Dodaj do ulubionych

Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawicowa...

30.01.13, 20:12
pOŚLE kamiński!! zaściankowy, zacofany i tępy to jesteś pan ty! po cholerę brałeś rok temu ślub w kościele w Boguchwale????
Obserwuj wątek
    • kenzoo3 Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawicowa... 30.01.13, 20:17
      a ten Wenderlich to drugi homofob i obłudnik! Ma swego syna w seminarium duchownym. Serio!
      I ci ludzie się wypowiadają przeciwko małżeństwom sakramentalnym. Obłudnicy!
      • Gość: ja Re: Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.13, 20:55
        łżesz!! kiedy się wypowiadali przeciwko małżeństwom sakramentalnym?
      • kmdr_rohan Kenzoo! Przecież ty nie żyjesz! 31.01.13, 08:40
        Przypominam Ci łgarzu, jak kłamałeś o Fukushimie, która miała nas wszystkich załatwić, tylko lewaki ukrywały prawdę. Jako nieżywy nie masz prawa głosu!
      • Gość: borsuk Re: Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: *.resman.pl 31.01.13, 11:53
        a co miał zabronić synowi iść do seminarium ??

PS: Wenderlich grał kiedyś razem z Rydzykiem w kapeli :)
    • Gość: jan ja o tomaszu kaminskim - to idiota IP: *.dynamic.lte.plus.pl 30.01.13, 20:19
      przykro mi panie kaminski, ale czytajac takie wypowiedzi nie sposób inaczej pana ocenić
      • Gość: tadek Re: ja o tomaszu kaminskim - to idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 20:26
        nie inaczej , tomuś , tomuś
      • Gość: borsuk Re: ja o tomaszu kaminskim - to idiota IP: *.resman.pl 31.01.13, 08:29
        zarzut , ze Poseł T.K , żyje w małżeństwie jest, rzekłbym ...z Du*y, jakoś, tak to jest , że Ci głoszący liberalne poglądy żyją z reguły porządniej niż Ci co krzyczą o moralności i ochronie rodziny...Panteon porządnych obrońców rodziny zawiera jakoś zbyt wielu rozwodników :Dorn, Cejrowski, Ziemkiewicz, Marcinkiewicz, M.Kaczyńska,Pawlak, Kłopotek itp.
        Z drugiej strony bezdzietni krzyczą o dzietności....

Jak nic zlinczować Posła Kamińskiego za brak rozwodów, nieślubnych dzieci i /lub chłopaka !
    • Gość: ja Re: Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.13, 20:54
      a co ma piernik do wiatraka?
    • Gość: olo Re: Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.13, 20:57
      Biedny to kraj, w którym jałowa posłanka pod wodzą jałowego prezesa wypowiadają się na temat związków i rodziny ...
      • Gość: ruchzaparciakupy a palikotowi nie staje IP: *.dynamic.lte.plus.pl 30.01.13, 21:35
        mimo to do grodzkiej tfu pana krzysztofa się zaleca
        • Gość: niechcemisięlogo Re: a palikotowi nie staje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.13, 12:02
          wać :-)

Kiedyś ambitne kobiety - żeby studiować na wyższych uczelniach - przebierały się za facetów. Dziś faceci - przebierają się kobiety, żeby robić karierę polityczną. W tych właśnie gustuje Herr Katzerauch, i do swojej owczarni zgarnia.
          • Gość: olo Re: a palikotowi nie staje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.13, 12:43
            Z drugiej strony barykady mamy jałowego TW Balbinę, przygarniającego jałową profesor dla której jedynym osiągalnym związkiem jest Związek Radziecki :) A najzabawniejsze w tym wszystkim jest fakt, że facet przebrany za kobietę płodząc syna ma większy wkład w przyrost naturalny niż jałowa "pani" profesor, która również płodzi, ale jedynie stek bredni :)
    • res_ka Tomasz Kamiński kupa kupą kupy 30.01.13, 21:48
      oj kamiński ledwo co wszedłeś do sejmu, z napieralskim upadłeś na lico, latasz EuroLotem za nasze pieniądze ... mam nadzieję że szybko skończysz to osłowanie
    • Gość: obserwator Re: Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: 62.244.131.* 30.01.13, 22:12
      związki partnerskie to na podkarpaciu temat tabu i jeszcze długo tak będzie. Niestety problem ten dotyczy wielu osób i warto go rozwiązać a nie robić z tego polityki.Ludziom się wydaje, że problem ten nie dotyczy ich rodzin i lepiej z dala od tematu.
    • Gość: cqpx/15 Re: Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.13, 00:27
      Kaminski a czymże jest sld dzisiaj ? banda wyalienowanych doopków obrońców pederastów i innych zboków.Mueller i panrysiopulchnadoopa już ziewają z nudów od lewicowych problemów wyzwoleni,oni już są w komunizmie.
    • Gość: k0efke0dfke0 Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.13, 09:19
      w odrónieniu do lsd, która o komuszych tradycji nie odstąpi nigdy, i jest wiecznie żywa niczm lenin!
    • dimo333 Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawicowa... 31.01.13, 09:22
      a co zrobilo sld po wyborach w 2001 np: Miller (bursztyn dla katabasa) a wasz protegowany z ratusza juz 2 kadencje wazelinuje czarnym czyzby "sld " zazywalo " L S D" ?
    • gosc131313 Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawicowa... 31.01.13, 12:53
      PO kreuje się na partię nowoczesną i nieulegającą wpływom kościoła, tymczasem ostatnim głosowaniem nad związkami partnerskimi robi ukłon w stronę nie tylko kościoła ale i PISu. Poseł Kamiński ma rację, Platforma skręca w prawo a po nowoczesności ani sladu...
    • ob_ywatel Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawicowa... 31.01.13, 13:00
      sądze, że Poseł Kamiński nie jest odosobniony w swojej opinii, dobrze że ktoś powiedział to głośno, PO jeszcze daleko do europejskich standardów, trudno im też nadążyć za zmianami społecznymi jakie się w naszym kraju dokonują, cóż...opinia proboszcza nadal jest w cenie...
      • Gość: jewropejczyk Re: Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.13, 13:21
        ob_ywatel napisał(a): PO jeszcze daleko do europejskich standardów,
        ==
        a jewropejskie standaty to mordowanie poczętych dzieci, eutanazja starych, dzieci dla pedaó itp. itp....
        brrrrrrrrrrrrrrrrr.........
        • Gość: iwabradyna do jewropejczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.13, 14:41
          Że też zawsze musisz do wszystkiego mieszać xięży.
          • Gość: jewropejczyk Re: do iwabradyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.13, 15:04
            że ty tak zawsze musisz głupio pisać....
            • lechowski51 Re: do iwabradyna 31.01.13, 16:33
              Nie wiedziałem,ze dla lemingów zakochanych w PO określenie jej jako partia prawicowa to obelga?!.Wspaniałe kariery w otoczeniu Tuska robia byłe komuchy Rosatti,Borowski czy były sekretarz KC PZPR Swięcicki i tylko Ci szkoleni w Moskwie,mogą rozróżnić czym sie rożni KamińskiczyMiller od komuchów Tuska.
              • Gość: ja Re: do iwabradyna IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.13, 18:41
                zupełnie jak działacze aparatu komunistycznego: bender, kryże, wassermann i inne mendy...
        • Gość: ja Re: Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.13, 18:43
          no patrz jak tam niebezpiecznie.... a jednak z tego zmywaka wróciłeś...
    • sercepolewej Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawicowa... 31.01.13, 21:21
      Witam PO to partia prawicowa i zamknięta na nowe. Podobnie zresztą jak. Pan Tomasz ma racje. W Polsce jest to dziwne, jak ktoś ma swoje zdanie i nie boi sie go wypowiedzieć. To taką osobe siie gnoi. Panie Tomasz do przodu i robić swoje. A co do homoseksualistòw. To ja jestem. To także ludzie tylko o innej orientacji. Maja prawo do spadku. Ale mimo to nie bylbym zatym by pary homoseksualne wychowywaly dzieci. Jak sami chca tak zyc ok nie utrudniajmy im tego.
    • damianek223 Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawicowa... 01.02.13, 00:49
      No i o co Wam chodzi? Kamiński powiedział prawde, bo PO jest prawicowe i zaściankowe, to taki drugi PiS tylko wyciszony i bardziej zdyscyplinowany. Tusk jeszcze to jakos trzyma w kupie, ale do czasu az przestanie byc premierem, wtedy wyjdzie z nich prawdziwy bazyliszek. PO to zlepek ludzi bez zadnej idei, oni chcieliby byc prawicowi i lewicowi i liberalni i socjalni to taka nadmuchana bańka, która w końcu pęknie, bo ludzie w środku nie wytrzymają. Druga kadencja = niespełnione obietnice tj. zwiazki partnerskie, przywrócony fundusz koscielny, afera z GDDKiA, przerost administracji to tylko niektóre przykłady jak PO funkcjonuje. Ludzie w końcu zrozumieją, że głosując na PO to tak jakby głosowali na PiS, bo w kraju nic sie nie zmieni, prócz tego że za PO jest mniej czerwonych i żółtych pasków w TVN24. Pozdrawiam.
    • Gość: rex Re: Tomasz Kamiński z SLD o PO: To partia prawico IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.13, 09:50
      Odwal si od Tomka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka