Dodaj do ulubionych

Ortodonta Rzeszów

04.08.13, 16:00
Witam, planuje założenie aparatu ortodontycznego. Czy może ktoś wypowiedzieć się na ten temat.. gdzie najtaniej płaci się za wizyty i aparat? gdzie najlepiej robic? Oczywiście pytam o Rzeszów.
Bede wdzięczna za odpowiedzi to dla mnie bardzo ważne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Ortodonta Rzeszów IP: *.180.127.151.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.10.13, 11:32
      Ja zdecydowalem się pójść do nowego gabinetu Stomatologia Rodzinna na ul Osmeckiego. Gabinet nie znajduje sie na początku ale na końcu ulicy jadąc od miasta. Przyjmuje tam bardzo miły doktor. Sposób w jaki przedstwił mi całe leczenie był niesmowity. Spędziliśmy około godziny romawiając o planowanym postepowaniu. Wszytko miałem bardzo dokładnie wytłumaczone, mogłem zapytać o wszysto, nawet o chyba głupie rzeczy dotyczące leczenia:). Teraz mam założony aparat stały górny, usunietę górne czwórki i jestem bardzo zadowolony. Może wydac sie dziwne, że tak pisze, ale sposób w jaki miałem wytłumaczone kolejne kroki leczenia przekonal mnie do tej decyzji. Zdecydowanie polecam wszytkim ten gabinet i berdzo fajnego doktora Piotra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka