Dodaj do ulubionych

Leczyła jajkiem i modlitwą

20.08.13, 21:21
ha ha ha a mówicie że to EWA jest świrnięta.
Obserwuj wątek
    • ouimet nie jedna Ewa 20.08.13, 21:41
      e_w_a_21 napisał(a):

> ha ha ha a mówicie że to EWA jest świrnięta.
      ####
      jest swirnieta:)
      Tutaj natomiast pisze sie/mowi/ o: e_w_a 21 ze jest pierd.lniety:)
      Czyli o tobie:)
      Wiecej pytan i watpliwosci?
      :)
      • Gość: konrad Re: nie jedna Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 22:00
        Sorry
    • chris1970 Re: Leczyła jajkiem i modlitwą 20.08.13, 21:58
      Widocznie coś w tym jest.
      Naiwnych nie brakuje.
      Baba wierzyła w jaja, a Ty wierzysz, że po poświęceniu fontanny przez biskupa, ta staje się świętą.

Lat temu kilkanaście byłem na wycieczce w Turcji. Zabrano nas na pokaz wirujących derwiszy.
      Pani farmaceutka, czyli baba po studiach, na których co jak co, ale prawa fizyki muszą być znane, pokazem była rozczarowana. Spodziewała się, że derwisze będą się unosić nad ziemią.

No i co na te przytoczone przypadki poradzisz?
      Takie mądre się urodziły, szkoły niewiele pomogły i tak samo mądre umrą.
      • Gość: Ewka Re: Leczyła jajkiem i modlitwą IP: *.dynamic.mm.pl 20.08.13, 22:07
        Pokropiłam Bonifacego wodą z fontanny i mu przeszło tylko mnie nie poznaje.
    • Gość: Gość Re: Leczyła jajkiem i modlitwą IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.08.13, 22:01
      A nie jest!?
      Wyrażny przechył na jedną stronę.
      Zeby tak jeszcze bozia się nie pomyliła i była z dwu żeberek,no to i taka zwichrowana by nie była jak tylko z jednego tak oszczędnie wyszła.
      Zeby jeszcze Adam tego jabłka nie zżarł!!!
    • prawdziwy_olo Re: Leczyła jajkiem i modlitwą 20.08.13, 22:55
      A jajko było gotowane czy sadzone? :-)
      • Gość: Edek Re: Leczyła jajkiem i modlitwą IP: *.dynamic.mm.pl 20.08.13, 22:57
        Chu- jwi
        • Gość: konrad Re: Leczyła jajkiem i modlitwą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 23:17
          Drzewiej leczono nie jajkiem a kurą ale efekt był podobny znaczy się taki sam jak współczesnej medycyny tylko znacznie taniej to wychodziło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka