Dodaj do ulubionych

kurs ksiegowosci

29.08.13, 08:45
Chciałabym się zapisać na kurs księgowości i może ktoś poleci mi dobry ośrodek (nie jestem z Rzeszowa). W internecie znalazłam Stowarzyszenie Księgowych oraz Oświatę. Zastanawiam się nad tym drugim ośrodkiem, gdyż jest tanszy. Może ktoś mi pomoże?
Obserwuj wątek
    • Gość: domka Re: kurs ksiegowosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.13, 08:00
      Zdecydowanie polecam Stowarzyszenie Księgowych, miałam okazję robić kurs księgowy w Oświacie, miałam także kilka szkoleń w Stowarzyszeniu i z Oświaty nie jestem do końca zadowolona, co prawda Oświata jest odrobinę tańsza, ale przekłada się to także na jakość. Pozdrawiam
      • Gość: asia Re: kurs ksiegowosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.13, 10:46
        Ja też mam wielką ochotę zrobić kurs w Stowarzyszeniu Księgowych, od jakiego stopnia chciałabyś zacząć, może wybierzemy się razem?
        • bodro1 Re: kurs ksiegowosci 01.09.13, 20:47
          ja zastanawiałam się nad II stopniem (pełna księgowość) ale w Oświacie. Co Ty na to?
          • Gość: kret Re: kurs ksiegowosci IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.09.13, 20:55
            Widze, ze spamerzy z obu firm nie odpuszczaja.
            Cienko z chętnymi?
            • bodro1 Re: kurs ksiegowosci 01.09.13, 21:05
              a nie przyszło Ci do głowy, że ktoś może nie jest zdecydowany, którą szkołę wybrać? Tak trudno pomyśleć?
              • Gość: kret Re: kurs ksiegowosci IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.09.13, 21:18
                I specjalnie po to zalozyles/ las konto?
                Nie przyszlo Ci do glowy, ze nie wszyscy tacy durni?
                forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=bodro1+&forumId=69&query=bodro1+&title=
                • bodro1 Re: kurs ksiegowosci 01.09.13, 21:27
                  Konta specjalnie nie musiałam zakładać, bo mam je od dawna. Jak napisałam na wstępie nie jestem z Rzeszowa i nie znam opinii o tych szkołach. Grzecznie zapytałam na forum w nadziei, uzyskania jakiejś podpowiedzi. Jeśli nie masz nic do powiedzenia na ten temat, to po prostu się nie wypowiadaj. dziękuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka