezesa wypowiadają się na temat związków i rodziny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruchzaparciakupy a palikotowi nie staje IP: *.dynamic.lte.plus.pl 30.01.13, 21:35 mimo to do grodzkiej tfu pana krzysztofa się zaleca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechcemisięlogo Re: a palikotowi nie staje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.13, 12:02 wać :-) Kiedyś ambitne kobiety - żeby studiować na wyższych uczelniach - przebierały się za facetów. Dziś faceci - przebierają się kobiety, żeby robić karierę polityczną. W tych właśnie gustuje Herr Katzerauch, i do swojej owczarni zgarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: a palikotowi nie staje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.13, 12:43 Z drugiej strony barykady mamy jałowego TW Balbinę, przygarniającego jałową profesor dla której jedynym osiągalnym związkiem jest Związek Radziecki :) A najzabawniejsze w tym wszystkim jest fakt, że facet przebrany za kobietę płodząc syna ma większy wkład w przyrost naturalny niż jałowa "pani" profesor, która również płodzi, ale jedynie stek bredni :) Odpowiedz Link Zgłoś
res_ka Tomasz Kamiński kupa kupą kupy 30.01.13, 21:48 oj kamiński ledwo co wszedłeś do sejmu, z napieralskim upadłeś na lico, latasz EuroLotem za nasze pieniądze ... mam nadzieję że szybko skończysz to osłowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: 62.244.131.* 30.01.13, 22:12 związki partnerskie to na podkarpaciu temat tabu i jeszcze długo tak będzie. Niestety problem ten dotyczy wielu osób i warto go rozwiązać a nie robić z tego polityki.Ludziom się wydaje, że problem ten nie dotyczy ich rodzin i lepiej z dala od tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cqpx/15 Re: Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.13, 00:27 Kaminski a czymże jest sld dzisiaj ? banda wyalienowanych doopków obrońców pederastów i innych zboków.Mueller i panrysiopulchnadoopa już ziewają z nudów od lewicowych problemów wyzwoleni,oni już są w komunizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k0efke0dfke0 Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.13, 09:19 w odrónieniu do lsd, która o komuszych tradycji nie odstąpi nigdy, i jest wiecznie żywa niczm lenin! Odpowiedz Link Zgłoś
dimo333 Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawicowa... 31.01.13, 09:22 a co zrobilo sld po wyborach w 2001 np: Miller (bursztyn dla katabasa) a wasz protegowany z ratusza juz 2 kadencje wazelinuje czarnym czyzby "sld " zazywalo " L S D" ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc131313 Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawicowa... 31.01.13, 12:53 PO kreuje się na partię nowoczesną i nieulegającą wpływom kościoła, tymczasem ostatnim głosowaniem nad związkami partnerskimi robi ukłon w stronę nie tylko kościoła ale i PISu. Poseł Kamiński ma rację, Platforma skręca w prawo a po nowoczesności ani sladu... Odpowiedz Link Zgłoś
ob_ywatel Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawicowa... 31.01.13, 13:00 sądze, że Poseł Kamiński nie jest odosobniony w swojej opinii, dobrze że ktoś powiedział to głośno, PO jeszcze daleko do europejskich standardów, trudno im też nadążyć za zmianami społecznymi jakie się w naszym kraju dokonują, cóż...opinia proboszcza nadal jest w cenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jewropejczyk Re: Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.13, 13:21 ob_ywatel napisał(a): PO jeszcze daleko do europejskich standardów, == a jewropejskie standaty to mordowanie poczętych dzieci, eutanazja starych, dzieci dla pedaó itp. itp.... brrrrrrrrrrrrrrrrr......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwabradyna do jewropejczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.13, 14:41 Że też zawsze musisz do wszystkiego mieszać xięży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jewropejczyk Re: do iwabradyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.13, 15:04 że ty tak zawsze musisz głupio pisać.... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: do iwabradyna 31.01.13, 16:33 Nie wiedziałem,ze dla lemingów zakochanych w PO określenie jej jako partia prawicowa to obelga?!.Wspaniałe kariery w otoczeniu Tuska robia byłe komuchy Rosatti,Borowski czy były sekretarz KC PZPR Swięcicki i tylko Ci szkoleni w Moskwie,mogą rozróżnić czym sie rożni KamińskiczyMiller od komuchów Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do iwabradyna IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.13, 18:41 zupełnie jak działacze aparatu komunistycznego: bender, kryże, wassermann i inne mendy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.13, 18:43 no patrz jak tam niebezpiecznie.... a jednak z tego zmywaka wróciłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
sercepolewej Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawicowa... 31.01.13, 21:21 Witam PO to partia prawicowa i zamknięta na nowe. Podobnie zresztą jak. Pan Tomasz ma racje. W Polsce jest to dziwne, jak ktoś ma swoje zdanie i nie boi sie go wypowiedzieć. To taką osobe siie gnoi. Panie Tomasz do przodu i robić swoje. A co do homoseksualistòw. To ja jestem. To także ludzie tylko o innej orientacji. Maja prawo do spadku. Ale mimo to nie bylbym zatym by pary homoseksualne wychowywaly dzieci. Jak sami chca tak zyc ok nie utrudniajmy im tego. Odpowiedz Link Zgłoś
damianek223 Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawicowa... 01.02.13, 00:49 No i o co Wam chodzi? Kamiński powiedział prawde, bo PO jest prawicowe i zaściankowe, to taki drugi PiS tylko wyciszony i bardziej zdyscyplinowany. Tusk jeszcze to jakos trzyma w kupie, ale do czasu az przestanie byc premierem, wtedy wyjdzie z nich prawdziwy bazyliszek. PO to zlepek ludzi bez zadnej idei, oni chcieliby byc prawicowi i lewicowi i liberalni i socjalni to taka nadmuchana bańka, która w końcu pęknie, bo ludzie w środku nie wytrzymają. Druga kadencja = niespełnione obietnice tj. zwiazki partnerskie, przywrócony fundusz koscielny, afera z GDDKiA, przerost administracji to tylko niektóre przykłady jak PO funkcjonuje. Ludzie w końcu zrozumieją, że głosując na PO to tak jakby głosowali na PiS, bo w kraju nic sie nie zmieni, prócz tego że za PO jest mniej czerwonych i żółtych pasków w TVN24. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.13, 09:50 Odwal si od Tomka Odpowiedz Link Zgłoś