Dodaj do ulubionych

Lewactwo i POstępactwo

11.02.13, 09:57
tropi "faszystów wraz organem Salonu.Nie przeszkadzają im oczywiście pomnik bolszewickich okupantow na Pradze,nie wadzi pomnik komunistycznego zdrajcy Berlinga a ostrzegają przed tymi co do konca walczyli z bolszewickimi i hitlerowskimi zbrodniarzami.
wyborcza.pl/1,75248,13379943,Narodowcy_chca_agitowac_na_UW__Mlodziezowki_ostro.html?v=1&obxx=13379943#opinions
Obserwuj wątek
    • Gość: rfrfrfr Re: Lewactwo i POstępactwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 15:16
      komuchy zawsze bali się normalności wic protestują
    • Gość: PoranaNZS Re: Lewactwo i POstępactwo IP: *.rzeszow.hypnet.pl 11.02.13, 22:02
      No tak, "Solidarność" już się skompromitowała i znika z politycznej mapy Polski. Pora na NZS?
      • lechowski51 Re: Lewactwo i POstępactwo 12.02.13, 09:55
        Skompromitował sie Michnik nazywając ober-esbeka Kiszczaka człowiekiem honoru,Bujak sprzedajacy na aukcji wraz z Kiszczakowa swoja legitymacje Solidarności,skompromitował sie Bolek Wałęsa błagający zbrodniarza Jaruzelskiego o wydanie mu świadectwa prawdy.Nie skompromitowały sie idee Solidarności i tysiące bezimiennych działaczy,ktorzy z narażeniem życia walczyli kiedyś z komunistycznymi oprawcami.
        Kompromitują sie POstępackie młodzieżowe bojówki,które żądają na uniwersytecie głoszenie "jedynie słusznych poglądów"
        • lechowski51 Re: Lewactwo i POstępactwo 12.02.13, 11:42
          Ruch narodowy budzi u lewactwa strach.Antypolski i chamski palikocizm natomiast zachwyt i nadzieje...
          www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,13273891,_Ziemkiewicz_wyrasta_na_lidera_narodowcow__Odradzanie.html
          • Gość: pysio Re: Lewactwo i POstępactwo IP: *.alfaks.com 12.02.13, 16:17
            Cześć lechowski! Dlaczego brak dostępu do forum Przemyśl. ciągle wyskakuje mi komunikat że forum nie istnieje. Czyżby zostało zlikwidowane czy ja mam bana?
            • Gość: :) Re: Lewactwo i POstępactwo IP: *.rz.izeto.pl 12.02.13, 16:48
              Ty lechowski czubek jesteś pospolity. Ciebie nie trzeba leczyć tylko przerobić na paszę dla dzikich zwierząt, żeby był jakiś pożytek. Poza tym to ciekawe co prawisz, a co na to psychiatra? Czy takie pierdzenie psychiczno-polityczne jest podniecające?
            • lechowski51 Re: Lewactwo i POstępactwo 12.02.13, 17:00
              Nie masz pysiu bana.Mieli awarię i ja też mam problemy z wejściem na forum Tarnobrzeg.Polecaja wyczyszczenie historii w komputerze.Ja to zrobiłem ale niestety problem nie zniknął.
              • Gość: pysio Re: Lewactwo i POstępactwo IP: *.alfaks.com 12.02.13, 19:04
                DZIĘKI!!!
                • Gość: joe Re: Lewactwo i POstępactwo IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.13, 20:03
                  Ten lechowski to jakiś nowy? Na wszystkim się zna. I jego cytaty, takie celne pasują wszędzie. Straszny oszołom.
    • Gość: WzoremChrystusa Pokochaćszarychludzi IP: *.rzeszow.hypnet.pl 12.02.13, 21:18
      A może by tak, zamiast walczyć z bolszewikami i hitlerowskimi zbrodniarzami po 70 latach, wzorem Jezusa Chrystusa, pokochać szarych ludzi i nie napuszczać ich na wyimaginowanych wrogów i nawzajem na siebie?
    • Gość: ja Re: Lewactwo i POstępactwo IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.13, 21:24
      jak tam ziemkiewicz?? nadal nie pisuje do pism hajdarowicza?
      • Gość: dr. Anna Mocherowa Re: Lewactwo i POstępactwo IP: *.net.stream.pl 12.02.13, 21:48
        Lewactwo to choroba psychiczna którą nabywa się po dłuższym używaniu marychy i czytaniu GóWna oraz oglądaniu ubeckiej stacji TVN.
    • Gość: WzoremB16 Re: Lewactwo i POstępactwo IP: *.rzeszow.hypnet.pl 12.02.13, 22:04
      Lechowski51, wzorem B16 też abdykujesz? Coraz mniej Ciebie na forum. Wybierasz się do Watykanu?
      Znasz już swojego następcę na forum? Ja lubię wyścigi psich zaprzęgów...
      Macie jeszcze jakieś pomysły?
      • Gość: wawiak Re: Lewactwo i POstępactwo IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.13, 22:23
        lechoski dostał zgode na miękkie widzenie
        z
        bi.gazeta.pl/im/0/7829/z7829100Q,Ksiadz-Roman-J-.jpg
        :-D))))))
    • Gość: olo Re: Lewactwo i POstępactwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.13, 09:48
      Faktem jest, że dawniej zdarzało się tzw. nacjonalistom bronić Polski. Niestety tamte czasy minęły, a do teraz ostały się jedynie faszystowskie popłuczyny. Wszechbydlęta, które jedyne z czym walczą to rozum i tani "pryt" pod mostem. Dla nich szczytem patriotyzmu jest skopanie geja, opatulenie ryja biało-czerwonym szalikiem i rzucanie kamieniami w polską policję, a to wszystko z gromkim "hail" na ustach i wyciągniętą przed siebie, wyprostowaną ręką. Ot to nam jedynie zostało z dawnych bohaterów.
      • lechowski51 Re: Lewactwo i POstępactwo 13.02.13, 10:16
        Język godny humanisty i POstępaka.Wiadrami leje się on na postępowych forach,postępowych gazet,gdzie Fajnopolacy dają upust swej miłości i tolerancji dla innych.
        Dzisiaj wszedłem sobie jak zwykle aby przeczytać artykuł o kolejnym księdzu pedale a tutaj sensacyjna relacja z czatu z Ziemkiewiczem
        wyborcza.pl/1,75248,13392074,Ziemkiewicz__Rosja_robi_wszystko__zeby_pokazac__ze.html
        Relacja jak relacja ale za to co za cudowne komentarze!.Oto cytaty z tych czytaczy co pieją o POstępie,tolerancji i walce z językiem nienawiści;
        -Prezydent przechytrzyl Rosjan i sam tak przyp...dolil w glebe, ze zaden zamach juz sie nie udal.
        -mamy w Polsce 25% mniejszość totalnych zjebów
        -Kolejny pajac chce zablysnac w swietle polityki widzianej oczami Pisomaniakow.
        -jemu sperma bije już do głowy
        -Rosja ty ŚMIECIU ma dokładnie w doo....to co się na tej europejskiej prowincji dzieje!!!
        Polska dla Rosji to p.... kłak DEBILU !!! Tylko podobnym tobie wydaje się że coś znaczymy na świecie. Niestety dzięki tobie podobnym DEBILOM jesteśmy pośmiewiskiem na świecie!!
        -Ziemkiewicz jest zwykłą kanalią.
        -Podupcyć ale alimentów nie płacić
        -Ziemkiewicz, Ty debilny celebryto, zamilcz !!!!
        -Ziemkiewicz to zapocony, prowincjonalny oszolom, zyjacy z intryganckiego i zaplutego pismactwa. Wykorzystuje on niskie instynkty zdemoralizowanego i oglupionego spoleczenstwa polskiego i zarabia nja tym pieniadze. W rzeczywistosci nic on nie ma do powiedzenia i zaczyna szukac poparcia wsrod faszystowskich idiotow.
        -Ziemkiewicz,słaba kapinka,Rosjanie mają nas i leszka kamikadze głęboko w dupie
        -zawsze wiedzialem ze to petak, chlopczyk w krotkich spodenkach
        -szmata to szmata on się uważa za salon a poniża się przed Hajdarowiczem ta ich cała klika tzw prawdziwych pisarczyków to zwykłe kukły,

Widzisz olo!.Są w pluciu i poniewieraniu swoich oponentów o klasę lepsi od Ciebie.A wszystko to w imie walki z ciemnogrodem o POstępową Polskę.Wiem,żę dla Ciebie największym zagrożeniem dla Polski są "faszystowskie popłuczyny" i "wszechbydlęta", co to zamiast Miedzynarodowki spiewaja Rotę a zamiast Twojej ukochanej niebieskiej flagi z gwiazdami "opatulają ryja biało-czerwonym szalikiem".Walcz dalej olo o POstęp jak kiedyś Twoi ideowi poprzednicy jakobini i bolszewicy,tylko prosze nie buduj znow gilotyn,gułagów i stzrjacie do swoich oponentow chamskimi słowami a nie kulami w tył głowy!
        • Gość: olo Re: Lewactwo i POstępactwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.13, 10:29
          Weź pierwszego lepszego wszechpolaka i każ mu śpiewać rotę. Ba! Każ mu zaśpiewać hymn. Popatrzy na ciebie wzrokiem wyrażającym tęsknotę za rozumem i nie wydusi z siebie ani słowa. Taki poziom patriotyzmu to to prezentuje. Natomiast biorąc pod uwagę poziom wypowiedzi pochlebców polskiej prawicy, uznam zarzuty które napisałeś w pierwszej części postu za mało śmieszny żart nie warty skomentowania.
          • Gość: Anna Moherowa Re: Lewactwo i POstępactwo IP: *.net.stream.pl 13.02.13, 20:17
            Oj bieda bieda Bracia lewacy w ŻULNI PALIKOta łajnem się obrzucają.Brat Rozenek musi znowu do Urbana bieżyc i laseczkę uszatemu zrobić.
            • Gość: Humorysta Tępactwo IP: *.rzeszow.hypnet.pl 13.02.13, 20:36
              Żart przedni! Az skrzy się błyskotliwym humorem! A jakie metafory, że o epitetach nie wspomnę!
              A laseczka to już esencja!
              Gratuluję Pani Dr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka