Dodaj do ulubionych

Rowerki sezon 2007

15.04.07, 07:12
Witam miłośników rowerków, co tam u was moi drodzy? Ruszacie troche w trasy?
Ja musze przynac ze na razie odbyłem tylko dwie nie najdłuższe wycieczki po
podsiedlceckich okolicach. Ale jak to mówią mała rzecz a cieszy ;-)
Pozdrawiam, udanych wycieczek i mozliwie mało złomosmrodów na drodze.
Obserwuj wątek
    • karolciasuzi1 Re: Rowerki sezon 2007 17.04.07, 16:45
      Dzisiaj zaliczyłam Żelkó-Rakowiec-Lipniak-Wólke Wiśniewską i tak dalej aż z
      powrotem byłam w Siedlcach. Fajna pogoda dzisiaj to mozna było poszaleć tylko
      niestety mój tyłek cały obolały:)
    • karolciasuzi1 Re: Rowerki sezon 2007 17.04.07, 16:46
      A...Jutro też ruszam. Pozdrawiam wszystkich wycieczkowiczów.
      • chili_p Re: Rowerki sezon 2007 17.04.07, 18:28
        sama tak ruszasz tymi pedałami czy w grupie? chętnie się przyłączę ale najlepiej
        w weekend, :)
        • karolciasuzi1 Re: Rowerki sezon 2007 18.04.07, 08:44
          Jeździmy w 3 osoby ale weekendy odpadają gdyż w sobote na noc chodze do pracy a
          w niedziele regeneruje organizm...
          • lukasz57-90 Re: Rowerki sezon 2007 18.04.07, 17:42
            jedzie ktos na XVII majowy rajd ??
            spotkanie o 19 w kosciele sw. stanislawa 18 kwietnia
          • superkiwi Re: Rowerki sezon 2007 18.04.07, 17:45
            Wspólne wyjazdy? Doświadczenia w tej dziedzinie z poprzedniego roku są
            kiepskie, ale może spróbować jeszcze raz? Proponuje że kto bedzie miał ochote
            na wypad w towarzystwie umieści tu z kilkudniowym wypzedzeniem, date i
            propozycje trasy. No i może z czasu taki wspołny wyjazd wypali. Oby.
            A co do tras, to całkiem fajna i dobra na rozgrzewke jest: Siedlce - Strzała -
            Chodów - Kisielany - Liwiec - Niwiski - Opole - Iganie - Siedlce. Ja w każdym
            razie sie nieźle rogrzałem, dzieki tempu jakie nadała wyprawie moja towarzyszka
            (pozdrawienia).
            • karolciasuzi1 Re: Rowerki sezon 2007 18.04.07, 18:53
              hm...szczęściarz...
            • lukasz57-90 Re: Rowerki sezon 2007 18.04.07, 23:16
              znam ta trasę też polecam :)

superkiwi napisał:

> Wspólne wyjazdy? Doświadczenia w tej dziedzinie z poprzedniego roku są
              > kiepskie, ale może spróbować jeszcze raz? Proponuje że kto bedzie miał ochote
              > na wypad w towarzystwie umieści tu z kilkudniowym wypzedzeniem, date i
              > propozycje trasy. No i może z czasu taki wspołny wyjazd wypali. Oby.
              > A co do tras, to całkiem fajna i dobra na rozgrzewke jest: Siedlce - Strzała -
              > Chodów - Kisielany - Liwiec - Niwiski - Opole - Iganie - Siedlce. Ja w każdym
              > razie sie nieźle rogrzałem, dzieki tempu jakie nadała wyprawie moja towarzyszka
              >
              > (pozdrawienia).
    • karolciasuzi1 Re: Rowerki sezon 2007 19.04.07, 16:27
      Pomimo przeciwności jakie zgotowała dzisiaj pogoda wybrałam sie na rower.
      Rakowie-Wólka Wisniewska-Moscibrody-Borki Kosy-Ujżanów-Białki-Grabianów-Sekuła.
      Ładne kółko ale palce miałam tak skostniałe, że nie mogłam ich oderwać od
      kierownicy.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka