zarlaczka 25.12.02, 23:47 Istnieje uzasadnione domniemanie, że Atob ma/miał jakieś święto: urodziny czy imieniny. I nawet nas cukierkami nie poczęstował sknera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atob Re: Mam żal do Atoba 25.12.02, 23:57 zarlaczka napisała: > Istnieje uzasadnione domniemanie, BOOOOOJE sie to brzmi jak cytowane z raportow sluzb .... >że Atob ma/miał jakieś święto: urodziny czy > imieniny. Nawet AtoB moze miec imininy/urodziny ... >I nawet nas cukierkami nie poczęstował sknera. Zajrzyj do stacji dyskietek .Umnie wepchnolem jednego to moze u Ciebie wyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Mam żal do Atoba 26.12.02, 00:01 Zajrzałam. Nie dotarł. Próbuj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Mam żal do Atoba 26.12.02, 00:04 atob napisał: > Nawet AtoB moze miec imininy/urodziny ... Nie dość, że może, to powinien. Ale mógłby nas o tym radosnym święcie poinformować. Ja w każdym razie życzę Ci wszystkiego najlepszego, szczęścia, zdrowia, pomyślności i więcej śmiałości. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Mam żal do Atoba 26.12.02, 01:57 I ja tez mam zal do AtoBa najpierw docieka czy bede miala dostep do netu podczas swiat,a potem jego zaangazowanie w to co my tu... jest tak wyrywkowe ze lepiej zeby go nie bylo. To ja zaniedbuje rodzinke,biegam po schodach gora-dol, odradzam jakiekolwiek wyjscia na spacer..itp Never ever again. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Mam żal do Atoba 26.12.02, 02:21 tradycja1 napisała: > I ja tez mam zal do AtoBa najpierw docieka czy bede miala dostep > do netu podczas swiat,a potem jego zaangazowanie w to co my tu... > jest tak wyrywkowe ze lepiej zeby go nie bylo. > To ja zaniedbuje rodzinke,biegam po schodach gora-dol, > odradzam jakiekolwiek wyjscia na spacer..itp > Never ever again. > Myślę, że on tak z nieśmiałości, chciałby a boi się. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Mam żal do Atoba 26.12.02, 02:36 Nie sadze,jest moze tylko czegos pewien, ale jest bardzo krotka droga z pewnosci w niepewnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Mam żal do Atoba 26.12.02, 02:53 zarlaczka napisała: > To mu to uświadom. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Mam żal do Atoba 26.12.02, 06:31 Nie sadze zeby tym tematem byl nadal zainteresowy. A zycie toczy sie dalej...swieta tez:) Hej koleda,koleda..... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: No to sobie poczytalem ...o sobie ...n\txt 26.12.02, 10:36 A co Ciebie Atobie wygoniło tak wcześnie z łóżka? Wieczorem, gdy większość dopiero się rozkręca będziesz znowu szedł spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: No to sobie poczytalem ...o sobie ...n\txt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 11:31 wczesnie wstal,bo jakby wstal pozno,to nie moglby zasnac wczesnym wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: No to sobie poczytalem ...o sobie ...n\txt 26.12.02, 12:48 Niby logiczne, ale gdyby późno wstał i późno poszedł spać to nie byłby tyle czasu na wagarach. Przecież nasza szkoła to szkoła nocna. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Mam żal do Atoba 26.12.02, 21:27 www.atob.org.uk/issue33extrapictures.htm Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Mam żal do Atoba 26.12.02, 21:35 No no ... nawet nie wiedzialem ... Tradi jak na to trafilas ...???:) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Mam żal do Atoba 26.12.02, 21:44 atob napisał: > No no ... nawet nie wiedzialem ... Tradi jak na to trafilas ...???:) Kobieca intuicja Odpowiedz Link Zgłoś