Dodaj do ulubionych

tv republika

11.04.13, 13:48
Co za gniot z tej telewizji. Wczoraj cały dzień transmisja z PISowskiej rozruby pod Pałacem Prezydenckim + wywiad z Kaczyńskim i konferencja Antka / jak skończyli to dalej....od początku
A dzisiaj archiwalny film z awantury o krzyż dwa lata temu. Ha ha - a Lechowski i inne ortodoksyjne narodowo-katolickie ptysie tak się nią podniecali. No ale może to jest sposób na osiągnięcie orgazmu. Kto wie !!
Obserwuj wątek
    • Gość: asasa Re: tv republika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.13, 13:54
      Jak mi się nie podoba to nie oglądam?
    • chris1970 Re: tv republika 11.04.13, 13:59
      Marna prowokacja.
    • res-men Re: tv republika 11.04.13, 14:03
      ewo - przeczytaj to co napisałes i zastanów sie czy nie przypomina ci to pisowskiego szczekania - chcesz być taki sam jak oni ?
      • lechowski51 Re: tv republika 11.04.13, 14:16
        "Pisowskie szczekanie"?!.Możesz to opisać?
        • res-men Re: tv republika 11.04.13, 14:53
          a co tu opisywać - zamach ? bombę magnetycznąm sztuczną mgłe czy płacz błaszczaka ... a moze patriotyzm Kaczyńskiego ? cokolwiek napiszę masz tak zindoktrynowany łeb ze i tak napiszesz ze jestem bolszewią albo żydem... z takimi jak ty sie nie dyskutuje tylko dzwoni po psychiatrę lachowski ...jestes tak samo pacnięty jak Maciarewicz tylko ten cfaniak bierze za to fajną kase
    • Gość: iwabradyna Re: tv republika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.13, 14:23
      Może to zabrzmi dziwnie, ale znam OSOBIŚCIE Bronka W. (prezesa tego tworu) i dlatego już od dawna wieszczyłem krótki żywot tego telewizjopodobnego produktu.
      Oczywiście nie oglądam - szkoda czasu i oczu. O nerwach nie wspominam, bo akurat mnie bzdury nie denerwują.
      • czlowiek-z-m3 Re: tv republika 11.04.13, 14:53
        Co za gniot z tej telewizji.

Nie lapie, na czym polega problem. To pisia telewizja, se pokazuja swoje plemienne rytualy i obyczaje, bo niby co mieliby pokazywac.
        Na wiekszosci pilotow sa takie strzalki, jedna w gore, druga w dol. Strzalki sluza do wskazywania programow lepszych (gora) i gorszych (dol). Amoze do czego innego, sam juz nie wiem.
        W kazdym razie przy pomocy strzalek da sie pisia telewizje pominac w proponowanym przez odbiornik repertuarze.
      • lechujarek13 Re: tv republika 11.04.13, 17:59
        Gość portalu: iwabradyna napisał(a):

> Może to zabrzmi dziwnie, ale znam OSOBIŚCIE Bronka W. (prezesa tego tworu) i dl
        > atego już od dawna wieszczyłem krótki żywot tego telewizjopodobnego produktu.
        > Oczywiście nie oglądam - szkoda czasu i oczu. O nerwach nie wspominam, bo akura
        > t mnie bzdury nie denerwują.
        No i się wydało.Wg lechowskopodobnych Żydzi nic nie robią tylko knują pomiędzy sobą. Przyznając sie do znajomości z Żydem wykazałeś słuszność teorii . Też jesteś Żydem i na tym forum sypiesz piasek w tryby katolickiej naszej jedynej prawdziwej.
        • Gość: iwabradyna Re: tv republika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.13, 09:24
          Mylisz się, Waść. Znam gościa nie ze spotkań w synagodze, ale z całkiem innego, światopoglądowo neutralnego miejsca. to, że jest starozakonnym przechrztą akurat mnie nie dziwi - nie on jeden. Wielu jest takich, którzy prawdziwą wiarę zamienią na jeszcze prawdziwsze pieniądze. To mi strzyka.
          Mówię o przygotowaniu zawodowym, p r o f e s j o n a l n y m, do bycia PREZESEM telewizji. Ideowość to za mało. A facet ma z ledwością skończoną maturę i 10 lat nieukończonych nigdy studiów. Wszystko przykrywa megalomanią i wiarą we własną, polityczną nieomylność.
          Dlatego już dawno (prawda, lechowski?!) wieszczyłem krótki żywot tego tworu.
          Któryś z szanownych dyskutantów wspomniał TT (toruńskiego tumana), który jego zdaniem znalazł lukę na medialnym rynku.
          To nie tak, media bezdzietnego ojca, jako tzw. społeczne, czyli nie korzystające z błogosławieństw reklam, zwolnione z wielu (powinienem napisać baaaardzo wielu) opłat, które ciążą innym nadawcom.
          Bronek tego nie ma. Dlatego Bronek padnie.
    • ex_lowca Re: tv republika 11.04.13, 14:48
      e_w_a_21 napisał(a):

> Co za gniot z (...)

Co chcesz uzyskać nakręcając ortodoksów religijnych na łatwą do podpuszczenia część "wykształciuchów" lub odwrotnie?
      Nie wystarczy Ci, że mainstreamowe media skutecznie, od lat, skłócają Polaków, ku wielkiej radości wszelkiej maści Niesiołowskich i ich popleczników.
      Nie rozumiesz, że społeczeństwo skonfliktowane i zajęte walką pomiędzy sobą, to marzenie każdej władzy, która działa niekoniecznie w interesie tegoż społeczeństwa.
      • ex_lowca Re: tv republika 11.04.13, 14:53
        .... A telewizja to tylko produkt rynkowy i jako taki rządzi się prawami rynku.
        Będzie klient/widz, będą reklamy, sponsorzy i pieniądze. Nie będzie klientów/widzów to the end.
        Dziwię się, że tego nie wiesz, lub wiesz i mimo to piszesz .... hmmmm w jakim celu?
        • res-men Re: tv republika 11.04.13, 14:57
          włączyłem to gó... i wyłaczyłem z obrzydzeniem - wywiad z obroncą krzyza i modły psychicznie skrzywionych dewotek drących sie ze są patriotkami ....w 21 wieku emitować takie rzeczy mogą tylko tacy jak lachowski ...nacpane kadzidłem miernoty intelektualne - reklamy ? heheh odbiorcy takiej telewizji w reklamie widzą zło ,zydów i komunistów :-)
          • ex_lowca Re: tv republika 11.04.13, 15:55
            res-men napisał:

> włączyłem to gó... i wyłaczyłem z obrzydzeniem -

OK. Jesteś takim samym konsumentem, jak każdy inny i masz swoje poglądy, gusta i wiarę. Sklep, towar, ekspedient, czy kanał TV Tobie się nie podoba, nie wchodzisz / nie kupujesz / przełączasz kanał. Jak się znajdą chętni, którym to będzie odpowiadać OK. To ich sprawa.

> wywiad z obroncą krzyza i modły psychicznie skrzywionych dewotek drących sie ze są
            > patriotkami ....w 21 wieku emitować takie rzeczy mogą tylko tacy jak lachowski
            > ...nacpane kadzidłem miernoty intelektualne

To niepotrzebne słowa. Jaki jest lechowski, komandore i kilku innych wszyscy widzą i wyrabiają sobie własne zdanie. Naprawdę nie potrzeba ich szufladkować. Tym bardziej, że szufladka widziana z różnych kierunków zdecydowanie zmienia zawartość i etykietkę, a to prowadzi nieuchronnie do wojenek.

Przecież nie jesteś: polnofobem, zdrajcą, sprzedawczykiem, zaprzańcem, wrogiem wiary i jedynego, prawdziwego Boga. Podobnie jak ja nie jestem: emerytowaną nauczycielką, wyjątkowo zmanierowaną ciotą w różowym bereciku z pomponikiem, Marysią, Dorotką, czy inną owieczką. Ba, nawet nie jestem kobietą. A i tak znajdują się ludzie, którzy z uporem maniaka będą nam wmawiać, że nimi jesteśmy. Ba, będą wrzeszczeć, protestować z krzyżami i zachowywać się jak opętani. A propos widziałeś linka, którego podesłał mi komandore?

Ich mózgi tak irracjonalne, wręcz klinicznie chore projekcje im wyświetliły jako obronę właśnie przed niekorzystnymi ocenami i zaszufladkowaniem.

- reklamy ? heheh odbiorcy takiej telewizji w reklamie widzą
            > zło ,zydów i komunistów :-)

To biznes i narzędzie do manipulacji masami jak każde inne.
            Dlatego dziwie się, że niektórzy ludzie tak do tego tematu podchodzą.
            Popatrz na Rydzyka.
            Znalazł sobie niszę rynkową i ciągnie miliony?
            Myślisz, że on ma tyle uprzedzeń i pogardy do Tego biznesu?
            A gdybyś Ty uświadomił sobie, że Maybach, prywatny śmigłowiec i kilka siedmiozerowych kont tylko czeka żeby się po nie schylić nie wyłbyś zdrowasiek do kamery?
            Dlaczego Rydzyk, a nie Ty? Bo on nie miał uprzedzeń i w porę zobaczył w tym świetny biznes.
            • Gość: rz Re: tv republika IP: *.static.sl-net.pl 11.04.13, 22:49
              > A gdybyś Ty uświadomił sobie, że Maybach, prywatny śmigłowiec i kilka siedmioze
              > rowych kont tylko czeka żeby się po nie schylić nie wyłbyś zdrowasiek do kamery?

Wyłbym ile wlezie i nawet do zakonu bym się zapisał ;)
        • czlowiek-z-m3 Re: tv republika 11.04.13, 14:57
          Co chcesz uzyskać nakręcając ortodoksów religijnych

Nie no wczoraj sie obsmialem jak norka,
          a dzis tez mozna sobie w ten sposob powod do radosci znalezc...
          • czlowiek-z-m3 Re: tv republika 11.04.13, 15:00
            odbiorcy takiej telewizji w reklamie widzą zło ,zydów i komunistów

Lud smolenski to frustraci nieradzacy sobie w zyciu, ktorzy szukaja winego tego stanu rzeczy.
            Kartofel im go podaje na tacy, a ci sie na wroga najlepiej nadaja...
    • e_w_a_21 sprostowanie 11.04.13, 15:05
      Ta telewizja to mi bimba tak jak kiedyś taka zabawka o nazwie tiki-tiki. Pamięta ją ktoś jeszcze.
      Temat nie ma nic wspólnego ze szczekaniem, został podjęty aby wkurzyć Lechowskiego51.
      • czlowiek-z-m3 Re: sprostowanie 11.04.13, 15:12
        został podjęty aby wkurzyć Lechowskiego51.

Kazdy lubi powkurzac lechujowskiego, a chlop przez to musi pozniej podwojna dawke lykac...
        • res-men Re: sprostowanie 11.04.13, 15:22
          nie każdy - pisz za siebie ...ja mam przyjemniejsze zajęcia niz konwersować z tym talibem - osobiscie dziwię sie ze odpisujecie na jego zaczepki i ten nic nie znaczący bełkot bo stajecie sie jego pozywką ...takich sie omija szerokim łukiem
          • czlowiek-z-m3 Re: sprostowanie 11.04.13, 15:41
            ja mam przyjemniejsze zajęcia niz konwersować z tym talibem

Ale to takie przyjemne.
            I zabawne...
    • Gość: qwdkd0if0fiefiergi Re: tv republika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 15:51
      no i popatrzta jak to bolszewickie ścierwa wściekają się że ktoś normalną telewizję zrobił
      oni tylko by tlewizje z Moskwy chcieli...
      • czlowiek-z-m3 Re: tv republika 11.04.13, 15:56
        ja mam przyjemniejsze zajęcia niz konwersować z tym talibem

Poza tym nikt z nim przecierz nie konwersuje, tylko sobie robi jaja...
        • Gość: wfle[vle[-rb- Re: tv republika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 16:10
          ano robienie jaja z bolszewików to normalna rzecz
          • e_w_a_21 Re: tv republika 11.04.13, 16:29
            ej nie znasz się. Jakby robić jaja z bolszewików to byłyby czerwone. Ale jaja są przecież żółte. No to z czego są ? Z małych kaczuszek które są w tym kolorze.
            • andrej1962 Re: tv republika 11.04.13, 19:25
              Łudziłem sie że zachowają chociaż pozory obiektywności. Pierwszy raz włączyłem wczoraj gdy jakaś panienka niczym sprawozdawca sportowy odczytywała co głupsze transparenty rocznicowe po czym podchodziła do trzymających je i przypadkiem wiedziała skąd są i co reprezentują. Po czym następowała długa tyrada jakiegoś psychopaty o zniewoleniu Polski i agentach ruskich i niemieckich. Po tym powtórka z rozrywki. Ponownie zajrzałem po godzinie. Dokładnie to samo , tak jakbym przerwał na minutę. Tylko im nabiłem licznik odwiedzin. Na pewno nie powtórzę tego błędu.
              • czlowiek-z-m3 Re: tv republika 11.04.13, 20:04
                Łudziłem sie że zachowają chociaż pozory obiektywności.

PO pisiej tv spodziewales sie pozorow obiektywnosci? Skad ta nadzieja?
                • lechowski51 Re: tv republika 11.04.13, 22:18
                  Czytam te "eksperckie" komentarze/pomijam ex lowce/ i jeszcze bardziej jestem przekonany,ze telewizja wzorująca sie na amerykańskim Fox News jest potrzebna aby dobić postkomunistyczną hydrę,WSI-owe towarzystwo i Polshit.Ogromny sukces wydawniczy Do Rzeczy i W sieci jest potwierdzeniem,że Polacy poszukują prawdy i nie dali sie zglajsztować lewackimim i postępackimim praniem mózgów w "zaprzyjaznionych telewizjach"
                  • Gość: Zglajsztował Re: tv republika IP: *.rzeszow.hypnet.pl 11.04.13, 23:54
                    Chyba chodziło Ci o "zglajchszaltować". Wiem, trudne słowo, nie powinieneś brać się za nie, bo to zwykle kończy się tym, czym sie właśnie skończyło, czyli "zglajsztować', co się właśnie dokonało!
                  • lechujarek13 Re: tv republika 12.04.13, 08:30
                    lechowski51 napisał:

> Czytam te "eksperckie" komentarze/pomijam ex lowce/ i jeszcze bardziej jestem p
                    > rzekonany,ze telewizja wzorująca sie na amerykańskim Fox News jest potrzebna ab
                    > y dobić postkomunistyczną hydrę,WSI-owe towarzystwo i Polshit."

Zgadzam sie w zupełności , że jest potrzebna porządna konserwatywna telewizja. Ale co wspólnego może z tym mieć ta propagandówka ? Za cholerę nie wiem. Co wspólnego ma z konserwatyzmem to towarzystwo skupiające 90 % swojej uwagi i aktywności na tworzeniu i pielęgnowaniu spiskowych teorii dziejów ? (pozostałe 10 % poświęcają wzajemnemu wyrzynaniu się )
              • Gość: olo Re: tv republika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.13, 22:37
                Rogalski już się na tym g.wnie poznał i powiedział dość! Dziwnym trafem rezygnacja z funkcji pełnomocnika tw balbiny zbiegła się w czasie z informacjami o kolejnych roszczeniach finansowych ludu smoleńskiego ...
                • Gość: konrad Re: tv republika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 22:49
                  Całe szczęście że do przeżywania orgazmu nie potrzebna mi telewizja.
                  No i najważniejsze że Polska rośnie w siłe a ludziom żyje się dostatnio.
                  • lechujarek13 Tego w Republice nie zobaczysz 12.04.13, 08:41
                    Ciekawe czy przeprowadzą teraz wywiad z "mecenasem" Rogalskim :)))
                    wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/rafal-rogalski-kpi-na-twitterze-z-macierewicza-dob,1,5465565,wiadomosc.html
                    Coś mi sie widzi , że nie.
                    A może coś napomkną o tych roszczeniach wyborcza.pl/1,75478,13722488,Pieniadze_za_Smolensk.html
                    Jakiś wywiad z rodzinami gdzie wyjaśnią nam w czym szacowny poległy(a) był lepszy i wartościowszy od tysięcy innych ofiar wypadków ?
                    • kmdr_rohan Re: Tego w Republice nie zobaczysz 12.04.13, 09:05
                      Rogalski, dzięki zaangażowaniu w tematy mgieł smoleńskich, zaczął prawdopodobnie mieć zbyt wielu klientów. Z gatunku tych, co to im sąsiadka przez rury wysyła proomieniowanie, żeby kwiatki nie rosły (autentyk).
                      • Gość: vkgvkgvk0ggvr0r0p Re: Tego w Republice nie zobaczysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 09:53
                        no i kamandir mółgby zmądrzeć , a mądrzejszy bolszewik to by był koniec świata!
                    • Gość: olo Re: Tego w Republice nie zobaczysz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.13, 17:34
                      Mogę się założyć, że hyzio gmyzio przeszukuje drzewo genealogiczne rogalskiego w poszukiwaniu ubeków, sbeków, żydów i masonów ...
            • Gość: ciekawy Re: tv republika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 09:34
              ewuś nie oglądaj tej telewizji....
              mog łąbyś zmadreć a pPO co to kmu?
              • Gość: iwabradyna Re: tv republika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.13, 12:53
                Po ilu jesteś browarach? Bo ci się literki plączą....
                • Gość: fckofrfor-forforgo Re: tv republika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 13:00
                  to dla takich ćpunó jak ty, może coś sie doczytasz...
                  • Gość: iwabradyna Re: tv republika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.13, 14:25
                    Wróć chamie do szkoły! A potem zabieraj głos.
                    • Gość: kidwed0efr9gvirbir Re: tv republika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 14:43
                      iwan, tatuś pewnie był wielce ucony bo skończył wuml i wychował cie po bolszewicku.....
                      no cóż, tylko wyrazy współczucia złożyć....
                      • Gość: iwabradyna dekalog dla lechowskiego i jego alter ego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.13, 12:35
                        Jam jest Ojciec Dyrektor Rydzyk twój, który cię wywiódł na plagi egipskie, w radio głupoli:

1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim.
                        2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty.
                        3. Pamiętaj aby w dzień święty rentę przysłać.
                        4. Czcij Ojca swego i Rozgłośnię swoją.
                        5. Nie zagłuszaj.
                        6. Nie cudzosłysz.
                        7. Nie przestrajaj.
                        8. Nie unikaj fałszywego świadectwa na antenie mojej.
                        9. Nie pożądaj Maybacha Dyrektora swego.
                        10. Ani żadnej kasy, która Jego jest.

Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy swojej, z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich, a Rozgłośnię Jego jak siebie samego.
                        • reishof Re: dekalog dla lechowskiego i jego alter ego 30.04.13, 13:34

Urban też się modli ale o co innego :)
                      • Gość: Iwan Re: tv republika IP: *.rzeszow.hypnet.pl 01.05.13, 00:51
                        No tak, w sferze argumentacji, czyli "tatuś pewnie był wielce ucony bo skończył wuml i wychował cie po bolszewicku..." twoja teza absolutnie powala!
                        A co na to twój tatuś? A co Ty skończyłeś?
                        • greven112 Re: tv republika 01.05.13, 23:16
                          a skończył ,psychicznie trzy wychowawczynie,, do dziś w Kobierzynie i na powietrze dobrowolnie wyjść nie chcą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka