annx78 21.05.13, 10:20 A jak chcę by Uniwerek wydał po 65 USD na oprogramowanie do modelowania dla zwykłego studenta to głucha cisza. Małego będą otumaniać. ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annx78 .. maluchy otumaniać.. 21.05.13, 10:21 A jak chcę by Uniwerek wydał po 65 USD na oprogramowanie do modelowania dla zwykłego studenta to głucha cisza. Małego będą otumaniać. ... Odpowiedz Link Zgłoś
annx78 .. maluchy - .. 21.05.13, 10:23 A jak chcę by Uniwerek wydał po 65 USD na oprogramowanie do modelowania dla zwykłego studenta to głucha cisza. od małego otumaniać. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobody Re: otumaniać IP: *.comp.com.pl 22.05.13, 10:06 w ten sposób inwestuje się w przyszłość, zwł. że jest i będzie się pogłębiał niż demograficzny oraz próbuje się doganiać konkurencję (PRZ uruchomiła podobny program - Politechnika Dziecięca już kilka lat temu).. A w studentów już pozyskanych po co mają inwestować? Na nich teraz pora zarabiać, a nie jeszcze dopłacać... Odpowiedz Link Zgłoś