21.03.13, 22:51
Odszczekacie czy wymyślicie inne kłamstwo?!
fakty.interia.pl/raport-nowy-papiez/aktualnosci/news-jezuita-ktorego-mial-zadenuncjowac-kard-bergoglio-przemowil,nId,945045
Obserwuj wątek
    • Gość: chulewski15 Re: I co? IP: *.182.67.56.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.03.13, 22:54
      JAJCO
    • ex_lowca Re: I co? 21.03.13, 23:17
      lechowski51 napisał:

> Odszczekacie czy wymyślicie inne kłamstwo?!

Skoro sam twierdzisz, że to kłamstwo, to po co wymyślać inne?
      • Gość: sdhdsfhjdhdfjfjfxf Re: I co? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 22.03.13, 07:57
        nałowiłeś tych pcheł , obżarłeś się i aszkodziło ci?
        rzuciło ci się na mózg?
    • Gość: ja Re: I co? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.13, 23:22
      nie wydaje Ci się to dziwne że nagle zaczęli zaprzeczać po tym jak ich oponent został głową jednego z najbogatszych państw??
    • Gość: Bezkomentarza Re: I co? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 21.03.13, 23:26
      Tym razem bez komentarza. Pisze Francisco Yalics w swoich "Ćwiczeniach z medytacji":
      "Wiedzieliśmy, kto rozgłasza te kalumnie. Poszedłem porozmawiać z osobą odpowiedzialną i wyjaśniłem, że igra naszym życiem. Człowiek ten obiecał, że da znać wojskowym, że nie jesteśmy terrorystami. Z późniejszych relacji pewnego oficera i 30 innych dokumentów uzyskaliśmy potwierdzenie, bez wątpliwości, że nie dotrzymał obietnicy; przeciwnie - złożył na nas fałszywe doniesienia wojskowym."
      Człowiekiem tym był o. Bergoglio - co dopowiedział otwarcie drugi z jezuitów (Orlando Forio)."
      "O kolaborację z juntą oskarża Bergoglia co najmniej pięciu innych świadków."
      "85-letni o. Jalics napisał: "Czuję sie pojednany z tamtymi wydarzeniami i uważam sprawę za zamkniętą."
      Wszystkie cytaty za "Polityka" 12/2013

• Gość: dbhddhdhd Re: I co? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 22.03.13, 08:00
        hi, hi masz "godnego" czerwonego szmatławca którego cytujesz..

nie ważne co powiedział jezuita, ważne co brukowiec napisał

wyrazy współczucia...
        • Gość: Takijestkatolicyzm Re: I co? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.03.13, 00:52
          No tak, ale Szostkiewicz w "Polityce" cytuje słowa samego Francisco Yalics z jego książki "Ćwiczenia z medytacji". To, co jak piszesz, "powiedział jezuita", powiedział on po wielu już latach, po wyborze, niestety... I też jest to jakby moralnie dwuznaczne... Cóż, taki jest katolicyzm...
          Wyrazy wspólczucia...
    • Gość: olo Re: I co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.13, 05:47
      Jednego kupił. Co z pozostałymi?
      • Gość: Cyc Re: I co? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.03.13, 07:19
        Też sie przykryje lub kupi.Taka sama prawda(kłamstwo jak kto woli) jak i nasz ze zdziwiszem pedofilii nie tolerowali.Ale może ten ukróci u nas róznych opojów typu flaszka czy rydzol od przekrętów i biznesów.Ale to raczej pobożne życzenia.
        • Gość: kfofkakaa-affaf Re: I co? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 22.03.13, 08:04
          masz problem, rozum ci sie przekręcił....
          • lechujarek13 Re: I co? 22.03.13, 08:29
            Potwierdza się moja opinia że gość jest zbyt porządny jak na to towarzystwo i to watykańczycy będą mu dorabiać mordę ? Oby pożył długo.
            • Gość: Tubylec Tylko do pierwszej herbatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 08:50
              Pożyje a i owszem do pierwszej watykańskiej herbatki.Taka lubił popijać Jan Paweł I
    • Gość: Historyk Modelowe życiorysy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 10:34
      Jakie to zbieżne życiorysy maja katoliccy biskupi i kardynałowie a wręcz modelowe.
      Obecny papież Franciszek podobno współpracował z juntą wojskową Argentyny.

A nasi biskupi czyli prawie połowa Episkopatu ściśle współpracowali z juntą wojskową Jaruzelskiego jako najlepsi wychowankowie SB.Tym się chwali SB,ze połowa polskich biskupów wychowana została na ideologii SB,czyli materialistycznej i nie związanej z ubóstwem.
      • lechowski51 Re: Modelowe życiorysy 22.03.13, 14:08
        ...a bolszewickie szambo jak zawsze wydobywa z siebie ten sam smród.
        • Gość: jf9fje9fj9f999999 Re: Modelowe życiorysy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 14:22
          i chcą zasmrodzić co się tylko da,
          jest nawet takie powiedzenie, lewak nawet matkę diabłu sprzeda byle tylko dorwać do wadzy!
    • Gość: Bezpodstawne Re: I co? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.03.13, 01:20
      No tak, "Jednak w latach 90-tych, p o l i c z n y c h r o z m o w a c h uznał, że podejrzenia te były bezpodstawne."
      I co?

• lechowski51 Re: I co? 23.03.13, 07:56
        No właśnie!.I co?!
        • Gość: Bezpodstawnie Re: I co? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.03.13, 21:59
          No i co? Wyprowadził się do Niemiec...
          • lechowski51 Re: I co? 24.03.13, 09:33
            Kto?
            • Gość: lechowski51 Re: I co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.13, 10:11
              Idę się utopić dla dobra ludzkości. Nie będę więcej zaśmiecał forum. Żegnajcie !
            • Gość: Bezkomentarza Re: I co? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 25.03.13, 23:09
              Kto? Jezuita Francisco Yalics. Szostkiewiczowi chyba można uwierzyć...
              A tak na marginesie, dlaczego Franciszek, a nie Ignacy?
              • lechowski51 Re: I co? 26.03.13, 07:30
                Napisz do biura prasowego Watykanu.
                • lechowski51 Re: I co? 26.03.13, 07:32
                  ...i wierz w Boga a nie Szostakiewicza!
                  • Gość: Bezkomentarza Re: I co? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.03.13, 21:09
                    Szostkiewicza! Warto wiedzieć. Jak Michalik - z Przemyśla.
                    • lechowski51 Re: I co? 27.03.13, 21:16
                      ????????????
                      • Gość: Bezkomentarza Re: I co? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.03.13, 22:39
                        "????????????"
                        I to już wszystko? Znowu pytam, nie stety. Bo jak nie pytać o tyle pytań?
                  • ex_lowca Re: I co? 27.03.13, 23:10
                    lechowski51 napisał:

> ...i wierz w Boga a nie Szostakiewicza!

A Ty wierzysz? Wątpię, bo grzeszysz kłamstwem i fałszywym świadectwem i nic z tym nie robisz. Żadnej skruchy, zadośćuczynienia i mocnego postanowienia poprawy.
                    • lechowski51 Re: I co? 28.03.13, 07:40
                      ktos tam pisze;
                      I to już wszystko? Znowu pytam, nie stety. Bo jak nie pytać o tyle pytań?

Tak przepadłość ciagłego pytania obserwowałem u swoich3,4-letnich dzieci i SB-kow.Mam nadzieję,że nie jesteś nikim z nich?!
                      • Gość: leCHUJarek Re: I co? IP: *.ostnet.pl 28.03.13, 08:44
                        Ewangelizuj jak najczęściej. Co wpis ewangelizujący to jakaś owieczka wypada pasterzom ze stadka do strzyżenia.
                      • ex_lowca Re: I co? 28.03.13, 09:47
                        lechowski51 napisał:

> Tak przepadłość ciagłego pytania obserwowałem u swoich3,4-letnich dzieci i SB-k
                        > ow.Mam nadzieję,że nie jesteś nikim z nich?!

Przypadłość ciągłego pytania, czyli dociekliwość, jest cechą ludzi rządnych wiedzy i nieustannie rozszerzających swoje horyzonty.
                        Jeśli masz problem z poznawaniem swoich dzieci i możesz czasem mnie z nimi pomylić, to współczuję, ale wybacz, stan Twojego umysłu to nie moja sprawa.

Mnie interesuje Twój grzech popełniony na mojej osobie i sposób załatwienia tej sprawy.
                        Sądząc po oporze, który u ciebie wywołuje żal za grzechy, mocne postanowienie poprawy i zadośćuczynienie bliźniemu nie sądzę, że jesteś Katolikiem. Tylko udajesz i podszywasz się. W jakim celu? Nie wiem. Może chcesz psuć opinię Kościołowi lub wykonać jakąś krecią robotę?

Historia zna wiele takich przypadków. Właśnie SB-cy, na których plujesz dokładnie tak się zachowywali. Mieli w nosie wiarę i jej nakazy, za to wszem i wobec głosili wielkość swojej własnej wiary. Po prostu służyli innemu panu.

• Gość: Bezkomentarza Re: I co? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 28.03.13, 22:01
                        No tak, "przepadłość"! Chyba idziesz na przepadło! A może przypadłość? A 10 pytajników to przypadłość czy przepadłość? Tylko jeden pytajnik, a odpowiedź jakże prosta!
                        P.S. Jestem, oczywiście, twoim 3,4-letnim dzieckiem i jednocześnie zakamuflowanym kadrowym esbekiem w stopniu, rzecz jasna, generalissimusa.
                        • Gość: marzenie alumna Re: I co? IP: *.tktelekom.pl 28.03.13, 22:08
                          przychodzi nastolatka do spowiedzi a w konfesjonale siedzi młody ksiądz. Ona mówi : prosze księdza robiłam loda swojemu chłopakowi...
                          Lekko zmieszany młody ksiądz, biegnie szybko do ministrantów i krzyczy :
                          chłopaki, co daje proboszcz za loda ?
                          - po SNICKERSIE odpowiedzieli chórem....
                          .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka