lechowski51 27.03.13, 14:26 a może politycznych ślepców?!.Nawet za komuny Polacy zachowywali wiecej zdrowego rozsądku i racjonalnego myślenia. fakty.interia.pl/polska/news-cbos-25-proc-zwolennikow-rzadu-43-proc-jego-przeciwnikow,nId,947114 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechujarek13 Re: ...aż 25% naiwniaków 27.03.13, 16:12 Nasz Obrońca Wiadomo Kogo ma znowu rację. Ilość naiwniaków zwiększa się . Za rządów Pana Premiera Kaczyńskiego tych naiwniaków było 22 % ( tylu dobrze oceniało tamten rząd ) . sondaz.wp.pl/kat,1,wid,8700161,wiadomosc.html?ticaid=1104e1 Obecnie ilość naiwniaków wzrosła do 25 % . Strach pomyśleć co będzie za 2-3 lata . Ilość naiwniaków może sięgnąć 30 albo i więcej %. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chelowski15 Lechowski znów wpadł do szamba! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 27.03.13, 16:23 Co to? Lechowski znowu wpadł do szmaba i bulgocze wesoło? Lechowski! Wyjdź szamba! Czemu nie wychodzisz? Szambo cię podnieca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbbbbb Re: Lechowski znów wpadł do szamba! IP: *.net.stream.pl 27.03.13, 18:56 Ilość h...ów typu Lechowski i tych co Ryżego POpiera zawsze bedzie wzrastała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechowski51 Re: Lechowski znów wpadł do szamba! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.13, 19:10 Próbowałem się dzisiaj utopić, żeby nie zaśmiecać forum. Wszędzie lód, cholera ! Może jutro się uda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiosna Re: Lechowski znów wpadł do szamba! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 27.03.13, 20:02 Zaczekaj na Marzanne. W towarzystwie bedzie przyjemniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heargtrgytrujtfi Re: ...aż 25% naiwniaków IP: *.dynamic.lte.plus.pl 27.03.13, 20:02 no to ryżawy z łysym pojadą do berlina, mają zapewnioną posade kamerdynerów u szkopów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takichniebyło Re: ...aż 25% naiwniaków IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.03.13, 20:24 Nie żartuj, za komuny było 100% za Tuskiem, a takich jak Ty w ogóle nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: ...aż 25% naiwniaków 27.03.13, 21:21 A to ciekawe!.No i muszę Cie po raz drugi pochwalić,bo co prawda nie skoczyłeś zdania ale udało Ci sie obejść bez pytajnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuskforever Re: ...aż 25% naiwniaków IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.03.13, 22:26 Mam wrażenie, ze obawiasz się pytań, choc przecież na wszystkie masz gotowe odpowiedzi. Piszesz: "Nawet za komuny Polacy zachowywali wiecej zdrowego rozsądku i racjonalnego myślenia." I dajesz link do Tuska. Wtedy Tusk też był premierem? Pewnie znowu będziesz miał problem z odpowiedzią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiaa! Banda idiotów ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.13, 04:19 Wybrała bandę złodziei i bandytów... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Banda idiotów ... 28.03.13, 07:37 ktos tam pisze; Mam wrażenie, ze obawiasz się pytań, choc przecież na wszystkie masz gotowe odpowiedzi. Piszesz: "Nawet za komuny Polacy zachowywali wiecej zdrowego rozsądku i racjonalnego myślenia." I dajesz link do Tuska. Wtedy Tusk też był premierem? Pewnie znowu będziesz miał problem z odpowiedzią. Znowu niestety pytasz.Mam nadzieję,że wiesz co to analogia i czasem nawet ją stosujesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
greven112 Re: Banda idiotów ... 28.03.13, 22:11 a w ramach pokuty obciągnąłeś już lagę temu z Przemyśla? Odpowiedz Link Zgłoś
ex_lowca Re: Banda idiotów ... 28.03.13, 22:14 greven112 napisał: > a w ramach pokuty obciągnąłeś już lagę temu z Przemyśla? Zanim dojdzie do do pokuty, a może zaraz po niej musi być zadośćuczynienie, a tu kiszka pasztetka zwana SB-czanką. Kłamca i uzurpator udaje, że jest Katolikiem, a tylko szkodzi Kościołowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuskforever Re: Banda idiotów ... IP: *.rzeszow.hypnet.pl 28.03.13, 22:17 Ciekawe, co na to pytanie odpowie Ci tiaa? A przecież on o nic nie pytał. A analogie wcale go nie interesują! Nadal nie rozumiesz logiki drzewka! Zechciej wreszcie pojąć, że nie możesz, zwracając się do tiaa, cytować mój post i odpowiadać na moje pytanie. Tiaa gotów uznać Cię za idiotę! Gorzej, prawdopodobnie Ty jesteś tiaa, w związku z tym sam siebie uznajesz za... Odpowiedz Link Zgłoś
ex_lowca Re: Banda idiotów ... 28.03.13, 22:26 Gość portalu: Tuskforever napisał(a): > Ciekawe, co na to pytanie odpowie Ci tiaa? A przecież on o nic nie pytał. A ana > logie wcale go nie interesują! > Nadal nie rozumiesz logiki drzewka! Zechciej wreszcie pojąć, że nie możesz, zwr > acając się do tiaa, cytować mój post i odpowiadać na moje pytanie. Tiaa gotów u > znać Cię za idiotę! Gorzej, prawdopodobnie Ty jesteś tiaa, w związku z tym sam > siebie uznajesz za... Przeceniasz możliwości intelektualne lechowskiego. To SB-ek, który nadal jest w akcji. Jego umysł nie zdążył zauważyć, że coś na tym świecie się zmieniło i uważa, że SB nadal istnieje. Nadal wykonuje zadanie dywersji wewnątrz Kościoła Katolickiego. Odpowiedz Link Zgłoś